Sick Bastard έγραψε:Δεν υπάρχει χειρότερο κλισέ απ αυτό.
++++++++++ Sick
Σορυ Κατ, συμφωνούμε σε πολλά .... ΑΛΛΑ όντως αυτό που λες είναι ο ορισμός του ΚΛΙΣΕ!
Σε λίγο θα μας πεις πως ΕΜΕΙΣ φταίμε για την απόδοση του Στέφανου (και όχι μόνο)!
Αιώνες τώρα στα αθλήματα υπάρχει η μίρλα στις εξέδρες, ακόμα και στις αρένες με τους μονομάχους!
Οι αθλητές έχουν το χρέος να μπορούν ν' ανταπεξέλθουν στην οποιαδήποτε πίεση των οπαδών/εξέδρας.
Ο καθένας έχει τον ΔΙΚΟ του τρόπο να εκφράζει την ταύλα για την ομάδα που υποστηρίζει.
ΠΛΗΡΩΣΕ στην είσοδο (μέρος των χρημάτων αυτών πάει στο γήπεδο, στο προσωπικό, στην διοίκηση, στους παίχτες, κτλ κτλ) και άμα λάχει ρίχνει και ένα μπινελίκι (σε οπαδικό πλαίσιο φυσικά) για το θέαμα αλλά και να εκτονωθεί να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Δεν το ξέραμε πως έπρεπε να πάμε γήπεδο σαν τους φλώρους και να λέμε χαμηλότονα μόνο μπράβο, μπράβο, μπράβο, ... άσχετα αν βλέπουμε μαλακίες από κάτω, αν βλέπουμε ΧΡΥΣΟπλερωμένους παίχτες να κοροϊδεύουν το άθλημα/ την φανέλα / εμάς τους ίδιους!
Είναι μέσα στο πρόγραμμα η μίρλα και ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊ την κατάσταση και να πεισμώσει να γίνει καλύτερος! Τώρα το ότι μας αξίζει αυτό που έχουμε σαν λαός, ότι κράζουμε άδικα, ότι γιουβέτσι, ότι η Τούμπα φταίει , ότι γλύτωσαν όσοι έμειναν λίγο, ότι ότι ... και μου βάζεις μέσα για παράδειγμα / κερασάκι και τον χοντρό ...

και κτλ κτλ κτλ... εεεεε συγνώμη, αλλά στο λεξικό του Μπαμπινιώτη το λέει :
ΚΛΙΣΕ και ΆΣΤΟΧΟ !
Η γνώμη μου φυσικά και τελείως αδερφικά το λέω χωρίς να θέλω να σε προσβάλω!