Οταν στο 90% των παιχνιδιών σου έχεις το ίδιο πρόβλημα εδώ και 10 μήνες είναι ατυχία; Έλεος.KOSTAS54 έγραψε:Θεωρώ ότι σήμερα δεν χάσαμε επειδή δεν έχουμε φορ ή κάποιον άλλο παίχτη. Η ομάδα άξιζε μεγάλο σκορ και η μοναδική αιτία είναι η ατυχία. Αυτός ο Πασχαλάκης ξανάκανε τέτοιο παιχνίδι μαζί μας. Νομίζω στο κύπελλο με Πανθρακικό. Όλη η κωλοφαρδία μαζεμνη. ΥΓ Ο Πέλκας σήμερα ήταν πολύ καλός όπως και ο Κουλούρης.
Vladan Ivic
- Notorious4
Re: Vladan Ivic
- Sick Bastard
Οι τρεις καλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου.KOSTAS54 έγραψε:Θεωρώ ότι σήμερα δεν χάσαμε επειδή δεν έχουμε φορ ή κάποιον άλλο παίχτη. Η ομάδα άξιζε μεγάλο σκορ και η μοναδική αιτία είναι η ατυχία. Αυτός ο Πασχαλάκης ξανάκανε τέτοιο παιχνίδι μαζί μας. Νομίζω στο κύπελλο με Πανθρακικό. Όλη η κωλοφαρδία μαζεμνη. ΥΓ Ο Πέλκας σήμερα ήταν πολύ καλός όπως και ο Κουλούρης.
Ο Μπουφόν
Ο Ντε Χέα
Κι ο αντίπαλος τέρμας του ΠΑΟΚ
Σήμερα ο μοναδικός λόγος είναι η ατυχία. Σουτ ο Κλάους πλάτη δοκάρι κι έξω. Έφταιγε κάτι στην εκτέλεση του Κλάους? Έλειψε η ποιότητα? Σαν παράδειγμα ανέφερα αυτή τη φάση. Δεν ήταν μόνο αυτή ήταν τουλάχιστον 10.
Sick Bastard έγραψε:Οι τρεις καλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου.KOSTAS54 έγραψε:Θεωρώ ότι σήμερα δεν χάσαμε επειδή δεν έχουμε φορ ή κάποιον άλλο παίχτη. Η ομάδα άξιζε μεγάλο σκορ και η μοναδική αιτία είναι η ατυχία. Αυτός ο Πασχαλάκης ξανάκανε τέτοιο παιχνίδι μαζί μας. Νομίζω στο κύπελλο με Πανθρακικό. Όλη η κωλοφαρδία μαζεμνη. ΥΓ Ο Πέλκας σήμερα ήταν πολύ καλός όπως και ο Κουλούρης.
Ο Μπουφόν
Ο Ντε Χέα
Αξιωμα
Τη λέξη σήμερα την διάβασες?Notorious4 έγραψε:Οταν στο 90% των παιχνιδιών σου έχεις το ίδιο πρόβλημα εδώ και 10 μήνες είναι ατυχία; Έλεος.KOSTAS54 έγραψε:Θεωρώ ότι σήμερα δεν χάσαμε επειδή δεν έχουμε φορ ή κάποιον άλλο παίχτη. Η ομάδα άξιζε μεγάλο σκορ και η μοναδική αιτία είναι η ατυχία. Αυτός ο Πασχαλάκης ξανάκανε τέτοιο παιχνίδι μαζί μας. Νομίζω στο κύπελλο με Πανθρακικό. Όλη η κωλοφαρδία μαζεμνη. ΥΓ Ο Πέλκας σήμερα ήταν πολύ καλός όπως και ο Κουλούρης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά σε αυτήν την φάση σηκώνεις τα χέρια ψηλάKOSTAS54 έγραψε:Σήμερα ο μοναδικός λόγος είναι η ατυχία. Σουτ ο Κλάους πλάτη δοκάρι κι έξω. Έφταιγε κάτι στην εκτέλεση του Κλάους? Έλειψε η ποιότητα? Σαν παράδειγμα ανέφερα αυτή τη φάση. Δεν ήταν μόνο αυτή ήταν τουλάχιστον 10.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θυμάμαι τον Τζόρβα που στό 0-0 στην τούμπα έπιανε την μπάλα μέ τόν Κολο τι έγινε αυτή η ψυχή ?MANIAKOS έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Οι τρεις καλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου.KOSTAS54 έγραψε:Θεωρώ ότι σήμερα δεν χάσαμε επειδή δεν έχουμε φορ ή κάποιον άλλο παίχτη. Η ομάδα άξιζε μεγάλο σκορ και η μοναδική αιτία είναι η ατυχία. Αυτός ο Πασχαλάκης ξανάκανε τέτοιο παιχνίδι μαζί μας. Νομίζω στο κύπελλο με Πανθρακικό. Όλη η κωλοφαρδία μαζεμνη. ΥΓ Ο Πέλκας σήμερα ήταν πολύ καλός όπως και ο Κουλούρης.
Ο Μπουφόν
Ο Ντε Χέα
Αξιωμα
Όταν αυτό συμβαίνει σε ΟΛΑ σου τα παιχνίδια δεν μπορείς να το λες ατυχία...Απλά τα πράγματα...
Αν θέλουμε να γλυκάνουμε το χάπι τότε ναι...Πω πω τι ατυχία που είχαμε...Τι τύχη είχε ο τερματοφύλακας...Και όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί....Αυτό είναι το εύκολο...Το δύσκολο είναι να κάνεις ομάδα με παίκτες που στις 28! τελικές να σου βάζουν 4-5 γκολ...
Δεν είναι το θέμα μας η σημερινή ήττα...Εγώ σας λέω ότι βάζαμε 2 γκολ και κερδίζαμε...Ε και?Η ομάδα έχει το ίδιο πρόβλημα φέτος...Πολλές τελικές με λίγα γκολ...Αυτό σημαίνει ότι ενώ δουλεύει σαν ομάδα οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο είναι λίγοι...
Αυτά πιστεύω....Ο καθένας έχει την άποψή του...

Αν θέλουμε να γλυκάνουμε το χάπι τότε ναι...Πω πω τι ατυχία που είχαμε...Τι τύχη είχε ο τερματοφύλακας...Και όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί....Αυτό είναι το εύκολο...Το δύσκολο είναι να κάνεις ομάδα με παίκτες που στις 28! τελικές να σου βάζουν 4-5 γκολ...
Δεν είναι το θέμα μας η σημερινή ήττα...Εγώ σας λέω ότι βάζαμε 2 γκολ και κερδίζαμε...Ε και?Η ομάδα έχει το ίδιο πρόβλημα φέτος...Πολλές τελικές με λίγα γκολ...Αυτό σημαίνει ότι ενώ δουλεύει σαν ομάδα οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο είναι λίγοι...
Αυτά πιστεύω....Ο καθένας έχει την άποψή του...

- teo4giannitsa
- GREATANASTASIOS
οι σέρβοι είναι ξύπνιοι θα επρεπε η ομαδα να πεταει με τον περειρα σαν να εχεις θεμα,σαν καπετανιος δεν τα πας καλα όταν χανεις από τον κάθε ΠΑΣ και αναδικνυεις ολουυς τους τερματοφύλακες ΣΟΥΠΕΡ οποιος και να είναι τι να πω ας σε καμαρωνουν αυτοι που σε εχουν
πες τους τα τετ α τετ να τα βαρανε ψηλα. κατα τα αλλα η ομαδα σημερα ηταν στημενη αψογα και πραγματικα εσβησε τον αντιπαλο.
Αν ημουν στη θεση σου ρε Βλανταν θα ειχα παραιτηθει..εχεις κανει την ομαδα να παιζει ωραιο ποδοσφαιρο,παντα αψογα στημενη..και οι ανικανοι μπροστα σε εκθετουν.
Επισης θα εθετα βετο, οτι αν μεχρι αυριο δεν εχει αποκτηθει επιθετικος και εξτρεμ θα φυγω!
Επισης θα εθετα βετο, οτι αν μεχρι αυριο δεν εχει αποκτηθει επιθετικος και εξτρεμ θα φυγω!