33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά ο Κατ το λέει αυτό συνέχεια για οποιοδήποτε θέμα αποφασίσει να ασχοληθεί, πάντα καταλήγει σ αυτό το επιχείρημα-κουβέρτα και μάλιστα σε φάση πριν καν γίνει κάτι ''κι αυτός έτσι θα καταλήξει''. Pre-emptive strike και τέτοια.
Βουητό υπήρχε πάντα. Καλύπτονταν απ την φτώχεια. Τώρα οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει.

Αυτά γιατί δεν τα λέτε όταν πάει κόσμος στο Καραμπάκ στου διάολου τη μάνα κι η ομάδα δεν παίρνει ούτε μία κίτρινη κάρτα; Κι άντε εκεί πάνε μόνο τα κομάντα με τα ποουλμαντα οι ατόφιοι.
Γιατί δεν τα λέτε όταν πάει τόσος κόσμος στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον βάζελο και τρώει ντόρτι η ομάδα;
Πω, σοβαρά, έτσι είπε ο παππούς; Αυτός ήταν σ εκείνο το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ με το χιόνι και την ανατροπή του αιώνα;
Γιατί εγώ ήμουν, αν είναι, να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε τις εμπειρίες μας. Γιατί εγώ το θυμάμαι και παγώνει και παγώνουν οι κωλοτριχές μου ακόμα και τώρα.
Τι ακριβώς θελετε να σας πουν; Ότι δεν είναι όπως παλιά; Ε ναι, δεν είναι, κανείς μας δεν είναι.
Τα ίδια θα έλεγαν αν υπήρχε φόρουμ τα 80Σ, ότι δεν είναι όπως παλιά το 70 που κάθε δύο χρόνια έπαιρνε τίτλους η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ο ίδιος κόσμος είναι που τον έκανε και θεό, σε διαστάσεις που δεν του αναλογούσαν. Τότε όμως δεν νομίζω πως υπήρχαν εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση.
Και ο Κλάους αφέθηκε σε αυτή την ψευδαίσθηση μεγαλείου. Με αποτελέσματα αρνητικότατα για τον ίδιο και για την ομάδα.
Επίσης,ας σταματήσουμε τις αναλογίες με χώρους και καταστάσεις εκτος ποδοσφαίρου, από κτίσματα και εργολάβους ώς θέατρα και ηθοποιούς. Το ποδόσφαιρο έχει τη δική του ψυχοσύνθεση και το ελληνικό ποδόσφαιρο την ακόμη πιο δική του.
Το ανελέητο κράξιμο στο γήπεδο δεν ωφελεί σε τίποτα. Όπως και η άκρατη αποθέωση.
Φυσικά, στο γήπεδο δεν επικρατεί λογική. Σε κανένα γήπεδο.
Ακόμη κι αν ο παίκτης μας τσεκουρώσει έναν αντίπαλο, ο κόσμος διαμαρτύρεται για το φάουλ. Εδώ υπάρχει κόσμος που λέει μαϊμούδες τους αντίπαλους μαύρους. Πέρα δηλαδή από την τρομακτική ποσότητα βλακείας που απαιτείται για να είσαι ρατσιστής, πρέπει να είσαι διπλά ηλίθιος για να πεις κάτι τέτοιο όταν έχεις κι εσύ μαύρους παίκτες στην ομάδα.
Όσο για τις εποχές που αλλάξαν, και μένα με πληγώνει αλλά αλλάξαν. Και οι εποχές αλλάζουν πλέον σχεδόν ερήμην των ανθρώπων, από καταστάσεις και αυτοματισμούς που συμβαίνουν ασυναίσθητα.
Και το ποδόσφαιρο δεν είναι ίδιο, κι ομάδες, και οι παίκτες και οι οπαδοί και ο κόσμος ολάκερος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω παντως εχω φαει κοκκινη ντισκαλιφιε γιατι αρχισα τα γ$#@σταυρίδια όταν ενας μλκς στην κερκίδα μας εβριζε ένα συμπαίχτη μου, που οκ, παλτό ήταν, το ξέραμε αλλά τι φάση;

παντως στα εκτος, γουσταρα να με κραζουν. αντιπαλοι ειναι. γκολάκι και τρέλα στην κερκίδα να τρελαθούν ακόμα περισσότερο. στο ρουλη είχα φαει κροτίδα. :lol:

υγ: σορρυ για το άκυρο παράδειγμα που μερικοί θα θεωρήσουν :mrgreen: αλλά καταθέτω την οπτική μου με βιώματα μου, η οποία συμφωνεί και επαυξάνει αυτή του κατ5.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Sick Bastard έγραψε:Καλά ο Κατ το λέει αυτό συνέχεια για οποιοδήποτε θέμα αποφασίσει να ασχοληθεί, πάντα καταλήγει σ αυτό το επιχείρημα-κουβέρτα και μάλιστα σε φάση πριν καν γίνει κάτι ''κι αυτός έτσι θα καταλήξει''. Pre-emptive strike και τέτοια.
Βουητό υπήρχε πάντα. Καλύπτονταν απ την φτώχεια. Τώρα οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει.

Αυτά γιατί δεν τα λέτε όταν πάει κόσμος στο Καραμπάκ στου διάολου τη μάνα κι η ομάδα δεν παίρνει ούτε μία κίτρινη κάρτα; Κι άντε εκεί πάνε μόνο τα κομάντα με τα ποουλμαντα οι ατόφιοι.
Γιατί δεν τα λέτε όταν πάει τόσος κόσμος στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον βάζελο και τρώει ντόρτι η ομάδα;
Πω, σοβαρά, έτσι είπε ο παππούς; Αυτός ήταν σ εκείνο το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ με το χιόνι και την ανατροπή του αιώνα;
Γιατί εγώ ήμουν, αν είναι, να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε τις εμπειρίες μας. Γιατί εγώ το θυμάμαι και παγώνει και παγώνουν οι κωλοτριχές μου ακόμα και τώρα.
Τι ακριβώς θελετε να σας πουν; Ότι δεν είναι όπως παλιά; Ε ναι, δεν είναι, κανείς μας δεν είναι.
Τα ίδια θα έλεγαν αν υπήρχε φόρουμ τα 80Σ, ότι δεν είναι όπως παλιά το 70 που κάθε δύο χρόνια έπαιρνε τίτλους η ομάδα.
Δεν ξέρω αν ήταν εκεί, μπορείς να πας να τον ρωτήσεις και να τις μετρήσετε τις εμπειρίες σας.
Νταξ . Αφού ήσουν σε εκείνο το παιχνίδι με το χιόνι ...., δικαιούσαι τώρα να λες μιλάς για κλισε...
Αν δεν ήσουν και είρων θα μπορούσαμε να κάνουμε και ( οφ-τοπικ) κουβέντα

Ο καθένας την δουλειά του, Σικ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Ξεχασατε οτι ειστε οπαδοι μεγαλης ομαδας. Σε αλλες ομαδες παιρνουν πρωταθλημα και πεφτει το κραξιμο της αρκουδας. Εδω ειμαστε 8 οι και μαλωνετε τους φιλαθλους γιατι εχουν παραπονα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

kastrakis έγραψε:
Δεν ξέρω αν ήταν εκεί, μπορείς να πας να τον ρωτήσεις και να τις μετρήσετε τις εμπειρίες σας.
Νταξ . Αφού ήσουν σε εκείνο το παιχνίδι με το χιόνι ...., δικαιούσαι τώρα να λες μιλάς για κλισε...
Αν δεν ήσουν και είρων θα μπορούσαμε να κάνουμε και ( οφ-τοπικ) κουβέντα

Ο καθένας την δουλειά του, Σικ.
Σόρρυ ρε μεγάλε, αλλά εσύ μου ανέφερες σαν επιχείρημα κάτι που είπε ένας παππους κι ωχ αμάν έπρεπε να το πάρω και στα σοβαρά. Παππούδες να, χιλιάδες σε καφενεία, να μας λένε ιστορίες για το τι μπαλάρα έπαιζε ο Πούσκας κι πως με ένα ξεροκόματο και μια ελιά, διαβάζαν με την γκαζόλαμπα για να μάθουν γράμματα.
Προφανώς και δικαιούμαι να μιλάω για κλισέ, όταν αυτό μου παρουσιάζετε (αλλα και παρουσιάζεται) σαν επιχείρημα κουβέρτα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

διαφωνώ στο ότι είναι επιχείρημα κουβέρτα γιατί από τη βάση του λέει ότι δεν είναι τέτοιος ο σκοπός του.

δλδ διαχωρίζει ευθύνες και προς τιμήν του δεν αποποιείται και τις όποιες δικές του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

kataramenos5 έγραψε:
hasio_john έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Δεν υπάρχει χειρότερο κλισέ απ αυτό.
++++++++++ Sick

Σορυ Κατ, συμφωνούμε σε πολλά .... ΑΛΛΑ όντως αυτό που λες είναι ο ορισμός του ΚΛΙΣΕ!
Σε λίγο θα μας πεις πως ΕΜΕΙΣ φταίμε για την απόδοση του Στέφανου (και όχι μόνο)!
Αιώνες τώρα στα αθλήματα υπάρχει η μίρλα στις εξέδρες, ακόμα και στις αρένες με τους μονομάχους!
Οι αθλητές έχουν το χρέος να μπορούν ν' ανταπεξέλθουν στην οποιαδήποτε πίεση των οπαδών/εξέδρας.
Ο καθένας έχει τον ΔΙΚΟ του τρόπο να εκφράζει την ταύλα για την ομάδα που υποστηρίζει.
ΠΛΗΡΩΣΕ στην είσοδο (μέρος των χρημάτων αυτών πάει στο γήπεδο, στο προσωπικό, στην διοίκηση, στους παίχτες, κτλ κτλ) και άμα λάχει ρίχνει και ένα μπινελίκι (σε οπαδικό πλαίσιο φυσικά) για το θέαμα αλλά και να εκτονωθεί να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Δεν το ξέραμε πως έπρεπε να πάμε γήπεδο σαν τους φλώρους και να λέμε χαμηλότονα μόνο μπράβο, μπράβο, μπράβο, ... άσχετα αν βλέπουμε μαλακίες από κάτω, αν βλέπουμε ΧΡΥΣΟπλερωμένους παίχτες να κοροϊδεύουν το άθλημα/ την φανέλα / εμάς τους ίδιους!
Είναι μέσα στο πρόγραμμα η μίρλα και ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊ την κατάσταση και να πεισμώσει να γίνει καλύτερος! Τώρα το ότι μας αξίζει αυτό που έχουμε σαν λαός, ότι κράζουμε άδικα, ότι γιουβέτσι, ότι η Τούμπα φταίει , ότι γλύτωσαν όσοι έμειναν λίγο, ότι ότι ... και μου βάζεις μέσα για παράδειγμα / κερασάκι και τον χοντρό ... :shock: και κτλ κτλ κτλ... εεεεε συγνώμη, αλλά στο λεξικό του Μπαμπινιώτη το λέει : ΚΛΙΣΕ και ΆΣΤΟΧΟ !
Η γνώμη μου φυσικά και τελείως αδερφικά το λέω χωρίς να θέλω να σε προσβάλω!
Τα χω πει 100 φορες αλλα δε μαμεις ο καθενας ακουει οτι θελει οπως αυτος θελει.Ματαιος κοπος ...
Φανταζομαι αγαπητε Χασιο οταν πατε σε κανα θεατρο,μπαρακι,εστιατοριο κλπ που εχετε πληρωσει και δε γουσταρετε το παιξιμο του ηθοποιου ,του dj,του σεφ αρχιζετε τα μπινελικια για τη μανα του, για το σπιτι του κλπ κλπ.Η μηπως οχι?Ποιος σου δινει το δικαιωμα να βριζεις?εσυ αν δε κανεις καλα τη δουλεια σου εχουν δικαιωμα οι πελατες σου να σε βρισουν?Οχι.Αν θελουν δε ξαναπατανε απλα. ;)
Θα εβριζες τον αδελφο σου,τη μανα σου τον πατερα σου αν δε κανουν κατι καλα?Ε ,κατι γραφικοι σαν εμενα ετσι το βλεπουν.Κλισε κι αυτο φανταζομαι.
Για Κλαους πρωτος εγω τα γραψα περσι οτι εχει χασει σε εκρηκτικοτητα ,οτι ειναι ενα κλικ πισω πλεον κλπ.Δεν ειναι υπευθυνος για την κατρακυλα του ο κοσμος απλα πατησε πανω στο ηδη πεσμενο κεφαλι και δεν τον αφηνει να παρει ανασα.Αν (λεμε) ειχε μια ελπιδα να συνελθει και να βοηθησει την ομαδα ,εμεις οι ιδιοι την κοβουμε.Και δεν με νοιαζει ο Κλαους η ο καθε Κλαους περισσοτερο απ την ομαδα αλλα το πως θα κερδισει ο ΠΑΟΚ περισσοτερα απο ενα παικτη που ΗΔΗ πληρωνει.Αληθεια ποσους ειδατε να συνερχονται με το συνεχες κραξιμο και να παιζουν μπαλαρα?
Και κακως κολλησαμε στον Κλαους.Κλαιν ο Κλαους.Εκεινος ο κακομοιρης ο Γλυκος τι σκ@τα φταιει και σε μια απ τις καλυτερες χρονιες του τ ακουει σε καθε παιχνιδι."Μ@λακα Γλυκο " και "παιξε πιο γρηγορα μ@λακα Γλυκο" ακομα και στα παιχνιδια που κερδιζουμε.Με τι ψυχολογια θα παιξει αυτος οταν τρεμει το φυλλοκαρδι του μη κανει καμια στραβη?Πως να δωσει το 100%,εσεις θα μπορουσατε?
Ξερω ολα κλισε ,πασε κι @ρχιδια κονκασε ενω το"Κραξε και θα κερδισει ο ΠΑΟΚ" ειναι προχω.

Υγ Αν ντε και καλα θελετε να εκτονωθειτε καντε το στον αντιπαλο,στο κορακι,στο ελικοπτερακι,στο χοντρο π@@στρακι.Ειναι αναγκη να το κανετε στους παικτες μας?

++++
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καταραμενε αν δεν αντεχουν το κραξιμο και το αναθεμα να αλλαξουν επαγγελμα.

Εδω ετρωγαν τραμπουκο οι παιχτες οταν κερδιζαν μονο 2-0.. τα παλιοτερα χρονια.. αλλα τοτε δεν ειχαν ψυχολογικα ξεχασα.

Επεισης .. τρωνε μπινελικι παιχτες που κοστιζουν εκατομυρια εκατομυριων ( βλεπε μεσσι ) και δεν θα φαει ο κλαους και ο καθε κλαους οταν πληρωνεται χρυσαφι και δεν κανει απολυτως τπτ?

Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ.. Ενας οργανισμος με πιεση.. που αν δεν εχεις τα αντερα θα σε καταπιει.

Αντε βαρεθηκα με τον τουριστα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

K_geo έγραψε:διαφωνώ στο ότι είναι επιχείρημα κουβέρτα γιατί από τη βάση του λέει ότι δεν είναι τέτοιος ο σκοπός του.

δλδ διαχωρίζει ευθύνες και προς τιμήν του δεν αποποιείται και τις όποιες δικές του.
Για τον Κλάους συμφωνώ, απλά αφορμή είναι.
Αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο για τον Κλάους.

πχ, στο ίδιο τόπικ:
kataramenos5 έγραψε:Γλιτωσαν μονο οσοι εμειναν λιγο(Μιετσελ) .Ολοι οι υπολοιποι απαξιωθηκαν ,χλευαστηκαν λοιδωρηθηκαν. Μουσλι,Σαλπι,Κλαους και ο επομενος θα ναι ο Καριμ(αν ερθει).Ο οποιος Καριμ.Θα ναι λιγος "για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας","βολεψακιας που κονομησε κι αραξε",που δε βελτιωνεται ,που δεν νιωθει που ..δεν γενικως.
Η σημερινη εικονα της Τουμπας που ουρλιαζε σε καθε χαμενη ευκαιρια για αυτους που" δε νοιαζονται που τραβιομαστε
με τα κρυα" ,που "δεν νιωθουν " ,για τα "κ@προσκυλα" δεν μ αφηνει καμια αμφιβολια για το τι θ ακολουθησει.
Κι αυτο ποναει περισσοτερο κι απ τα στησιματα του χοντρου.

ΥΓ Ισως τελικα κι οι λαοι(των ομαδων) να χουν τα σεντερ φορ που τους αξιζουν.

Πόσες φορές έχουμε διαβάσει ''τελικά αυτό μας αξίζει, αυτούς τους φιλάθλους έχουμε''.
Αυτό το κάνει επιχείρημα κουβέρτα. Όπως και η κανονική κουβέρτα άλλοτε μας σκεπάζει κι άλλοτε όχι
Ο Μούσλι έφυγε με standing ovation και είναι το ''αλάνι''
Η αγωνιστική εικόνα του Σάλπι όταν έφυγε ήταν αισχρή συν ότι προηγήθηκε
Δεν είναι το ίδιο λοιπόν.
Και προεξοφλει και το μέλλον του Ανσα(κάτι που επισημαίνω παραπάνω)
χωρίς καν να είναι παίχτης μας!!!!!
Το επιχείρημα-κουβέρτα από εκεί προκύπτει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

slidar έγραψε:Καταραμενε αν δεν αντεχουν το κραξιμο και το αναθεμα να αλλαξουν επαγγελμα. κλισε

Εδω ετρωγαν τραμπουκο οι παιχτες οταν κερδιζαν μονο 2-0.. τα παλιοτερα χρονια.. αλλα τοτε δεν ειχαν ψυχολογικα ξεχασα. κι αλλο κλισε

Επεισης .. τρωνε μπινελικι παιχτες που κοστιζουν εκατομυρια εκατομυριων ( βλεπε μεσσι ) και δεν θα φαει ο κλαους και ο καθε κλαους οταν πληρωνεται χρυσαφι και δεν κανει απολυτως τπτ?
μμμ..καρακλισε

Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ.. Ενας οργανισμος με πιεση.. που αν δεν εχεις τα αντερα θα σε καταπιει.
ξανα μανα κλισε

Αντε βαρεθηκα με τον τουριστα
Αυτα τα κλισε δεν ενοχλουν βεβαια.
Κλεισαμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αν ξεκινουσαμε να αποκτησουμε παικτη με τα στατιστικα του κλαους την τελευταια 5ετια θα ειμασταν χαρουμενοι η οχι?
Για να μην παραφραστει αυτο που λεω σκαει ενα ονομα αυριο κ εχει παρομοια στατς με του κλαους την τελευταια 5ετια αλλα εχει ενα 6μηνο που δεν τα παει τοσο καλα θα τον θελαμε στην ομαδα μας?

περιπου 75-80 γκολ εχει βαλει κ καμμια 25-30 ασσιστ εχει ετσι για την ιστορια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η αλλαγή δημιουργεί πάντα ελπίδα για κάτι καλύτερο...Έστω κι αν στο τέλος αποδειχθεί ίδιο ή χειρότερο... ;)

Γι αυτό κιόλας, εμείς οι γηραιότεροι ως επί το πλείστον, λέμε το κλισέ: " Όλοι στο χορταράκι κρίνονται"... 8-)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

mpouJr έγραψε:Αν ξεκινουσαμε να αποκτησουμε παικτη με τα στατιστικα του κλαους την τελευταια 5ετια θα ειμασταν χαρουμενοι η οχι?
Για να μην παραφραστει αυτο που λεω σκαει ενα ονομα αυριο κ εχει παρομοια στατς με του κλαους την τελευταια 5ετια αλλα εχει ενα 6μηνο που δεν τα παει τοσο καλα θα τον θελαμε στην ομαδα μας?

περιπου 75-80 γκολ εχει βαλει κ καμμια 25-30 ασσιστ εχει ετσι για την ιστορια
Τα στατιστικα δεν λενε παντα την αληθεια.Αποδειξη η υπερομαδα του γαυρου με το σχεδον απολυτο στο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια.Καποιος που δεν γνωριζει τι εστι γαυρος,θα νομιζε οτι αγοραζει την μπαρτσελονα.

Υπαρχουν φορ που απλα εκτελουν και υπαρχουν και φορ που δημιουργουν κιολας.Οταν ο Κλαους ηταν σε φορμα και η ομαδα επαιζε καλα,τοτε το κοντερ εγραφε.Δεν ειναι λιγο αυτο συμφωνω.Ωστοσο ποτε δεν ηταν το φορ που σε μια μετρια μερα θα σε κουβαλουσε στις πλατες οταν η ομαδα δεν τραβαει.Θυμαμαι Βιερινια,Λουκας,Μακ,Ροντριγκεζ που θα σου εκαναν το προσωπικο γκολ κοντρα στη ροη του αγωνα.Δεν θελω να μπω παλι σε συγκρισεις με τον φορ του βαζελου,ωστοσο η κυρια διαφορα μεταξυ Κλαους-Μπεργκ,ειναι οτι ο Σουηδος τους εχει ξελασπωσει σε πολλα ματς με καθαρα προσωπικη ενεργεια και οχι επειδη του δινουν συνεχεια μπαλιες παρε-βαλε.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αλλο να εχεις 20 γκολ την χρονια με ολη την ομαδα να δουλευει για σενα και αλλο να εχεις 20 γκολ εκ των οποιων μια μεγαλη μεριδα ειναι προσωπικα γκολ.

Χρειαζομαστε εναν "αυτονομο" φορ για να κανουμε ακομα πιο απροβλεπτο το παιχνιδι μας,επιβαλεται.Ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν αυτο το φορ που οταν εχει την μπαλα στα ποδια του κοντα στην περιοχη τρεμουν οι τερματοφυλακες.Πρεπει να αλλαξουμε ριζικα τις συντηριτικες απαιτησεις που ειχαμε απτους κεντρικους επιθετικους μας ολα αυτα τα χρονια.Ο φορ που δουλευει ολη η ομαδα για αυτον εχει ξεπεραστει στο συγχρονο ποδοσφαιρο,πρεπει να εκσυγχρονιστουμε και εμεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

slidar έγραψε:Καταραμενε αν δεν αντεχουν το κραξιμο και το αναθεμα να αλλαξουν επαγγελμα.

Εδω ετρωγαν τραμπουκο οι παιχτες οταν κερδιζαν μονο 2-0.. τα παλιοτερα χρονια.. αλλα τοτε δεν ειχαν ψυχολογικα ξεχασα.

Αντε βαρεθηκα με τον τουριστα.
Το οτι.καποιος θα συγκρινε το γηπεδο με το θεατρο μονο κ μονο.για να υπερασπιστει τον.κλαους δεν.το περιμενα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”