Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δν πηγε κοπα αφρικα;;
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Θες να πεις ότι το τσουτσέκι παρατάει την ομάδα του στα κρύα του λουτρού επειδή έχει κλείσει αλλού για τα λεφτά;
proedros

Δημοσίευση από proedros »

john4serres έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πάντως στο χθεσινό ματς κυπέλλου της Ανζέ, ο Ντόι ήταν εκτός αποστολής.
Λογικά λόγω Copa Africa φίλε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Στο μεταξύ αν έρθει ο Ανσαριέτσι, με όλα αυτά που έχουν ακουστεί (700k συμβόλαιο)
με όλα αυτά που περιμένουν να λύσει (το γκολ) σαν το μάνα εξ ουρανού
είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βλέπει κι αυτός το τέρμα σαν κουμπότρυπα και θα αποτύχει με το που θα έρθει. :mrgreen:

Εκτός κι αν έχει τίποτα balls of steel και είναι τέρας συγκέντρωσης!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Αυτό ακριβώς έγραφα χθες sick..
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

proedros έγραψε:
john4serres έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πάντως στο χθεσινό ματς κυπέλλου της Ανζέ, ο Ντόι ήταν εκτός αποστολής.
Λογικά λόγω Copa Africa φίλε...
το ξέχασα εντελώς. :?
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ας πάρουμε τα δεδομένα:
1. πωλήθηκε ο Ροντρίγκεζ, φυσικά όχι με το ποσό της ρήτρας, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, παρά τις απολογητικές ιαχές - ευσεβείς πόθους πολλών συνοπαδών, ο οποίος Ροντρίγκεζ, που λέτε, επειδή είχε το μυαλουδάκι του αλλού, δεν έπαιξε και στα 2 πρώτα ματς της νέας χρονιάς, λες και είναι μέλος παρέας που πάει για 5 επί 5 κάθε Κυριακή.
2. σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Γιώργου του Σαββίδη, ο οποίος μιλάει περισσότερο από όλους στην ομάδα, παντελώς δυσανάλογα με τη θεσμική του ιδιότητα,προκαλώντας επικοινωνιακά πλήγματα και εκνευρισμό (σε μένα, άλλοι βέβαια μπορεί και να καυλώνουν) αφήσαμε τον Ροντρίγκεζ να φύγει χωρίς να έχουμε βρει αντικαταστάτη.
3. για την πολύπαθη θέση του σέντερ φορ, αυτή που σύσσωμο το φόρουμ έχει ανακηρύξει ύψιστης σπουδαιότητας, φημολογείται ότι θα υπογράψουμε τον Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου, σε μία τιμή - δώρο σε ένα σωματείο (ιστορικής καταγωγής και συμπαθών οπαδών) που έχει καταντήσει μικρομάγαζο του δαφνομπουκωμένου, στον οποίο πουλάει τα πάντα, εκτός από τους παίκτες που δεν θέλει ο πρεζέμπορας, για τους οποίους προκαλεί πλειστηριασμό στα λοιπά κορόιδα.
4. η επιλογή Ανσαριφάρντ, αν προχωρήσει, δείχνει τρομερή δυστοκία στο ζήτημα εντοπισμού στόχων. Ταυτόχρονα, περιμένω από όλους τους υπέρμαχους της άποψης εταιρεία=ομάδα να εκφράσουν την εύλογη δυσαρέσκειά τους για το ποσό που θα δαπανηθεί, αν εν τέλει αυτό δαπανηθεί. Εγώ προσωπικά, το πόσο χέστηκα για το τι παίρνει ο κάθε παίκτης δεν λέγεται, ούτως ή άλλως όταν είσαι πορωμένος με μία ομάδα, βάζεις κόφτη στο μυαλό για να μην σκέφτεσαι τι κερδίζουν αυτοί από τους οποίους κρέμεται η ψυχική υγεία σου κάθε Κυριακή.
5. τικ-τακ, τικ-τακ, ο χρόνος περνά και ήδη θα κατέβουμε αποδυναμωμένοι (εκεί που λέγαμε ότι θα είμαστε ενισχυμένοι με το που μπει η χρονιά) στον προσεχή αγώνα για τον μόνο ρεαλιστικό μεγάλο στόχο που έχουμε (που για μένα είναι απόδειξη της αδυναμίας ανεβάσματος επιπέδου, διότι το "στόχος μας το κύπελλο" είναι ομολογία μικρού μεγέθους, άσχετα αν πρέπει φυσικά να το κυνηγάμε με λύσσα πάντα, άλλο αυτό). Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν στα επόμενα ματσάκια, τα οποία περιλαμβάνουν και εκτός έδρας εξορμήσεις σε Γιάννενα και Ξάνθη δεν έρθουν νίκες, ο μεγάλος στόχος θα είναι η πεντάδα και καλό θα ήταν κόσμος και ομάδα να μην βγάλουν μπλαζέ συμπεριφορά επ' αυτού γιατί θα βρεθούμε προ πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων.
6. αν ψάχνεις αποκλειστικά ελεύθερους παίκτες, δύσκολα θα βρεις κάτι καλό τον Γενάρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 09 Ιαν 2017, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

κΑΡΗμ ανσΑΡΗφαρντ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχουν γεννηθει καποιες θεωριες εδω μεσα πολυ κουλες.οπως το πλανο ας πουμε.λες και το πλανο ειναι κατι που εχει καταρτιστει σε επενδυντικη τραπεζα και εχει δήλες ημερομηνιες με συγκεκριμενους αντισυμβαλλομενους και υποχρεωσεις δεσμευτικες.οτι δηλαδη το καλοκαιρι εγινε ενα πολυ σοβαρο μητινγκ απο το μποαρντ και διαλεξαν και προετοιμασαν τα παντα.και αφου το εκαναν αυτο δε γινεται να παρεκκλινει.λες ας πουμε θελω επιθετικο.βγαινει μια λιστα απο παικτες φτιαγμενους σε εργαστηρια απο ονειροσκονη.τελεια value for money.λες πρωτα θα παρω αυτον και θα ειναι εδω ταδε μερα ταδε ωρα.αν δεν ερθει ερχεται στο προσκηνιο η αλλη τεραστια θεωρια.η επικοινωνιακη ηττα.ολοκληρα δημοσιογραφικα επιτελεια αναλαμβανουν την καμπανια ταπεινωσης.ποσο να αντεξει η ψυχη.δεν ηρθε ο καριμ.ο καριμ αρφγησε 3 μερες.
εγω νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πολυ απλα.εχεις εναν κατα κανονα απαιδευτο ανθρωπο με ταλεντο στη μπαλα.υπαρχει διπλα του ενα αρπακτικο που διαχειριζεται τα 15 χρονια της καριερας του.του φουσκωνει ο μανατζερ το μυαλο.δεν πα να λες εσυ οτι μια του μηνα θα ερθει γιατι τα βρηκαμε?αν δεκα λεπτα πριν την προσγειωση παρει καποιος τηλ το μανατζερ και του πει ελα σε εμενα.ιδιο συμβολαιο στο παικτη διπλασια προμηθεια σε εσενα,εκει θα παει ο παικτης.και παει το πλανο και να σου και η επικοινωνιακη ηττα.τρωγομαστε εμεις με τα ρουχα μας σαν τις χηρες στο κρεβατι.
λες και υπαρχει ομαδα στον κοσμο που λεει εγω θελω να καλυψω τα κενα μου αυριο και αυτο γινεται οντως αυριο.ουτε καν στο μανατζερ δεν πετυχαινει παντα που σκας ακριτα οσα λεφτα ναναι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πλην των πρώτων δυο, αδερφέ μου Aureliano, τα υπόλοιπα όλα σαν μη χαρακτηρίζονται έτσι χαλαρά ... δεδομένα, όταν είναι φουλ του ΑΝ.

Κεν, δάκρυα με την ονειρόσκονη! Χααχαχαχα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικά με transfermarkt ο αντίπαλος μας στο κύπελο πήρε 10ρι με 3 μύρια αξια;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:500 ειναι πολλα για παικτη που παιρνει 120 (αν παιρνει τοσα) και που δεν εχει κανει και τιποτα εξαιρετικο. Θα ειναι αλλος ενας υπερκοστολογημενος παικτης αν αποκτηθει με τετοιο συμβολαιο.
ρα μανία με τα συμβολαια.ουτε η μαρια τετοιο γκα'ι'λε.
ο μονος λογος που με ενδιαφερει το υψος του συμβολαιου, ειναι για να μην γεμιζουμε βαριδια που στερουν πορους απο το roster αλλα και γι αυτο που ειπε ενας αλλος φιλος παραπανω: αν δωσεις 700 σε αυτον σε εναν παικταρα αυριο-μεθαυριο ποσα θα κληθεις να δωσεις; Αν ειχαμε τον τυπο που εχωνε τα ατελειωτα εκατομμυρια ασταματητα δεν θα με ενοιαζε καθολου. Δεν τον εχουμε ομως, οποτε καλο για την ομαδα θα ειναι τα λεφτα που ξοδευονται να πιανουν τοπο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

navigator11 έγραψε:Πλην των πρώτων δυο, αδερφέ μου Aureliano, τα υπόλοιπα όλα σαν μη χαρακτηρίζονται έτσι χαλαρά ... δεδομένα, όταν είναι φουλ του ΑΝ.

Κεν, δάκρυα με την ονειρόσκονη! Χααχαχαχα
Και το 5. είναι δεδομένο, όσο για τα 3. και 4. είναι σίγουρα τα ΩΣ ΤΩΡΑ δεδομένα αγαπητέ πλοηγέ.
Χώρια που και άλλο σέντερ φορ να πάρουμε, είναι δεδομένο ότι ενδιαφερθήκαμε και για τον Ιρανό του Πανιωνίου.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

barlow4 έγραψε:εχουν γεννηθει καποιες θεωριες εδω μεσα πολυ κουλες.οπως το πλανο ας πουμε.λες και το πλανο ειναι κατι που εχει καταρτιστει σε επενδυντικη τραπεζα και εχει δήλες ημερομηνιες με συγκεκριμενους αντισυμβαλλομενους και υποχρεωσεις δεσμευτικες.οτι δηλαδη το καλοκαιρι εγινε ενα πολυ σοβαρο μητινγκ απο το μποαρντ και διαλεξαν και προετοιμασαν τα παντα.και αφου το εκαναν αυτο δε γινεται να παρεκκλινει.λες ας πουμε θελω επιθετικο.βγαινει μια λιστα απο παικτες φτιαγμενους σε εργαστηρια απο ονειροσκονη.τελεια value for money.λες πρωτα θα παρω αυτον και θα ειναι εδω ταδε μερα ταδε ωρα.αν δεν ερθει ερχεται στο προσκηνιο η αλλη τεραστια θεωρια.η επικοινωνιακη ηττα.ολοκληρα δημοσιογραφικα επιτελεια αναλαμβανουν την καμπανια ταπεινωσης.ποσο να αντεξει η ψυχη.δεν ηρθε ο καριμ.ο καριμ αρφγησε 3 μερες.
εγω νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πολυ απλα.εχεις εναν κατα κανονα απαιδευτο ανθρωπο με ταλεντο στη μπαλα.υπαρχει διπλα του ενα αρπακτικο που διαχειριζεται τα 15 χρονια της καριερας του.του φουσκωνει ο μανατζερ το μυαλο.δεν πα να λες εσυ οτι μια του μηνα θα ερθει γιατι τα βρηκαμε?αν δεκα λεπτα πριν την προσγειωση παρει καποιος τηλ το μανατζερ και του πει ελα σε εμενα.ιδιο συμβολαιο στο παικτη διπλασια προμηθεια σε εσενα,εκει θα παει ο παικτης.και παει το πλανο και να σου και η επικοινωνιακη ηττα.τρωγομαστε εμεις με τα ρουχα μας σαν τις χηρες στο κρεβατι.
λες και υπαρχει ομαδα στον κοσμο που λεει εγω θελω να καλυψω τα κενα μου αυριο και αυτο γινεται οντως αυριο.ουτε καν στο μανατζερ δεν πετυχαινει παντα που σκας ακριτα οσα λεφτα ναναι.
πολύ ωραία, να πάψει λοιπόν ο κόσμος να θεωρεί ότι η κάθε μαλακία που γίνεται στην ομάδα είναι βάσει πλάνου.
και ναι εγώ, προσωπικά, όταν ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι 8ος στη βαθμολογία, και με τα ρούχα μου θα τρώγομαι και θα είμαι σε χάλια διάθεση σαν γεροντοκόρη, χήρα, μυξοπαρθένα ή ό,τι άλλο ανήκει σε αυτή την ευγενή κατηγορία γυναικών.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

loukas karadimos έγραψε:εγω παλι πιστευω οτι υπαρχει πλανο και καταληκτικες ημερομηνιες και απ ολα. και το πιστευω γιατι δεν εφτασε γεναρης μηνας για να ξεχασω πως απο τη στιγμη που ανελαβαν ιβιτς και μιχελ νιωθω οτι τουλαχιστον οι δυο τους ειναι ομαδα και συνεργαζονται αρτια, ασχετα απο τα αποτελεσματα.

δεν θεωρω απιθανο δηλαδη οντως να εχει deadline σημερα ο ιρανος, και αν στραβωσει να παει για εντουαρντο ο οποιος ειναι standby.

δεν θεωρω απιθανο δηλαδη να παλευει τον γουιλσον για μερικες ημερες ακομα και αν στραβωσει να εχει δευτερη ετοιμη επιλογη.

βεβαιως, σταθερα πιστευω οτι αν για μια ακομα μεταγραφικη περιοδο 31 του μηνος δεν δουμε τιποτα το προβλημα ξεκιναει καθαρα απο τα ανωτερα κλιμακια της διοικησης πλεον. και οχι απο δυο υπαλληλους αυτης οπως οι Μιχελ Ιβιτς.

Αναμονη, και ενημερωση αποκλειστικα απο το paokfc.gr για να μη χασουμε τα μυαλα μας.

Τι να πει κανείς?Τι άλλο θα διαβάσουμε?
Ο εντουάρντο είναι stand by αν τυχόν ναυαγήσει του τιτανοτεράστιου ιρανού.
Τέτοιοι είμαστε - καλά μας κάνουν.

Υ.Γ.1. Συμφωνώ απόλυτα με joshua. Αν είναι να φέρουν τον ιρανό να μη φέρουν κανέναν.
Υ.Γ.2. Αν θέλουν να φουσκώνουν τις δαπάνες της εταιρείας με υπερδιογκωμένα συμβόλαια ας το κάνουν.Αλλά να μην προσπαθούν να μας κοροιδεύουν λέγοντας πως αξιόλογοι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ.
Εσείς κύριοι που ασκείτε διοίκηση ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

Αιντες γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια 5 χρόνια τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”