6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- Chuck Norris
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Αν κ χωρίς παιχνίδια κ ρυθμό , έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο γήμεδο.
Το ποιόυς πληρώνουμε , αλλά δεν τους υπολογίζει ο Ιβιτς κ γιατί δεν παίζουν κ το ποιούς πληρώνουμε κ ενώ τους υπολογίζει κ τους βάζει , πάλι δεν παίζουν είναι μιά άλλη συζήτηση που χωράει οτιδήποτε.
Συμφωνώ με τα παρακάτω σχόλια (που γίνανε παραπάνω ). Ειδικά τα τονισμένα , τα έχω πέι ή τα έχω ακούσει μπόλικες φορές σε κουβέντες στον "έξω κόσμο".
Το ποιόυς πληρώνουμε , αλλά δεν τους υπολογίζει ο Ιβιτς κ γιατί δεν παίζουν κ το ποιούς πληρώνουμε κ ενώ τους υπολογίζει κ τους βάζει , πάλι δεν παίζουν είναι μιά άλλη συζήτηση που χωράει οτιδήποτε.
Συμφωνώ με τα παρακάτω σχόλια (που γίνανε παραπάνω ). Ειδικά τα τονισμένα , τα έχω πέι ή τα έχω ακούσει μπόλικες φορές σε κουβέντες στον "έξω κόσμο".
cellophan έγραψε:Καλά, αυτή είναι η ερώτηση του 1 εκ. δολαρίων - έχει μαλιάσει η γλώσσα μου. Παίζει να είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που έχει εν ενεργεία διεθνή παίκτη να κάνει προπόνηση μόνος του, χωρίς πειθαρχικό παράπτωμα. Στο γενικό πλαίσιο του ΠΑΟΚ είσαι, είναι κατανοητό. Στον πραγματικό κόσμο, το λες και επιεικώς παράδοξο.back in black έγραψε:Δείχνει στεγνός και γυμνασμένος. Στην αρχή του παιχνιδιού φαινόταν (λογικά) χαμένος, σαν το παιδάκι που δεν το παίζουν τα άλλα. Στη συνέχεια βελτιώθηκε αρκετά και ήταν καλός, παρότι ο Σάμαρης δίπλα του ήταν άθλιος. Έβγαλε μερικές ωραίες μακρινές μαπαλιές, απο αυτές που ομολογώ , μας έχουν λείψει.
Εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί αφού τον πληρώνουμε κανονικά, δεν τον εκμεταλλευόμαστε αγωνιστικά. Να έλεγα ότι τα χαφ μας βγάζουν μάτια, πάει στα διάλο, με Τσίμροτ και Κάνιας στα όρια σκασμού γιατί;
Με τα χέρια στις τσέπες κυκλοφορούσε, φορούσε φόρμες-αθλητικά, το κάθε βήμα του έπαιρνε πάνω από 1 λεπτό και είχε κι έναν κοντό αγνώστων λοιπών στοιχείων για παρέα. Την τοπική οικονομία δε νομίζω να την ενίσχυσε.
Πάντως απορώ πως χρησιμοποιείται βασικός, έστω και σε φιλικό, την στιγμή που έχει όλα κι όλα 8 λεπτά συμμετοχής σε επίσημο αγώνα απ την αρχή της σεζόν (τέλη Ιουλίου), δίχως μάλιστα να έχει τραυματιστεί...

Και από Γερμανό προπονητή μάλιστα!!!!

Υ.Γ. Τα ίδια ακριβώς και για τον Μανιάτη δηλαδή!!!!
Υ.Γ. 2...Ο Μανιάτης ποιον έχει μάνατζερ??? Ξέρει κανένας???
:ugeek:

Και από Γερμανό προπονητή μάλιστα!!!!

Υ.Γ. Τα ίδια ακριβώς και για τον Μανιάτη δηλαδή!!!!

Υ.Γ. 2...Ο Μανιάτης ποιον έχει μάνατζερ??? Ξέρει κανένας???

- Kostomanolis
- back in black
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- back in black
Να δεχθούμε, ως υπόθεση εργασίας, ότι το καλοκαίρι αιφνιδιάσθηκε και δεν μπόρεσε να βρεί ομάδα.Μετά απο ένα εξάμηνο τι δικαιολογία έχει;
- john4serres
αδικαιολογητος, δηθεν επαγγελματιας.
ποσα ατομα τον κάλυπταν εδώ για την επαγγελματικη του σταση , οταν επαιζε βασικος
ποσα ατομα τον κάλυπταν εδώ για την επαγγελματικη του σταση , οταν επαιζε βασικος
- efthimis_paok