Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Είδα και τον Κυριάκο τον Σαββίδη, έπαιξε κάτι λίγα λεπτά σήμερα.
Αν είχε μείνει στον ΠΑΟΚ, θα μαλωναμε γιατί δεν τον βάζει μέσα κι είναι ταλέντο και ξέρω γω...
SM-G935F
Αν είχε μείνει στον ΠΑΟΚ, θα μαλωναμε γιατί δεν τον βάζει μέσα κι είναι ταλέντο και ξέρω γω...
SM-G935F
Μου αρέσει που αυτοί στην πλατεία ευγνωμονούσαν τον ΠΑΟΚ που δεν μπήκε σφήνα στο θέμα Ενγκογκ στο τέλος των καλοκαιρινών μεταγραφών.
Εν τω μεταξυ και μενα με τσουξε η φωτο του Γκαρυ,ακριβως για τον ιδιο λογο που εγραψε ο φιλος.Μου πηρε τσαμπουκα τον καλυτερο μου παικτη ομαδα οχι και στα καλυτερα της και εμεις μαδαμε μαργαριτες και η περιφημη database που λεει και ο vs μας βρηκε απροετοιμαστους κατα δηλωση προπονητη...
Ουσιαστικά ο Ιβιτς σήμερα, είπε πιο πολλά για την λειτουργία της ΠΑΕ, από την μέρα με τον Τζαβελα, αλλά άσε Joshua... Γιατί θα δώσουμε τζάμπα ρεπορτάζ....
SM-G935F
SM-G935F
-
Κάποτε μας έφταιγε ο Ζαγοράκης κ ο Βρύζας.... Τελοσπαντων ΠΑΟΚ είμαστε, ΠΑΟΚ θα μαστε κ ΠΑΟΚΑΡΑ θα φωνάζουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τι να κάνω σ αυτό το πρωτάθλημα παίζω.pilotos έγραψε:Με αντίπαλο την Ρεάλ έπαιζες;;;desperando έγραψε:Εγώ ξαναρωταω όλους αυτούς που έχουν βγάλει όλο το ροστερ άχρηστους,λίγους και επιπέδου Τόνι Γκονζάλες
Πώς γίνεται όλοι αυτοί οι άχρηστοι να παίζουν τέτοια μπάλα και να καταπίνουν τους αντιπάλους?
Με τον αδερφό του σκονδρα έπαιζες σήμερα και τον κοζωρωνη
SM-G935F
Όταν θα πάρουμε μεταγραφή στην Πριμέρα θα μιλουσαμε για εκείνους τους αντιπάλους
Πες μου εσύ ποτεείδες καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟΚ ακόμα και με τα Γιάννενα και τις Λαρισες.
Που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τρεις πάσες.
Οτι κ να λεμε
Άχρηστο ειναι
Αν θελουν να αποδείξουν οτι νοιάζονται ας φέρουν οτι πρεπει
Ολοι ξερουν τι πρεπει
Τελος πράξεις μονο
Οχι αλλα λογια
Άχρηστο ειναι
Αν θελουν να αποδείξουν οτι νοιάζονται ας φέρουν οτι πρεπει
Ολοι ξερουν τι πρεπει
Τελος πράξεις μονο
Οχι αλλα λογια
Μέχρι 31-1-2017 είναι οι μεταγραφές??
Αν ναι βλέπω να ξεπερνάμε τις 1500 σελίδες ....

Αν ναι βλέπω να ξεπερνάμε τις 1500 σελίδες ....

pilote adrian lopez για Ντέπορ οδεύει....Τι έγινε αυτοί δεν είχαν οικονομικά προβλήματα διαλύονταν και τέτοια?Τα πήραν απ τον Λούκας και ξαναεπενδύουν?Άρε ΠΑΟΚ όλους τους φτιάχνεις...pilotos έγραψε:Είδα και τον Κυριάκο τον Σαββίδη, έπαιξε κάτι λίγα λεπτά σήμερα.
SM-G935F
Το επίπεδο έχει κατέβει τόσο κάτω, που με απλά μέτριους παίκτες, κανείς διαφορά.desperando έγραψε:Τι να κάνω σ αυτό το πρωτάθλημα παίζω.pilotos έγραψε:Με αντίπαλο την Ρεάλ έπαιζες;;;desperando έγραψε:Εγώ ξαναρωταω όλους αυτούς που έχουν βγάλει όλο το ροστερ άχρηστους,λίγους και επιπέδου Τόνι Γκονζάλες
Πώς γίνεται όλοι αυτοί οι άχρηστοι να παίζουν τέτοια μπάλα και να καταπίνουν τους αντιπάλους?
SM-G935F
Όταν θα πάρουμε μεταγραφή στην Πριμέρα θα μιλουσαμε για εκείνους τους αντιπάλους
Πες μου εσύ ποτεείδες καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟΚ ακόμα και με τα Γιάννενα και τις Λαρισες.
Και ναι, κάτι πάει να γίνει φέτος, όπως κάτι πήγε να γίνει και πέρσι στην αρχή, αλλά το τέλος της σεζόν φοβάμαι, εκεί στην άνοιξη.
SM-G935F
Ωραία παίζουμε μπαλάρα. Δες τώρα λίγο τη βαθμολογία και πες μου το αποτέλεσμα, αυτό που εν τέλει μετράει: Που βρισκόμαστε; Πότε ήσουν ξανά τόσο χαμηλά αυτή τη χρονική περίοδο; Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός;desperando έγραψε:Τι να κάνω σ αυτό το πρωτάθλημα παίζω.pilotos έγραψε:Με αντίπαλο την Ρεάλ έπαιζες;;;desperando έγραψε:Εγώ ξαναρωταω όλους αυτούς που έχουν βγάλει όλο το ροστερ άχρηστους,λίγους και επιπέδου Τόνι Γκονζάλες
SM-G935F
- desperando
- Επικοινωνία:
Τι σχέση έχει ένας παικτης που για εξωαγονιστικους λόγους δεν μπορεί να παίξει πλέον ούτε στο χωριό του με το ξεσκισμα που γίνεται σε όλη την ομάδα?joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι απαξιωσε κανεις το ροστερ συγκεκριμενα για προβλημα στην τελικη ενεργεια μιλανε ολοι.Ο ιδιος ρε Ντεσπε πλεον περνας πριονοκορδελα τον Κλαους.
Μια ομάδα που στήθηκε πριν από 6 μήνες και παίζει μπαλαρα με τις οποίες παθογένειες της.
Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στο πρόβλημα του γκολ και πρέπει να βρεθούν λύσεις,αλλά όλες αυτές οι υστερίες μετά το ματς είναι στα μάτια μου τελείως γελοιες
- desperando
- Επικοινωνία:
Και που ξέρεις εσύ τι κινείται και τι όχι?pilotos έγραψε:Συμφωνώ με Vs απόψε
Επίσης μέρα αγώνα, ποτέ δεν κινείται τίποτα, μάλλον έχουν καθαριότητα οι υπόλοιποι που ασχολούνται με μεταγραφές
SM-G935F
Επειδή δεν βγαίνει στον αερα?
- PaokPatraG4
Ο Ιβιτς σήμερα ήταν σαν να έλεγε ότι εγώ πιέζω για μεταγραφές αλλά δεν με ακούει κανείς....Για αυτό ξενερωσα κ στεναχωρηθηκα περισσότερο....Όχι για το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα....Συν ότι ανακοινώνεται από γαλατά ο Γκάρυ κ εμείς παίζουμε με Πέλκα αριστερό εξτρέμ ένας Θεός ξέρει για πόσο καιρό..