Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα,8/01,15:00,Novasports2
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα,8/01,15:00,Novasports2
Θα μπουνε πολλα στο 2ο. Εχουν σουταρει ολοι οι μπροστινοι. Πολλα στημενα , αλλα και πολυ ξυλο αυτοι σε αυτα.
Θα το βαλει ο Κανιας.
Ο Περειρα θα κολαγε καλυτερα , αν και ο Κουλουρης ειναι θετικος
Θα το βαλει ο Κανιας.
Ο Περειρα θα κολαγε καλυτερα , αν και ο Κουλουρης ειναι θετικος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό το κατάλαβα από όλους τους αγώνες που δώσαμε σ' αυτή τη σεζόν.pilotos έγραψε:Αυτό κατάλαβες 45 λεπτά;ΑποστόληςΑ έγραψε:Μα όλη η επίθεσή μας ήταν ο Garry φέτος.
SM-G935F
Πάλι 10 τελικές έχουμε και χωρίς αυτόν σε ένα ημίχρονο
Μέτρια η ομάδα με απίστευτη επιπολαιοτητα και πολλά λάθη. Ο Πας ειναι για 3 γκολ αφού κουτουλανε μεταξυ τους.
Το παιχνιδι έχει ρυθμό και έχει παιχτεί μπάλα. Απλά ειμαστε μετριοι μπροστά.
Μέτρια σε τί;giapas έγραψε:Μέτρια η ομάδα με απίστευτη επιπολαιοτητα και πολλά λάθη. Ο Πας ειναι για 3 γκολ αφού κουτουλανε μεταξυ τους.
Υπάρχει κάτι άλλο πλην ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο;
SM-G935F
loukas karadimos έγραψε:Οσο η ΠΑΕ δεν φροντιζει να εχω τηλεοπτικη προσβαση στην αρρωστια μου απο το εξωτερικο εστω και επι πληρωμη, απο εμενα μονο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ κυριοι.
+×+++++++++++++++Napoli4 έγραψε:Νομίζω ο Γκάρυ δεν λείπει τόσο σε τέτοια ματς. Ο Πέλκας είναι πολύ καλός, βοηθάει στην ανάπτυξη και μπορεί να βγάλει key passes που ο Γκάρυ δεν τοχει. Ο Γκάρυ θα λείψει πιο πολύ στα ευρωπαϊκά που θα χρειαζόμαστε ταχύτητα στην αντεπίθεση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μα όλη η επίθεσή μας ήταν ο Garry φέτος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Μετρια;;;:oops::oops::oops::oops:giapas έγραψε:Μέτρια η ομάδα με απίστευτη επιπολαιοτητα και πολλά λάθη. Ο Πας ειναι για 3 γκολ αφού κουτουλανε μεταξυ τους.
Μονο γκολ λείπει ρε παιδιά. 10 σουτ, τα 8 στην εστία είναι πολύ καλά. Ξεσκαλωστε λίγο!
Εντάξει δεν είναι να χάσουμε σήμερα χωρίς να μας νοιάζει, αλλά συμφωνώ ότι γουστάρεις να βλέπεις τέτοιον ΠΑΟΚΧωρικός έγραψε:είδα το παιχνίδι απ'το 25 και μετά.. μεχρι τότε δεν ξέρω τι εγινε.. οσο είδα όμως, νομίζω οτι βλέπω Μπαρτσελόνα. τετοιον ΠΑΟΚ θελω!! στ'@ρχιδι@ μου τι θα γίνει με το σκορ. η ομάδαγ@μει και δέρνει. Η μόνη παραφωνία είναι ο σεντερ φορ δυστυχως..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Θα διαφωνήσω. ..Η μόνη παραφωνία είναι ο αρ μπακΧωρικός έγραψε:είδα το παιχνίδι απ'το 25 και μετά.. μεχρι τότε δεν ξέρω τι εγινε.. οσο είδα όμως, νομίζω οτι βλέπω Μπαρτσελόνα. τετοιον ΠΑΟΚ θελω!! στ'@ρχιδι@ μου τι θα γίνει με το σκορ. η ομάδαγ@μει και δέρνει. Η μόνη παραφωνία είναι ο σεντερ φορ δυστυχως..
Ρε γαμω τους ντασαεφ καθε φορα.. και την αστοχια μας (ειδικα το τετατετ του καμπος..)
3-1 έπρεπε ναναι ηδη την τρέλα μου..Πολυ καλα παίζει η ομαδα, αν κ αναγκαστικα μονοπατα λογω απουσιας γκαρι..
Πολυ καλος μπισε, κοντα κ ο Πελκας π με 2 ενέργειες τελευταιο πενταλεπτο χαλασε λιγο την εικονα του..
Πρέπει να ανεβει κι αλλο ο ματος, ναναι συνέχεια πανω με τον κανιας να τον καλύπτει..
Ειδαλλως ας μπει κανας Σαχοφ στη θεση του κανιας..
Παμε
Υ.γ.
Εξτρεμ πάσει θυσια...
Υ.Γ. το φαουλ δεν κολλησε στο γαμα απτην αρνητικη ενέργεια κ τα βρισίδια επειδή θα το εκτελούσε αυτος, είμαι σιγουρος..
3-1 έπρεπε ναναι ηδη την τρέλα μου..Πολυ καλα παίζει η ομαδα, αν κ αναγκαστικα μονοπατα λογω απουσιας γκαρι..
Πολυ καλος μπισε, κοντα κ ο Πελκας π με 2 ενέργειες τελευταιο πενταλεπτο χαλασε λιγο την εικονα του..
Πρέπει να ανεβει κι αλλο ο ματος, ναναι συνέχεια πανω με τον κανιας να τον καλύπτει..
Ειδαλλως ας μπει κανας Σαχοφ στη θεση του κανιας..
Παμε
Υ.γ.
Εξτρεμ πάσει θυσια...
Υ.Γ. το φαουλ δεν κολλησε στο γαμα απτην αρνητικη ενέργεια κ τα βρισίδια επειδή θα το εκτελούσε αυτος, είμαι σιγουρος..
Χωρικός έγραψε:είδα το παιχνίδι απ'το 25 και μετά.. μεχρι τότε δεν ξέρω τι εγινε.. οσο είδα όμως, νομίζω οτι βλέπω Μπαρτσελόνα. τετοιον ΠΑΟΚ θελω!! στ'@ρχιδι@ μου τι θα γίνει με το σκορ. η ομάδαγ@μει και δέρνει. Η μόνη παραφωνία είναι ο σεντερ φορ δυστυχως..
εγω το βλεπω απ το 1 και το ματς ειναι συνέχεια του προηγούμενου η ομαδα ζωγραφίζει
οπως τα λες στ .... το σκορ
θα μπει η τατιανα που θα παει θα μπει
Ρε pilotos λες να λεω την φαση που ειναι ξαπλωμενος? Για ονομα...Στην αλλη του στρωνεται η μπαλα και εχει ολο τερμα μπροστα του με χρονο να τελειωσει και την στελνει πανω στον Πασχαλακη και δεν ειναι φυσικα μονο ο Καμπος.Τα ιδια και ο κουλουρης,τα ιδια και ο Πελκας και ολα αυτα σε ενα παιχνιδι που ειμαστε καλοι,πολυ καλοι δεν λεω κατι αλλο.