Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Tupac »

Black_White_Heart έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν τι θελουμε (εδώ και καιρό) αλλά πάντα βρίσκουν κάποιες δικαιολογίες (δύσκολη εποχή , δεν θέλουν να έρθουνε στην Ελλάδα ...μπλα μπλα μπλα) αλλά η αλήθεια είναι ότι απλά πρέπει να τα σταξουν τα φράγκα.

Και εγώ αυτό πιστεύω !!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Aureliano Buendia έγραψε:Συγγνώμη δηλαδή, γιατί θα παλαβώσω, ο "φέρτε επιτέλους ένα σέντερ φορ βουνό που θα τα κολλάει", ο "όχι ημίμετρα, πάρτε παικταρά επιθετικό" που γράφατε όλοι εδώ και καιρό αποκρυσταλλώνεται στο πρόσωπο του Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου; Όλοι κράζετε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και τώρα ξάφνου σας αρέσει τόσο πολύ ένας παίκτης του Πανιωνίου που δεν είναι δα κι ότι κάνει μπάχαλα;όλοι κόπτεστε για το υγιές των ισολογισμών της παε και για τα νούμερα που πρέπει να βγαίνουν κι είστε οκ με αυτή την ακραία υπερ-κοστολόγηση που φημολογείται;
Επίσης, αν είναι δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη του Γκάρι, τότε να μην τον πουλούσαμε.
ο ιανουάριος είναι όντως δύσκολη εποχή για να βρεις καλό παίχτη. όταν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις. γιατί αν είσαι, προφανώς βρίσκεις.
υγ: α και κάτι ακόμη. αν τυχόν έρθει ο Καρίμ, προφανώς και θα πανηγυρίζω τρελά κάθε του γκολ και θα τον χειροκροτώ. και μακάρι να τα πάει φοβερά. αυτό δεν θα αναιρεί το ότι η κίνηση αυτή από μέρους της παε είναι προβληματική. γιατί σίγουρα θα βρεθούν διάφοροι που με τη γνωστή τους τηλεγραφική λογική, θα πουν "κωλοτουμπιάστε τώρα", στο πρώτο του γκολ.
υγ2: γελάω από τώρα στην ιδέα ότι θα πλασαριστεί ως αρπαγή από τα χέρια του ολυμπιακού και χυλόπιτα του παίκτη στον γαύρο γιατί από μικρός στην Τεχεράνη καύλωνε με ΠΑΟΚ. η πικρή αλήθεια είναι ότι ο δαφνομπουκωμένος αν τον ήθελε θα τον έπαιρνε κι ότι δεν τον έχει καμία ανάγκη, θα ήταν ακόμη μία μεταγραφή για τη μόστρα
τι να κανουμε ρε συ αουρελιανε μου αφου ειμαστε λιγο οπου φυσαει ο ανεμος...αν μας πουνε οτι πεταει ο γαιδαρος θα προσπαθησουμε να αναπτυξουμε μια ακραια θεωρια στην οποια θα λεμε αν τον ριξεις απο αεροπλανο με αλεξιπτωτο θα ειναι σαν να πεταει αρα μπορει και να πεταξει...

αν βεβαια δεν ερθει τελικα θα επανελθουμε στην πραγματικοτητα...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

revolution1976 έγραψε:Αγαπητοί συνοπαδοί. Το παρακάτω σεντόνι είναι γραμμένο με πραγματική έγνοια και χωρίς διάθεση σύγκρουσης με κανέναν.
Διαβάζω συνέχεια ''άρθρα'' (δημοσιογράφους, Αλέφαντους και πάσης αποχρώσεως "επιστήμονες" και σχολιαστές της πλάκας)που συστηματικά προσπαθούν να απαξιώσουν την ομάδα που φτιάχνεται φέτος με τις παπαρολογίες για "ηττοπάθεια" της ομάδας και του Ίβιτς προσωπικά.
Καμμιά ηττοπάθεια δεν έχει η ομάδα. Μάθετε να σκέφτεστε μόνοι σας, ψύχραιμα και σταματήστε να επηρρεάζεστε από εγκάθετους και πληρωμένους σχολιαστές του 20άρικου. Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές και έχω παρασυρθεί.
Αγαπήστε την ομάδα και μην την χρησιμοποιείτε για να εκφράσετε τον θυμό και την έλλειψη ικανοποίησης από την καθημερινή σας ζωή. Εκφράστε τον θυμό σας εκεί που πρέπει δηλαδή σε όσους είναι υπεύθυνοι για τις δυσκολίες της ζωής που όλοι πλέον αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας.
Αγαπήστε τον εαυτό σας με τις αποτυχίες σας και τα ελαττώματά σας. Το αξίζετε, κάθε άνθρωπος το αξίζει αυτό. Μόνον έτσι θα αγαπήσετε και τον ΠΑΟΚ μας. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά με την προϋπόθεση να προσπαθήσουμε όλοι. Και η ομάδα και εμείς.
Οι αντοχές του Οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι τεράστιες. Η Ιστορία του η ίδια πρέπει να είναι η τροφή μας για σκέψη και για να αντλήσουμε δύναμη. Δε θυμάμαι που το διάβασα αλλά αυτός που το έγραψε έχει δίκιο: Εάν ο θρήνος, ο βάζελος ή η κούλα είχαν 30 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα και είχαν τη φαγωμάρα που έχουμε εμείς (στοχοποίηση παικτών, γκρίνια κλπ.) θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη! Σκεφτείτε το λιγάκι.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ηττοπάθεια, ο Ίβιτς δεν είναι ηττοπαθής (τον θυμάστε ως παίκτη με διαιτησίες τύπου Σπάθα κλπ;;). Μήπως είμαστε όμως εμείς οι οπαδοί; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε; Να ξαναβρούμε τον παλιό μας οίστρο;
Η χρονιά μπορεί να αποδειχτεί σημαδιακή. Είμαστε έτοιμοι εμείς οι οπαδοί να κάνουμε το καθήκον μας; Ας δώσουμε το λίγο παραπάνω κι ας κάνουμε ο καθένας από το πόστο του λίγο "κράτει" σε γκρίνιες, στοχοποίηση παικτών, προπονητή, διοίκησης κλπ. Ας αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω ρε αδερφέ! Το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει!
1926+
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

sourme πες μ λιγο σε ποιο μαιλ το εστειλες γιατι δν μ ηρθε κατι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Παντως σουρμε,ασχετα αν οι ανενεργοι συν τα δυο τζαβελλα ειναι πιθανα μαξιμουμ 4 μυρια, απο τα καλοκαιρινα αναμενουμε μια καλη μεταγραφη εκτος απο το 1+ του βαρελα.

Πρεπει να βαλει κατιτης.

Αλλα θεωρω οτι αν περιμενουμε κινησεις απο εξωτερικο,πχ στο φορ,καλυτερα να περιμενουμε.

Αν και ειναι τοσο "ευαισθητο " πια το θεμα που απλα μπορει ο ανσαριφαντ να τους καθεται καλυτερα απλα γιατι μπορεσαν να τον δουν καλυτερα.

Περα φυσικα και απο τι "βλεπουμε" εμεις που ενας θεος το ξερει...

Παντως δεν νομιζω να δωσει πανω απο 4 για μεταγραφες.και μακαρι να πω,οσο και αν διαφωνω με αυτο. Κανονικα πρεπει τουλαχιστον τα 6 του λουκας να ξαναμπουν στην αγορα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

TheCursed έγραψε:
che4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.

κοιτά να δεις όταν γραφεις κατι εδω και σωστό να ειναι που εγω σε πιστευω 100% πρέπει να δέχεσαι και τα αρνητικά
100% στην αξιολόγηση παίρνουν μονο οι δημόσιοι υπάλληλοι οποτε εδω που ειναι ανοιχτό φόρουμ και ανώνυμο να εισαι ευτυχισμένος που εχεις και ενα πολυ μεγάλο πόσοστο να δέχεται οτι λες την αλήθεια

μη μασας γράφε αυτά που ξέρεις εφόσον λες αλήθεια και δε θα χάσεις

αυτοί που εξαφανίστηκαν ήταν αυτοί που έλεγαν παπάδες και οχι οι σωστοί

έβγαινε πέρσι ένας με κατι10 και έγραφε για φαν ντε φααρτ κτλ κτλ

εξαφανίστηκε και καταλάβαμε ολοι και εσυ να φανταστώ πτι ήταν αρχιεπισκόπους

αν θες να μείνεις μαυτη τη ρετσινιά φύγε αν θες να δείξεις οτι εισαι σωστός απέναντι μας που εισαι μείνε και μετέφερε μας ανώνυμα αυτά που μαθαίνεις
Οκ ενταξει χαλαστικα τεσπα εγω αυτα που μαθαινω τα μεταφερω και μπορω να σας πω απο που το εμαθα δεν εχω καποιο θεμα δεν ειπα ιοτι θα παρουμε τον λουις σουαρεζ για να βγει καποιος να πει οτι λεω παπαδες καταλαβες αυτο με πειραξε.
αδερφέ εγω κατάλαβα γιατι χαλαστηκες

εδω εγω μετέφερα μεταγραφή απο πατέρα παίχτη και χάλασε η μεταγραφή και τρώω ακομα καζούρα απο όσους το θυμούνται

και καλα κανουν

απ την άλλη εγω δε χαλιέμαι γιατι ξερω τι εγινε εκείνη τη μερα και ξέρουν και δεκάδες άλλοι εκει τι κεράσματα έπεσαν απ τον πατέρα για τη μεταγραφή φορτουνη στον ΠΑΟΚ. απλα την επόμενη κερνούσε για τη μεταγραφή του γιου του στο γαυρο.

βεβαια εγω δεν ειμαι κατι10 να εξαφανιζομαι εδω ειναι τοσα χρονια και δέχομαι και τα καλα και τα στραβα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

TheCursed έγραψε:sourme πες μ λιγο σε ποιο μαιλ το εστειλες γιατι δν μ ηρθε κατι.
Σε αυτο που εχεις δηλωμενο.xtipaxtipa καπως ετσι.
TheCursed

che αυτο ειναι το θεμα οτι αν δεν πεσουν οι υπογραφες βγαινουμε μαλκες εμεις μετα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

1976
Τοποθέτησες το πρόβλημα στις σωστές του διαστάσεις. Κοινωνικοψυχοπολιτικό .
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ρε παιδιά φίλοι ΠΑΟΚια δεν το καταλαβατε δεν θέλει μυαλο και απδηλώσεις Ιβιτς&Σαββίδη το έγραψα σε προηγούμενο ποστ τ απόγευμα.
Αυτό:
Δεν θα πάρουμε εξτρέμ μας χυλοπίτιασαν θα την βγάλουμε απ τα λεγόμενα του Ίβιτς με τον πέλκα κ αν χρειαστεί παιζει κ ο Biseswar εν αλάξ η ο Μυστακίδης. Μυαλό θέλει να το καταλαβουμε;
Ειπε δύσκολα επειδή δεν το περιμεναν την πωληση ροντρίγκες είναι απροετοιμαστοι για εξτρέμ κανουν οτι μπορουν να βρουν"σαν να λεει παλικάρια εγω τα λεω στην διοίκηση αλλα βλέβω οι χυλοπιτες να πέφτουν σύννεφο) αν συμφωνούν εδω κ τα παλικάρια εγώ παντος αυτό καταλαβαίνω.

Όσο αφορά τώρα για τον Σαββίδη που τον ρώτησε ένας για τον Ανσαριφάρντ δεν έκελεισε ακόμα¨είναι σαν να λέει μάγκες πήγαμε για κατι καλύτερο 'επεσαν οι χυλόπιτες σέννεφο δλδ πρέπει να τα σκάσεις δεν δίνω φράγκα πάνω απ 1-2-3 χαρτιά κ πάμε στον Ανσαριφάρντ "αν έρθει" γιατί 8κάνει λόγξες ο manager tτου για τα 700.000Ε+ "αν" έρθει θα πάμε εκεί να δώσω 400.000Ε την ρήτρα στον νιόνιο κ το καλοκαίρι βλέπουμε, αν όχι πάμε με τον Κουλουράκο τον Κλάους με τα 700.000Ε τον χρόνο που παίρνει που δεν μπορεί να στρίψει κ να βάλει στ πλεκτό την μπάλα κ τον περειράκο μέχρι το καλοκαίρι κ είδωμεν).

Μυαλο ΔΕΝ θέλει να το καταλάβουμε και ξημερώνουμε εδώ μέρα-νύχτα για καμια προσθηκη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Asimos έγραψε:Νταξ, μαλακιες. Απο τις πιο πληρης ομαδες που ειχαμε ποτε αντι να την παμε παραπανω καθομαστε και μαλακιζομαστε. Μας χρησιμοποιει ο φαραω ξερξης και ο Στοχ να βρουνε ομαδες που να πληρωνουν καλυτερα.

Ας γελασω.

Αλλα η ξενερα πλησιαζει αγρια αν με το Αγρινιο εμφανιστουν Κουλουροπελκαδες. Που θα εμφανιστουν... Ε ρε καταντια....

Να σε πω εμένα τι με πειράζει στην όλη φάση;
Ούτε η πώληση Γκάρι, ούτε η άμεση μη αντικατάστασή του (κι ας έλεγε ο Γιωργής, ο Γιωρίκας, ο Γιώργαρος της καρδιά μας), ούτε ο Ανσαριτέτοιος, ούτε ο Λάμπρου, ούτε αυτοί που θα ήταν εδώ 1η του μήνα και δεν ήρθε κανείς, τίποτα απ όλα αυτά.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει γιατί κανείς δεν ξέρει:

Σκάει το ζήτημα με τον Γκάρι κι ο ΠΑΟΚ (όλοι όσοι τον εκπροσωπούν επίσημα) βγάζουν έξω μία εικόνα λες και παραδίνονται στις απαιτήσεις και τα θέλω του παίχτη. Δεν παίζει στα ματς, δεν πολυασχολείται με τις προπονήσεις, ακούμε πόσο θέλει να παίξει με τον Σνάϊντερ. Α να πουμε και τους λεονταρισμούς του Γιωργή (γιατί αποδείχθηκε ότι περι αυτού πρόκειται), σαν αντίβαρο (γελάει ο κόσμος).
Την ίδια ώρα σκάει το θέμα με τον παίχτη της Παρτιζάν κι από κει ακούς πάνω κάτω, ένα ''κάτω τα χέρια απ τον παίχτη-δεν πωλείται'' και τέτοια. Κρακάου! Πέλεκυς.
Την ίδια ώρα ο Ανσαριτέτοιος παίζει κανονικά στα ματς του Νιόνιου.

Τι να πω ρε γαμώτο, ίσως το βλέπω εγώ λάθος, μπορεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

TheCursed έγραψε:Εχουμε νεα ο ιρανος η θα ερθει σε 2 μερες η καθολου.
Μαααα...Εχθέέέέςςςς...Έλεγεεεεςςςς...

Τώρα θα με πεις και με το δίκιο σου, ότι εχθές δεν είχαμε χάσει ακόμα απ τα Γιάννενα στην Τούμπα, ε? Σωστά?
TheCursed

goran 64 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Εχουμε νεα ο ιρανος η θα ερθει σε 2 μερες η καθολου.
Μαααα...Εχθέέέέςςςς...Έλεγεεεεςςςς...

Τώρα θα με πεις και με το δίκιο σου, ότι εχθές δεν είχαμε χάσει ακόμα απ τα Γιάννενα στην Τούμπα, ε? Σωστά?
οχι απλα χθες ελεγα αυτο που μου ειπαν χθες και σημερα αυτο που μου ειπαν σημερα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

@TheCursed
ειπες νωριτερα πως δεν εχεις προβλημα να πεις ποια ειναι η πηγη σου
αν θελεις, πες μας, θα εχει ενδιαφερον να ξερουμε απο που προερχονται οι πληροφοριες σου
Απο κει και περα, οποιος θελει πιστευει αυτα που γραφεις, οποιος δεν θελει ας τα αγνοει.

edit: οπως ειπε και ο che, αν λες αληθεια δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα... θα φανει με το χρονο.. ασχετα με το ποια θα ειναι η καταληξη. πχ, ο che μπορει να διαψευσθηκε σε αυτο που ειπε αλλα εγω και νομιζω οι περισσοτεροι πιστευουμε οτι δεν πουλουσε παπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 09 Ιαν 2017, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

revolution1976 έγραψε:Αγαπητοί συνοπαδοί. Το παρακάτω σεντόνι είναι γραμμένο με πραγματική έγνοια και χωρίς διάθεση σύγκρουσης με κανέναν.
Διαβάζω συνέχεια ''άρθρα'' (δημοσιογράφους, Αλέφαντους και πάσης αποχρώσεως "επιστήμονες" και σχολιαστές της πλάκας)που συστηματικά προσπαθούν να απαξιώσουν την ομάδα που φτιάχνεται φέτος με τις παπαρολογίες για "ηττοπάθεια" της ομάδας και του Ίβιτς προσωπικά.

Γιατί τους διαβάζεις;
Διαβάζοντάς τους σου δημιουργείται η εντύπωση ότι η ομάδα έχει ηττοπάθεια.

Καμμιά ηττοπάθεια δεν έχει η ομάδα. Μάθετε να σκέφτεστε μόνοι σας, ψύχραιμα και σταματήστε να επηρρεάζεστε από εγκάθετους και πληρωμένους σχολιαστές του 20άρικου. Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές και έχω παρασυρθεί.

Αλλά διαβάζεις συνέχεια άρθρα από μ@λ@κες.

Αγαπήστε την ομάδα και μην την χρησιμοποιείτε για να εκφράσετε τον θυμό και την έλλειψη ικανοποίησης από την καθημερινή σας ζωή. Εκφράστε τον θυμό σας εκεί που πρέπει δηλαδή σε όσους είναι υπεύθυνοι για τις δυσκολίες της ζωής που όλοι πλέον αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας.

What on earth are you talking about?
Αγαπήστε τον εαυτό σας με τις αποτυχίες σας και τα ελαττώματά σας. Το αξίζετε, κάθε άνθρωπος το αξίζει αυτό. Μόνον έτσι θα αγαπήσετε και τον ΠΑΟΚ μας. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά με την προϋπόθεση να προσπαθήσουμε όλοι. Και η ομάδα και εμείς.

What on earth are you talking about?

Οι αντοχές του Οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ, είναι τεράστιες. Η Ιστορία του η ίδια πρέπει να είναι η τροφή μας για σκέψη και για να αντλήσουμε δύναμη. Δε θυμάμαι που το διάβασα αλλά αυτός που το έγραψε έχει δίκιο: Εάν ο θρήνος, ο βάζελος ή η κούλα είχαν 30 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα και είχαν τη φαγωμάρα που έχουμε εμείς (στοχοποίηση παικτών, γκρίνια κλπ.) θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη! Σκεφτείτε το λιγάκι.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει ηττοπάθεια, ο Ίβιτς δεν είναι ηττοπαθής (τον θυμάστε ως παίκτη με διαιτησίες τύπου Σπάθα κλπ;;). Μήπως είμαστε όμως εμείς οι οπαδοί; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε; Να ξαναβρούμε τον παλιό μας οίστρο;
Η χρονιά μπορεί να αποδειχτεί σημαδιακή. Είμαστε έτοιμοι εμείς οι οπαδοί να κάνουμε το καθήκον μας; Ας δώσουμε το λίγο παραπάνω κι ας κάνουμε ο καθένας από το πόστο του λίγο "κράτει" σε γκρίνιες, στοχοποίηση παικτών, προπονητή, διοίκησης κλπ. Ας αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω ρε αδερφέ! Το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει!
Σοβαρά τώρα ρε φίλε, μα τον ΠΑΟΚ δηλαδή, ο κόσμος είναι το πρόβλημα;
Δεν περνάει καλά στη ζωή του κι βγάζει τα φλόκια του στον ΠΑΟΚ;
Και του δίνετε και συν και 1926
Δηλαδή οκ, η γνώμη του και η γνώμη σας είναι, αλλά θα μας αποτρελάνετε τελείως;
Έφαγα σκάλωμα τώρα μεγάλο, σε παρακαλώ εξήγησέ το κάπως αλλιώς γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το πράγμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”