Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ποιες γεματες σεζον ειχε ο Κρεσπο ρε geo? Aπο το 10-11 και την β εθνικη,ειχε μολις μια γεματη σεζον, μεχρι φετος που κανει την χρονια της ζωης του,φτου φτου φτου και μπραβο του.
Ξεχνάτε το βασικό, ότι δε φεύγει κανείς...
Κι όσο δε φεύγουν, Ο Μλκ συνεχίζει να πληρώνει ατομικά αυτοβελτιουμενους.
Στη θέση του αν ήσασταν εσείς εύκολα θα εγκρινατε νέες ελευσεις ή υψηλά συμβόλαια;
Μην μου πείτε για τις πωλήσεις, πριν βάλετε πόσα τζάμπα συμβόλαια έχει πληρώσει
SM-G935F
Στη θέση του αν ήσασταν εσείς εύκολα θα εγκρινατε νέες ελευσεις ή υψηλά συμβόλαια;
SM-G935F
- Sick Bastard
Αυτό κι αν είναι βασικό, αλλά όπως είπα και στο τόπικ του Μίχελςpilotos έγραψε:Ξεχνάτε το βασικό, ότι δε φεύγει κανείς...
SM-G935F
είναι πολύ δύσκολο λόγω παλιών αμαρτιών
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη πώληση του Γκάρι αλλά δε τόλμησαν να ανεβάσουν στο facebook, μονο στο site της ομάδας. Ξεφτίλα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει βαλει και ο ιδιος ομως το χερακι του για να υπαρχουν αυτοι που χρυσοπληρωνονται ενω καθονται.
++++++++++ .Να και μια αληθεια..ron-swanson έγραψε:Α και ενα μαθημα απο την περιπτωση Ροντριγκες. Υπαρχουν παιχτες που θα πανε και στην Ανταρκτικη για τα λεφτα.
Αρα το "δεν ερχονται Ελλαδα" πρεπει να γραφεται ολοκληρο ως "δεν ερχονται Ελλαδα για 600 χιλιαρικα". Για να ξερουμε και τι λεμε.
Εννοείται!!!joshua έγραψε:Εχει βαλει και ο ιδιος ομως το χερακι του για να υπαρχουν αυτοι που χρυσοπληρωνονται ενω καθονται.
Έχει την κυρία ευθύνη, είτε άμεση είτε έμμεση.
Από κει και πέρα όμως, λύσεις δεν βλέπω...
Λύσεις.
3 γρανάζια του >1 μύριου συμβόλαιο ρε Γμτ... Τόσο δύσκολο είναι;
SM-G935F
- sourmenetes
- Moderator
Και αυτο ξεφτιλα...Hermann έγραψε:Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη πώληση του Γκάρι αλλά δε τόλμησαν να ανεβάσουν στο facebook, μονο στο site της ομάδας. Ξεφτίλα...
- PaokPatraG4
Το ότι ανακοινώνει η ΠΑΕ τον Γκάρυ στην γαλατά χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης με ξεπερνάει....Ίσως περιμένουμε και την προσφυγή του Μαλατου να δούμε εάν θα τιμωρηθεί η ΕΠΟ από την ΟΥΕΦΑ ή όχι....
Εντάξει ρε παίδες, είπαμε δείτε τις δηλώσεις Ιβιτς, ένας άνθρωπος με ελάχιστη λογική σκέψη, βγάζει άνετα τα συμπεράσματα του για την λειτουργία της ΠΑΕ.
SM-G935F
SM-G935F
Για τα οποία όμως μήπως είχε τίποτα ιδιαίτερες επιφυλάξεις ή τα ενέκρινε, πιστεύοντας σε όσα γνωρίζει ο ίδιος κι ο γιος του για το ποδόσφαιρο βρε pilotos μου??? Τρανό παράδειγμα ο "πολύς" Μπερμπάτοφ του F/M, διαφωνείς???pilotos έγραψε:Ξεχνάτε το βασικό, ότι δε φεύγει κανείς...
SM-G935F
"Απ την ζημία κέρδος δεν βγαίνει", ούτε όμως κι "απ την μύγα ξίγκι"!!!!
Δεν πάμε μπροστά λοιπόν ως ομάδα αν δεν τα δεχθεί και τα δύο αυτά, σαν βασικά αξιώματα ολόκληρων αιώνων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 09 Ιαν 2017, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτο ειναι το μεγαλύτερο αγκάθι. μια μεταγραφή γκάρυ. εντωμεταξύ, ο τιαμ βρηκε ομάδα σε χρόνο dt.pilotos έγραψε:Ξεχνάτε το βασικό, ότι δε φεύγει κανείς...
SM-G935F
- efthimis_paok
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Για να πάει ο κάθε πικραμένος και ανώριμος πιτσιρικάς να γράφει το μακρύ του και το κοντό του πίσω από την ανωνυμία του; και πολύ καλά κάνουν.Hermann έγραψε:Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη πώληση του Γκάρι αλλά δε τόλμησαν να ανεβάσουν στο facebook, μονο στο site της ομάδας. Ξεφτίλα...
Μαχητές & επαναστατες του φέισμπουκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Δευ 09 Ιαν 2017, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπαμε, εγώ έχω αμφιβολίες που μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα...goran 64 έγραψε:Για τα οποία όμως μήπως είχε τίποτα ιδιαίτερες επιφυλάξεις ή τα ενέκρινε, πιστεύοντας σε όσα γνωρίζει ο ίδιος κι ο γιος του για το ποδόσφαιρο βρε pilotos μου??? Τρανό παράδειγμα ο "πολύς" Μπερμπάτοφ του F/M, διαφωνείς???pilotos έγραψε:Ξεχνάτε το βασικό, ότι δε φεύγει κανείς...
SM-G935F
"Απ την ζημία κέρδος δεν βγαίνει", ούτε όμως κι "απ την μύγα ξίγκι"!!!!
Δεν πάμε μπροστά λοιπόν ως ομάδα αν δεν τα δεχθεί και τα δύο αυτά, σαν βασικά αξιώματα ολόκληρων αιώνων!
Περνάω φάση ζομπυ, Joshua, πως λέγεται δεν ξέρω, ούτε ο τρελογιατρος που πήγα
SM-G935F
Διαφωνώ κάθετα. Η ΠΑΕ πρέπει να κόψει το Facebook. Καλα έκαναν. Ανέβαζε η ΠΑΕ ένα χρόνια πολλα για παράδειγμα κ κάθε γίδι, μιλούσε εξευτελιστικά απο κάτω για οτι απωθημένο ειχε ο καθένας. Χρόνια τώρα μιλάμε οχι τον τελευταίο καιρό. Ετςι θέλουν μερικοί, γιατι παραξευτιλιστηκε το θεμαHermann έγραψε:Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη πώληση του Γκάρι αλλά δε τόλμησαν να ανεβάσουν στο facebook, μονο στο site της ομάδας. Ξεφτίλα...