Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λοιπον επειδη δε θελω να γινουμε σκατα εδω μεσα,ηρεμηστε λιγο ολοι και προσπαθηστε να ακουτε και να βλεπετε τα οσα συμβαινουν με ψυχραιμια.

Καποιοι ειναι πολυ στημενοι και θελουν να περασει το δικο τους.οσο δεχεστε ακριτα τετοιες αποψεις βοηθατε τους στημενους.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Επειδή διαφωνείς, δεν θα μου περάσεις την άποψη σου...Στο ξαναλέω ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ή ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, πρόβλημα σου...και όχι δικό μου...Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι καμιά μικρή ομάδα..Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί έγιναν όλα αυτά και γιατί απάντησε έτσι...[/quote]
αν εσυ γουσταρεις να σχηματιζεις αποψη για την ομαδα σου απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης και επικοινωνιας ,συγνωμη αλλα δε θα ερθω να σε ποτισω.
αν παλι ζεις για τη γνωμη των αλλων για την ομαδα σου,αλλαξε ομαδα.ψαχνουμε κατι καλυτερο.[/quote]

Την άποψη μου για την ομάδα την σχηματίζω κάθε Κυριακή στο γήπεδο που έχω τόσα χρόνια διαρκείας...Δεν χρειάζομαι κάνενα μέσο μαζικής ενημέρωσης για να καταλάβω ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ...ούτε με ενδιαφέρει τι θα πει ο Κόλκας ή ο Τοσκίτσης...Έχω κρίση δικιά μου...απλά αρνούμαι να είμαι υπνωτισμένος...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

paok x.m. έγραψε:
proedros έγραψε:
paok x.m. έγραψε:Παιδια χαλαρωστε λιγο δεν τελειωνει αυριο ο κοσμος. Τι φοβερη τρεμουρα σας εχει πιασει τους πιο πολλους. Ας αργησουν αλλα να παρουν τους σωστους. Βεβαια αυτο θα το μαθουμε με το χρονο ποιος ειναι σωστος και ποιος οχι. Αλλωστε οι μεταγραφες τωρα θα γινουν με σκοπο το κυπελλο ( αν βεβαια περασουμε παναιτωλικο και το πλευ οφφ!!!!)

Οποιαδηποτε αποφαση περνετε υπο πιεση βγαινει σχεδον παντα λαθος. Οσο για επικοινωνιακες ηττες και φάπες και αλλες τετοιες χαζομαρες , ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους !!! Αυτα δεν υπαρχουν πλεον στο ποδοσφαιρο !!! Οι σφαλιαρες ειναι μονο αγωνιστικες !!!!!! Επικοινωνιακες ηττες υπαρχουν στην πολιτικη!!!! Αν σας πειραζει που οι πικροχολοι αρδ ειδικα απο κατι τυχαρπαςτα ελεεινα ραδιοφωνα της πολης πουνε το ενα και το αλλο για τον ΠΑΟΚ μας νομιζω οτι πρεπει να ενηλικιωθειτε επιτελους και να τους γραψουμε στα @@.

Κριτικη στο τελος !!!!!!
Το πρόβλημα δεν είναι ότι τελειώνει ο κόσμος αύριο αν και επιθετικό ψάχνεις από το καλοκαίρι και τον χρειαζεσαι ΕΧΘΕΣ αλλά το πόσο ολοφάνερο είναι πως το μεταγραφικό πλάνο είναι ανύπαρκτο...

Φιλε μου απλα θελεις να παρεις ενα επιθετικο άο πανω ραφι ( πανω απο τα τωρινα κυβικα του ΠΑΟΚ θα πω εγω αφου για ευρωπη δεν ειμαστε ουτε μεσα σε 50 πιο δυνατες ομαδες ) αλλα αυτο γινεται μονο με τα πολλα λεφτα και μονο το καλοκαιρι. Οτι προετοιμασια και να ειχες κανει απο αυγουστο περιμενες ο κλαους που ειναι σημαντικο περουσιακο στοιχειο να κανει κατι και επελεξες να τον στηριξεις και σε προδωσε. Ιανουαριο μηνα βγαινουν στην αγορα παλτα. Ειναι νομος ! Θελεις Χ5 λεφτα να παρεις το ιδιο εμπορευμα ( δες τι ειπε και ο αποελ).παλι οι επιλογες ειναι για να μην καπελωθει ο κλαους.
Ολα τα αλλα ειναι φουσκωμενα και απο αρδ και την εκνευριστικη αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ. Δεν λεω πτι ειναι αμοιροι ευθυνων αλλα οταν κανουν οτι αποφασισουν να κανουν τοτε θα αποδοσουμε ευθυνες και αν κριθουν κακοι ( για τον μιχελ μιλαω) τοτε να αποχωρησουν.
Για τη Λ. Αμερική τώρα είναι καλοκαίρι. Και πέρα από τη Βραζιλία που γίνεται της Πόπης από εν δυνάμει ταλέντα, υπάρχει και ένας παιχταρας που λέγεται Γκουστάβο Μποου. Αλλά θέλει λεφτά για να ρθει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως και εγω μπορει να το κλειδωνα για 1-2 ωριτσες εστω να ηρεμησουν τα πνευματα
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ Α-Μ-Ε-Σ-Α
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Επικοινωνιακές ήττες και μ@λ@κιες. Αυτα ειναι για τους αρδ να μαζέψουν κανένα κλικ παραπάνω και για τους αφελείς που ακομα τους παίρνουν στα σοβαρά . Στο ποδοσφαιρο μετράει μονο οτι γίνετε μεσα στο γήπεδο. Και φέτος ο ΠΑΟΚ εχει τα φόντα να κανει πλακα τον γαύρο μεσα στο γηπεδο. Ας πάρουμε δυο παιχταραδες που λείπουν απο την ομαδα και ας κερδίζει επικοινωνιακά ο γαύρος οσο θελει. Δυο παιχταραδες, ουτε Κύπριους ουτε Ιρανούς, παιχταραδες, ολα τα αλλα ειναι ανούσια.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Σωστος ο Joshua.
Τζαμπα νευρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

chrisg4 έγραψε:Επικοινωνιακές ήττες και μ@λ@κιες. Αυτα ειναι για τους αρδ να μαζέψουν κανένα κλικ παραπάνω και για τους αφελείς που ακομα τους παίρνουν στα σοβαρά . Στο ποδοσφαιρο μετράει μονο οτι γίνετε μεσα στο γήπεδο. Και φέτος ο ΠΑΟΚ εχει τα φόντα να κανει πλακα τον γαύρο μεσα στο γηπεδο. Ας πάρουμε δυο παιχταραδες που λείπουν απο την ομαδα και ας κερδίζει επικοινωνιακά ο γαύρος οσο θελει. Δυο παιχταραδες, ουτε Κύπριους ουτε Ιρανούς, παιχταραδες, ολα τα αλλα ειναι ανούσια.
Έτσι ακριβώς
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ποιος σωτηριου και ποιος Μπολι βρε;
την 4η θεση την παλευω και με Κλαους-Κουλουρη

σοβαρευτειτε και φερτε κανενα επιθετικο της προκοπης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ερχονται μπαμ αυτο το μηνα ειπε ο μικρος. Για να δουμε
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Dimg4 έγραψε:Ερχονται μπαμ αυτο το μηνα ειπε ο μικρος. Για να δουμε
Ο μικρός όλο λέει. Να δούμε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

paok x.m. έγραψε:
proedros έγραψε:
paok x.m. έγραψε:Παιδια χαλαρωστε λιγο δεν τελειωνει αυριο ο κοσμος. Τι φοβερη τρεμουρα σας εχει πιασει τους πιο πολλους. Ας αργησουν αλλα να παρουν τους σωστους. Βεβαια αυτο θα το μαθουμε με το χρονο ποιος ειναι σωστος και ποιος οχι. Αλλωστε οι μεταγραφες τωρα θα γινουν με σκοπο το κυπελλο ( αν βεβαια περασουμε παναιτωλικο και το πλευ οφφ!!!!)

Οποιαδηποτε αποφαση περνετε υπο πιεση βγαινει σχεδον παντα λαθος. Οσο για επικοινωνιακες ηττες και φάπες και αλλες τετοιες χαζομαρες , ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους !!! Αυτα δεν υπαρχουν πλεον στο ποδοσφαιρο !!! Οι σφαλιαρες ειναι μονο αγωνιστικες !!!!!! Επικοινωνιακες ηττες υπαρχουν στην πολιτικη!!!! Αν σας πειραζει που οι πικροχολοι αρδ ειδικα απο κατι τυχαρπαςτα ελεεινα ραδιοφωνα της πολης πουνε το ενα και το αλλο για τον ΠΑΟΚ μας νομιζω οτι πρεπει να ενηλικιωθειτε επιτελους και να τους γραψουμε στα @@.

Κριτικη στο τελος !!!!!!
Το πρόβλημα δεν είναι ότι τελειώνει ο κόσμος αύριο αν και επιθετικό ψάχνεις από το καλοκαίρι και τον χρειαζεσαι ΕΧΘΕΣ αλλά το πόσο ολοφάνερο είναι πως το μεταγραφικό πλάνο είναι ανύπαρκτο...

Φιλε μου απλα θελεις να παρεις ενα επιθετικο άο πανω ραφι ( πανω απο τα τωρινα κυβικα του ΠΑΟΚ θα πω εγω αφου για ευρωπη δεν ειμαστε ουτε μεσα σε 50 πιο δυνατες ομαδες ) αλλα αυτο γινεται μονο με τα πολλα λεφτα και μονο το καλοκαιρι. Οτι προετοιμασια και να ειχες κανει απο αυγουστο περιμενες ο κλαους που ειναι σημαντικο περουσιακο στοιχειο να κανει κατι και επελεξες να τον στηριξεις και σε προδωσε. Ιανουαριο μηνα βγαινουν στην αγορα παλτα. Ειναι νομος ! Θελεις Χ5 λεφτα να παρεις το ιδιο εμπορευμα ( δες τι ειπε και ο αποελ).παλι οι επιλογες ειναι για να μην καπελωθει ο κλαους.
Ολα τα αλλα ειναι φουσκωμενα και απο αρδ και την εκνευριστικη αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ. Δεν λεω πτι ειναι αμοιροι ευθυνων αλλα οταν κανουν οτι αποφασισουν να κανουν τοτε θα αποδοσουμε ευθυνες και αν κριθουν κακοι ( για τον μιχελ μιλαω) τοτε να αποχωρησουν.
Φίλε μου δεν διαφωνώ μαζί σου...Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες και στο τέλος εμείς να χαμογελάσουμε...Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν γίνονται και κάποια σοβαρά λάθη...
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

χαχαχαχαχαχα αλήθεια τον πιστεύεις dim?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

chrisg4 έγραψε:Επικοινωνιακές ήττες και μ@λ@κιες. Αυτα ειναι για τους αρδ να μαζέψουν κανένα κλικ παραπάνω και για τους αφελείς που ακομα τους παίρνουν στα σοβαρά . Στο ποδοσφαιρο μετράει μονο οτι γίνετε μεσα στο γήπεδο. Και φέτος ο ΠΑΟΚ εχει τα φόντα να κανει πλακα τον γαύρο μεσα στο γηπεδο. Ας πάρουμε δυο παιχταραδες που λείπουν απο την ομαδα και ας κερδίζει επικοινωνιακά ο γαύρος οσο θελει. Δυο παιχταραδες, ουτε Κύπριους ουτε Ιρανούς, παιχταραδες, ολα τα αλλα ειναι ανούσια.

Έτσι πολεμάνε αυτοί, πούσ..ικα και κάποιοι ρίχνουν νερό στον μύλο τους ακόμα και εδώ μέσα, άθελα η συντριπτική πλειοψηφία προφανώς..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:Ερχονται μπαμ αυτο το μηνα ειπε ο μικρος. Για να δουμε
σαν τον αντικαταστάτη του γκάρι.
Εγώ και εσύ ξέρουμε πιο πολλά για την ομάδα από ότι αυτός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”