Αλήθεια αδερφέ? Εσύ από που αντλείς τις πληροφορίες σου και δείχνεις τόσο σίγουρος για όσα μας λες???TheCursed έγραψε:goran ναι προφανως κ αν ο βλαντο λεει θελω το μανια εγω μαζι του.Οσο για τν μιχελ εννοειται πως εκανε πολλα ταξιδια για φορ αλλα σε μια σχεση παρε δωσε πολλα αλλαζουν κ πολλα μενουν ιδια ποτ ε δν ξερεις τι μπορει να μεσολαβισε ωστε να πανε για τν ιρανο γιατι πρωτη επιλογη δν ηταν αλλα ουτε κ τελευταια σας ειπα κ χθες τν εχει σε εκτιμηση μεγαλη ο ιβιτς τν ιρανο.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η παρτιζαν θέλει;; ή μαλλον αυτά που θέλει εμείς θέλουμε να τα δώσουμε;;
- Chuck Norris
Goran τι έγινε και έχεις γίνει τόσο καχύποπτος απέναντι στην ΠΑΕ? Δεν σε θυμάμαι έτσι....
ας κλείσουμε με τον Μαικόν πρώτα, και μετά με την ομάδα του, και αν δεν τα βρούμε ας έρθει το καλοκαίρι, Μπίσεβαρ εξτρεμ μέχρι τέλους, να προσεχε στις δηλώσεις του

για το παρεακι απο μεσα απο τν παε κ απο παιχτες θα τα γραψω αυτα ειπα μν ανχωνεσται οσο για τς πληροφοριες λογω τς δουλειας εχω φιλαρακια μεσα στν παε αλλα κ δημοσιογραφους αλλα οχι αρδ κανονικους τοσκιτση μηλιο τετοια φαση.Και δν θελω σε καμια περιπτωση να το παιξω εξυπνος για αυτο δν λεω πολλα παρεξηγηθηκε κ ενας φιλος το μεσημερι οταν με ρωτατε απανταω μονο.οτι μαθαινω θα το λεω δν εχω κανενα θεμα.goran 64 έγραψε:Αλήθεια αδερφέ? Εσύ από που αντλείς τις πληροφορίες σου και δείχνεις τόσο σίγουρος για όσα μας λες???TheCursed έγραψε:goran ναι προφανως κ αν ο βλαντο λεει θελω το μανια εγω μαζι του.Οσο για τν μιχελ εννοειται πως εκανε πολλα ταξιδια για φορ αλλα σε μια σχεση παρε δωσε πολλα αλλαζουν κ πολλα μενουν ιδια ποτ ε δν ξερεις τι μπορει να μεσολαβισε ωστε να πανε για τν ιρανο γιατι πρωτη επιλογη δν ηταν αλλα ουτε κ τελευταια σας ειπα κ χθες τν εχει σε εκτιμηση μεγαλη ο ιβιτς τν ιρανο.
Ναι αλλά "όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα αδερφέ"...Κι από πάνω μας λες ότι τέτοια γκολάρα που μας έβαλε ο Πέρσης πέρυσι, έβαζε μονάχα ο Μπεργκ στα καλά του ή δεν ξέρω γω ο Βαζέχα πριν 20-25 χρόνια...TheCursed έγραψε:Θα μιλησουμε κ για το παρεακι προσεχωςgoran 64 έγραψε:Το γκολ που μας βάζει πέρυσι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των Τζιώλη και Βίτορ...TheCursed έγραψε:Αν του εντοι π παει καλα κλεισει στα σιγουρα κ με εναν τυποτ στοχ η τον ιδιο θεωρω οτι εχουμε τν καλυτερη ομαδα απο ποτε με βαση και το ποδοσφαιρο π βλεπουμε ετσι δν μπαινω καν στν συγκριση με τς αλλους δν βλεπονται.Ο ανσαριφαρντ εμενα μ αρεζε παντα ξερει μπαλα ρε παιδια παιχτης π ξερει μπαλα δν μπορει να μν δν παιξει με καλυτερους διπλα του το γκολ π μας βαζει περσυ κ το γκολ π βαζει στον ηρακλη φετος δν μπορει να το κανει κανεις εκτος του φορμαρισμενου μπεργκ οχι του τωρινου εγω ειμαι καλα φετος απο μεταγραφες παρα πολυ ομως.![]()
![]()
Ξαναδές το πιο προσεκτικά, να δεις ότι ο Τζιώλης σταματάει να τον κυνηγάει-μαρκάρει στα ξαφνικά σαν να τραβάει χειρόφρενο και ο Βίτορ ρίχνει ζεμπεκιές χειρότερες απ του Κολτσίδα...![]()
![]()
εμενα παντως ειναι θετικη η αποψη μ τα αλλα θα τα δουμε στο χορτο κ μν ξεχναμε ο τζιμπουρ ιδια χρονια ειχε κανει κ τν πηρε Α.Ε.Κ ο φορτουνης π επαιζε κ εγινε το μεγαλο 10αρι του ολυμπιακου ετσι λενε τουλαχιστον ολα στο χορτο το καλοκαιρι παντως θα πανε για φορ γιατι περειρα κ κλαους φευγουν.
Δεν με νοιάζει για κανέναν φουρτούνη και τζεμπούρ...Ο Π.Α.Ο.Κ. μόνο με νοιάζει και δεν κοιτάω δίπλα ποτέ...
Αυτό το πα κι εγώ αδερφέ Θάνο...thanos-xanthi έγραψε:αν ειναι κλεισμενος ο καριμ δεν εχει νοημα να μπει στην αποστολη του πανιωνιου, ειδικα ενω ειναι και σε κοντρα υποτιθεται με την ομαδα του
δε ρισκαρεις τραυματισμο
περιμενα παντως κατι καλυτερο
ψαχνουμε σε 5 ηπειρους με τμημα σκαουτινγκ και μιτινγκ και επαφες,
για να καταληξεις σε καποιον που σπρωχνει ο μανατζερ του και ο νιονιος..
Είναι όμως κι εκείνες οι δηλώσεις του Ιβάν στην μέση που με τριβελίζουν το μυαλό...Αυτές που έλεγε ότι ήμασταν θύματα κάποιων μάνατζερς και τώρα δεν θα εξαρτόμαστε πια από κανέναν γιατί άλλαξαν οι καιροί πια στον Π.Α.Ο.Κ.!!!! Είναι κι αυτός ο ανοιχτός πόλεμος των FORZA-ΑΡΔ κατά του Μίχελ που με θυμίζει τον περυσινό σε Φρανκ!!!!
Τι να σκεφτώ ο έρμος δηλαδής μετά??? Ότι έρχονται τα καλύτερα???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 03:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
goran ναι αυτο ειναι καθαρα αποψη δικια μ οτι μ αρεσει ο ιρανος κ στν φαση του γκολ π μας βαζει τν κινηση κ το τελειωμα π κανει δν τν εχω δει απο παιχτη του Π.Α.Ο.Κ αυτο προφανως κ δν μας νοιαζουν οι αλλοι ανεφερα τον μπεργκ γιατι τν θεωρουν ολοι το καλυτερο φορ στν λιγδα κ τν φορτουνη για παιχτες παιρνουν οι αλλες ομαδες απο τς μικρομεσαιες κ λεμε καλα εμεις δν μπορουσαμε να τν παρουμε αυτο τωρα οτι και να πω εγω κ εσυ 3 το ξημερωμα το χορταρι θα δειξει ειτε ερθει ο ιρανος ειτε ο σουαρεζ.
- thanos-xanthi
goran αν τον θελουν διακαως, δε μπορουμε να πουμε τιποτα, ολα θα φανουν στο χορταρι
απο κει και περα θα δουμε και τις αλλες 2 κινησεις και κρινουμε
και ολα αυτα ΑΝ ισχυει πραγματικα του ιρανου
απο κει και περα θα δουμε και τις αλλες 2 κινησεις και κρινουμε
και ολα αυτα ΑΝ ισχυει πραγματικα του ιρανου
Δοκιμασμένη λύση ο Ιρανός,πάμε στα σίγουρα και αυτό είναι καλό.Ας μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει φορ.
Τα λεφτά μακάρι να πέσουν στο εξτρέμ.
Τα λεφτά μακάρι να πέσουν στο εξτρέμ.
Δεν νερω αν εχουμε καλο σκαουτιγκ η οχι αλλα δε σημαινει οτι θα κλείνεις τα ματια αν εχεις κατι καλο δίπλα σου που ειναι προσιτό οικονομικά πχ
Τεσπα μακαρι να μας βγει
Κομβική θεςη , διεθνής παιξτης σε ανοδική πορεία σε εθνική μ νιωνιο
Για Μενα μεγάλο ενδιαφερον εχει η επιλογη στα εξτρεμ που θα δειξει κ αντανακλαστικά
Αν και νομιζω οχι ενα αλλα λογω τιαμ δυο πρεπει να παρουμε
Τεσπα μακαρι να μας βγει
Κομβική θεςη , διεθνής παιξτης σε ανοδική πορεία σε εθνική μ νιωνιο
Για Μενα μεγάλο ενδιαφερον εχει η επιλογη στα εξτρεμ που θα δειξει κ αντανακλαστικά
Αν και νομιζω οχι ενα αλλα λογω τιαμ δυο πρεπει να παρουμε
- thanos-xanthi
τελικα ψαχνουμε ενα εξτρεμ? η 2 εξτρεμ?
γιατι υποτιθεται θελαμε εναν, και χασαμε τον Γκαρυ..
εκτος αν αντι για εξτρεμ θελαμε χαφ
γιατι υποτιθεται θελαμε εναν, και χασαμε τον Γκαρυ..
εκτος αν αντι για εξτρεμ θελαμε χαφ
Εγω εμαθα οτι ο ιρανος εκλεισε οτι τα φραγκα τα πολλα θα πεσουν στο εξτρεμ κ οτι με εντοι το παλευουμε πολυ καλα κ ειναι θετικα ολα αυτα τωρα βγουν δν βγουν αυτα ξερω δν μ απασχολει κιολας να βγουν απλα τα μεταφερω παιδια.
θελω να πιστευω οτι αν οντως ειναι 700κ το συμβολαιο, τοτε αυτο γινεται για να μπει καμια ρητρα 10 μυρρια, πραγμα που δεν βρισκω κακο για το ποσα λεφτα θα παρει