Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
"Δεν μπορείς να το σταματήσεις αυτό. Να έχεις έναν παίκτη χωρίς θέληση, δεν είναι σωστό να τον κρατήσεις. "
Μονο εμενα προβληματισε πολυ αυτη η ατακα? Δηλαδη οποτε γουσταρει ο καθενας φευγει?
Μονο εμενα προβληματισε πολυ αυτη η ατακα? Δηλαδη οποτε γουσταρει ο καθενας φευγει?
pilotos έγραψε:Πρώτα ο Μιχελ, μετά αυτόςMANIAKOS έγραψε:Αν δεν του οαρουν παλι αυτα που χρειαζόμαστε ποιος θα φταιει στον τελος παλι
;
SM-G935F
Οποτε τα βολέψαμε αλλαη μια χρονια
Προσπαθω να βρω ποστ στο παρον τοπικ και μαλιστα στις τελευταιες σελιδες που να ισοπεδωνει τον Ιβιτς και την ομαδα του.desperando έγραψε:δεν αντελήφθη
Και εμένα πολύ, ειδικά που το είπε δημόσια.Dimg4 έγραψε:"Δεν μπορείς να το σταματήσεις αυτό. Να έχεις έναν παίκτη χωρίς θέληση, δεν είναι σωστό να τον κρατήσεις. "
Σαν να λέει, μερικοί παίζουν εδώ με το ζόρι κι όποιος θέλει να φύγει, ανοικτή η πόρτα.
SM-G935F
νταξ, δεν μιλησα για ιβιτς. πιο πολυ στο ειπα για να δεις τι γινεται στα τοπικ σημερα και να σου λυθει η απορια και στο εθεσα πανε και σε αυτο το τοπικ μια δυο σελιδες πισω.. λαθος μου έπρεπε να ειμαι πιο συγκεκριμένος. δε το συνεχιζω, μη φας και κανα μπαν.joshua έγραψε:Προσπαθω να βρω ποστ στο παρον τοπικ και μαλιστα στις τελευταιες σελιδες που να ισοπεδωνει τον Ιβιτς και την ομαδα του.desperando έγραψε:δεν αντελήφθη

επειδή έκατσα και μελέτησα καθε μας μεταγραφή ΚΑΙ με στατιστική ανάλυση απο καμια 5-6 σαϊτ, το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο Σακοφ εχει τις πιο πολλες προωθημένες πασες αναλογικα με τους υπολοιπους μεσους μας (οχι ομως και με τα 10αρια μαςSick Bastard έγραψε:Καλά, ότι δεν το μυρίζεις το άθλημα, είναι γνωστό εδώ και χρόνιαK_geo έγραψε:
σικ, οτι και να πω αλλιως βλεπουμε τη μπαλα οποτε δεν εχει νοημα μαλλον... παντως το να μιλας για στατιστικα χωρις να εχεις δει που ειναι το μεγαλυτερο μερος των πασων, προς τα που κτλ... ειναι καπως. ειδικα οταν σου λενε για παιχνιδι με τη μια και το αναγαγεις σε ποσοστο επιτυχημενων πασων...νομιζω ειναι λιγο μηλα με πορτοκαλια ενα πραμα...
![]()
Στα σοβαρά τώρα, 53 πάσες σε 9 ματς είναι περίπου 6 ανά ματς.
Δεν ξέρω σε τι αναφέρονται τα λάθη, υποθέτω ότι είναι σε λάθος πάσες κυρίως μιας και τα φάουλ ας πούμε είναι διαφορετική κατηγορία. Αν είναι 53 σωστές-44 λάθος, σόρρυ αλλά δεν δείχνει γρήγορη σκέψη, δείχνει φορτούνα.
Αν δεν είναι,αλλά στα σίγουρα όμως, είναι μια πολύ καλή ένδειξη όπως και να έχει.
Μου δείχνει έναν παίχτη που για τη θέση του, παίρνει ελάχιστες πρωτοβουλίες, τα δε γεμίσματά του είναι 1/2.
Πως ένας παίχτης με γρήγορη σκέψη κι εκτέλεση, στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, που λένε και τα κλισέ
έχει τόσο λίγες πάσες και λίγη συμμετοχή στο παιχνίδι σε βάθος χρόνου, κάπου δεν βγαίνει. Tα προς τα που, δε, όλα τα ματς υπάρχουν διαθέσιμα. Ή δίνει δίπλα, ή απλώνει το παιχνίδι απ τον άξονα στα άκρα (αυτό το κάνει καλά).

για σήμερα πάντως, περίμενα ότι θα μπορεί να μπει έστω για 20-30 λεπτά στο κέντρο και ειδικά όταν ο πας άρχισε τη μαζικότατη άμυνα

K_geo έγραψε:νταξ, δεν μιλησα για ιβιτς. πιο πολυ στο ειπα για να δεις τι γινεται στα τοπικ σημερα και να σου λυθει η απορια και στο εθεσα πανε και σε αυτο το τοπικ μια δυο σελιδες πισω.. λαθος μου έπρεπε να ειμαι πιο συγκεκριμένος. δε το συνεχιζω, μη φας και κανα μπαν.joshua έγραψε:Προσπαθω να βρω ποστ στο παρον τοπικ και μαλιστα στις τελευταιες σελιδες που να ισοπεδωνει τον Ιβιτς και την ομαδα του.desperando έγραψε:δεν αντελήφθη

Μπερδεύεσαι...Μάλλον δεν άκουσες προσεκτικά την απάντηση του στην τελευταία ερώτηση του βλακωτού, εκεί που είπε: "Σίγουρα γίνεται να έρθει (μέσα στην εβδομάδα παίχτης της επιλογής του που θα βοηθήσει ΑΜΕΣΑ στο σκοράρισμα) αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα έρθει..."!!!!joshua έγραψε:Δευτερη φορα Βλανταν μετα το καλοκαιρι που ενω ειχες δηλωσει πως ειμαστε κοντα σε κινησεις ξαφνικα βλεπουμε ανακυβιστησεις.Αν καποιοι σε δουλευουν ισως πρεπει να την δεις αλλιως,δεν ξερω.
Αυτό δεν λέγεται "ανακυβίστηση", ούτε "μετατόπιση ευθυνών" που κάποιοι ξυπνητζήδες μπορεί να φανταστούν...
Αυτό λέγεται "απόδοση τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"!!!!
Πιο καθαρά δεν μπορούσε να μιλήσει, γιατί μετά θα έπρεπε μάλλον να παραιτηθεί κιόλας και ο Βλάντο δεν είναι και κανένα ποντίκι που θα πηδήξει πρώτο απ το καράβι!!!! Θα τους στρώσει όλους με την ώρα τους, μέχρι να κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΕΓΑΛΟ, όπως ήταν όταν έπαιζε μπάλα ο ίδιος και όπως τον ονειρεύεται μ αυτόν στο τιμόνι!!!!
Θα το δείτε!!!!

Υ.Γ. Βλάντο κράτα γερά...Ξέρεις εσύ τον τρόπο, είσαι αλεπού!!!! Κι όταν βρεις ευκαιρία ξαναρίχτα χύμα!!!!
όλοι οι υγιείς οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. στηρίζουν κι εσένα και τον Μίχελ, να το ξέρεις/ξέρετε!!!!
Υ.Γ. 2...@joshua, το ξυπνητζήδες φυσικά και δεν πηγαίνει σε σένα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...

- aspromaura ioannina
Μην ακους κανεναν .Η ομαδα λειτουργει ρολοι και παραγει πολυ ομορφο ποδοσφαιρο. το προβλημα βαραινει την ΠΑΕ.
Έλα ρε συ πιλότε...Θαρρώ ότι υπερβάλλεις ή έχεις άγνοια κινδύνου ρε φίλε...Ενώ ξέρεις πολλά μάλιστα...pilotos έγραψε:κλείνεις την πόρτα, να μην μπαίνει αέρας και λες.
Πρόεδρε χρόνια σου πολλά.
Αυτοί οι 3,αύριο εδώ.
Βγάζεις κι ένα χαρτί και δίνεις κάποια ονόματα.
Για να σε βοηθήσω κι εγώ όμως πρόεδρε, πάρε αυτά τα ονοματάκια. Αυτοί απο αύριο με τους ατομικά αυτοβελτιουμενους ή αλλού, όπου θες εσύ, κάτι θα πιάσουν...
Χρόνια σου πολλά και πάλι και ευχαριστώ. Ξέρω ότι θα γίνουν αυτά που συμφωνήσαμε.
SM-G935F
Σε ποιον να τα πει αυτά όλα δηλαδή??? Στον "τσάρο", όπως τον αποκάλεσε κάποτε δημόσια κι ίδιος ο γιος του???
Φαντάζομαι ότι ξέρεις καλά τι έκαναν κάποτε οι Τσάροι για να μείνουν στην εξουσία...Οπότε, αν το έκανε-τολμούσε δηλαδή αυτό ο Βλάντο, σε πόση ώρα να περίμενε μετά να πέσει το κεφάλι απ τους ώμους του???
Και δεν συμφέρει κανέναν Π.Α.Ο.Κ.τσή να "αποκεφαλιστεί" ο Βλάντο ή ο Μίχελ, πριν απ αυτόν...Νομίζω???
Εσύ πώς τον έκοψες σήμερα; να αντέχει για πολύ ακόμα;
Γιατί εγώ σκασμένο τον είδα στη συνέντευξη τύπου
SM-G935F
SM-G935F
Καλά βρε αδερφέ, εσύ πέρυσι έκραζες τον Τούντορ για το άναρχο παιχνίδι που έπαιζε η ομάδα ρε φίλε κι όταν ήρθε ο Βλάντο ότι χαιρόσουν που έκανε την ομάδα να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο...Λάθος θυμάμαι???johnys999 έγραψε:Αν δεν υπάρχουν άλλοι να βάλει ποιος είναι υπεύθυνος ρε παιδιά? Δεν είναι ο ίδιος, που στον καλοκαιρινό σχεδιασμό στήριξε τους υπάρχοντες? Αν δεν είχε φύγει ο Γκάρυ ώστε να υπάρχει αυτό το άλλοθι αλλά είχε τραυματιστεί, ή υπήρχαν 3-4 τραυματισμοί στην ομάδα, που είναι κάτι λογικό (δεν αναφέρομαι στα περσινά, εκείνο ήταν πολύ πάνω από τα κανονικά επίπεδα), δεν θα είχε κι αυτός την ευθύνη που η ομάδα πήγε να βγάλει χρονιά με 2 εξτρέμ κι ο δεύτερος δε βλέπει δίχτυα με τίποτα? Πέρα απ αυτό, είναι δυνατό ομάδα πρωταθλητισμού να μην έχει ένα secondary striker της προκοπής για να παίζει και σύστημα με 2 επιθετικούς όταν στραβώνουν ματσάκια σαν αυτό?
Σόρι παιδιά, δεν αμφιβάλλω ότι ο Ίβιτς δουλεύει πολύ και καλά και το ότι η ομάδα παίζει καλά στα περισσότερα παιχνίδια το πιστώνεται. Αλλά ότι δεν έχει την ικανότητα να αλλάξει πολύ τη μορφή του παιχνιδιού κι ότι πάει πολύ by the book, χωρίς να τολμά πράγματα, μας έχει στοιχίσει βαθμούς. Κι ότι ο κακός καλοκαιρινός σχεδιασμός έχει και τη δική του ευθύνη ισχύει επίσης.

Φέτος ρίχνεις φταίξιμο στον Βλάντο γιατί "πάει by the book"???

Το βρίσκεις πολύ λογικό να το κάνεις αυτό, σήμερα κιόλας??? Προσωπικά το βρίσκω παράλογο...

Υ.Γ. Αυτό δε για τον "κακό καλοκαιρινό σχεδιασμό" ούτε να το σχολιάσω καν δεν θέλω...Ας το κρίνουν όσοι διαβάζουν και όσοι έχουν δει καλοκαιρινούς σχεδιασμούς του Π.Α.Ο.Κ. μετά την φυγή του Δον Σαντέα, απαντώντας σου αν έχουν δει ποτέ τους από τότε ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ...

- loukas karadimos
για το καθαρα αγωνιστικο δεν αλλαζει τιποτα. στηριξη στον ιβιτς μεχρι θανατου, και παλι καποιοι παικτες μπορουν να κανουν μια μεγαλη ομαδα, καποιοι αλλοι απλα δεν κανουν ρε φιλε πως θα γινει. ουτε εμπαθεια ειναι ουτε μεγαλομανια.
αντε, καλο βραδο οσο καλο μπορει να ειναι που μας χαλασανε την υγεια

αντε, καλο βραδο οσο καλο μπορει να ειναι που μας χαλασανε την υγεια

-
συγχαρητήρια mister εξαιρετικο ποδόσφαιρο. Καλη τυχη με τη shalke γιατί ειναι οι αγωνες που θα μας δωσουν κυρος εντός συνορων και την απαραιτητη αυτοπεποίθηση.
Σκασμένο μεν, αλλά με πολλή υπομονή, επιμονή (δουλεύουμε και θα δουλεύουμε για να το διορθώσουμε) και πίστη στο μέλλον της ομάδας, έτσι όπως την φτιάχνει ο ίδιος πιλότε...Αν φύγει δεν κερδίζει κάτι, ούτε κι ο Π.Α.Ο.Κ. όμως...pilotos έγραψε:Εσύ πώς τον έκοψες σήμερα; να αντέχει για πολύ ακόμα;
SM-G935F
Αν τον φύγουν είναι άλλο θέμα, αλλά δεν βλέπω να τολμάνε σύντομα...Ο Μάρτιος όμως είναι κοντά, θα δούμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.