Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Κοιτα μην δωσουν καμια δευτερη ευκαιρια στον περευρα στο τελος και δεν παρεις ουτε τον ιρανο εκει να δεις γελιο.
πανω στη βλακεια του ισως μας κανει και κανενα καλο τελικα ο ιρανος...για εναλλακτικες δεν ειναι ακομα προετοιμασμενο το σκαουτινγκ μαςDemir έγραψε:Δεν χωράει το μυαλό μου οτι μας εκανε έστω και το παραμικρό ναζί ο ανσαριφας και εμεις περιμέναμε έστω κ μια ώρα... δεν γίνεται... πάμε για αλλα και πιστεύω δεν υπήρχε θέμα ανσαριφα.... για τον θεό δηλαδή...πόση ξεφτίλα πια...
Υ.γ δηλαδή οι εναλλακτικές ειναι χειρότερες απο ανσαριφα?? Ποιον θα φέρουν μαρκοφσκι η κανα κοντε απο γιαννενα....?
Cursed εκτιμώ τις πηγές σου,θα πω κι εγώ αυτό που έμαθα (το είπα σε κάποιον από εδώ μέσα αλλά φοβόμουν να το γράψω εδώ μην γίνουμε κώλος,εφόσον όμως άρχισε να γράφετε μπορώ να το πω) ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον νιονιο εδώ και μέρες αλλά δεν υπογράφει ο Ιρανός...δεν πείθεται για τον ΠΑΟΚ γενικότερα..για το αν έχει μέλλον εδώ και τέτοια...Ότι και να γίνει από εδώ και πέρα έρθει δεν έρθει,αυτό παίχτηκε...
το θεμα ειναι οτι και να παιχτηκε παλι μ@λ@κ@ς η ομαδα βγαινει ολα τα αλλα.agios έγραψε:Cursed εκτιμώ τις πηγές σου,θα πω κι εγώ αυτό που έμαθα (το είπα σε κάποιον από εδώ μέσα αλλά φοβόμουν να το γράψω εδώ μην γίνουμε κώλος,εφόσον όμως άρχισε να γράφετε μπορώ να το πω) ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον νιονιο εδώ και μέρες αλλά δεν υπογράφει ο Ιρανός...δεν πείθεται για τον ΠΑΟΚ γενικότερα..για το αν έχει μέλλον εδώ και τέτοια...Ότι και να γίνει από εδώ και πέρα έρθει δεν έρθει,αυτό παίχτηκε...
-
makispaspartou
Η δυστοκία που παρουσιάζεται στις μεταγραφές συναγωνίζεται στο έπακρο την αστοχία των μεσοεπιθετικών μας.

θα καταληξουμε να παρουμε κανα μασουντ απο τον πανιωνιο για εξτρεμ και θα κλαιμε.
Από αυτούς που ακούστηκαν, καλύτερη επιλογή είναι ο μπολικ πιστεύω
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- loukas karadimos
και εγω. θελουμε εναν παιχτη ο οποιος να μπορει να κρατησει την μπαλα δεκα δευτερα μεσα στο κουτι. τα μισα απ αυτα να κανει μια επαφη με τη μπαλα και τα υπολοιπα να βγαλει μια ασιστ η να σουταρει.PaokP έγραψε:Από αυτούς που ακούστηκαν, καλύτερη επιλογή είναι ο μπολικ πιστεύω
δεν ξερω γιατι αλλα η εκτηκτικοτητα του μπολικ νομιζω οτι ειναι αυτο που μας λειπει.
προσευχομαστε
Agie μου, γνωρίζοντας τί έγινε το καλοκαίρι και πόσο γρήγορα έκλεισαν μεταγραφές με τον Μιχελ, θεωρείς ότι αυτές οι κινήσεις που γίνονται τώρα, ήταν οι αρχικές επιλογές του Μιχελ;agios έγραψε:Cursed εκτιμώ τις πηγές σου,θα πω κι εγώ αυτό που έμαθα (το είπα σε κάποιον από εδώ μέσα αλλά φοβόμουν να το γράψω εδώ μην γίνουμε κώλος,εφόσον όμως άρχισε να γράφετε μπορώ να το πω) ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον νιονιο εδώ και μέρες αλλά δεν υπογράφει ο Ιρανός...δεν πείθεται για τον ΠΑΟΚ γενικότερα..για το αν έχει μέλλον εδώ και τέτοια...Ότι και να γίνει από εδώ και πέρα έρθει δεν έρθει,αυτό παίχτηκε...
SM-G935F
Στο καλό παλικάρι μου.
Από τη συνέντευξη είδα ένα πολύ προσγειωμένο και ειλικρινές άτομο και θέλω να σταθώ σε 1 πράγμα μόνο.
Είπε ότι υπήρξαν κι άλλες προτάσεις τις οποίες τις απέρριψε γιατί ήταν πολύ ευχαριστημένος εδώ και το ήξεραν όλοι. Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο καταλαβαίνω ότι η ΠΑΕ ήξερε ή υποψιαζόταν εδώ και καιρό ότι μπορεί να φύγει. Αν κάποιος παίκτης σου τραβάει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων , έστω και με μικρές προτάσεις είναι θέμα χρόνου να έρθει μια καλή πρόταση και να φύγει ο παίκτης - με δεδομένο ότι αυτός ο παίκτης συνεχώς ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Εσύ ως ΠΑΟΚ τι έκανες ; Τον παίξαμε ομαδικά , ρυθμικά και συντονισμένα.
Προφανώς δε μπήκαμε στο κόπο να αναβαθμίσουμε το ρόλο του παίκτη στην ομάδα με ένα καλύτερο συμβόλαιο που θα μας έβαζε στη θέση του οδηγού στις όποιες εξελίξεις
Προφανώς δε μπήκαμε στο κόπο να προετοιμαστούμε για το ενδεχόμενο φυγής του. Μας αιφνιδίασε πλήρως η απώλεια του Γκάρι και βλέπω ότι έχουν πάει όλες οι υποθέσεις πίσω εξαιτίας αυτής της κίνησης.
Κατά τα άλλα φταίνε όσοι κράζουν και παρεξηγήθηκε ο kgeo και ο σουρμε επειδή έγραψα ότι δεν έχουμε αγωνιστικό μπούσουλα. Τη τύφλα μας δεν έχουμε , ότι να'ναι , όπου νά'ναι , όπως να'ναι
Από τη συνέντευξη είδα ένα πολύ προσγειωμένο και ειλικρινές άτομο και θέλω να σταθώ σε 1 πράγμα μόνο.
Είπε ότι υπήρξαν κι άλλες προτάσεις τις οποίες τις απέρριψε γιατί ήταν πολύ ευχαριστημένος εδώ και το ήξεραν όλοι. Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο καταλαβαίνω ότι η ΠΑΕ ήξερε ή υποψιαζόταν εδώ και καιρό ότι μπορεί να φύγει. Αν κάποιος παίκτης σου τραβάει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων , έστω και με μικρές προτάσεις είναι θέμα χρόνου να έρθει μια καλή πρόταση και να φύγει ο παίκτης - με δεδομένο ότι αυτός ο παίκτης συνεχώς ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Προφανώς δε μπήκαμε στο κόπο να αναβαθμίσουμε το ρόλο του παίκτη στην ομάδα με ένα καλύτερο συμβόλαιο που θα μας έβαζε στη θέση του οδηγού στις όποιες εξελίξεις
Προφανώς δε μπήκαμε στο κόπο να προετοιμαστούμε για το ενδεχόμενο φυγής του. Μας αιφνιδίασε πλήρως η απώλεια του Γκάρι και βλέπω ότι έχουν πάει όλες οι υποθέσεις πίσω εξαιτίας αυτής της κίνησης.
Κατά τα άλλα φταίνε όσοι κράζουν και παρεξηγήθηκε ο kgeo και ο σουρμε επειδή έγραψα ότι δεν έχουμε αγωνιστικό μπούσουλα. Τη τύφλα μας δεν έχουμε , ότι να'ναι , όπου νά'ναι , όπως να'ναι
Σοβαρά πιστεύεις οτι ενώ ανανέωσαμε μυστα,γιαννουλη,γλυκό,Τζαβέλλα,δημητριαδη και τσιμιροτ δεν κάνανε προταση σε Ροντρίγκες??? Μήπως αρνήθηκε η εκανε τον κινέζο για να κερδίσει χρόνο?? Λεω εγώ τωρα....
- sourmenetes
- Moderator
Αφου ειδες προσγειωμενο και ειλικρινες παλικαρι που με μιση καλη σεζον σε γραφει και δεν παιζει ουτε με τη λιβαδεια,τι να πω.giapas έγραψε:Στο καλό παλικάρι μου.
Και του ειπαν ολοι να φυγει γιατι θα παιξει στην dream team.
Η ομαδα δηλαδη πηγε στον τσιμιροτ,στον γλυκο και στον τζαβελλα και δεν πηγε στον γκαρυ να του προσφερει καλυτερο συμβολαιο.
Τεσπα.
Θελανε να τον πουλήσουν. Γι αυτο και δεν του κάναν πρόταση ανανέωσης.
- sourmenetes
- Moderator
Θελανε να τον πουλησουν;;;;ουαου..
Ας το ληξουμε εδω.εδω μιλαμε για τις μεταγραφες.
Ας το ληξουμε εδω.εδω μιλαμε για τις μεταγραφες.
Την δική της διευκρίνηση έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην Θεσσαλονίκηgiapas έγραψε:Στο καλό παλικάρι μου.
Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ άφησε να εννοηθεί πως δεν του έγινε ουσιαστικά πρόταση ανανέωσης, ενώ υπογράμμισε πως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν αγωνίστηκε καθώς είχε ενοχλήσεις.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν ήθελε από το καλοκαίρι να συζητήσει για νέο συμβόλαιο, κάτι που του ζητήθηκε ξεκάθαρα και από τους ατζέντηδες του.
Παράλληλα ο παίκτης μπορεί να ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον Ιβάν Σαββίδη για την στάση του, ωστόσο από τον Δικέφαλο ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης κατά την συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, δεν θέλησε να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του.
Μάλιστα, στην ίδια συνάντηση ζήτησε να του επιτραπεί η μεταγραφή στην Γαλατασαράι.
Όσον αφορά για το γεγονός πως δεν έπαιξε στον παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, από τον Δικέφαλο ξεκαθαρίζουν ότι όντως είχε ενοχλήσεις τρεις μέρες πριν, αλλά η μαγνητική του ήταν «καθαρή».