Αλιμονο αν η παε εκανε σχεδιασμο κ μοιραζε συμβολαια για ενα διπλο ματς με την σαλκε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με παίκτες που δεν παίζουν Ευρώπη δεν πρέπει να ασχολούμαστε τώρα.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ο Μίχελ τους κρατούσε για έκπληξη από κοντά το όνομα που θα έδιναν ως αντάλλαγμα... Με το που άκουσαν το όνομα ο Μίχελ βρισκόταν ήδη στον δρόμο της επιστροφής...Chuck Norris έγραψε:Καλά ρε πόσο μ@λ@κες του ΑΠΟΕΛ! Δεν μπορούσαν να πουν από το τηλέφωνο πως δεν τον πουλάνε? Τρέχει ο Μιχελ με τέτοιο ψωφοκρυο μέχρι την Κύπρο για πλακα
- Kostas_Peraia4
Το ξαναλεω.Ο τροπος σου ειναι ασχημος.Ακου εκει φαααααααααααααπTupac έγραψε:Έγραψα ότι φάγαμε άλλη μία φαπα σε μία εβδομάδα μέσα , που είδες ότι χάρηκα ?? Άσε μας ρε μεγάλε που θα μου πεις ότι χάρηκα κιόλαςKostas_Peraia4 έγραψε:Δηλαδη χαιρεσαι?Ο τροπος που το λες ειναι τροπος αλλοθρησκου.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι χαιρεστε με κατι τετοια.Tupac έγραψε:Φααααππππππππππ άλλη μία φαπα
Εσύ καλά τα λες αλλά αυτοί που πρέπει δεν τα διαβάζουν δυστυχώς...ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι άλλη φορά να μην χτυπάμε παίκτες από ομάδες που έχουν καλές σχέσεις με τον γαύρο.
georgiss.s@ yes but to say to me that im fucking the team is also not right, I want to see all these people talk to me after I finish te transfers , because believe me) people will be happy with transfers even MORE IMPORTANT coach gonna be happy. So I want to see what all those people will tell me. I do my best, and my people know that!
-
mbison
Γιατι 2? Ας ερθει 1 πρωταΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε τον Yannick Boli και δύο καλά εξτρέμ που να παίζουν Ευρώπη.
i finish;;;ABALAEA2 έγραψε:georgiss.s@ yes but to say to me that im fucking the team is also not right, I want to see all these people talk to me after I finish te transfers , because believe me) people will be happy with transfers even MORE IMPORTANT coach gonna be happy. So I want to see what all those people will tell me. I do my best, and my people know that!
θα γελάσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΤΙΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
ΕΛΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 09 Ιαν 2017, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόνο αυτό μη φοβάσαι... Με την καμία όμως!!!Gospi έγραψε: Μεχρι και αποχωρηση Σαββιδη υποψιαζομαι...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Δευ 09 Ιαν 2017, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
GoMaRoS έγραψε:σοβαρά τώρα υπάρχει λόγος ομάδα να κάνει και tweet ότι δεν δέχεται προσφορά;; α ξέχασα ο γαύρος της Κύπρου
Αν θες να εξυπηρετήσεις αλλότρια συμφέροντα, μέχρι και συνέντευξη τύπου μπορείς να οργανώσεις. Τώρα, αν πιθανολογούσαν οι δικοί μας την εξέλιξη, κάκιστα ασχολήθηκαν.
Ρε Αμπαλέα; ΡΕ ΑΜΠΑΛΑΕΑ;;
Καλά οτι οι Κύπριοι βγάλανε ανακοίνωση ειναι τουλάχιστον γελοίο....σαν να σε ξεφτιλίζουν...και δηλαδή πιο πριν δεν μιλήσανε.?? Ο μιχελ ετσι πηγε??
Που να ξερει ο ξενος μισθοφορος Μιχελς,τις σχεσεις που εχει ο ΑΠΟΕΛ και ο Νιονιος με τον γαυρο? Φερτε παραγοντες με παοκτσηδικο DNA... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 09 Ιαν 2017, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
[quote="Gospi"
Εμενα μου βρωμαει η υποθεση ασχημα. Μεχρι και αποχωρηση Σαββιδη υποψιαζομαι...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού Τ αυτί
Γιατί το δίκαιο είναι οι άνθρωποι να τιμωρούνται για τις συμπεριφορές τους
Εμενα μου βρωμαει η υποθεση ασχημα. Μεχρι και αποχωρηση Σαββιδη υποψιαζομαι...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού Τ αυτί
Γιατί το δίκαιο είναι οι άνθρωποι να τιμωρούνται για τις συμπεριφορές τους
Γιωργάκης ιζ μπάκ: georgiss.s@ yes but to say to me that im fucking the team is also not right, I want to see all these people talk to me after I finish te transfers , because believe me) people will be happy with transfers even MORE IMPORTANT coach gonna be happy. So I want to see what all those people will tell me. I do my best, and my people know that!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Πφφφφφφφφφ ρε ιβαν γαμω τα μυρια ρε φιλε, γυρνα το κλιμα με 2 παιχταραδες