33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- thanos-xanthi
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
μακραν το χειροτερο value for money στην σουπερλιγδα
τοσο μεγαλο συμβολαιο για μηδαμινη προσφορα
αν γινεται και τωρα καμια πωληση θα ταν η καλυτερη μεταγραφη μας η απομακρυνση σου..
που ειναι κι αυτοι οι κινεζοι
αν γινεται και τωρα καμια πωληση θα ταν η καλυτερη μεταγραφη μας η απομακρυνση σου..
που ειναι κι αυτοι οι κινεζοι
δυστυχώς έχεις δίκαιο.thanos-xanthi έγραψε:μακραν το χειροτερο value for money στην σουπερλιγδα
και να φανταστείς ότι μέχρι πριν τρία χρόνια ήταν το μεγαλύτερο value for money βάση συμβολαίου...

ντιμγ4, ε οχι και ο χειρότερος. μη πω παλι τα ιδια.

Εσυ πως νοιοθεις που το χεις γραψει 100 χιλιαδες φορες τον τελευταιο μηνα μονο;
Και να φανταστεις οτι το καλοκαιρι εφαγα μπαν που σε εβρισα...
Τωρα απλα απαξιω και να σε βρισω...
Τοσο χαλια
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τοσο χαλια
μην τρελαίνεσαι έχουμε ζήσει και χειρότερες εποχές, με σαλπιγγίδη δεξί μπακ ...Dimg4 έγραψε:Κλαους πως νιωθεις που εισαι ο χειροτερος φορ της Ελλαδας?

αφού πρώτα πήρε την ομάδα από το χέρι και μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε με τον άγιαξ... κάποια άτομα ξεχνάτε τι έκανε ο στέφανος πέρσι στο τέλος τις χρονιας 

Αν δε θες να διαβαζεις, εχει κουμπακι. Μην τρεχεις πισω απο τα ποστ μου σε παρακαλω. Θα το γραφω οσο ειναι ο χειροτερος και συνεχιζει.nothu έγραψε:Εσυ πως νοιοθεις που το χεις γραψει 100 χιλιαδες φορες τον τελευταιο μηνα μονο;
Ο 35χρονος Σαλπιγγιδης θα ειχε εστω 5-6 γκολ φετος με 500 τελικες που εχουμε δημιουργησει. Ο 28χρονος Κλαους εχει 0 στο πρωταθλημα. 0. και αυτα τα "ξεχνατε τι εκανε περσι" τον αδικουν ρε σεις μην τα λετε, ε ας ζουμε στο περσι τοτε μια ζωη.Sfinas έγραψε:μην τρελαίνεσαι έχουμε ζήσει και χειρότερες εποχές, με σαλπιγγίδη δεξί μπακ ...Dimg4 έγραψε:Κλαους πως νιωθεις που εισαι ο χειροτερος φορ της Ελλαδας?μια χαρά είναι ο στεφαναρας, και μην ξεχνάμε ότι στην ευρώπη αυτός μας πέρασε στην επομενη φάση
Και θα νοιωθεις υπεργαματος οσο λες τα ιδια και τα ιδια λες και κερδιζεις τιποτα.
Τίποτα δεν ξεχάσαμε ο κύκλος έκλεισε προ πολλού, Αυτό λέμεSfinas έγραψε:αφού πρώτα πήρε την ομάδα από το χέρι και μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε με τον άγιαξ... κάποια άτομα ξεχνάτε τι έκανε ο στέφανος πέρσι στο τέλος τις χρονιας
SM-G935F
++Gospi έγραψε:Και να φανταστεις οτι το καλοκαιρι εφαγα μπαν που σε εβρισα...
Τοσο χαλια
- pisakaipoupoula
Πες θέλω μεταγραφή Κλάους, πιο έντιμο θα ναι απ το να σούρνεσαι έτσι