Πες μας πού λέει ότι φταίει ο λαός του ΠΑΟΚ;;Sick Bastard έγραψε:Σοβαρά τώρα ρε φίλε, μα τον ΠΑΟΚ δηλαδή, ο κόσμος είναι το πρόβλημα;revolution1976 έγραψε:Αγαπητοί συνοπαδοί. Το παρακάτω σεντόνι είναι γραμμένο με πραγματική έγνοια και χωρίς διάθεση σύγκρουσης με κανέναν.
Διαβάζω συνέχεια ''άρθρα'' (δημοσιογράφους, Αλέφαντους και πάσης αποχρώσεως "επιστήμονες" και σχολιαστές της πλάκας)που συστηματικά προσπαθούν να απαξιώσουν την ομάδα που φτιάχνεται φέτος με τις παπαρολογίες για "ηττοπάθεια" της ομάδας και του Ίβιτς προσωπικά.
Γιατί τους διαβάζεις;
Διαβάζοντάς τους σου δημιουργείται η εντύπωση ότι η ομάδα έχει ηττοπάθεια.
Καμμιά ηττοπάθεια δεν έχει η ομάδα. Μάθετε να σκέφτεστε μόνοι σας, ψύχραιμα και σταματήστε να επηρρεάζεστε από εγκάθετους και πληρωμένους σχολιαστές του 20άρικου. Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές και έχω παρασυρθεί.
Αλλά διαβάζεις συνέχεια άρθρα από μ@λ@κες.
Αγαπήστε την ομάδα και μην την χρησιμοποιείτε για να εκφράσετε τον θυμό και την έλλειψη ικανοποίησης από την καθημερινή σας ζωή. Εκφράστε τον θυμό σας εκεί που πρέπει δηλαδή σε όσους είναι υπεύθυνοι για τις δυσκολίες της ζωής που όλοι πλέον αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας.
What on earth are you talking about?
Αγαπήστε τον εαυτό σας με τις αποτυχίες σας και τα ελαττώματά σας. Το αξίζετε, κάθε άνθρωπος το αξίζει αυτό. Μόνον έτσι θα αγαπήσετε και τον ΠΑΟΚ μας. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά με την προϋπόθεση να προσπαθήσουμε όλοι. Και η ομάδα και εμείς.
What on earth are you talking about?
Οι αντοχές του Οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι τεράστιες. Η Ιστορία του η ίδια πρέπει να είναι η τροφή μας για σκέψη και για να αντλήσουμε δύναμη. Δε θυμάμαι που το διάβασα αλλά αυτός που το έγραψε έχει δίκιο: Εάν ο θρήνος, ο βάζελος ή η κούλα είχαν 30 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα και είχαν τη φαγωμάρα που έχουμε εμείς (στοχοποίηση παικτών, γκρίνια κλπ.) θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη! Σκεφτείτε το λιγάκι.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ηττοπάθεια, ο Ίβιτς δεν είναι ηττοπαθής (τον θυμάστε ως παίκτη με διαιτησίες τύπου Σπάθα κλπ;;). Μήπως είμαστε όμως εμείς οι οπαδοί; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε; Να ξαναβρούμε τον παλιό μας οίστρο;
Η χρονιά μπορεί να αποδειχτεί σημαδιακή. Είμαστε έτοιμοι εμείς οι οπαδοί να κάνουμε το καθήκον μας; Ας δώσουμε το λίγο παραπάνω κι ας κάνουμε ο καθένας από το πόστο του λίγο "κράτει" σε γκρίνιες, στοχοποίηση παικτών, προπονητή, διοίκησης κλπ. Ας αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω ρε αδερφέ! Το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει!
Δεν περνάει καλά στη ζωή του κι βγάζει τα φλόκια του στον ΠΑΟΚ;
Και του δίνετε και συν και 1926
Δηλαδή οκ, η γνώμη του και η γνώμη σας είναι, αλλά θα μας αποτρελάνετε τελείως;
Έφαγα σκάλωμα τώρα μεγάλο, σε παρακαλώ εξήγησέ το κάπως αλλιώς γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το πράγμα.
Το ότι ερμηνεύεις την παρακίνηση να σκεφτεί ο κόσμος με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποιος θα φέρει το τάδε αποτέλεσμα, δε σημαίνει ότι επειδή δεν έρχεται αυτό, το αποτέλεσμα δηλαδή, φταίει ο κόσμος. Δεν κατανόησες καλά. Η παρακίνηση για θετική σκέψη όπως την αναλύει, και με ευγενικό για το φόρουμ τρόπο, πού σε βρίσκει αντίθετο;;