Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από proedros »

Άλλο ένα ξεβράκωμα από τον Γαύρο..Αλήθεια δεν βαρέθηκε η διοίκηση να τρώει σφαλιάρες και να αποδυκνείεται μηρμήγκι μπροστά στον χοντρό;;Άσχετα με το ποια είναι η ποδοσφαιρική αξία του παίκτη ακόμα μια επικοινωνιακή ήττα στο προσκήνιο...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος το γαμαει και το χοντρο και την ομαδα του και τις επικοινωνιακες ηττες.τι υποστηριζεις?κανενα χωριο?ηττα ειναι να σου παρει τον καλο σου παικτη.οχι εναν παικτη που ποτε δεν ειχες.
ποια ηττα.οι μισοι κ παραπανω εδω μεσα ακουν ανσαριφαρντ και βριζουν κ οι αλλοι μισοι ειμαστε σε φαση οτι δεν ειναι κ τοσο κακος.μια χαρα βολευει.
αυτοφωτος ειναι ο ΠΑΟΚ.ο μονος αυτοφωτος.κανεναν δεν εχει αναγκη και απο κανεναν δεν αντλει υπαρξη.
αντε να πουμε με τις σιχαμενες καραμελες της επικοινωνιας.μαθαμε και τις απικοινωνιακες ηττες.
πωωω πωωω ρεζιλι θα γινουμε στα μηντια..καλε συμφορα που μας βρηκε..
proedros

Δημοσίευση από proedros »

barlow4 έγραψε:ποιος το γαμαει και το χοντρο και την ομαδα του και τις επικοινωνιακες ηττες.τι υποστηριζεις?κανενα χωριο?ηττα ειναι να σου παρει τον καλο σου παικτη.οχι εναν παικτη που ποτε δεν ειχες.
ποια ηττα.οι μισοι κ παραπανω εδω μεσα ακουν ανσαριφαρντ και βριζουν κ οι αλλοι μισοι ειμαστε σε φαση οτι δεν ειναι κ τοσο κακος.μια χαρα βολευει.
αυτοφωτος ειναι ο ΠΑΟΚ.ο μονος αυτοφωτος.κανεναν δεν εχει αναγκη και απο κανεναν δεν αντλει υπαρξη.
αντε να πουμε με τις σιχαμενες καραμελες της επικοινωνιας.μαθαμε και τις απικοινωνιακες ηττες.
Μας δουλεύεις ρε φίλε??Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε ΧΤΕΣ φορ και αυτός μας είπε περιμένετε θα σας απαντήσω την Δευτέρα...Εκτός του ότι μας είχε στην αναμονή, σου τον κλέβει ο γαύρος....Αν εσένα δεν σε πειράζει μεγάλε εμένα με πειράζει γιατί δεν είναι ο πρώτος...Όσες φορες είχαμε κοινό στόχο μας τον φόρεσε κανονικά...Και δεν με νοιάζει αν κάνει στον οποιοδήποτε φίλαθλο ή όχι, από την στιγμή που τον ζήτησε ο Ίβιτς έπρεπε να ήταν στην Τούμπα...Όσο για το αν κάνει αγωνιστικά, εγώ ξέρω πως προοριζόταν για βασικός φορ...Στον Ολυμπιακό θα παίζει δευτερο-τρίτος...δηλ. τον θέλουν για ρεζέρβα και αυτοί ούτε που καίγονται για φορ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...Τον καλό σου παίκτη φίλε στον πήραν και δεν πήρες χαμπάρι...¨Οχι ο Γαύρος αλλά οι Τούρκοι...
Τέλος μάθε πως για να πάρεις πρωτάθλημα στο χορτάρι θα πρέπει να επικοινωνιακά να είσαι πολύ ανώτερος...Οι εποχές έχουν αλλάξει...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

παω να βαλω μαυρες πλερεζες για επικοινωνιακη ηττα.
μπηκε ο γαυρος σφηνα.αντι να στρωσω το δρομο με πενηνταρικα απο αθηνα ως εδω να δειξω ποσο πιο μεγαλη την εχω καθομαι και αφηνω το χοντρο να παιζει δημοπρασια μονος του(οπα κατσε και σε αλλη δημοπρασια παιξανε αυτοι οι δυο και εκει δεν υπηρχε επικοινωνιακη ηττα).
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Αν ισχυει για ιρανο στον γκει, εγω χαιρομαι.

Χαιρομαι που γλιτωσα και δεν τον φορτωθηκα γιατι τα 700 ειναι πολλα για τετοιον παικτη και γιατι καταφερα να φεσωσω λιγο και τον απεναντι.

Το φορ που ψαχνουμε τοσο καιρο ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, αν δεν παρουμε μεχρι το τελος, θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ.

Αντε να πεις για εξτρεμ δεν ψαχναμε και μας προευκυψε τωρα, λογικο να θελει χρονο η δουλεια, αλλα στο φορ και το 8αρι επρεπε να ειχαμε τους παικτες εδω ηδη. Ελπιζω τουλαχιστον να αργουμε στο μοτο του "το καλο πραμα αργει να γινει" και οχι στο "οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει".

Με τα παιδια που πληρωνουμε για να κανουν χαβαλε μονοι τους θα κανουμε τιποτα;

Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορεί κάποιος να μας γράψει τα γκόλ διαιρεμένα με αγωνιστικό χρόνο στο πρωτάθλημα φέτος για Ιρανό και Κουλούρη; Δεν μου φαίνεται να υπερτερεί τόσο ο Ιρανός, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Aπό πληροφορίες που έχω από άτομο στην Θεσσαλονίκη μάγκες συνδεσμίτες λένε πως αυτά είναι παπάδες των αρδ.
κ οτι ο παίχτης θα είναι μέχρι τρίτη εδώ με άλλον 1, το ίδιο είπε κ ο Μίνος που άκουγα χθες στην TV αθλητικά.

Μπερδεway κατασταση αντε να δούμε κ εγω έχω κατα-μπερδευτει.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μακάρι να πάει στο γαύρο ο Ανσαριφάντ και να αληθεύει το άρθρο. Τι επικοινωνιακή ήττα και κουραφέξαλα? Ήττα είναι να φορτωθείς ένα άλλο βαρύδιο 700,000 μισθού για 2,5 ή 3,5 έτη (δεν ξέρω πόσα έτη ακούστηκαν). Ακόμη και οι Κινέζοι πάνω από 500,000 δεν δίνουν για αυτόν τον παίκτη :lol:. Κάνε το καλό ρε χοντρέ και γλύτωσέ μας από τη αμπαλοσύνη μας!

1000 φορές Κουλούρη - Κλάους παρά ακόμη 1 βαρύδιο. Ας μην κάνουμε καμιά μεταγραφή, πραγματικά δε με πειράζει από το να γεμίσουμε πάλι Κόστα, Μάρτενς και Μαντούρους. Το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να κινηθούμε πιο σωστά. Τουλάχιστον φέτος πήγαμε καλά, με εξαίρεση την "αντικατάσταση" Μακ. Η σούμα ήταν ΟΚ πάντως. Μπήκαν οι βάσεις για να χτίσουμε ομάδα.

Αν έχει βρει το σκάουτινγκ κάτι αξιόλογο για αγορά, μακάρι να γίνει κίνηση, αν όχι, ας μείνουμε έτσι.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εάν είναι μέχρι το τέλος Ιβιτς-Μιχελ μαζί κ στηριχτούν τότε θα πω ότι ναι μπήκαν οι βάσεις για να χτίσουμε ομάδα....Μέχρι τότε ηδωμεν....Εδώ ζητάει επιθετικό από το καλοκαίρι και του φέρνουν τον Τιαμ...Συν ότι ξέμεινε κ από εξτρέμ....Από το έχουμε έτοιμες μεταγραφές στο ίσως πιθανόν και πάει λέγοντας....Όσο και να θες να είσαι αισιόδοξος δεν μπορείς....Μακάρι να πάνε όλα καλά ρε παιδιά τι να πω....
trouman

Δημοσίευση από trouman »

barlow4 έγραψε:ποιος το γαμαει και το χοντρο και την ομαδα του και τις επικοινωνιακες ηττες.τι υποστηριζεις?κανενα χωριο?ηττα ειναι να σου παρει τον καλο σου παικτη.οχι εναν παικτη που ποτε δεν ειχες.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Στα καλό και να μας γράφει ο Ανσαριφάρντ. Δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας, άκου 700.000 ευρώ με μια καλή σεζόν.
Στήριξη σε Ίβιτς, είναι ο καλύτερος προπονητής και ο πιο σοβαρός τα τελευταία χρόνια μετά τον Σάντος.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Παρακαλώ τους mods να εμφανίσει το post μου έχει βάση:
:nairepaok:
Εγώ λέω αυριο το πρωι θα ανακοινωθεί ο Ιρανός. (αυτά είναι τον αρδ. δεν ήξεραν τι να γράψουν να μας υποτιμήσουν για ακόμα μια φορα όπως ο "Χοντρός" μας κάνει ότι θέλει πχ δείγμα Φορούνη/Ben/Olaitan/Γιαννιώτας(απο τον ρούλη)Martinez (πως σκατά το λένε απο τον Παναιτωλικό) κ θα γράφουν αυριο ή μεθαυριο οι αρδ.
Μεγάλη νικη του ΠΑΟΚ για Ansarifard απ' GayRo/Zελες&Κούλα.

*Στον gayro δεν πάει με την καμία και 700.000 να τον δίνουν θα γυαλίζει την εξέδρα κ τον πάγκο αφού έχουν στο 1.7 να παίρνει κατι ιντεγιες κ καρντοσους με 2χαρτιά μ@λ@κ@ς δεν είναι σε εμας τον έταξαν φανέλα βασικού+πληρωμές που δεν δίνει ο αφραγκουζος κ ο καβουροτσεπης να πληρώνει (σκεφτείτετο λίγο).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To γραψαμε και χτες.Ο Νιονιος δυστυχως ειναι μια ομαδα με ανοιχτη γραμμη επικοινωνιας με τον γαυρο,συνεχεις δανεισμους,σιωπηλες εικονικες μεταγραφες (σιωπης ονομα και πραγμα) με οποιον παικτη να ξεχωριζει να καταληγει σε αυτον και ομως εμεις εκει ολοκληρος πλανητης σε δικο του παικτη καταληξαμε και στο τελος ειτε θα παει για αλλη μια φορα στον γαυρο μονο και μονο για να το παιξει μαγκας ο χοντρος ειτε θα χρειαστει να ματωσουμε οικονομικα πληρωνοντας μια εκτος λογικης υπεραξια για να χαρει ο δικος μας εις βαρος της ομαδας.Τραγικες καταστασεις...

Y.Γ Προφανως και το τελευταιο που μας νιαζει ειναι το επικοινωνιακο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ουσιαστική ενίσχυση κ τπτ αλλο
Απλα με θλίψη διαπιστώνω οτι μαλλον τα λεφτα που μπαίνουν στην παε απο παικτες δεν υπαρχει διάθεση επανεπένδυσης κ παλι στήνεται σκηνικό εναντίον μιχελ που σιγουρα εχει έυθυνες αλλα παλι παμε λάδι να βγάλουμε σαββιδη με τις μλκς που κανει με τα πισωγυρίσματα

Στα παπάκια μας ο Ιρανός

Φέρτε παικταράδες αλλιως μιλήστε ειλικρινά να πείτε το γινεται με 400 κ 500 που δίνουμε φυσικα δυσξοκα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”