Και αν έκλεινε θα γινόταν παικταράς μέχρι που θα έχανε κάποιο τετ α τετ και θα βαφτιζόταν χαζογκόλης...ron-swanson έγραψε:Κραζουμε γιατι θα εφερναν Σωτηριου, κραζουμε και γιατι δεν ερχεται;
Σχιζοφρενεια;
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Κριμα
Κριμα
Κριμα...
ποιος θα το λεγε οτι επι Σαββιη σε εποχη π εχεις εισπραξει κοντα στα 14 μυρια και εισαι στους 32 του γιουροπα θα υποστεις τετοιο διασυρμο.
Τετοια ξεφτιλα.
Εμενα μου βρωμαει η υποθεση ασχημα. Μεχρι και αποχωρηση Σαββιδη υποψιαζομαι...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κριμα
Κριμα...
ποιος θα το λεγε οτι επι Σαββιη σε εποχη π εχεις εισπραξει κοντα στα 14 μυρια και εισαι στους 32 του γιουροπα θα υποστεις τετοιο διασυρμο.
Τετοια ξεφτιλα.
Εμενα μου βρωμαει η υποθεση ασχημα. Μεχρι και αποχωρηση Σαββιδη υποψιαζομαι...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σοβαρά τώρα υπάρχει λόγος ομάδα να κάνει και tweet ότι δεν δέχεται προσφορά;; α ξέχασα ο γαύρος της Κύπρου
Ο Σωτηριου εκλεισε?Petros1988 έγραψε:Ναι!Ανακοινωνεται τις επομενες μερες.Εχει βρει και ομαδα.gergeo4 έγραψε:εγκυρη η πηγη;;;;;;;;Petros1988 έγραψε:Ειδηση Τζαβελλας Τελος!![]()
![]()
![]()
![]()
Φάγαμε άκυρο από Πιέρο θα φάμε άκυρο και από τον Ιρανό θα αναγκαστούν να πάρουν τον Μπόλι, αυτοί θα στεναχωριούνται κι εμείς θα κάνουμε πάρτυ εδώ μέσα. Παράνοια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Να και το επισημο απο το twitter του ΑΠΟΕΛ
- Dimitris_L4
Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα...τι φαααπ κ αλλα τετοια..μια προταση καναμε και μας ριξανε ακυρο...οκ παντου γινεται...η ξεφτιλα ειναι που πας να παρεις φορ τον.πιερο....οχι που εφαγες ακυρο από την ομαδα...
Έχεις την ομάδα στη μέση της βαθμολογίας , έφαγες πόρτες από Κύπριους Ιρανούς και Γκαρι, πληρώνεις παίκτες για να μην παίζουν μπάλα αλλά να μασάνε τσίχλα , τα αλλά δεν τα σχολιάζω ... 
μακάρι, θα φάει καλά σουβλάκιαHermann έγραψε:Επόμενο ταξίδι Μιχελ: Λειβαδιά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να τους δώσουμε και τα εισητήρια του εντός θα ήταν μια λύση
χαιρεκακια στο φουλ πολυς κοσμος εδω μεσα.και εις ανωτερα.
θλιβερη κατασταση εδω μεσα.ολοι με το αυτι κολλημενο στα ραδια των αγραμματων καθυστερημενων και οτι πουν γινεται νομος.ακριτη αποδοχη των παντων.κλιμα μιζεριας.
θλιβερη κατασταση εδω μεσα.ολοι με το αυτι κολλημενο στα ραδια των αγραμματων καθυστερημενων και οτι πουν γινεται νομος.ακριτη αποδοχη των παντων.κλιμα μιζεριας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 09 Ιαν 2017, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Kostas_Peraia4 έγραψε:Και ολα αυτα μεσα σε 1 ωραron-swanson έγραψε:Κραζουμε γιατι θα εφερναν Σωτηριου, κραζουμε και γιατι δεν ερχεται;
Σχιζοφρενεια;
Αν ο Πιερος ειναι η βασική επιλογη τωρα
Κ χάθηκε
Ποια ειναι η επόμενη ;
Τρέμω
Κ χάθηκε
Ποια ειναι η επόμενη ;
Τρέμω
Έγραψα ότι φάγαμε άλλη μία φαπα σε μία εβδομάδα μέσα , που είδες ότι χάρηκα ?? Άσε μας ρε μεγάλε που θα μου πεις ότι χάρηκα κιόλαςKostas_Peraia4 έγραψε:Δηλαδη χαιρεσαι?Ο τροπος που το λες ειναι τροπος αλλοθρησκου.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι χαιρεστε με κατι τετοια.Tupac έγραψε:Φααααππππππππππ άλλη μία φαπα
Γιασεμάκης;MANIAKOS έγραψε:Αν ο Πιερος ειναι η βασική επιλογη τωρα
Κ χάθηκε
Ποια ειναι η επόμενη ;
Τρέμω
- ΑποστόληςΑ
Κι άλλη φορά να μην χτυπάμε παίκτες από ομάδες που έχουν καλές σχέσεις με τον γαύρο.