Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από joshua »

O Ανσαριφαρντ δεν εχει καμια σχεση με τον Τζιμπουρ.Ο δευτερος ηταν πολυβολο σε νουμερα σε σχεση με τον Ιρανο και κυριως ειχε πραγματικα στοιχεια που χρειαζονται ομαδες που αντιμετωπιζουν κλειστες αμυνες, οπως εκρηξη,ταχυτητα και ικανοτητα στο 1 με 1.Θυμαμαι παιχνιδια αντιπαλοι του, που οι αμυντικοι μας κουτουλουσαν μεταξυ τους καθως τους περνουσε,οταν μαλιστα ημασταν εμεις αυτοι που επαιζαν αμυνα,αντιθετα ο Ιρανος εχει βαλει γκολ απεναντι μας αλλα ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του παναγια μου πως θα τον αντιμετωπισουμε αυτον.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

K_geo έγραψε:νομίζω ότι το συμβόλαιο που παίρνει έχει να κανει και με το συμβόλαιο που παίρνει ο Κλάους. και εγω στη θεση του αυτό θα έλεγα. ότι αν παίρνει ο Κλάους 700 και εγω τοσα θέλω. Στη ζελα πχ θα έλεγα πόσα δίνετε στον σουηδό; τόσα θελω. ;) :roll:

υγ: μπορεί και τζαμπα να μιλάμε φυσικά, ας κλείσει με το καλό πρώτα και μετά τα βλέπουμε όλα πιο αναλυτικά...

Και αφου περνάει απο το Μαρακι ,δεν μας πέφτει και λόγος τι παίρνει ο καθένας εκει μέσα ,αυτη την νοοτροπια πρέπει να μας φύγει νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

K_geo έγραψε:νομίζω ότι το συμβόλαιο που παίρνει έχει να κανει και με το συμβόλαιο που παίρνει ο Κλάους. και εγω στη θεση του αυτό θα έλεγα. ότι αν παίρνει ο Κλάους 700 και εγω τοσα θέλω. Στη ζελα πχ θα έλεγα πόσα δίνετε στον σουηδό; τόσα θελω. ;) :roll:

υγ: μπορεί και τζαμπα να μιλάμε φυσικά, ας κλείσει με το καλό πρώτα και μετά τα βλέπουμε όλα πιο αναλυτικά...
Εκει ακριβως είναι το προβλημα..οτι πληρωνουμε υπεραξιες...καλα κανει ο ιρανος και ζηταει τοσα...αλλα δν θα τα βρει πουθενα αυτα τα λεφτα...ουτε ακομα και στον γκει..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:O Ανσαριφαρντ δεν εχει καμια σχεση με τον Τζιμπουρ.Ο δευτερος ηταν πολυβολο σε νουμερα σε σχεση με τον Ιρανο και κυριως ειχε πραγματικα στοιχεια που χρειαζονται ομαδες που αντιμετωπιζουν κλειστες αμυνες, οπως εκρηξη,ταχυτητα και ικανοτητα στο 1 με 1.Θυμαμαι παιχνιδια αντιπαλοι του, που οι αμυντικοι μας κουτουλουσαν μεταξυ τους καθως τους περνουσε,οταν μαλιστα ημασταν εμεις αυτοι που επαιζαν αμυνα,αντιθετα ο Ιρανος εχει βαλει γκολ απεναντι μας αλλα ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του παναγια μου πως θα τον αντιμετωπισουμε αυτον.
δεν το έθεσα σε παιχτικό στυλ, αλλά στο πως ήταν/θεωρούνταν τότε ο Τζεμπουρ σε αξία και πως τώρα ο Ιρανός. είπα με λίγα λόγια, ότι μου θυμίζει περίπτωση Τζεμπουρ, δλδ ενα φορ του νιονιου που σε μεγάλες ομάδες έπαιξε ακόμα καλύτερα και οχι χειρότερα. ;)
trouman

Δημοσίευση από trouman »

panpangr77 έγραψε:Εμένα ο Ιρανος δεν μου αρέσει για πρώτο σεντερ φορ αλλα μπορώ να καταλάβω την κινηση. Ο Ιρανος καλυπτει δυο αναγκες,την αριθμητικη στην ουσια εχεις μεινει με δυο σεντερ φορ, και την ανάγκη της προσαρμοστικότητας . Ειναι ενας παίκτης που το παίρνεις τώρα και τον βαζεις να παίξει σε μια εβδομαδα,και εχει δικαιωμα να παίξει με την Σαλκε,που ξέρει πολυ καλα τα βασικά ,δουλευταρας μεσα στον αγώνα ,με ωραία κινηση .Ταμαμ .

Ο Ιβιτς είπε πως θα έρθουν κάποιοι ,που στο μυαλό μου μεταφράζεται ως 4,αν φύγει και ο Περρειρα. Δεν ξέρω πως βλέπουν τον Λαμπρου και αν πάρει συμμετοχές ,η πόσο θελουν να δουν τον Μυστακιδη και αν καλυπτονται σαν λύση απο Πελκα και Μπισεβαρ ή στην χειρότερη ανέβασμα του Ματος στα χαφ. Θα έφερνα τον Ζαιρο μέχρι να βρω παίκτη για να καλυψω το κενο της επόμενης τριετιας με ησυχία.

Αν υποθέσουμε οτι πάμε για τον Σενεγαλεζο στα χαφ ,οπου θα ερθει να βοηθησει στα ματς με την Σαλκε δεν νομίζω οτι η Σενεγαλη θα περάσει απο τους ομιλους του Κοπα Αφρικα ,εισαι ησυχος καλυμμενος και μπορείς να διαλέξεις αναλογα της διαπραγματευσης που θα κάνεις την επενδυση στο φορ ή στο εξτρεμ.

Αν σημερα κερδισουμε τα Γιαννενα ,πολυ δυσκολο παιχνιδι λογω καιρου,πολυ κρυο ,ο αγωνιστικος χώρος θα ειναι κακος ,θα πάμε στο γηπεδο ? και χάσει στην Ξανθη ο γαυρος ,με Μανταλο διατητη θα δουμε τα απιστευτα σημερα ,αξιζει να πας να πάρεις το εξτρεμ που θέλεις για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα χωρίς να κοιτάς αν παιζει Ευρωπη. (Βιερινια ή Στοχ).

Και σεντερ φορ μπαμπά , αν φυγει ο Περρειρα πας και παιρνεις και αλλον ,αλλα αν γυρίσεις τον Ζαιρο πίσω δεν καιγεσαι . Στην αγορά υπάρχει ο Κονατε ,τελειωνει το συμβολαιο του ,ο Κονατε δεν εχει δικαιωμα να παιξει Ευρωπη ,θα τον έχεις τον Φεβρουαριο και θα κοστισει αρκετα,για να τον φέρεις τώρα για μενα αξιζει να τον κλεισεις απο τώρα για το καλοκαιρι και στο τέλος της χειμερινης μεταγραφικης περιοδου να πιεσεις να έρθει. Τον Κονατε ειναι σιγουρο οτι τον θέλει όλη η Ευρώπη ,κλαμπ που το 1,5 εκατομμυριο για συμβολαιο το εχουν για μαρουλοφυλλα . Θα το ξαναγράψω ξανα και ξανα ,αν ο ΠΑΟΚ δεν μπει στους ομίλους του CHL δεν μπορεί να φέρει παίκτη σε τετοια ηλικια 24 εως 26 και να του δώσεις τα λεφτα που ζητάει ,θα υπάρχει ομάδα που θα του δίνει τα ίδια απο καλυτερο πρωτάθλημα ας το καταλάβουμε αυτο και ας μην κρινουμε άδικα αν υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ στον ΠΑΟΚ.Μα γιατι δεν φέρνει παίκτες απο Αργεντινη ή Βραζιλια όπως η Λουντογκορετζ ας πουμε, η οπως κάνουν στην Πορτογαλια ,γιατι δεν υπάρχεις σαν ποδοσφαιρικη χώρα σε αυτες τις χώρες γι αυτο. Ο Λινο τρέχει απο ομαδα σε ομάδα για να τους πει οτι υπάρχουμε και εμείς,θελει χρόνο αυτο το πράγμα. Τμήμα σκαουτινγκ υπαρχει στον ΠΑΟΚ και δουλευει ,υπάρχουν επιλογές και είναι συνδεδεμενες με το value for money για την ομάδα. Να σταματησουμε να λεμε βαριές κουβέντες για την ομάδα ,Μιχελ και Ιβιτς φαινεται οτι δουλευουν πολυ καλα μαζί ,ο Ιβαν χώνει παντου ,χαρειτε την ομάδα ,αφήστε λιγο την γκρινια ρε παιδι μου καντε το ως ασκηση θάρρους ,για κανενα εξαμηνο.

Που να φέρναμε τον Βραζιλιανο της Κερκυρας που μου αρέσει παρα πολύ, ή τον Μαροκινο απο Β Γαλλίας θα ετρωγε η ΠΑΕ τρελο κραξιμο.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι ήταν να φέρει τον Μπογκανι ,ο οποίος εφευγε απο την Δυναμο Κιεβου μονο για να πάει στην Αγγλία πουθενα αλλού, ειχε προταση απο εμας αυτη που έπρεπε και δεν ήρθε, πήραμε τον Τιαμ για να καλυψει το αριστερο ακρο της επιθεσης ,γιατι ξερανε οτι ο Ροντριγκεζ θα είχε πρόταση ,αυτά που γράφανε οτι ηταν επιλογη του μικρου ειναι εκ του πονηρου για μένα και οτι ο Μιχελ ηθελε τον Μικου ή τον αλλον τον Ισπανο και τσακωθηκανε ,πραγματικα είναι να βαράς αυτόν που τα γράφει. Πήρανε τον Τιαμ για να έχουν το κεφαλι τους ησυχο αυτη την περιοδο,απο τα βιντεο ο Τιαμ στην Ζουλτε Βαρεγκεμ ήταν παικταρας ,δεν βγηκε τι να κάνουμε.

Το μονο λάθος ήταν η ανανεωση του mvp με αυτα τα λεφτά.

Αν δεν αυτοκαταστραφουμε τον Μαιο θα ειμαστε καλά.
Τεκμηριωμένη ανάλυση και εύστοχη, ο καθένας επιλέγει να βλέπει τα πράματα από τη δική του σκοπιά, αλλά 1ον τα πράματα ακόμα δεν καταστάλαξαν και 2ον η πραγματικότητα όπως και να την κοιτάμε είναι μία και θα καταγραφεί μέσα στα γήπεδα. Κατά τα λοιπά, ενδιαφέρουσα η αντιπαράθεση, με περιορισμένη την γκρίνια, να το παραδεχτούμε οι αντι-γκρινιάρηδες

Αισιοδοξώ πιο πολύ από ποτέ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

joshua έγραψε:Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Το καλοκαιρι ειχα γραψει πολλες φορες πως οι επιλογες Μιχελς απεπνεαν εντονα αισθημα αναγκης δημιουργιας ομαδας χωρις πολλα ρισκα που θα κανει τα αυτονοητα και θα ειναι στοιχειωδως καλη.Μια ομαδα που μπορει να μην φτανει το 8 η το 9 αλλα δεν θα πεφτει και κατω απο το 7 και αυτο το πετυχε με την αποκτηση παικτων με γεματα βιογραφικα σε μεσαια ραφια.Η ομαδα ακομα και στα κακα της παιχνιδια ποτε δεν ηταν χειροτερη του αντιπαλου και αν μη τι αλλο αν εξαιρεσεις το διαστημα κρισης ηταν παντα ομαδα.Ε απο αυτη την ομαδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουσαν πως λειπουν οι 2-3 πινελιες που θα εδιναν το κατι παραπανω και οχι εγω,αλλοι εγραφαν πως αυτες οι πινελιες θα μπουν τον Γεναρη.Ε συγνωμη βρε παιδια αλλα ο Ανσαριφαρντ δεν ειναι τετοια πινελια.Ειναι απλα, για να μιλησω ποδοσφαιρικα, ενα φορ με καλη τεχνικη καταρτιση για τα δεδομενα της σουπερλιγκ, η οποια τον βοηθαει πολυ απεναντι σε ανοιχτες αμυνες,σε ανοιχτους χωρους,στην κοντρα επιθεση.Το φορ του ΠΑΟΚ τετοιες καταστασεις βρισκει σπανια,αντιθετα συνηθως με το που παιρνει μπαλα εχει διπλα του 3 και 4 παικτες.Το αντιδοτο σε αυτο ειναι ειτε η εκτελεση με την μια, κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια ο Κλαους και σε αυτο ειναι καλυτερος απο τον Ανσαριφαρντ,ειτε η εκρηξη στο πρωτο βημα κατι που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ και το 1 με 1 που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ.Αρα ουσιαστικα προσθετουμε απλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση σε σχεση με τον Κλαους,καλυτερο κοντρολ και κρατημα μπαλας αλλα χειροτερη εκτελεστικη δεινοτητα και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση σε ικανοτητα ατομικης δημιουργιας.Ε αυτο εμενα προσωπηκα δεν με ικανοποιει.
τζος +++++
μακαρι να μην ειναι αυτος ο φορ που περιμενουμε, μακαρι..
εαν δηλαδη σημερα στο Αγρινιο παθει καμια θλαση, τι γινεται μετα?
αν ισχυει ειδικα τα λεφτα που λεγονται για συμβολαιο, ενα μεγαλο μπραβο στον μανατζερ του παιχτη...
το τμημα σκαουτινγκ τελικα λειτουργει? η απλα παμε στα σιγουρα τα γνωστα εντος συνορων?
οσοι λενε τα λεφτα στο εξτρεμ, πως μπορουν να ειναι σιγουροι γι αυτο?
κι αν δε δεχτει κανενας, και τελικα ερθει κανενας .... νινης (θεωρητικο το ονομα, για γνωστο παιχτη μιλαμε)
η προιστορια μας καθε καλοκαιρι εχει δειξει οτι ολο περιμενουμε τελευταια στιγμη κατι καλο και τη βγαζουμε με Τιαμ και Αμαεφουλε
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Pan pan μ αυτά που γράφεις δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις "πρωθυπουργός ". Γράψε παραμύθια για να το πετύχεις. Πούλα αέρα. Βάρα νταούλια.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Το καλοκαιρι ειχα γραψει πολλες φορες πως οι επιλογες Μιχελς απεπνεαν εντονα αισθημα αναγκης δημιουργιας ομαδας χωρις πολλα ρισκα που θα κανει τα αυτονοητα και θα ειναι στοιχειωδως καλη.Μια ομαδα που μπορει να μην φτανει το 8 η το 9 αλλα δεν θα πεφτει και κατω απο το 7 και αυτο το πετυχε με την αποκτηση παικτων με γεματα βιογραφικα σε μεσαια ραφια.Η ομαδα ακομα και στα κακα της παιχνιδια ποτε δεν ηταν χειροτερη του αντιπαλου και αν μη τι αλλο αν εξαιρεσεις το διαστημα κρισης ηταν παντα ομαδα.Ε απο αυτη την ομαδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουσαν πως λειπουν οι 2-3 πινελιες που θα εδιναν το κατι παραπανω και οχι εγω,αλλοι εγραφαν πως αυτες οι πινελιες θα μπουν τον Γεναρη.Ε συγνωμη βρε παιδια αλλα ο Ανσαριφαρντ δεν ειναι τετοια πινελια.Ειναι απλα, για να μιλησω ποδοσφαιρικα, ενα φορ με καλη τεχνικη καταρτιση για τα δεδομενα της σουπερλιγκ, η οποια τον βοηθαει πολυ απεναντι σε ανοιχτες αμυνες,σε ανοιχτους χωρους,στην κοντρα επιθεση.Το φορ του ΠΑΟΚ τετοιες καταστασεις βρισκει σπανια,αντιθετα συνηθως με το που παιρνει μπαλα εχει διπλα του 3 και 4 παικτες.Το αντιδοτο σε αυτο ειναι ειτε η εκτελεση με την μια, κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια ο Κλαους και σε αυτο ειναι καλυτερος απο τον Ανσαριφαρντ,ειτε η εκρηξη στο πρωτο βημα κατι που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ και το 1 με 1 που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ.Αρα ουσιαστικα προσθετουμε απλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση σε σχεση με τον Κλαους,καλυτερο κοντρολ και κρατημα μπαλας αλλα χειροτερη εκτελεστικη δεινοτητα και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση σε ικανοτητα ατομικης δημιουργιας.Ε αυτο εμενα προσωπηκα δεν με ικανοποιει.
Ρε συ τζος Κ εγώ ήθελα φορ με χρονιές γεμάτες γκολ.Κ εγώ ήθελα χαφ αρχηγό εθνικής επιπέδου Κ εγώ θέλω εξτρεμ που μοιράζει σακούλες για εμετό.σιγά σιγά θα έρθουν.όμως η πραγματικότητα λέει αυτή τη στιγμή πως ο ΠΑΟΚ Κ το πρωτάθλημα μας είναι μικρή γυάλα για μεγάλα ψάρια.εξελιξιμοι Κ νέοι συνέχεια ψάχνονται για μεγάλα πρωταθλήματα Κ μεγάλα συμβόλαια καθημερινά.αντε να κρατήσεις κανένα 28-30χρόνο.
Από εκεί Κ πέρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει 3,5 μύρια για να σπάσει συμβόλαιο.Κ ο λογος είναι ότι ούτε τα έσοδα του ούτε οι τωρινές προοπτικές του ,του δίνουν τη δυνατότητα να αποτύχει τέτοια μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ε καλά τώρα θα με κάνετε να υπερασπιστώ και τον ''αρχηγό''. Ποιος εγώ.
Τι θα πει πόσα παίρνει ο Αθανασιάδης τόσα θα πάρω κι εγώ; Ο Αθανασιάδης έχει και 105 γκολ και 34 ασσίστ στον ΠΑΟΚ. Ο άλλος από ένα συμβόλαιο κάπου στα 100 χιλιάρικα θα εκτοξευθεί στα 700 γιατί έχει 15 γκολ σε 50 συμμετοχές;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολα τα λάθη ξεκινάνε απο τις τρικλοποδιές που βαζουν πατέρας κ υιός
Στην ομαδα που αγόρασαν

Βουλώστε το καλυτερα με τις εξαγγελίες κλπ

Μονο προβλήματα δημιουργείτε κ στο κλίμα κ ε αυτους τους τδ

Αφου τα πολλα λεφτα δεν τα βάζετε παρα μονο αν σαν γκβλωσεη βλ Μπέρμπα

Κ τωρα θα τ ακούσει ο μιχελ που με αναλογα λεφτα δεν ξερω ποιον καλύτερο μπορουσε να φέρει - δε λεω οτι δεν θπαρχει προφανώς

Απλα βουλώστε το κ για βιερι κ για ολα ...

Παντα περιμένουμε την ακριβή κινηση που ερχεται αλλα δεν ερχεται ηρθε η γάλατα ποσα θες πάτε λιγο λιγότερα κ ποςοςτο αντε γεια , το ιδιο η Ζενίτ εμεις ειχαμε ενάμισι μηνα το μπεκαλι...

Τον παικτη ανσαριφαρντ μονο σε βιντεάκια τον εχω δει κ μου φαινεται οτι εχει καλύτερη τεχνικη κατάρτιση όπου θα τον βοηθήσει κ με κλειστές άμυνες ...

Κατα τα αλλα ...
Θελω να δω τι εξτρεμ θα φέρουν όπως κ αν ερθει ο εντοι που πραγματικά ειναι π επιθετικογενης χαφ ...στα αρνητικά του Θ έλεγα οτι μαρκάρει λιγοτερο απο οτι περιμενα κ εχει το νου του στην επίθεση .. οποτε αμ χαφ με τοτ όσο είδα

Για εξτρεμ μαικον κ άνω περιμένω ιςως δυο ξαναλέω

Υγ κ για αυτο
Μια θεωρητικά καλη επένδυση όπως ο τριχωτός τη μαμάς γιατι το στοματάκι σου δεν το κλείνεις πατέρα κ γιε...

Για συμβολαιο να δουμε αν αλήθευειε .. πχ αν ειναι μεικτά ειναι νορμαλ
Άβαταρ μέλους
koupa10

Δημοσίευση από koupa10 »

Να δω ρε κουφάλες πόσοι από εσάς θα πάτε Σήμερα στο γήπεδο ή θα κάθεστε στη ζεστούλα πίσω από ένα πληκτρολόγιο να μιζεριάζετε αν το ένα σας βρωμάει ή το άλλο σας ξινίζει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ μπαρλοου το Θ τον ναζλιδη δεν τον πιάσεις στο στόμα σου ξανα ,τον Θωμά
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρω οτι το καλοκαιρι αλλα και κινησεις οπως του θηριωδους σενεγαλεζου, απαντουν στο ερωτημα περι σκαουτινγκ.

επισης θεωρω οτι ο Ιρανος θα μας κανει τα ιδια με τον Κρεσπο, αλλά μην πω μεγάλες κουβέντες... :mrgreen:

ολα στο χορταρι παιδιά, ολα. τουλάχιστον απο το καλοκαίρι μεχρι τώρα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, αν καταλάβαμε κάτι ήταν ότι δεν πρέπει να κρίνουμε βιαστικά. μακ, γκαρυ, κρεσπο και άλλοι το επιβεβαιώνουν αυτό... ω(οπως και μαρτενς μαδουρο και άλλοι αντίστοιχα)
koupa10 έγραψε:Να δω ρε κουφάλες πόσοι από εσάς θα πάτε Σήμερα στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:
joshua έγραψε:O Ανσαριφαρντ δεν εχει καμια σχεση με τον Τζιμπουρ.Ο δευτερος ηταν πολυβολο σε νουμερα σε σχεση με τον Ιρανο και κυριως ειχε πραγματικα στοιχεια που χρειαζονται ομαδες που αντιμετωπιζουν κλειστες αμυνες, οπως εκρηξη,ταχυτητα και ικανοτητα στο 1 με 1.Θυμαμαι παιχνιδια αντιπαλοι του, που οι αμυντικοι μας κουτουλουσαν μεταξυ τους καθως τους περνουσε,οταν μαλιστα ημασταν εμεις αυτοι που επαιζαν αμυνα,αντιθετα ο Ιρανος εχει βαλει γκολ απεναντι μας αλλα ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του παναγια μου πως θα τον αντιμετωπισουμε αυτον.
δεν το έθεσα σε παιχτικό στυλ, αλλά στο πως ήταν/θεωρούνταν τότε ο Τζεμπουρ σε αξία και πως τώρα ο Ιρανός. είπα με λίγα λόγια, ότι μου θυμίζει περίπτωση Τζεμπουρ, δλδ ενα φορ του νιονιου που σε μεγάλες ομάδες έπαιξε ακόμα καλύτερα και οχι χειρότερα. ;)
Αν το επιχειρημα δεν ειναι ποδοσφαιρικο γιατι να συγκρινεις τον Ανσαριφαρντ με τον Τζεμπουρ και οχι με τον Μπακασετα με τον οποιο υπηρξαν και συμπαικτες?
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Οπως ειπε και ενα παληκαρι ποιο πισω
Με τον Ιρανο μες το τηγανι..ακομα γκολ θα μετρουσαν οι λιμανοβλακες....
Μια χαρα παικτης ειναι..μακαρι να ερθει.

Υ.Γ..επειδη εισαι και στο Δ.Σ της ΠΑΕ....εισαι και γιος του Ιβαν Σαββιδη......αυτο το καραγκιοζηλικη με τα ιστρακραμ θα σταματησει...ελεος ποια....τωρα μας μοστραρεις και τις τριχες των ποδιων σου.....

Εχεις καταντησει γραφικος...και εκτιθεσαι.......υποτιθεται οτι οταν παντρευεσαι ....αλλαζεις και σοβαρευεις..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”