Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίχτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ. Επένδυση χρειάζεται.
Δηλαδή αυτοί που πάνε στην Ανζί και σε κάτι Ροστόφ κλπ δεν έρχονται στον ΠΑΟΚ; Ο Νομπόα που είναι χάφ με γκόλ (από τα οποία δεν είχαμε ποτέ τα χρόνια του Σαββίδη) δεν έρχεται εδώ;
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιβάν ΔΕΝ αγοράζει πάνω απο μύριο. Η έτσι τον συμβουλεύουν. Γενικά πολύ δύσκολα αγοράζει (το 1εκ είναι παράδειγμα, θα έλεγα ο μέσος όρος αγοράς να είναι κανα 500άρικο).
Το είπαμε τόσες φορές ότι το καλοκαίρι οι Αργεντίνοι μας δίναν τον Μπόου για 5 μύρια (ή και πιό λιγα φαντάζομαι). Οι ίδιοι το γράφανε στις ιστοσελίδες τους. Ας δουμε τι κάνει η Μπενφίκα και άλλες ομάδες με παρόμοια μοντέλα διοίκησης.
Αμφιβάλει κανείς ότι με Νομπόα, Γκάρι και Μακ φέτος θα παίρναμε πρωτάθλημα;
Δηλαδή αυτοί που πάνε στην Ανζί και σε κάτι Ροστόφ κλπ δεν έρχονται στον ΠΑΟΚ; Ο Νομπόα που είναι χάφ με γκόλ (από τα οποία δεν είχαμε ποτέ τα χρόνια του Σαββίδη) δεν έρχεται εδώ;
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιβάν ΔΕΝ αγοράζει πάνω απο μύριο. Η έτσι τον συμβουλεύουν. Γενικά πολύ δύσκολα αγοράζει (το 1εκ είναι παράδειγμα, θα έλεγα ο μέσος όρος αγοράς να είναι κανα 500άρικο).
Το είπαμε τόσες φορές ότι το καλοκαίρι οι Αργεντίνοι μας δίναν τον Μπόου για 5 μύρια (ή και πιό λιγα φαντάζομαι). Οι ίδιοι το γράφανε στις ιστοσελίδες τους. Ας δουμε τι κάνει η Μπενφίκα και άλλες ομάδες με παρόμοια μοντέλα διοίκησης.
Αμφιβάλει κανείς ότι με Νομπόα, Γκάρι και Μακ φέτος θα παίρναμε πρωτάθλημα;
3 παίκτες με έφεση στο γκολ. Είτε μιλάμε για 8αρι, είτε για εξτρεμ είτε φυσικά για φορ. Να σκοραρουν και όλα θα πανε καλά.
- thanos-xanthi
αμα συνεχισουμε με τις ακαδημιες μας για σεντερ φορ...
θα ερθουν κι αλλες τετοιες φαπες
ειναι κριμα να αμαυρωνεται η προσπαθεια ολοκληρης της ομαδας, η πιεση, η κυκλοφορια μπαλας, ακομα και η δημιουργια, απο ανικανους μπροστα να τελειωσουν φασεις
γι αυτο πληρωνονται..
θα ερθουν κι αλλες τετοιες φαπες
ειναι κριμα να αμαυρωνεται η προσπαθεια ολοκληρης της ομαδας, η πιεση, η κυκλοφορια μπαλας, ακομα και η δημιουργια, απο ανικανους μπροστα να τελειωσουν φασεις
γι αυτο πληρωνονται..
- ace79grpaok
-
PAOKhead
Με πρόλαβες, τι ίδιο συμπέρασμα έβγαλα.pilotos έγραψε:Αρα έκλεισε σε εμάς
SM-G935F
Ειμαστε ικανοί να φέρουμε τον Μπερμπάτοφ και να χάνει τετ α τετ και πέναλτι
Α, ξέχασα, έχει συμβεί ήδη αυτό...
- thanos-xanthi
ace79grpaok έγραψε:Ο ιβιτς είπε τίποτα για τις μεταγραφες
Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε φέρει κάποιον παίκτη με ικανότητα στο γκολ. Δεν μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα γίνει.
Και μετα την συναντηση θα ακουσουμε παλι: ''Συμφωνησαν για αμεση ενισχυση Ιβιτς,Μιχελς και Ιβαν...''
ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ/ΟΡΑΜΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!! ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες..
- thanos-xanthi
και τελος του μηνα δε προλαβαινεις μετα..Magpies4 έγραψε:Αν περιμένουμε μια δύο βδομάδες, θα πέσουν και οι τιμές τους.
και το καλοκαιρι κοντα ειναι
ενισχυση χτες!
στο κυπελλο δε χωρανε τετοια στραβοπατηματα..
μωρε δε χρειάζεται λεφτά να φερεις παιχταράδες. ήρεμες και προσεχτικές κινήσεις θέλει ώστε να μπορούν να δέσουν με το σύνολο και να αποδώσουν ακόμα καλύτερα μέσα απο αυτό. βασική αρχή μιας ΟΜΑΔΑΣ.
οι μακ, γκαρυ,κρεσπο και άλλοι like this post.
οι μακ, γκαρυ,κρεσπο και άλλοι like this post.
- paokovios1974
Μην ξεχνας το πρασινο.joshua έγραψε:Και μετα την συναντηση θα ακουσουμε παλι: ''Συμφωνησαν για αμεση ενισχυση Ιβιτς,Μιχελς και Ιβαν...''
Το ΦΩΣ
Εγώ είδα έναν 'Ιβιτς (οπτικά-εικόνα εννοώ στην συνέντευξη) καταβεβλημένο και προβληματισμένο.Λαικά σκασμένο.''Ψάχνουμε παίκτες που να έχουν το γκολ''...Το πιάσατε?''Ψάχνουμε''...Ακόμα είμαστε στο ψάχνουμε όχι στο ''βρήκαμε'' ή ΄''συμφωνήσαμε''..Για εξτρεμ ''Δεν το ξέραμε νωρίτερα και δεν είχε η ομάδα προετοιμαστεί κατάλληλα για να φέρει εξτρεμ'' κοινός δεν θα παίρναμε τον Γενάρη εξτρεμ (που λέγαμε εμείς ίσως) και τώρα δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα..''Δεν μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα έρθει παίκτης αλλά έτσι ελπίζω'' (για την επόμενη αγωνιστική) κοινός δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν και δεν ξέρω τι να πω...Σαν να λέει ''τους τα πα τι να κάνω?Ελπίζω..''
Α ρε Ίβιτς δεν φταις σε τίποτα νομίζω...Νομίζω ''αν καθόταν κάτι'' ήταν ο Γενάρης και όχι σημαντική ή ουσιαστική ενίσχυση.Έχω αμφιβολίες και για την προεργασία..Και για την έγκριση του κόστους έχω αμφιβολία...Λυπάμαι,πραγματικά λυπάμαι....Κρίμα είναι αν είναι έτσι.Μακάρι να κάνω λάθος...Μακάρι..
Α ρε Ίβιτς δεν φταις σε τίποτα νομίζω...Νομίζω ''αν καθόταν κάτι'' ήταν ο Γενάρης και όχι σημαντική ή ουσιαστική ενίσχυση.Έχω αμφιβολίες και για την προεργασία..Και για την έγκριση του κόστους έχω αμφιβολία...Λυπάμαι,πραγματικά λυπάμαι....Κρίμα είναι αν είναι έτσι.Μακάρι να κάνω λάθος...Μακάρι..