Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
'εφυγε το παληκάρι και τέλος.
Εμένα με προβληματίζει γιατί δεν έχει έρθει ακόμα παίχτης από αυτούς που παρακολουθούνται εδώ και μήνες(να μην πω χρόνια)από τη περιβόητη βάση δεδομένων παιχτών
Εμένα με προβληματίζει γιατί δεν έχει έρθει ακόμα παίχτης από αυτούς που παρακολουθούνται εδώ και μήνες(να μην πω χρόνια)από τη περιβόητη βάση δεδομένων παιχτών
-
ron-swanson
Επισης μην ξεχναμε οτι μιλαμε για παιχτη που βγαζει σοβαρα λεφτα απο το ποδοσφαιρο μονο τα τελευταια 3 χρονια, ενω εχει φτασει στα 26. Πιο πριν επαιζε σε χαμηλες κατηγοριες στην Ολλανδια και στην Βουλγαρια.
Αν λοιπον εχει στην ακρη απο την μπαλα 1,5 εκατομμυριο και η Γαλατα του δινει ενα 5αρι με τα συμβολαια και τα μπονους, λογικο δεν ειναι να παει τρεχοντας;
Αν λοιπον εχει στην ακρη απο την μπαλα 1,5 εκατομμυριο και η Γαλατα του δινει ενα 5αρι με τα συμβολαια και τα μπονους, λογικο δεν ειναι να παει τρεχοντας;
Αουρελιανο, με πλεον προσφατο τα παραδειγμα μπερμπατοφ (αληθεια αυτος σταματησε ή βρηκε ομάδα;
) θεωρώ ότι το "ονομα" απο μόνο του ΔΕΝ φέρνει την ευτυχία.
ακόμα δε περισσότερο, θεωρώ ότι η ΟΜΑΔΑ όπως είναι στημένη και αποδίδει αυτή τη στιγμή, δείχνει ΕΤΟΙΜΗ να υποδεχτεί έναν παίχτη που μπορεί να μας φαίνεται του 5 και να τον βοηθήσει να αποδώσει το 7-8 που μπορεί πραγματικά. Αλλά αυτό θέλει ΚΑΙ χρόνο για να γίνει.
και εδω ξαναλεω, ότι πιθανόν ο Ιρανός να προκρίνεται ως λύση γιατί είναι πιο "σίγουρη" ώς επιλογή καθώς λογικά τον ξέρουν και καλύτερα απο ότι άλλους του εξωτερικού για παράδειγμα.
Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι μου έδειξε ότι οι υπεύθυνοι κινούνται ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ και ΣΟΒΑΡΑ δημιουργώντας σταδιακά μια ομάδα που θα ΒΟΗΘΗΣΕΙ τις προσωπικότητες αυτής, ΝΑ αναδειχθούν. Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος μια ομάδας. Να βοηθάει τον καθένα ατομικά στην εξέλιξη του και κατα συνέπεια στην εξέλιξη της ομάδας.
υγ: τα περι...ακυρων παραδειγμάτων σαφώς και δεν αναφερόταν στο δικό σου, αλλά ήταν ένα γενικότερο σχόλιο προς συγκεκριμένα μέλη.
υγ2: το να κρατούσαμε Γκαρυ, χωρίς να έχει όρεξη να προσφέρει και συνεπώς με πιθανή πτώση της αξίας του, είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι που υπολόγισαν διεξοδικά πριν δεχθούν την όποια πρόταση.
μερικές φορές φίλε, απλά πρέπει να την αφήσεις να φύγει. 
ακόμα δε περισσότερο, θεωρώ ότι η ΟΜΑΔΑ όπως είναι στημένη και αποδίδει αυτή τη στιγμή, δείχνει ΕΤΟΙΜΗ να υποδεχτεί έναν παίχτη που μπορεί να μας φαίνεται του 5 και να τον βοηθήσει να αποδώσει το 7-8 που μπορεί πραγματικά. Αλλά αυτό θέλει ΚΑΙ χρόνο για να γίνει.
και εδω ξαναλεω, ότι πιθανόν ο Ιρανός να προκρίνεται ως λύση γιατί είναι πιο "σίγουρη" ώς επιλογή καθώς λογικά τον ξέρουν και καλύτερα απο ότι άλλους του εξωτερικού για παράδειγμα.
Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι μου έδειξε ότι οι υπεύθυνοι κινούνται ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ και ΣΟΒΑΡΑ δημιουργώντας σταδιακά μια ομάδα που θα ΒΟΗΘΗΣΕΙ τις προσωπικότητες αυτής, ΝΑ αναδειχθούν. Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος μια ομάδας. Να βοηθάει τον καθένα ατομικά στην εξέλιξη του και κατα συνέπεια στην εξέλιξη της ομάδας.
υγ: τα περι...ακυρων παραδειγμάτων σαφώς και δεν αναφερόταν στο δικό σου, αλλά ήταν ένα γενικότερο σχόλιο προς συγκεκριμένα μέλη.
υγ2: το να κρατούσαμε Γκαρυ, χωρίς να έχει όρεξη να προσφέρει και συνεπώς με πιθανή πτώση της αξίας του, είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι που υπολόγισαν διεξοδικά πριν δεχθούν την όποια πρόταση.
-
Dimg4
Λοιπον απο μια σχετικα καλη πηγη μολις εμαθα οτι ο ιρανος ειναι κλεισμενος κ ισως ανεβει σημερα.
Barlow με όλο το σεβασμό θα σου πω πως έχεις μείνει κάποια χρόνια πίσω...Θα χαρακτηρίσω άστοχο το παράδειγμα με την γυναίκα...Θα πρέπει να καταλάβεις πως όλες οι επιχειρήσεις επενδύουν και στηρίζονται στο marketing...Ετσι είναι και οι ΠΑΕ.. Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει τα τελευταία 10 χρόνια μια περίεργη επικοινωνιακή τακτική αποπροσανατολισμού έχοντας σαν πρωτεργάτες τον Σάββα Θεοδωρίδη τον Καραπαππά, παλαιότερα τον Γιάννη Μώραλη που εντελώς τυχαία έγινε Δήμαρχος Πειραιά έχοντας στο πάτο της πυραμίδας όλους αυτούς που σήμερα ονομάζουμε εμείς ΑΡΔ...και που δουλέυουν κυρίως με μεροκάματο...barlow4 έγραψε:αυτο που λεω ειναι οτι τα πλανα εχουν ενα εκατομμυριο ασταθμητους παραγοντες γιατι τα αντικρουομενα συμφεροντα ειναι παρα πολλα οποτε ο καθενας οριζει το συμφερον του και το χρονο του οπως γουσταρει.οποτε δε γινεται καθε φορα κατι που δε γινεται στην ωρα του η οπως το θελουμε να ισοπεδωνουμε 15 ατομα στη διοικηση.και απο την αλλη ειρωνευομαι τη φαση της επικοινωνιακης ηττας.ειναι μια εννοια που δεν την καταλαβαινω σορρυ.ειναι σαν να πιανεις τη γυναικα σου με γκομενο και να σε νοιαζει τι θα πει η γειτονια.δινεται υπερβολικη σημασια στον αερα.προσωπικα δε με νοιαζει παρω καμια επικοινωνιακη ρεβανς απο κανεναν.χεσμενους τους εχω ολους.με νοιαζει να γινει αυτο που πρεπει να γινει με βαση τη λογικη.τελος δεν καταλαβαινω την τρελα που βαραμε στις μεταγραφικες οταν δε γινονται καποια εστω και αυτονοητα πραγματα.δηλαδη τι φαση?γιατι δεν ερχεται επιθετικος?ειναι τεμπεληδες?ειναι λαμογια που μας κοροιδευουν.θελουμε εμεις και αυτοι οχι?πραγματικα δεν καταλαβαινω.Aureliano Buendia έγραψε: πολύ ωραία, να πάψει λοιπόν ο κόσμος να θεωρεί ότι η κάθε μαλακία που γίνεται στην ομάδα είναι βάσει πλάνου.
και ναι εγώ, προσωπικά, όταν ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι 8ος στη βαθμολογία, και με τα ρούχα μου θα τρώγομαι και θα είμαι σε χάλια διάθεση σαν γεροντοκόρη, χήρα, μυξοπαρθένα ή ό,τι άλλο ανήκει σε αυτή την ευγενή κατηγορία γυναικών.
και να ξαναπω οτι η εννοια της επικοινωνιακης ηττας μου κανει το ιδιο αστειο με το "να ανακαλεσεις".θα τον πω δηλαδη τον αλλο πτανας γιο αλλα αν ανακαλεσω ολα καλα.πολιτισμος.αν υπαρχει η εννοια της επικοινωνιακης ηττας στην πραγματικοτητα εχει νοημα να αναφερθεις σε αυτην οταν σκοπος σου ειναι η επικοινωνιακη νικη.και για να σε νοιαζει η λεζαντα κατι δεν παει καλα(οχι προσωπικα ε?γενικα).
Ο Ολυμπιακός όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε την αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς επίσης επιχειρούσε να μπει σφήνα σε ενδεχόμενους στόχους που είχαν οι άλλες μεγάλες ομάδες...Η διοίκηση γνώριζε εκ των προτέρων πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα...Έτσι στήθηκε το δίκτυο των δανεικών με τις ομάδες-δορυφόρους...Στα μάτια των ποδοσφαιριστών ο Ολυμπιακός φαινόταν ο παράδεισος τους...Ένας φρούδος παράδεισος που τον συντηρούσαν τα ΜΜΕ και οι εκάστοτε Μάνατζερ...Είναι τόσα πολλά που μπορώ να γράψω πάνω σαυτό το μοντέλο που στηριχθηκε ο Γαύρος που δεν θα μου φτάσει μια σελίδα...
Εν κατακλείδι Φτάσαμε στο 2011-12-13-14-15 για να καταλάβουμε όλοι το μοντέλο που στηρίχθηκε ο γαύρος τα προηγούμενα χρόνια...και να συνειδητοποιησουμε πως ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο...με το οποίο ο Ολυμπιακός μπόρεσε και μεγάλωσε, έκανε οπαδούς, πούλησε υπεραξία παικτών, απέκτησε φήμη στην Ευρώπη...Ναι, ξέρω θα μου πεις το Champions League...δεν είναι όμως μόνο αυτό...Ο Ολυμπιακός ξέρει να πλασάρει τον εαυτό του σαν την καλύτερη ***τάνα...Τέλος, βλέποντας να ξεθωριάζει το σχέδιο με τις ομάδες-δορυφόρους άρχισε να στρώνει το χαλί για άτομα στην ΟΥΕΦΑ (το οποίο φυσικά είχε ήδη ξεκινήσει)..,Δεν είναι τυχαίο που έχει 2 άτομα σε υψηλόβαθμες θέσεις εκεί..Δεν θα ξεχάσω πέρσι πως όταν ήρθε ο Μπερμπάτοφ τελευταία μέρα μεταγραφών "πέρασε" από τα ΜΜΕ πως ο Θεοδωρίδης μεσολάβησε για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης στην Ευρώπη...Αυτό είναι ένα πολύ μικρό ίσως και ασήμαντο παράδειγμα που μόλις μου ήρθε στο μυαλό...
Απέναντι σε όλες αυτές τις τακτικές πρέπει και ο ΠΑΟΚ να εκπονήσει το δικό του σχέδιο επικοινωνίας...Μέχρι τώρα θεωρώ πως δεν το έχει κάνει καλά...Πάνω σαυτό επομένως ενίσταμαι...Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
- Sick Bastard
Ένα εξάμηνο;Aureliano Buendia έγραψε: δεν διαφωνώ, κι εγώ θεωρώ το κάρφωμα δελτίου να χαμε να λέγαμε στην εποχή μας και έχω πλήρη συναίσθηση ότι όλοι κοιτάν την κονόμα. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν μπορούσαμε να τον πείσουμε να κάτσει ένα εξάμηνο ακόμη, έχοντας παίξει καλή μπάλα επί της ουσίας 3 μήνες. αν γαμούσε και έδερνε 2 χρόνια να πω εντάξει, προσέφερε ο τύπος, ας πάει στο καλό
Εδώ δεν μπορούσαν να τον πείσουν να παίξει σε δύο αγώνες.
Όπως εεεε, ο Ανσαριφατ.
εντελώς διαφορετικά δεδομένα σικ.
μιλάμε για ενα ποσο που οκ, δύσκολα το βρίσκει αλλού, μιλαμε για ομάδα με κατάκτηση Γιουρόπα και γενικά ευρωπαϊκή παρουσία καλύτερη απο τι δική μας, με καινούριο γήπεδο, εγκαταστάσεις.
το μοναδικό αρνητικό -να είμαστε ειλικρινής- είναι η Πόλη αυτή καθε αυτή και όπως είναι τα τελευταία χρόνια όπου φοβάσει τον ίσκιο σου.
απο την άλλη, ο Ιρανός μπορεί να είχε 2-3 σχεδόν ίδιες προτάσεις (πχ εμάς με του γάβρου και οι δυο λένε είναι στα 500χιλ), να είχε χαμηλότερες απο εξωτερικό κτλ κτλ. συνεπώς, άλλα δεδομένα, άλλη αντιμετώπιση του γεγονότος.
μιλάμε για ενα ποσο που οκ, δύσκολα το βρίσκει αλλού, μιλαμε για ομάδα με κατάκτηση Γιουρόπα και γενικά ευρωπαϊκή παρουσία καλύτερη απο τι δική μας, με καινούριο γήπεδο, εγκαταστάσεις.
το μοναδικό αρνητικό -να είμαστε ειλικρινής- είναι η Πόλη αυτή καθε αυτή και όπως είναι τα τελευταία χρόνια όπου φοβάσει τον ίσκιο σου.
απο την άλλη, ο Ιρανός μπορεί να είχε 2-3 σχεδόν ίδιες προτάσεις (πχ εμάς με του γάβρου και οι δυο λένε είναι στα 500χιλ), να είχε χαμηλότερες απο εξωτερικό κτλ κτλ. συνεπώς, άλλα δεδομένα, άλλη αντιμετώπιση του γεγονότος.
- Aureliano Buendia
Εννοείται μπορούν να συμβούν τα πάντα, από το να σπάσει το πόδι του μέχρι το να βάλει γκολ πρόκρισης στο Γκελζενκίρχεν στο 120'.sourmenetes έγραψε:Το φοβαται aoureliano..ενας τραυματισμος,ενας κακος δευτερος γυρος ξεχνανε και τις προσφορες και τα παντα..
Πολυ πιθανον να σκεφτηκε ετσι και αυτος και οι μανατζερ.
Με αυτή τη λογική, όμως, δεν είμαστε δέσμιοι της κάθε προτασης για κάθε καλό παίκτη την οποιαδήποτε άβολη για την ομάδα στιγμή;
Δηλαδή μπορεί η Παρτιζάν να λέει "hands off προς το παρόν" κι εμείς όχι;
Κι αν τυχόν είμαστε μοιρολατρικά υφιστάμενοι αυτής της κατάστασης γιατί δεν την εξασκούμε κι εμείς σε κάποια ομάδα χαμηλότερου μεγέθους και ονόματος;
Αν δεν γίνουμε ομάδα που να μπορεί να πείσει τους παίκτες της να μείνουν για 2-3 χρόνια, πού βαδίζουμε;
Ο Μπεργκ, τον οποίο φυσικά το φόρουμ προσπαθεί να βγάλει Τόργκελε επειδή κάποιοι τόλμησαν να πουν ότι είναι καλός παίκτης (ου ου ου ου, αλλόθρησκοι, ου ου ου ου), είχε για 3 χρονιές μέσο όρο 21 γκολ τη χρονιά γαμώτο μου!!
Δηλαδή ένας μάνατζερ δεν τον προσέγγισε;;; Μόνο τα δικά μας κελεπούρια βρίσκουν;;
Dimg4 έγραψε:Λοιπον απο μια σχετικα καλη πηγη μολις εμαθα οτι ο ιρανος ειναι κλεισμενος κ ισως ανεβει σημερα.
Μακάρι να μας βγει αλλά Crespo ο Ιρανός....
Καλησπερα κυριοι sourme δεν απαντησα στο μαιλ σου γιατι μιλησα με τον κωστα στο φ μπου να ξερεις
2 Crespo σε μια χρονια θα ειναι τρελο τζακποτ.Εγω απλα ελπιζω να μην μας βγει ο κουκος αηδονι,να κοστιζει κανα 400ρι το χρονο και το καλοκαιρι να ερθει και αλλο φορ.Ως αναπληρωματικη λυση δεν θα με χαλαει.
- Notorious4
Σήμερα η αύριο ο Ιρανός έρχεται Θεσσ/νικη η ΠΑΕ του έχει κλείσει εισητήρια για σήμερα και αύριο αναλόγως αν προλάβει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του φαντάζομαι.
- Aureliano Buendia
K_geo έγραψε:Αουρελιανο, με πλεον προσφατο τα παραδειγμα μπερμπατοφ (αληθεια αυτος σταματησε ή βρηκε ομάδα;) θεωρώ ότι το "ονομα" απο μόνο του ΔΕΝ φέρνει την ευτυχία.
Αν δεις το προηγούμενο ποστ μου, θα παρατηρήσεις ότι λέω ότι ΔΕΝ θέλω μπαμ-μπουμ
υγ2: το να κρατούσαμε Γκαρυ, χωρίς να έχει όρεξη να προσφέρει και συνεπώς με πιθανή πτώση της αξίας του, είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι που υπολόγισαν διεξοδικά πριν δεχθούν την όποια πρόταση.μερικές φορές φίλε, απλά πρέπει να την αφήσεις να φύγει.
Τι μερικές, μετά από καιρό, πάνα πρέπει να την αφήσεις![]()
Το άλλο όμως δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή ο Γκάρι θα πετούσε αετό και θα χαντάκωνε και τον εαυτό του;
Δεν είναι παιδάκι για να μουτρώσει
επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι
Έλα ντε, πόσο με έχει τρελάνει αυτό. Είχε το μυαλό του λέει, αλλού. Ήμαρτον.Sick Bastard έγραψε: Ένα εξάμηνο;
Εδώ δεν μπορούσαν να τον πείσουν να παίξει σε δύο αγώνες.
Όπως εεεε, ο Ανσαριφατ.
proedre το μοντελο του γαυρου ειναι βασισμενο 100% στη διαφθορα και τη βια.αντιπαραδειγμα ειναι.οχι παραδειγμα.το να βγουν αυριο οι φυλλαδες του παχυδερμου και οι σφουγγοκωλαριοι του να μου πουν για επικοινωνιακες ηττες και νικες με αφηνει παγερα αδιαφορο.ειναι τοσο μικρονοη η συγκεκριμενη νοοτροπια οσο ειναι και η ομαδα τους.
οπως θα σου πλασαραν οι ιδιοι σαν επικοινωνιακη ηττα οτι σου πηραν καποιον ανσαριφαρντ ετσι μπορουν να σε πουν κοροιδο και οτι σου κερασαν επικοινωνιακη ηττα ,οχι επειδη του εδωσες 500-600 αλλα 100.η προπαγανδα δεν εχει λογικα επιχειρηματα.εχει μονο στοχο.τα υπολοιπα τα προσαρμοζεις.
υγ.τα προηγουμενα χρονια επαιρνε οτι γουσταρε γιατι μονο αυτοι ειχαν λεφτα.ο γαυρος αυτο που κανει ειναι να κραταει το προιον οσο πιο υποβαθμισμενο γινεται για να μην εχει αντιπαλο στο μαρκετ πουλ.αν ποτε ανατραπει αυτο θα δεις ποιο ειναι το μεγεθος του.τελος για το δημαρχο μωραλη δε θα κατηγορησω τους γαυρους και θα πρωτοτυπησω.καθυστερημενοι ειμαστε ολοι μας και ψηφιζουμε καρναβαλια για πολιτικους αναλογα με το ποιος εχει την πιο φανταχτερη στολη.προφανως οποιος μπορει να το εκμεταλλευτει το κανει.κ ο σαββιδης αν μπορει αυριο μεθαυριο να στησει κ ενα πολιτικο δικτυο υποτακτικων δεν αποκλειεται να το κανει κ εμεις να τους ψηφιζουμε.
οπως θα σου πλασαραν οι ιδιοι σαν επικοινωνιακη ηττα οτι σου πηραν καποιον ανσαριφαρντ ετσι μπορουν να σε πουν κοροιδο και οτι σου κερασαν επικοινωνιακη ηττα ,οχι επειδη του εδωσες 500-600 αλλα 100.η προπαγανδα δεν εχει λογικα επιχειρηματα.εχει μονο στοχο.τα υπολοιπα τα προσαρμοζεις.
υγ.τα προηγουμενα χρονια επαιρνε οτι γουσταρε γιατι μονο αυτοι ειχαν λεφτα.ο γαυρος αυτο που κανει ειναι να κραταει το προιον οσο πιο υποβαθμισμενο γινεται για να μην εχει αντιπαλο στο μαρκετ πουλ.αν ποτε ανατραπει αυτο θα δεις ποιο ειναι το μεγεθος του.τελος για το δημαρχο μωραλη δε θα κατηγορησω τους γαυρους και θα πρωτοτυπησω.καθυστερημενοι ειμαστε ολοι μας και ψηφιζουμε καρναβαλια για πολιτικους αναλογα με το ποιος εχει την πιο φανταχτερη στολη.προφανως οποιος μπορει να το εκμεταλλευτει το κανει.κ ο σαββιδης αν μπορει αυριο μεθαυριο να στησει κ ενα πολιτικο δικτυο υποτακτικων δεν αποκλειεται να το κανει κ εμεις να τους ψηφιζουμε.
- Sick Bastard
Δεν υπάρχει αυτό ως επιχείρημα, ειδικά απ τη στιγμή που πήγε στην Κων/πόλη.sourmenetes έγραψε:Το φοβαται aoureliano..ενας τραυματισμος,ενας κακος δευτερος γυρος ξεχνανε και τις προσφορες και τα παντα..
Πολυ πιθανον να σκεφτηκε ετσι και αυτος και οι μανατζερ.