Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από TheCursed »

Λοιπόν κάλο βράδυ παιδιά από μένα καλή συνεχεία και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Sick Bastard έγραψε:
trouman έγραψε: Πες μας πού λέει ότι φταίει ο λαός του ΠΑΟΚ;;

Το ότι ερμηνεύεις την παρακίνηση να σκεφτεί ο κόσμος με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποιος θα φέρει το τάδε αποτέλεσμα, δε σημαίνει ότι επειδή δεν έρχεται αυτό, το αποτέλεσμα δηλαδή, φταίει ο κόσμος. Δεν κατανόησες καλά. Η παρακίνηση για θετική σκέψη όπως την αναλύει, και με ευγενικό για το φόρουμ τρόπο, πού σε βρίσκει αντίθετο;;
πέραν όλων των άλλων
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ηττοπάθεια, ο Ίβιτς δεν είναι ηττοπαθής (τον θυμάστε ως παίκτη με διαιτησίες τύπου Σπάθα κλπ;;). Μήπως είμαστε όμως εμείς οι οπαδοί; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε; Να ξαναβρούμε τον παλιό μας οίστρο;
Ποια κρίσιμη μάζα είπε ότι ο ΠΑΟΚ ή ο Ίβιτς είναι ηττοπαθής;
Τι πρέπει να αλλάξουμε;
Να ξαναβρούμε τον παλιό μας οίστρο;
Παλιότερα νομίζετε ότι η Τούμπα δεν είχε βουητό; Ξεφωνητό; Μπινελίκι;
Τι ζητάτε κάθε τρεις και λίγο απ το κόσμο να κάνει;
Ποιό πάνω ο φίλος μας λέει να
Αγαπήστε την ομάδα και μην την χρησιμοποιείτε για να εκφράσετε τον θυμό και την έλλειψη ικανοποίησης από την καθημερινή σας ζωή.
Συγνώμη, εγώ δεν πάω στο γήπεδο για να θυμηθώ τις μαλακίες που μου έχει κάνει η γκόμενα
τον προϊστάμενο μου, τον καθηγητή μου που με σπάει τον πούτσο. Πάω να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει μπαλίτσα κι -hey-να νικάει κι ενίοτε. Τι είναι αυτά τα παραψυχολογικά τροπάρια, σόρρυ δεν τα καταλαβαίνω.

Τη μια μας λέει να μην διαβάζουμε μαλακίες και στην αμέσως προηγούμενη γραμμή γράφει ότι διαβάζει πολλές μαλακίες. What in the name of the fuck δηλαδή, γίνεται εδώ πέρα;

Φέρτε κανα παίχτη, θα σαλτάρουμε
Ρε φίλε με με έκανες και γέλασα με τον τρόπο που κλείνεις, αυτοσαρκάζεσαι υποθέτω..αυτοτρολάρισμα ...νασαι καλά , γέλασα, μη με παρεξηγείς.. γελάω ακόμη..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σικ,δεν αναφερεται σε εσενα αφου δεν νιωθεις να αναφερεται σε εσενα.επισης βαλε κανα γ@μημενο παπακι.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

Black_White_Heart έγραψε:
laskas86 έγραψε:ωραία να δεχτώ ότι ιανουάριο δεν μπορείς να βρείς παίχτες. χρήμα έχεις? έχεις! τραβα λατινική αμερική που εκεί τελειώνουν τα πρωταθλήματα τους και πάρε 2 ποδοσφαιριστές με πραγματικό ταλέντο , τριπλά , ταχύτητα , φαντασία , τελειώματα!!!! με 3-4 μύρια τους παίρνεις δεν χρειάζεται να χτυπήσεις τα κορυφαία ταλέντα που είναι απλησίαστα . τέρμα με τους επιθετικούς που το μονο προσόν τους είναι να πιέζουν τα αντίπαλα μπακ . δεν μπορεί να μην μας βγει κανένας αν είναι δυνατόν . παίζουμε μπαλάρα μην αδικειται την ομάδα στηρίξτε την . τελευταία φορα που είδα τίτλο πήγαινα στο λύκειο, έκανα οικογένεια παιδιά και μετά από πολλά χρονια βλέπω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο γιατί να πάει στραφεί όλη αυτή η προσπάθεια . αγανάκτησα πια!!!
Παρά πολύ καλή ιδέα! Αλλά δεν παίζει ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι τέτοιο!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
γιατί να μην το κάνει ? όλες οι μεγάλες ομάδες το κάνουν και ενίοτε προκύπτουν παιχταράδες από αυτήν την πολιτική . μην αρχίσω να λέω πάλι για παραδείγματα porto , μπενφίκα κλπ . το πρωτάθλημα έχει χαθεί προ πόλου . στην ευρώπη το κάναμε το χρέος μας τώρα αν προκύψει πρόκριση ακόμη καλητερα αν πάλι όχι δεν θα σου πει και κανένας τίποτα . τι έχουμε να χάσουμε ? ας πλαισιώσουμε την ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά που της λυπούν και να τα δώσουν όλα για το κύπελλο και play off !
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν παρεξηγώ μην σκας.
TheCursed έγραψε:Εχουμε νεα ο ιρανος η θα ερθει σε 2 μερες η καθολου.

Σα να λέμε αν δεν βρέξει καλό καιρό θα κάνει.
(δεν πάει για τον cursed)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Hermann έγραψε:Δίνεις ρήτρα για τον Λεονάρντο και τον παίρνεις χωρίς πολλά-πολλά
Ποσο ειναι η ρητρα?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καθόλου δεν θα ερθει,,,σιγά μην φέρουν ανσαριφαρντ...
Για λεοναρντο 2,5 ,πολλά για την αξια του..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για όλα φταίει ο μίζερος λαός μας. Το βρήκαμε πάλι...

Έχεις ένα μαγαζί και η λάμπα τρεμοπαίζει έτοιμη να καεί και δεν την αλλάζεις. Μπαίνει ο πελάτης μέσα, δε βλέπει καλά, σκοντάφτει και μουρμουρίζει. Φεύγει νευριασμένος από το μαγαζί. Μετά μπαίνει ένας άλλος και ακουμπάει τα χέρια του στον πάγκο που είναι βρώμικος, σιχαίνεται που λερώνεται και φεύγει αγανακτησμένος. Μπαίνει ο αμέσως επόμενος και γλυστράει στα νερα που ο μαγαζάτορας δε φρόντισε να στεγνώσει από τον κλιματισμό που έσταζε. ->Δεν ξαναπατάω σκέφτηκε ο άνθρωπος που κόντεψε να πάθει κάταγμα. κ.ο.κ.

Το μαγαζί μια χαρά ήταν. Λίγη στήριξη και εμπιστοσύνη έπρεπε να δείξουν οι πελάτες απλά. Με την πρώτη να βγάλουν τη μιζέρια τους και την κακία τους. Σίγουρα έχουν ψυχολογικά. Σίγουρα τους κερατώνουν. Σίγουρα πρέπει να τα βρουν με τον εαυτό τους. Σε όλα τα μαγαζιά αυτό γίνεται που το περίεργο ;)?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ενταξει δεν εξναι και τοσο χαλια πια το μαγαζι εκτος αν εννοεις τις... τουαλετες,που οκ,συμφωνω :mrgreen:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μια χαρά ψυχολογική εκτόνωση είναι και το γήπεδο και η μπάλα και το paokmania και λετε ό,τι θέλετε. Πάντε ρωτήστε τον Φρόιντ.. παοκτσάκι ήταν κι αυτός..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οσοι βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν ενα μαγαζι και τον εαυτο τους ως πελατες καλα κανουν και γκρινιαζουν, διαμαρτυρονται ή σκεφτονται "δεν ξαναπαταω".
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αυτο το πιο σωστο.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

δεν μας πάει κιόλας ρε πούστη μου !βλέπεις τον γαύρο γίνετε μια φάση μέσα στην περιοχή σουτάρει ο μαύρος και goal . σε εμάς στρώνεται στον klaus εκτελεί κοντράρει σε αμυντικό παγώνουν όλοι , πάει στο δοκάρι γυρνάει πίσω κάνει τριπλό "τολουμ" , γλιστράει ο κάμπος , ο κουλούρης σουτάρει με 800 χιλιόμετρα την ώρα (λες και έφαγε λιοντάρι) χωρίς να σημαδέψει , φτάνει στον πέλκα πηδάει για κεφαλια (με αλμα μικρότερο και από βρεγμένη εφημερίδα) και χάνεται η ευκαιρία, μετά πιάνει και λίγο τα μαλλιά του από αμηχανία.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ενα παράδειγμα έφερα. Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο. Αυτό είναι νόμος. Τώρα σε εμάς πάμε να επιβάλλουμε το αντίθετο με το έτσι θέλω. Ως αποτελεσμα το γήπεδο έχει αδειάσει. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Να φέρω και άλλο παράδειγμα: Πηγαίνω σε ένα κομωτήριο που έχει 3 κουρείς, αλλά εμένα μου αρέσει πως με κουρεύει μόνο ο ένας, που με έχει αναλάβει προσωπικά. Έχω πληρώσει για όλη τη σεζόν (όπως το διαρκείας). Ξαφνικά τον διώχνουν τον κουρέα μου (Γκάρυ) και δεν τον αντικαθιστούν με ισάξιο. Παίρνουν έναν πακιστανό που μυρίζει γιατί δε λούζεται (ο συγκεκριμένος) και με κουρεύει σαν να είμαι πρόβατο. Είναι δυνατόν να μη νευριάσω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 09 Ιαν 2017, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:Ενταξει δεν εξναι και τοσο χαλια πια το μαγαζι εκτος αν εννοεις τις... τουαλετες,που οκ,συμφωνω :mrgreen:
Κι οι βρυσες παγωμενες ηταν.Τι κανει η ΠΑΕ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”