Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Και μετα την συναντηση θα ακουσουμε παλι: ''Συμφωνησαν για αμεση ενισχυση Ιβιτς,Μιχελς και Ιβαν...''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εγω δν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα νευρα κ αγανακτηση και και και εχασε κανεναν στοχο σημερα ο Π.Α.Ο.Κ και δν το ξερω? μεσα σε ολα δν ειναι ?? ολοι ξερουμε οτι στα πλει οφ θα παιχτουν ολα τωρα ειναι πολυ νωρις η υπαρχει καποιος π πιστευει οτι δν θα μπουμε πλει οφ να ειμαστ ε κ λιγο σοβαροι.Και οχι δν αργησε καμια μεταγραφη οι μεταγραφες θα ειναι εδω οταν θα παιζεις του στοχους σ ου κυπελο πλει οφ κ ευρωπη ξεκαθαρο ειναι αυτο οσο για σημερα δλδ τι να κανουμε που ο πασχαλακης τν ειδε κασιγιας μια χαρα επαιξε η ομαδα ελεος βλεπεται το δασος οχι το δεντρο οι στοχοι κ οι απολογισμοι κ οι αφορισμοι γινονται στο τελος.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

sourmenetes έγραψε:Ενταξει μαγκες αφου το εβγαλε το contra..δηλαδη το εμαθε η αθηνα και η θεσ/νικη τιποτα.
Ο ανσαριφαρντ χαιρετησε την ομαδα στην αλλαγη του.
Τι να πω...
το ειδα και εγω πραγματικα φανηκε να τους χαιρεταει...παντως σημερα που τον ειδα μου αρεσε,εχει την στοιχειώδη τεχνικη για φορ,ξεμαρκάρεται ευκολα , κρατησε μπαλα...βεβαια εχασε 2 φάσεις που εχουμε συνηθησει να τις χανει φετος ο ΠΑΟΚ αλλα ειναι σιγουρα 2-3 επιπεδα πανω απο τα τωρινά μας φορ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:μωρε δε χρειάζεται λεφτά να φερεις παιχταράδες. ήρεμες και προσεχτικές κινήσεις θέλει ώστε να μπορούν να δέσουν με το σύνολο και να αποδώσουν ακόμα καλύτερα μέσα απο αυτό. βασική αρχή μιας ΟΜΑΔΑΣ.

οι μακ, γκαρυ,κρεσπο και άλλοι like this post.
Δεν γίνεται να βρίσκεις και πάντα τζάμπα Μάτους όμως...Εκτός αν έχεις Τ.Δ. τον Batman με το κοκαλάκι του...
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Karim όπως έρχεσαι φέρε και αυτόν μαζί σου
https://www.youtube.com/watch?v=ci3pEZrhIyk
να έχεις παρέα στο ραμαζάνι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξερω πως επρεπε 1η Γεναρη ο επιθετικος να ειναι εδω.Οτιδηποτε διαφορετικο ηταν αποτυχια.Θυμαμαι καλα τον Ιβιτς να λεει πως εχει γινει η προεργασια νωρις και θα ειμαστε ετοιμοι για την ενισχυση μας χωρις καθυστερηση και εσεις τωρα μου λετε πως απλα στραφηκαμε τωρα στον Ανσαριφαρντ γιατι ολη η προεργασια οδηγησε σε χυλοπιτες.Ε αυτο δεν το λες επιτυχια.

Υ.Γ Προφανως και αυτα που γραφει το κοντρα ειναι λαλακιες οταν μιλαμε για παικτη που εχει ρητρα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το υπέρτατο ξενέρωμα για σήμερα γίνεται για ποιο ακριβώς λόγο;

Επειδή μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος; :lol:

Να παίξουμε στο κύπελλο (ρεαλιστικός στόχος) και με Σάλκε (για το γαμώτο) με αυτά τα φορ, τότε ναι, θα χώσω και εγώ στερεοφωνικά.

Τώρα για σήμερα που η ομάδα έπαιξε καλά απλά χωρίς φορ και με τον πιο επικίνδυνο παίκτη της στο αεροδρόμιο, τι να λέμε;

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ίβιτς και δευτερευόντως στο Μίχελς.

Από την άλλη ναι, τα πακέτα τα βλέπω για καλοκαίρι (ακόμα και από τώρα) και όχι για τώρα, γιατί απλούστατα για τους στόχους που έχουν μείνει, δεν χρειάζεται ούτε να βιαστείς ούτε να ξεπαραδιαστείς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντί να πιυμε καλα για το βασικο σου φορ ταβάνι ειναι 400 στην ομαδα του ;
Εγω ξερω αν ειχε Μπατζετ κπν θα βρίσκε

Ξ περσι τα ιδια λεγαμε κ προπερσι
Ολοι όσοι έρχονται αργούν ....μυστηριο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Δηλαδη δεν τον θελαμε και αποφασισαμε να ασχοληθουμε μαζι του αυτη την εβδομαδα αφου χασαμε αλλους στοχους?
τον γκαρυ δεν τον υπέγραψαν ακόμα, ή κανω κατι λάθος; τον ήθελαν την τελευταία εβδομάδα; τον παρακολούθησαν την τελευταία εβδομάδα;

κατσε να δουμε πρωτα και ας μη βγάζουμε βιαστικά/εύκολα συμπεράσματα... ολοι μας.

1η δε γινεται, ειναι κλειστες οι αντιστοιχες υπηρεσιες. :mrgreen:

προσωπικα αν μπορουν να ειναι οι μεταγραφες, τουλαχιστον μια απο αυτες εδω αυτη τη εβδομαδα ειμαι οκ. αλλα θελω μεχρι το τελος του μηνα σιγουρα καλυψη στο εξτρεμ και αν μπορει να κατσει και ο σενεγαλεζος απο τωρα και οχι καλοκαιρι.

παντως, το μονο που θελω σιγουρα, ειναι να δω προσεκτικες και σοβαρες κινησεις, οχι βεβιασμενα πραματα στυλ τιαμ.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

1)Ο χοντρός λυσάει με Μίχελ επειδή κοπήκαν οι δουλειές με Κουτσολιάκο και το Ελληνικό παρεάκι.Ταυτόχρονα κόπηκε και η πληροφόρηση για πρώτη είδηση.
2)Το παρακάλι στον Ανσαριφάντ δείχνει ότι δεν έγινε σοβαρή δουλειά στο θέμα του φορ και τώρα τρέχουμε
3)Αλήθεια αν ο Ίβιτς έλεγε δεν μου κάνει ο Ανσαριφάντ τι θα γινόταν?Οέο?Κανένας?
4)Για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ όχι αγωνιστικά αλλά σαν μαγαζί το κυνήγι Ανσαριφαντ μικραίνει τον ΠΑΟΚ.Έπρεπε να παρακαλάει και όχι να κυνηγάμε.
5)Αν περνάμε τέτοιο λούκι με τον φορ δεν θέλω να φανταστώ τι θα περάσουμε με εξτρεμ λόγο έλλειψης χρόνου και προετοιμασίας.
6)Πόσο άδικο είναι για όλους μας να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ενώ όλοι έχουμε δίκιο?Ποιον να κατηγορήσω?Τους μεν που λένε υπομονή γιατί παίζουμε μπαλάρα και είμαστε οικονομικά καλά όχι όπως παλιά (και έχουν δίκιο),ή τους δε που βλέπουνε τον ΠΑΟΚ έτοιμο για το μεγάλο βήμα και πάντα κάτι γίνεται και μένει πίσω συνήθως από λάθη στην ενίσχυση ή τις συνεχόμενες αλλαγές ή τις λάθος επιλογές ή για κάποιο άλλο απίθανο λόγο που μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί όπως πάντα να συμβεί (και έχουν δίκιο)?
7)Από το ένα άκρο πήγαμε στο άλλο.Εκεί που τα λέγαμε όλα φόρα παρτίδα και κάθε αρδ αλλά και ο ''Τσίλιας 4'' ξέρανε και που κλάνει ο καθένας στον ΠΑΟΚ τώρα χάθηκε εντελώς η επαφή με τον κόσμο.
8)Ιβάν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.Βοήθησε μας.Είναι κρίμα.Το ραβδί είναι στο χέρι σου.Βρες τον τρόπο.

Οοοουυυυφφφφφφ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εφτασε ο Γκαρι στην Πολη γραφουν οι Τουρκοι. Αρα οπου να ναι φτανει και ο αντικαταστατης του. Ε Γιωργη;
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

TheCursed έγραψε:Εγω δν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα νευρα κ αγανακτηση και και και εχασε κανεναν στοχο σημερα ο Π.Α.Ο.Κ και δν το ξερω? μεσα σε ολα δν ειναι ?? ολοι ξερουμε οτι στα πλει οφ θα παιχτουν ολα τωρα ειναι πολυ νωρις η υπαρχει καποιος π πιστευει οτι δν θα μπουμε πλει οφ να ειμαστ ε κ λιγο σοβαροι.Και οχι δν αργησε καμια μεταγραφη οι μεταγραφες θα ειναι εδω οταν θα παιζεις του στοχους σ ου κυπελο πλει οφ κ ευρωπη ξεκαθαρο ειναι αυτο οσο για σημερα δλδ τι να κανουμε που ο πασχαλακης τν ειδε κασιγιας μια χαρα επαιξε η ομαδα ελεος βλεπεται το δασος οχι το δεντρο οι στοχοι κ οι απολογισμοι κ οι αφορισμοι γινονται στο τελος.
We should already have 3 new players in the squad. The new players has to train and play games with their new sinpaiktes. They have to become one with the team and feel what PAOK is. You play against Schalke in 1 month. Ok Panaitolikos maybe you can beat with the iparxon squad not Schalke.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ron-swanson έγραψε:Εφτασε ο Γκαρι στην Πολη γραφουν οι Τουρκοι. Αρα οπου να ναι φτανει και ο αντικαταστατης του. Ε Γιωργη;
Σίγα μην φέρουν εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και ολα αυτα απο ενα αρθρο του ...γαβροκοντρα ρε παιδια; :roll: :roll: νομιζω καπου χανουμε το νοημα.

ισα ισα εγω θεωρω οτι το δημοσιευμα αυτο ουσιαστικα αφηνει το πεδιο στον ΠΑΟΚ μονο και βγαζει εκτος της αλλες ομαδες. μην ξεχναμε μεχρι πριν λιγες μερες, οι ιδιοι ελεγαν για τον μαρινο που εψησε τον ανσαριφαντ κτλ κλτ. ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

geo αυτο με τα ασχετα παραδειγματα πρεπει να το κοιταξεις ε? Νομιζω πως εμεις ψαχνουμε επιθετικο απο το καλοκαιρι ενω η γαλατα αντικαταστατη παικτη που πουλαει η οχι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”