Ποιά είναι η καλύτερη κερκίδα που έχουμε κάνει ποτέ...;
- predragpaok
Ποιο το αγαπημενο σας ματς στο ναο και γιατι;
KALHSPERA ADERFIA..NA SAS PAW MIA BOLTA EFXARISTH STO PARELTHON KAI NA 8YMITHOUME EDW MAZI TO KALYTERO MAS MATS STO NAO!!
- predragpaok
- teacher....
Με βάζελο το 85
Παίζαμε ρεβάνς στη Τούμπα με βάζελο. Ημιτελικός κυπέλλου . Στο α΄ματς χάσαμε 2-0 και στη ρεβάνς τους διαλύσαμε 4-0. Μαγική νύχτα . 40000 κόσμος τρελαμένος. Και να σκεφτείς ότι ο βάζελος εκέινη τη χρονιά έφτασε στους 4 του Πρωταθλητριών. Απλά εμείς στον τελικό χάσαμε από Λάρισα και μαζί με το κύπελλο χάσαμε και την ευκαιρία να κάνουμε το νταμπλ. Κρίμα.....
- midenistis
- Επικοινωνία:
Αν και ειναι πραγματι παρα πολλα θα συμφωνησω με απαραδεκτο.
1. Με Trnava καλοκαιριατικα μετα απο διακοπες σε Θασο,ενα ματς απιστευτο.Εξελιξη που οσοι ειμασταν μεσα δε θα ξεχασουμε ποτε...κερκιδα φοβερη
2. Με Αρσεναλ.Ειχα ερθει απο Ξανθη με το συνδεσμο απο εκει και πηρα μαζι και ενα φιλαρακι βαζελο απο αθηνα.Πηγαμε στην θυρα 5-6.Επαθε πλακα λεμε το παληκαρι,παραληρημα.Στο τελος μου ελεγε συνεχεια.."Φιλε δεν εχω ζησει ποτε σε γηπεδο ετσι...μην αλλαξεις ομαδα ποτε...εχω παθει πλακα κλπ.."
1. Με Trnava καλοκαιριατικα μετα απο διακοπες σε Θασο,ενα ματς απιστευτο.Εξελιξη που οσοι ειμασταν μεσα δε θα ξεχασουμε ποτε...κερκιδα φοβερη
2. Με Αρσεναλ.Ειχα ερθει απο Ξανθη με το συνδεσμο απο εκει και πηρα μαζι και ενα φιλαρακι βαζελο απο αθηνα.Πηγαμε στην θυρα 5-6.Επαθε πλακα λεμε το παληκαρι,παραληρημα.Στο τελος μου ελεγε συνεχεια.."Φιλε δεν εχω ζησει ποτε σε γηπεδο ετσι...μην αλλαξεις ομαδα ποτε...εχω παθει πλακα κλπ.."
-
PAOK
An kai eimai mono 17 xronwn thumame polu kala ton agwna me tin arsenal den tha ton ksexaso itan fantastiki atmosfaira apo tote exo xasei 4 paixnidia tou PAOK stin toumpa!!!CF PAOK CLUB SYKIES TA MUALA MAS PONANE!!!
5-3 me mia omada ths tsexias an den kanw la8ws
Auto to paixnidi den 8a to 3exasw pwte. tritos gyros stuo UEFA prepei na htan. Fagame tria kai htane sto 27`. Egw pitsirikas me ton patera mou pou elege na figoume...mes ta neura autos... e telika alla3a th gnwmh tou... kai meta ena gol meta to allo...
5-3 sto telos!!
Mipws 8hmaste me pian omada htan?
5-3 sto telos!!
Mipws 8hmaste me pian omada htan?
Καταρχήν χαιρετώ όλα τα αδέρφια μιας και είναι η πρωτη μου συμμετοχή σε συζητηση.
Το πιο γαμάτο ματς που είδα στην Τούμπα ήταν με την Αρσεναλ.
Θυμάμαι χαρακτηρηστικά ότι φωνάζαμε γκολ αρκετή ώρα αφού είχε ξαναξεκινήσει το παιχνίδι.Πραγματικά τρελή κάβλα εκείνη η βραδιά.
Τρελή φάση ήταν οσων αφορά κερκίδα ήταν το παιχνίδι με τους ερπετούς, όταν πεσαν κατηγορία την πρώτη φορά.Εκείνο το αεροπλάνο με το πανό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Το πιο γαμάτο ματς που είδα στην Τούμπα ήταν με την Αρσεναλ.
Θυμάμαι χαρακτηρηστικά ότι φωνάζαμε γκολ αρκετή ώρα αφού είχε ξαναξεκινήσει το παιχνίδι.Πραγματικά τρελή κάβλα εκείνη η βραδιά.
Τρελή φάση ήταν οσων αφορά κερκίδα ήταν το παιχνίδι με τους ερπετούς, όταν πεσαν κατηγορία την πρώτη φορά.Εκείνο το αεροπλάνο με το πανό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
-
Από εντός έδρας, αξέχαστες βραδιές το ΠΑΟΚ-Νάπολι και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-0 για το κύπελλο το 91 με Χοσάμ Χασάν.
Επίσης, φοβερό παιχνίδι ήταν το ΠΑΟΚ- Δόξα Δράμας 3-2 (το 92 νομίζω), με χαμένα πέναλτυ, δοκάρια, γκολ ακυρωθέντα κι από τις 2 ομάδες και ένα καταπληκτικό γκολ του Κώστα Οικονομίδη με σουτ έξω από την περιοχή. Το θυμάται κανείς? Η μπάλα είχε πάρει τέτοιο φάλτσο, που φαινόταν ότι θα φευγε 5 μέτρα άουτ αλλά τελικά καρφώθηκε στο παραθυράκι.
Από εκτός έδρας κερκίδες δε θα ξεχάσω το Γκρασχόπερς-ΠΑΟΚ 1-1, που φωνάζαμε ασταμάτητα μετά το 60' όλοι "ΠΑΟΚάρα φέρε μας την πρόκριση" παρότι χάναμε 1-0. Απίστευτη ατμόσφαιρα.
Και το περσινό Παο-ΠΑΟΚ 2-1, το ΟΑΚΑ στο Α' ημίχρονο το είχαμε κάνει Τούμπα, αν είχαμε λίγο ομάδα θα το παίρναμε το διπλό.
Από "μαύρες" βραδιές που έζησα στην Τούμπα, το ΠΑΟΚ- ολυμπιακός 1-1 στον 1ο τελικό κυπέλλου το 92 με τα επεισόδεια και το ΠΑΟΚ-ΠΣΖ 0-2 που διακόπηκε.
Χειρότερος ΠΑΟΚ που έχω δει live στο ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 0-2 με Φρίνγκερ
Επίσης, φοβερό παιχνίδι ήταν το ΠΑΟΚ- Δόξα Δράμας 3-2 (το 92 νομίζω), με χαμένα πέναλτυ, δοκάρια, γκολ ακυρωθέντα κι από τις 2 ομάδες και ένα καταπληκτικό γκολ του Κώστα Οικονομίδη με σουτ έξω από την περιοχή. Το θυμάται κανείς? Η μπάλα είχε πάρει τέτοιο φάλτσο, που φαινόταν ότι θα φευγε 5 μέτρα άουτ αλλά τελικά καρφώθηκε στο παραθυράκι.
Από εκτός έδρας κερκίδες δε θα ξεχάσω το Γκρασχόπερς-ΠΑΟΚ 1-1, που φωνάζαμε ασταμάτητα μετά το 60' όλοι "ΠΑΟΚάρα φέρε μας την πρόκριση" παρότι χάναμε 1-0. Απίστευτη ατμόσφαιρα.
Και το περσινό Παο-ΠΑΟΚ 2-1, το ΟΑΚΑ στο Α' ημίχρονο το είχαμε κάνει Τούμπα, αν είχαμε λίγο ομάδα θα το παίρναμε το διπλό.
Από "μαύρες" βραδιές που έζησα στην Τούμπα, το ΠΑΟΚ- ολυμπιακός 1-1 στον 1ο τελικό κυπέλλου το 92 με τα επεισόδεια και το ΠΑΟΚ-ΠΣΖ 0-2 που διακόπηκε.
Χειρότερος ΠΑΟΚ που έχω δει live στο ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 0-2 με Φρίνγκερ
Egw pigenontas episis sta palia tha thimithw ta duo apanwta 3-2 me panathinaiko to 74 nomizw (ti xronia pou pigan sto Wembley). Kupelo , prwtathlima. O vazelos proigithike 2-0 kai tis duo fores gia na xasei 3-2. Sto prwto o Pouskas eleipe apo ton pagko kai otan gurise dulwse pws an itan autos ston pagko den tha to exane to paixnidi. Fusika apostomothike otan kai sto deutero n istoria epanalifthike kai thelw na pisteuw pws gia prwti fora tote akoustike se gipedo to "pame na figoume auto to ergo to exoume xanadei"