Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κόλκας έγραψε: Και όπως έλεγε ο Γκουαρντιόλα, «εγώ μπορώ να κάνω ότι γίνεται μέχρι να βρεθεί η ομάδα στην ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, πρέπει να πληρώσεις».
Νομίζω ότι είχε πει, ότι
από εκεί και πέρα μετράει η ποιότητα των παιχτών.
Ψάχνω να το βρω να του το τρίψω στη μάπα.
Simba, βοήθεια!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Πανιώνιος θελει κ να τον πουλήσει ξ να τον κρατήσει παραπανω ενω λήγει το καλοκαιρι ;
Πως Γκενεν ατο;

Ο κλκας οου ξερει τις ικανότητες μιχελ

ΒΡΕ καραγκιοζάκο (εθνικός ήρωας)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Το καλοκαίρι θα έρθει ?! Καλά κρασιά ...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Sick Bastard έγραψε:
Κόλκας έγραψε: Και όπως έλεγε ο Γκουαρντιόλα, «εγώ μπορώ να κάνω ότι γίνεται μέχρι να βρεθεί η ομάδα στην ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, πρέπει να πληρώσεις».
Νομίζω ότι είχε πει, ότι
Simba, βοήθεια!!!

Εγώ αυτό το άκουσα σε μια ανάλυση του Henry σε αγγλικη εκπομπή για τον τρόπο αναπτυξης της Barcelona του Pep. Είχε πει ότι ο Γκουαρντιόλα δούλευε πως θα πάει η μπάλα στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου από κει και πέρα ήταν καθαρά θέμα παιχτών τι θα κάνουν

https://www.youtube.com/watch?v=fB9jpteTgH0
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παντως αν ισχυουν τα αρθρα,οι Ιβιτς-Μιχελ δειχνουν οτι τον πιστευουν και τον θελουν πολυ τον Ιρανο
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Η συμφωνια ηταν να παιξει σημερα και να ανηφορισει θεσσ τωρα τι γραφουν τι λενε δν εχουν ιδεα για αυτο κ ο πολεμος σε μιχελ απο τν γνωστο κ μη εξερεταιο δημοσιογραφο π αν δν ηταν ο Π.Α.Ο.Κ δν θα του καθοταν ουτε η παλαμι του ετσι πως ειναι αυτα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

SunAce16 έγραψε:
UGG έγραψε:Έχω μια απορία , ο Λάμπρου γιατί πήρε φανέλα με αριθμό -9- ; αφού και καλά ψάχνουμε για βασικό φορ ...;
Γιατί μάλλον έχει το καλώς εννοούμενο θράσος και πίστη στις δυνατότητές του. Μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο.
Γιατί νομίζει πως είναι παιχταράς και να φένεται και αν δεν ωγει οτι πήρε την φανέλα με το <9> απλό μωρο παιδί είναι θέλει καθοδήγηση ηρθε σε μεγάλη ομάδα ποιος πιτσιρικας δν ήθελε να περνε βασικό νουμερο και να μην παίζει; Απλο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

chrisg4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Νομίζω ότι είχε πει, ότι
Simba, βοήθεια!!!

Εγώ αυτό το άκουσα σε μια ανάλυση του Henry σε αγγλικη εκπομπή για τον τρόπο αναπτυξης της Barcelona του Pep. Είχε πει ότι ο Γκουαρντιόλα δούλευε πως θα πάει η μπάλα στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου από κει και πέρα ήταν καθαρά θέμα παιχτών τι θα κάνουν

https://www.youtube.com/watch?v=fB9jpteTgH0

Μπράβο, επίσης βρήκα κι αυτό:
Απ το 9ο λεπτό και μετά:
[youtube]=d4BwZnWdfbI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Κοντευω να σκάσω από την στεναχώρια μου....Να παίζουμε τόσο ωραία μπάλα και να μην έχουμε έναν φορ ένα εξτρέμ ρε γαμωτο να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα...Ελπίζω να κλείσουμε μέσα στην εβδομάδα φορ κ εξτρέμ αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος μετά τις δηλώσεις Ιβιτς....
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

MANIAKOS έγραψε:Για να μη δουλευόμαστε στο πρωταθλημα ειναι το θεμα να μπούμε πλέι-οφ με καλούς βαθμούς
Κυπελλο μακαρι κ σαλκε δεν ελπίζω

Ποτε χρόνος υπαρχει , στοχος ειναι να χτίσεις ομαδα για του χρονου
size=50][/size]
Με 50 τελικές και μόλις ένα γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια που ηταν καρμπόν με τα υπόλοιπα από την αρχή της περιοδου και το αυτονοητο ακόμη, αν δεν υπάρξει σοβαρη μεταγραφική ενίσχυση, είναι αμφισβητίσιμο...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ οι αλλοι ειναι υπό διάλυση αλλιως κ γω μαγκωμένος θα μου να
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Παντως αν ισχυουν τα αρθρα,οι Ιβιτς-Μιχελ δειχνουν οτι τον πιστευουν και τον θελουν πολυ τον Ιρανο
Φίλε κ γω το ίδιο πιστεύω ειδ-άλλος δεν θα καταλήγαν σε αυτό δν έχουμε κ 30-31ιαν τελος μεταγραφών.
Άρα τον παρακολουθουν καιρό τον παίχτη ψάχναν κ αλλες περιπώσεις γιατι ακουγόταν κ ξεκαθάρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
πως δεν είναι δια78ετημένη να μπει σε πληστιριασμό του παίχτη στον τδ του νιονιου τον ζαμανη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στείλτε τον στο διάολο και τον Ιρανό,να κόψουν το λαιμό τους να φέρουν παίχτες να μπορούν να σκοράρουν.
Μας έχει στο περίμενε ένας πουθενας αστέρας του Γ.Σ.νιονιου.
Νισάφι πια.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

TheCursed έγραψε:Η συμφωνια ηταν να παιξει σημερα και να ανηφορισει θεσσ τωρα τι γραφουν τι λενε δν εχουν ιδεα για αυτο κ ο πολεμος σε μιχελ απο τν γνωστο κ μη εξερεταιο δημοσιογραφο π αν δν ηταν ο Π.Α.Ο.Κ δν θα του καθοταν ουτε η παλαμι του ετσι πως ειναι αυτα.
δηλαδη ερχεται?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”