Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Sick Bastard
- Sick Bastard
- nikos_algio
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ιδανικα ο Ανσαριφαντ θα 'πρεπε κατα τη γνωμη μου να ερθει ως αντι-Περευρα, με την ομαδα να ενισχύεται με ενα φορ απο το πανω ραφι δινοντας παραλληλα στον Κουλουρη τις ευκαιριες που του αξίζουν- με επιτακτική αναγκη την πωληση του Κλάους οσο ακομα μπορουμε να πάρουμε ενα χ ποσο απο αυτον- και ενα εξτρεμ επιπεδου Στοχ-Βιεϊρίνια με χαρακτηριστικά την ταχυτητα και την τριπλα.
Εαν ακομα ερχοταν ενα 8αρι με δημιουργικα χαρακτηριστικα και μακρινό σουτ θα μιλουσαμε για μια ευρωπαικη ομαδα που που δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τις ομαδες 20-50 της καταταξης της ουεφα.
Το θεμα ειναι να δείξει διαθεση η διοικηση να γινουν οι παραπανω κινησεις με εμποδιο βεβαια τον μεγαλο αριθμο των κινησεων που φαινεται πως θα χρειαστεί εν τελει ενισχυση..
Εαν ακομα ερχοταν ενα 8αρι με δημιουργικα χαρακτηριστικα και μακρινό σουτ θα μιλουσαμε για μια ευρωπαικη ομαδα που που δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τις ομαδες 20-50 της καταταξης της ουεφα.
Το θεμα ειναι να δείξει διαθεση η διοικηση να γινουν οι παραπανω κινησεις με εμποδιο βεβαια τον μεγαλο αριθμο των κινησεων που φαινεται πως θα χρειαστεί εν τελει ενισχυση..
Wilson Eduardo παικταρα ...αδερφός του Joao Mario... ειναι 1 κλικ πάνω απο γκαρυ...μεγάλη ποιότητα...δεν παίζει Γιουρόπα,αλλα δεν νομιζω οτι τους νοιάζει...
- Sick Bastard
Δεν παιρνουμε τεχνικο διευθυντη και σκαουτερ απο τον πανιωνιο λεω εγω.
Παντως εγω δεν περιμενω πολλα. Αμφιβαλω αν κανουμε αγορα πανω απο 1 εκατομυριο. Ο Σαββιδης αρχιζει τωρα απο τις πωλησεις και βγαζει λεφτα απο τον παοκ. Μαλλον παλι με κανενα δανεικο θα τη βγαλουμε.
ΠΑΟΚ με κεφαλαία
Παντως εγω δεν περιμενω πολλα. Αμφιβαλω αν κανουμε αγορα πανω απο 1 εκατομυριο. Ο Σαββιδης αρχιζει τωρα απο τις πωλησεις και βγαζει λεφτα απο τον παοκ. Μαλλον παλι με κανενα δανεικο θα τη βγαλουμε.
ΠΑΟΚ με κεφαλαία
- Petros1988
http://www.transfermarkt.com/leonardo-p ... eler/26744 Φ'ερτε αυτόν τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ τον λατ'ινο τον ΤΡΕΛΟ να θυμηθούμε λίγο ΠΑΜΠΛΟ!
- Petros1988
- Dimitris_L4
Ξεκιναει αρθρο κ λεει ενδιαφερει ο γουιλσον εντουαρντο ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ..και ο μεσσι μπορει να ενδιαφερει..οτι να ναι..
Λοιπον μου ηρθε πληροφορια και σας το ειπα ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ οτι το σαββατο ηταν εδω ο τσιτσιακοφ με τον μπολι σε ξενοδοχειο της πολης..το που και απο ποιον τα εξηγησα με.μειλ στον σουρμε..συγγνωμη αλλα δν μπορω να το πω δημοσια απο ποιον διοτι ειναι δυσκολη η θεση του φίλου μ..
Τωρα καλώς η κακως ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλομετοχο με λεφτα...δεν έχει ουτε ζαγορακη ουτε διοικηση πρωτοδικειου πυτε γουμενο..αυτο σημαινει οτι εχει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μια ανεση να παιρνει παιχτες...ΠΑΠΑΡΙΑ...η ομαδα σε μια θεση ηταν γυμνη και δεν εγινε τπτ...τωρα ειναι και στα εξτρεμ..τι να σου κανει ο ιβιτς δλδ..σου παρουσιαζει μια ομαδα χαρμα οφθαλμων αλλα πρεπει κυριε να αγορασεις για να δεις αποτελεσματα..εσυ ομως ΔΕΝ...συγχωρατε με αλλα φταιει και ο μιχελ..προς θεου δν.λεω να φυγει μην παρεξηγηθω αλλα για την αργοπορια φταιει...γινονται αδιανοητα πραγματα..δεν υπαρχει η λογικη..
Ποσο στηριξη να προσφερει ο κοσμος οταν βλεπει να καταστρατηγειτα η λογικη...τι νακανει..;;;
Λοιπον μου ηρθε πληροφορια και σας το ειπα ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ οτι το σαββατο ηταν εδω ο τσιτσιακοφ με τον μπολι σε ξενοδοχειο της πολης..το που και απο ποιον τα εξηγησα με.μειλ στον σουρμε..συγγνωμη αλλα δν μπορω να το πω δημοσια απο ποιον διοτι ειναι δυσκολη η θεση του φίλου μ..
Τωρα καλώς η κακως ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλομετοχο με λεφτα...δεν έχει ουτε ζαγορακη ουτε διοικηση πρωτοδικειου πυτε γουμενο..αυτο σημαινει οτι εχει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μια ανεση να παιρνει παιχτες...ΠΑΠΑΡΙΑ...η ομαδα σε μια θεση ηταν γυμνη και δεν εγινε τπτ...τωρα ειναι και στα εξτρεμ..τι να σου κανει ο ιβιτς δλδ..σου παρουσιαζει μια ομαδα χαρμα οφθαλμων αλλα πρεπει κυριε να αγορασεις για να δεις αποτελεσματα..εσυ ομως ΔΕΝ...συγχωρατε με αλλα φταιει και ο μιχελ..προς θεου δν.λεω να φυγει μην παρεξηγηθω αλλα για την αργοπορια φταιει...γινονται αδιανοητα πραγματα..δεν υπαρχει η λογικη..
Ποσο στηριξη να προσφερει ο κοσμος οταν βλεπει να καταστρατηγειτα η λογικη...τι νακανει..;;;
Sick Bastard έγραψε:2,5 μύρια τον δίνει το transfermarkt.
Οπότε τον ξεχνάμε αμέσως.
Μεγάλη παιχτούρα αλλα στέλνεται δανεικός απο εδώ κ απ εκει στην σουπαλίγδα θα κάνει παπάδες. Με 1,5χαρτί κ κανα 800.000 συμβόλαιο έρχεται αν τον πείσει ο Μιχελ κ οτι θα τον κανουμε Θεο
Demir έγραψε:Wilson Eduardo παικταρα ...αδερφός του Joao Mario... ειναι 1 κλικ πάνω απο γκαρυ...μεγάλη ποιότητα...δεν παίζει Γιουρόπα,αλλα δεν νομιζω οτι τους νοιάζει...
+μφωνω με αυτό που έγραψες μην πω 2κλικ
Φανταζομαι δεν πιστευει κανεις σοβαρα οτι 9 Γεναρη καποιοι στην παε αποφασισαν να ασχοληθουν με περιπτωση παικτη οπως ο Εντουαρντο...
proedros έγραψε:Μας δουλεύεις ρε φίλε??Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε ΧΤΕΣ φορ και αυτός μας είπε περιμένετε θα σας απαντήσω την Δευτέρα...Εκτός του ότι μας είχε στην αναμονή, σου τον κλέβει ο γαύρος....Αν εσένα δεν σε πειράζει μεγάλε εμένα με πειράζει γιατί δεν είναι ο πρώτος...Όσες φορες είχαμε κοινό στόχο μας τον φόρεσε κανονικά...Και δεν με νοιάζει αν κάνει στον οποιοδήποτε φίλαθλο ή όχι, από την στιγμή που τον ζήτησε ο Ίβιτς έπρεπε να ήταν στην Τούμπα...Όσο για το αν κάνει αγωνιστικά, εγώ ξέρω πως προοριζόταν για βασικός φορ...Στον Ολυμπιακό θα παίζει δευτερο-τρίτος...δηλ. τον θέλουν για ρεζέρβα και αυτοί ούτε που καίγονται για φορ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...Τον καλό σου παίκτη φίλε στον πήραν και δεν πήρες χαμπάρι...¨Οχι ο Γαύρος αλλά οι Τούρκοι...barlow4 έγραψε:ποιος το γαμαει και το χοντρο και την ομαδα του και τις επικοινωνιακες ηττες.τι υποστηριζεις?κανενα χωριο?ηττα ειναι να σου παρει τον καλο σου παικτη.οχι εναν παικτη που ποτε δεν ειχες.
ποια ηττα.οι μισοι κ παραπανω εδω μεσα ακουν ανσαριφαρντ και βριζουν κ οι αλλοι μισοι ειμαστε σε φαση οτι δεν ειναι κ τοσο κακος.μια χαρα βολευει.
αυτοφωτος ειναι ο ΠΑΟΚ.ο μονος αυτοφωτος.κανεναν δεν εχει αναγκη και απο κανεναν δεν αντλει υπαρξη.
αντε να πουμε με τις σιχαμενες καραμελες της επικοινωνιας.μαθαμε και τις απικοινωνιακες ηττες.
πωωω πωωω ρεζιλι θα γινουμε στα μηντια..καλε συμφορα που μας βρηκε..
Τέλος μάθε πως για να πάρεις πρωτάθλημα στο χορτάρι θα πρέπει να επικοινωνιακά να είσαι πολύ ανώτερος...Οι εποχές έχουν αλλάξει...
Αυτος μας ειπε περιμενετε θα σας απαντησω τη Δευτερα? Απο που το ξερεις αυτο? Απο τους ΑΡΔ. (απο την contra του Μαρινακη συγκεκριμενα)
Τον ζητησε ο Ιβιτς; Απο που το ξερεις αυτο? Απο τους ΑΡΔ.
Προοριζοταν για βασικος φορ; Απο που το ξερεις αυτο? Απο τους ΑΡΔ.
Αντε σε κανεναν Ραπτοπουλο να πεις τις ομορφιες σου με αυτο το υφος λοιπον...
Εγω παλι ΞΕΡΩ (αρχιδι@ ξερω αλλα κι εσυ το ιδιο) πως ολα αυτα ηταν ενα παιχνιδι του Ιβαν για να ανεβασει το κασε του Ιρανου και να αναγκασει τον gay να δωσει 700 γι αυτον. Επικινωνιακη νικη λοιπον.
- Sick Bastard
Θα εκπλαγείς δυσάρεστα στο πόσοι το πιστεύουν.joshua έγραψε:Φανταζομαι δεν πιστευει κανεις σοβαρα οτι 9 Γεναρη καποιοι στην παε αποφασισαν να ασχοληθουν με περιπτωση παικτη οπως ο Εντουαρντο...