Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ιανουαριο μηνα δυσκολα να παρεις φορ με πολλα λεφτα γιατι πληρωνεις υπεραξια για παραδειγμα αν πας να πληρωσεις για να παρεις τον σοριανο θες 5 χαρτια ωραια θα σ πει η ομαδα τ φιλε μ αφηνεις χωρις παιχτη στα μεσα τς σεζον σκασε 10 κ παρτον κ εννοειται πως ο σαββιδης κ ο καθε σαββιδης επιχειρηματιας δλδ δν δινει αβερτα αντε παρε κοσμε γιατι αλλιως δν θα ηταν επιχειρηματιας θα εκανε μασαζ σαν κ μενα για 20 ευρω ωραια το καλοκαιρι καλυπτονται θεσεις οπως κ αμυντικου φορ κ 6αριου ξεκαθαρα.
Facudo λήγει επιτα πιστευω ένας απο κλαους κουλουρης πρεπει να αποχωρήσει οποτε θα υπάρξει κ μελλον
Στοχ Ι Μηλιός λεει δεν παιζει ... κρίμα
Οποτε παμε γι α μαικον
Στοχ Ι Μηλιός λεει δεν παιζει ... κρίμα
Οποτε παμε γι α μαικον
παίχταράδες που σε 6 μήνες μένουν ελεύθεροι, και άλλοι τόσοι που θα έχουν 1 χρόνο συμβόλαιο υπάρχουν πολλοί. Το θέμα Γκάρι μάλλον άλλαξε τον σχεδιασμό, και τα πολλά γκαφρα πρέπει πέσουν στο εξτρεμ
Όσο είναι ικανοποιημένος ο Βλάντο, ακριβώς τόσο είμαι κι εγώ προσωπικά, να ξέρεις φίλε...TheCursed έγραψε:Ο ανσαριφαρντ εκλεισε του εντοι παει καλα τα λεφτα θα πεσουν στο εξτρεμ μολις μ ειπε ο κυριος τοσκιτσης στο φ μπ εγω αρκετα ικανοποιημενος ειμαι δν ξερω για σας.
Όπως το ίδιο θαρρώ πρέπει να ισχύει και για τους περισσότερους από μας...
Πάντως με τον Πέρση "ακυρώνεται" θαρρώ τουλάχιστον πολλή απ την δουλειά που έχει ρίξει ο Μίχελ σε ταξίδια και scouting παιχτών, μιας και δεν νομίζω να όργωνε την Ευρώπη για 8άρι και εξτρέμ τόσους μήνες τώρα κι αυτό, εφ όσον ισχύει, δεν μου αρέσει προσωπικά καθόλου...
Ο στοχ θα τ παει εκει π θα τ πει η γυναικα παιδια λογω εγκυμωσυνης οποτε ακομα περιμενουμε μν μενουμε στα ονοματα θελω εναν παιχτη σαν τν στοχ αυτο τωρα πως θα τν λενε δν μ απασχολει αλλα τα λεφτα θα πεσουν εκει
goran ναι προφανως κ αν ο βλαντο λεει θελω το μανια εγω μαζι του.Οσο για τν μιχελ εννοειται πως εκανε πολλα ταξιδια για φορ αλλα σε μια σχεση παρε δωσε πολλα αλλαζουν κ πολλα μενουν ιδια ποτ ε δν ξερεις τι μπορει να μεσολαβισε ωστε να πανε για τν ιρανο γιατι πρωτη επιλογη δν ηταν αλλα ουτε κ τελευταια σας ειπα κ χθες τν εχει σε εκτιμηση μεγαλη ο ιβιτς τν ιρανο.
- Chuck Norris
Εγώ πιστεύω πως για να κατέληξαν στο Καριμ σημαίνει πως 1ον αρέσει στον ιβιτσ
2ον τον έχουν κάρα τσεκάρει από κάθε πλευρά
3ον τον θεωρούν την καλύτερη επιλογή με βάση κόστος-ποιοτητα
Από τα βίντεο εμένα μαρεσε αν και έχω τον προβληματισμό που ανέφερε προηγούμενοσ.
2ον τον έχουν κάρα τσεκάρει από κάθε πλευρά
3ον τον θεωρούν την καλύτερη επιλογή με βάση κόστος-ποιοτητα
Από τα βίντεο εμένα μαρεσε αν και έχω τον προβληματισμό που ανέφερε προηγούμενοσ.
Και οι 2 μπαίνουν το καλοκαίρι στο τελευταίο έτος συμβολαίου.MANIAKOS έγραψε:Facudo λήγει επιτα πιστευω ένας απο κλαους κουλουρης πρεπει να αποχωρήσει οποτε θα υπάρξει κ μελλον
Το γκολ που μας βάζει πέρυσι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των Τζιώλη και Βίτορ...TheCursed έγραψε:Αν του εντοι π παει καλα κλεισει στα σιγουρα κ με εναν τυποτ στοχ η τον ιδιο θεωρω οτι εχουμε τν καλυτερη ομαδα απο ποτε με βαση και το ποδοσφαιρο π βλεπουμε ετσι δν μπαινω καν στν συγκριση με τς αλλους δν βλεπονται.Ο ανσαριφαρντ εμενα μ αρεζε παντα ξερει μπαλα ρε παιδια παιχτης π ξερει μπαλα δν μπορει να μν δν παιξει με καλυτερους διπλα του το γκολ π μας βαζει περσυ κ το γκολ π βαζει στον ηρακλη φετος δν μπορει να το κανει κανεις εκτος του φορμαρισμενου μπεργκ οχι του τωρινου εγω ειμαι καλα φετος απο μεταγραφες παρα πολυ ομως.
Ξαναδές το πιο προσεκτικά, να δεις ότι ο Τζιώλης σταματάει να τον κυνηγάει-μαρκάρει στα ξαφνικά σαν να τραβάει χειρόφρενο και ο Βίτορ ρίχνει ζεμπεκιές χειρότερες απ του Κολτσίδα...
Παιδιά καλώς σας βρίσκω και ως ενεργό μέλος καθώς ως επισκέπτης είμαι πολλά χρόνια αναγνώστης δικός σας και συνολικά του site.
Αφορμή της εγγραφής στάθηκε η περίπτωση του Ανσαριφάντ και ειδικότερα οι παρακάτω αναρτήσεις
Παιδιά αν ο Dejarah είναι σε καλή κατάσταση μετά από δυόμιση χρόνια στο Κατάρ τότε μιλάμε ότι ο Rodrigues θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.
Εστιάστε από το 1:13 έως 1:32
https://www.youtube.com/watch?v=ci3pEZrhIyk
Ένα δεύτερο πακέτο μεταγραφής ομοεθνών που νομίζω ότι θα έπρεπε να ψάξει ο ΠΑΟΚ είναι αυτό των Stoch - Weiss!
Αφορμή της εγγραφής στάθηκε η περίπτωση του Ανσαριφάντ και ειδικότερα οι παρακάτω αναρτήσεις
νομίζω λοιπόν, καθώς πολλές φορές έχει συμβεί κατά το παρελθόν, πως ο μάνατζερ έχει έρθει και για τους δύο αυτούς παίκτες.goran 64 έγραψε:Notorious4 έγραψε:Μόλις έφυγαν με έναν κύριο αρκέτα γρήγορα και δεν ειχε στυλ και σώμα ποδοσφαιριστή! Κράτουσε μία δερμάτινη τσάντα με logo International Soccer Management ξέρει κάποιος τι είναι;goran 64 έγραψε:tzelas έγραψε:http://www.transfermarkt.de/international-soccer-management/beraterfirma/berater/79
Και αν τελικά είναι Dejagah;
Παιδιά αν ο Dejarah είναι σε καλή κατάσταση μετά από δυόμιση χρόνια στο Κατάρ τότε μιλάμε ότι ο Rodrigues θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.
Εστιάστε από το 1:13 έως 1:32
https://www.youtube.com/watch?v=ci3pEZrhIyk
Ένα δεύτερο πακέτο μεταγραφής ομοεθνών που νομίζω ότι θα έπρεπε να ψάξει ο ΠΑΟΚ είναι αυτό των Stoch - Weiss!
Θα μιλησουμε κ για το παρεακι προσεχωςgoran 64 έγραψε:Το γκολ που μας βάζει πέρυσι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των Τζιώλη και Βίτορ...TheCursed έγραψε:Αν του εντοι π παει καλα κλεισει στα σιγουρα κ με εναν τυποτ στοχ η τον ιδιο θεωρω οτι εχουμε τν καλυτερη ομαδα απο ποτε με βαση και το ποδοσφαιρο π βλεπουμε ετσι δν μπαινω καν στν συγκριση με τς αλλους δν βλεπονται.Ο ανσαριφαρντ εμενα μ αρεζε παντα ξερει μπαλα ρε παιδια παιχτης π ξερει μπαλα δν μπορει να μν δν παιξει με καλυτερους διπλα του το γκολ π μας βαζει περσυ κ το γκολ π βαζει στον ηρακλη φετος δν μπορει να το κανει κανεις εκτος του φορμαρισμενου μπεργκ οχι του τωρινου εγω ειμαι καλα φετος απο μεταγραφες παρα πολυ ομως.![]()
![]()
Ξαναδές το πιο προσεκτικά, να δεις ότι ο Τζιώλης σταματάει να τον κυνηγάει-μαρκάρει στα ξαφνικά σαν να τραβάει χειρόφρενο και ο Βίτορ ρίχνει ζεμπεκιές χειρότερες απ του Κολτσίδα...![]()
- thanos-xanthi
αν ειναι κλεισμενος ο καριμ δεν εχει νοημα να μπει στην αποστολη του πανιωνιου, ειδικα ενω ειναι και σε κοντρα υποτιθεται με την ομαδα του
δε ρισκαρεις τραυματισμο
περιμενα παντως κατι καλυτερο
ψαχνουμε σε 5 ηπειρους με τμημα σκαουτινγκ και μιτινγκ και επαφες,
για να καταληξεις σε καποιον που σπρωχνει ο μανατζερ του και ο νιονιος..
δε ρισκαρεις τραυματισμο
περιμενα παντως κατι καλυτερο
ψαχνουμε σε 5 ηπειρους με τμημα σκαουτινγκ και μιτινγκ και επαφες,
για να καταληξεις σε καποιον που σπρωχνει ο μανατζερ του και ο νιονιος..
-
mbison
Παιδια, για Στοχ δεν υπαρχει λογικη για να ερθει. Και ο λογος ειναι οτι δεν πειθαρχει στο αμυντικο κομματι? Του Ιβιτς του αρεσουν παικτες στυλ Καμπος να οργωνουν πανω κατω. Για Στοχ εχουμε τον περιστατικο με τον Στεφενς και τη δηλωση Αγγελου, οταν ηταν εκτος ομαδας, οτι αυτος δεν τρεχει. Τωρα, αν αλλαξε μυαλα ο Στοχ δεν ξερω, παντως ουτε εκει δεν παιζει. Θελω παικτη ενεργο στην ομαδα του, οπως ο Καριμ και το θεριο.
Αν και θεωρώ απίθανο να δώσαμε για παικτη πανιωνιου με βιογραφικό μηδέν 700.000 (ενώ ματος κ κανιας έχουν 500.000,χαλάς κ ισσοροπιες) & για 2,5 χρονια συμβόλαιο,μας γλέντησε ο Ιρανός μανατζερ...γιατι θα τον παει Μουντιάλ με 1 χρόνο συμβόλαιο... που σημαινει οτι με τα γνωστά ναζάκια που κάνει οποίος παικτης μας θελει να φύγει,θα φύγει τζάμπα...ας πιάσει βέβαια και ας φύγει...