Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στο Κέντρο στο Χαϊδάρι πας?
Ηταν ένα φιλαράκι μου εκεί και με είπε ότι είναι σχετικά χύμα..
Giannis Paokara

Δημοσίευση από Giannis Paokara »

198 σειρα παρουσιαστηκα καμπανη και μετα Διδυμοτειχο και Σερρες. Πεστε και περνετε κολοψαρα! Περα απο την πλακα παιδια εδω και 18 χρονια που ειμαι πολιτης σκεφτομαι οτι το μονο πραγμα που μου ελειψε στον στρατο ηταν η Τουμπα και τοτε τα πραγματα ηταν σαφως πιο δυσκολα! :?:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Πιλαφι εγω. Πολεμικο ναυτικο, σειρα 2000 Β
Παρουσιαστηκα Πορο, μετα Σκαραμαγκα, Ναυσταθμο Κρητης και τελος 12 μηνε στη χαβουζα. Ωραιες εποχες
joss

Δημοσίευση από joss »

Ειστε πόλυ νεοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Τα Βρυσικά ξέρει κανείς που βρίσκονται????
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

gash042 έγραψε:Τελικά στο Πυροβολικό όλοι παρόμοια πορεία έχουμε.. :idea:
Πυροβολημενος κι εσυ????Σ'αυτο που λες δεν εχεις αδικο....Πολυ στανταρ οι διαδικασιες στο πυροβολικο....Μονο τα ονοματα των μοναδων αλλαζουν απο καμια φορα
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

μπηκα στην αεροπορεια στις 06/06/06 (οχι δεν ειμαι ο σατανας!) Στην τριπολη μαλωνα με ΟΦΗοτες και Αθηναιους.. Μετα πηγα Αθηνα/Καβουρι που εκει μαλωνα με
αθηναιους παλι.. και πηρα την ειδικοτητα του μηχ. ενσυρματων τηλεπικ.
Μετα πηγα Θεσσαλονικη που βρηκα λιγο την υγεια μου στα αθλητικα..
μετα πηγα αποσπαση στο δυδιμοτυχο οπου και μαλωνα με Αεκτσηδες κυριως (στην ορεστειαδα ειδικα) και μετα παλι πισω θεσ/νικη για το τελος..
vasilakosp
Επικοινωνία:

280

Δημοσίευση από vasilakosp »

Parousiasthka Sparth to 2002 k meta thn vasikh ekpaideush phga Eleusina TENEF. Meta Asshro se Epilarxia ap'opou phra apospash sto 3 swma stratou sta prathria. Teleftea meta8esh htan Ale3androupolh se Epilarxia pali ap'olou k LELE ton Noemvrh 2003 8ymamai akrivws 23 tou mhna giati paizane oi Paradise Lost sthn Ydrogeio-teleia sumptwsh gia na giortasei kaneis apolysh!!!

Highlight otan hmuna Eleusina pu phga Filadelfia sta ntortia me Aggelo (3-4) kai ta xanoumia sthn monada htane xesmena thn epomenh.

Epishs, sto 3o swma highlight na phdas thn pylh gia partakia sta panepisthmia...

Anamnhseis...

Ante PAOKARA choulou!!!

PAOK Londino-MALAMATINA pinw
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
dekaexaris

Δημοσίευση από dekaexaris »

256,Πλατη Εβρου,Τριεθνες,τερμα θεου,αρχες αλλαχ,ΠΑΟΚ παντου ρεεεεε :? :?
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους. Κυρίως όμως σε αυτούς που αυτή τη στιγμή υπηρετούν και βρίσκονται στα σπίτια τους με εορταστική άδεια. Η επόμενη χρονιά να σας βρει στα σπίτια σας, κοντά στις οικογένειές σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι δεν πήγατε ακόμη στο στρατό, μη μασάτε πρώτον γιατί είστε ΠΑΟΚ και δεύτερον γιατί από αυτά που σας λένε οι παλαιότεροι να μην πιστεύεται ούτε τα μισά. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ είναι πάρα πολύ απλός (κάνεις μόνο αυτά που σου λένε, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο). Και όποιος νομίζει ότι ορισμένα "περίεργα" και "παράξενα" συμβαίνουν μόνο στο ΣΤΡΑΤΟ είναι μεγάλο λάθος και θα το καταλάβει όταν βγεί στην πραγματική ζωή. Αυτά από κάποιον που είναι στο ΣΤΡΑΤΟ σχεδόν 20 χρόνια.
Tsoutsou4

Δημοσίευση από Tsoutsou4 »

305 '08 Δ ΕΣΣΟ.........ξεπέρασα τελική και απο ferrari!!!! Παρουσιάστικα 11 Νοέμβρη στο Μεγάλο Πεύκο και αυτή την στιγμή είμαι με 6 μέρες άδεια για χριστούγεννα. Η μόνη μαλακία είναι ότι θα είμαι πρωτοχρονιά σε καμιά σκοπιά μάλλον αλλά στα @@ μου.....ΠΑΟΚ είμαι!!! Το χαρτί για την μετάθεση ήρθε και πάω Κύπρο στις 15/1. Λοιπόν χρόνια πολλά σε όλους καλή χρονιά...και ότι καλύτερο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλό κουράγιο σε όλους παιδιά και χρόνια πολλά..

ΑΡΜΥ αδερφέ, πόσο δίκαιο έχεις όταν λες ότι τα πιο δύσκολα δεν είναι μέσα αλλά έξω από το στρατό..

Τελευταίες μέρες πριν απολυθούμε σκεφτόμασταν πόσο ανέμελα ήταν μέσα και τι ευθύνες ετοιμαζόμασταν να αναλάβουμε..
Αυτό κυρίως ισχύει για εμάς που μόλις είχαμε τελειώσει με τις σχολές μας και με το που βγαίναμε από το στρατό θα έπρεπε να αναζητήσουμε την τύχη μας επαγγελματικά..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Απαράδεκτε, για σένα, να γελάσεις λίγο..

http://www.youtube.com/watch?v=bEXKMRmt ... ooblog.gr/
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

11 φεβρουαριου παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα.
ξερει κανεις τι παιζει εκει κ που μπορει να με στειλουν μετα?
johnboy4

Δημοσίευση από johnboy4 »

Παιδιά μπαίνω 9/2 Λαμία!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Re: Στρατός Λούφα και παραλαγή Που υπηρετήσατε?

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΩ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”