Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ο ανσαριφαρντ εκλεισε του εντοι παει καλα τα λεφτα θα πεσουν στο εξτρεμ μολις μ ειπε ο κυριος τοσκιτσης στο φ μπ εγω αρκετα ικανοποιημενος ειμαι δν ξερω για σας.
-
mbison
Toν παρομοιαζουν με τον Ali Daei εκεινη την παιχτουρα θα τη θυμουνται οι παλαιοτεροι
TheCursed έγραψε:Ο ανσαριφαρντ εκλεισε του εντοι παει καλα τα λεφτα θα πεσουν στο εξτρεμ μολις μ ειπε ο κυριος τοσκιτσης στο φ μπ εγω αρκετα ικανοποιημενος ειμαι δν ξερω για σας.
Εγω απο τον εξτρεμ θα κρίνω
Μακαρι να κλείσει κ ο εντοι
Ωραίος ο Ανσαριφάρντ, για 6μήνη λύση είναι αρκετά καλή, πιστεύω καλύτερη εκείνου του Μπόλι πως τον λέγαν. Ωραία και για τον ΝΝτόι άντε να δούμε εξτρέμ. Και ξέρω γω αφού τη γλίτωσαν χωρίς πολύ χρήμα στους άλλους δύο κάνουν κανά μπαμ και φέρνουν κανέναν Τάισον και τρελαινόμαστε
- PaokPatraG4
Μπορω να πω οτι ψηθηκα με τον Περση....Εμας και τον βαζελο μας έχει κάνει κουδούνια από ότι βλέπω....Ο τύπος ξέρει να σκοράρει,κουβαλάει μπάλα ξέρει να παιρνει θέση στην περιοχή,βγαίνει και στα πλάγια για πλάκα...Δεν λέω ότι είναι ο υπερπαιχτης των 5 ηπείρων αλλά με ένα εξτρέμ τύπου Στοχ,Μαικον, Λεονάρντο ή αντίστοιχο κ το Θηρίο Ν'ντόι είμαστε καλά....Τώρα οτιδήποτε άλλο σε Γαλλο-Ελεφαντοστο έρθει καλοδεχούμενο....!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison έγραψε:Toν παρομοιαζουν με τον Ali Daei εκεινη την παιχτουρα θα τη θυμουνται οι παλαιοτεροι
ειναι καλύτερος και το. θυμάμαι υπερβολικά καλα τον νταει
ο ξερξης θα αφήσει εποχή στην τουμπα
σας είπα απ το πρωι
θηρίο ξερξης στόχ
ποιος μπόλι ρεεεεεεεεεεεεε είχα φάει φρίκη για καμία δεκαπενταριά σελιδες
Τοσο καιρο scouting λιστες προεργασια κακο.. για να καταληξουν στον ιρανο ?

Αν του εντοι π παει καλα κλεισει στα σιγουρα κ με εναν τυποτ στοχ η τον ιδιο θεωρω οτι εχουμε τν καλυτερη ομαδα απο ποτε με βαση και το ποδοσφαιρο π βλεπουμε ετσι δν μπαινω καν στν συγκριση με τς αλλους δν βλεπονται.Ο ανσαριφαρντ εμενα μ αρεζε παντα ξερει μπαλα ρε παιδια παιχτης π ξερει μπαλα δν μπορει να μν δν παιξει με καλυτερους διπλα του το γκολ π μας βαζει περσυ κ το γκολ π βαζει στον ηρακλη φετος δν μπορει να το κανει κανεις εκτος του φορμαρισμενου μπεργκ οχι του τωρινου εγω ειμαι καλα φετος απο μεταγραφες παρα πολυ ομως.
- efthimis_paok
Πήγαιναν για άλλον πιστεύω, ίσως πιο ακριβό , προέκυψε το εξτρέμ , θα επενδύσουν εκεί, και θα δώσουν φράγκα για την αγορά του από τώρα.
αδερφε αν μ επιτρεπεις σκουτ μπορει να κανανε κ στον ιρανο τι σχεση εχει οτι παιζει εδω ψαχναν σιγουρα κατι πιο ακριβο προφανως δν εκατσε δν ειμαστε και ο καλυτερος προορισμος για παιχτες τοπ επιπεδου .slidar έγραψε:Τοσο καιρο scouting λιστες προεργασια κακο.. για να καταληξουν στον ιρανο ?![]()
![]()
Αν είναι αυτός καλώς να ορίσει.Πάντως το ότι σε δυο μεταγραφικές περιόδους οι λύσεις σεντερ φορ είναι κάποιες καλές εμφανίσεις Ανσαριφαντ ή ο Μπολί επειδή έτυχε να διαλυθεί η Ανζί εμένα δεν μ αρέσει καθόλου.Βρωμάει ο τόπος από παικταράδες κι εμείς δεν βρίσκουμε ή δεν έρχονται μας λένε.Εκτός κι αν υπάρχει μπάτζετ συγκεκριμένο για την θέση και τα 800 του άλλου πονάνε ακόμα και δεν θα δούμε κάτι καλύτερο αν δεν αποδευσμευτει.Τέλος πάντων αν είναι αυτός να τον δούμε,καλώς να ορίσει.Βασικά δεν ξέρω τι να γράψω αν χάρηκα ή στεναχωρέθηκα οπότε το ράβω και πάω για ύπνο.Για Ανσαριφάντ δεν ξενυχτάω...καληνύχτα.
το λάθος για το φορ έγινε το καλοκαίρι, που δεν πήραμε, και τώρα ακολουθούμε την συνταγή να βγει η χρονιά και βλέπουμε το καλοκαίρι. Πάντως αν πιάσει ο Ιρανός, κάποιος από Κλάους, Περέιρα, Κουλούρη φεύγει, μπορεί και 2
- PaokPatraG4
Γιατί να γκρινιαξουμε δεν καταλαβαίνω....Αυτή την στιγμή ο Καρίμ είναι με διαφορά απο τους πιο καλούς επιθετικούς στην Ελλάδα.....Μαζί με ένα δυνατό εξτρεμακι και τον Ν'ντόι πιστεύω είμαστε καλά....Εάν ειχαμε τον Πέρση στο τηγάνι το κοντέρ θα έγραφε ακόμα αδέρφια.....