Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
-
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Αν δώσουν 700 μιλάμε για μεγάλα κορόιδα.... γάτα ο μανατζερ ..
Και για 2,5 χρονια,,με μια καλη χρονια πουλάμε δλδ...οτι να ναι... κ δυστυχώς το Ινπαοκ μεσα πέφτει,,.
Και για 2,5 χρονια,,με μια καλη χρονια πουλάμε δλδ...οτι να ναι... κ δυστυχώς το Ινπαοκ μεσα πέφτει,,.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Κυρ 08 Ιαν 2017, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο πιστεύω ότι ο γαύρος πουλά και αγοράζει στις τιμές που λέει άλλο τόσο πιστεύω ότι ο Ανσαριφάρντ θα πάρει 700 χιλιάρικα.
ΠΑΠΑ-αεροδρόμιο θαρρώ...sourmenetes έγραψε:Πλακα κανεις;;που να πας;;;κατσε εκει...Notorious4 έγραψε:Θα προσπαθήσω Κώστα αν και προσπαθούν να είναι διακριτικοί.
Αν έρθει κάποιος πριν φύγω θα βγάλω φώτο.
Θα σου βγαλουμε αλλο εισητηριο..:roll::roll:
Μηπως ερχεται το αλλο θηριο..;;;πτησεις απο εξωτερικο προς θεσ/νικη καποιος γρηγορα...

Ε δικα του ειναι ας δωσει οσα θελει. Εμενα δε μου αρεσει αυτος... ουυυυυ ηδη γιουχαρωKsenitemenos4 έγραψε:η πτηση απο αθηνα? 700 σαν πολλα δεν ειναι?
Θα μας τρελάνουν βραδιάτικα,και είχα μια ελπίδα για Μπολι,ξενερωσα τωρα πάω για ύπνο.
Τουλάχιστον θα χαρεί ο φίλος μου ο Asimos.
Τουλάχιστον θα χαρεί ο φίλος μου ο Asimos.
Το μικρό του Μάντζιου είναι Μπολί???DimitrisS έγραψε:Πωληση Κλαους ,Περειρα.
Καριμ, Μπολι στο ροστερ.
Καλο θα ηταν;

Γκούχου γκούχου...me too...ούχου γκούχου...Mīngus έγραψε:Όσο πιστεύω ότι ο γαύρος πουλά και αγοράζει στις τιμές που λέει άλλο τόσο πιστεύω ότι ο Ανσαριφάρντ θα πάρει 700 χιλιάρικα.

Εθμστε που ειμαστε θα μας τρελανετε
Τελειως
Δε με Χάλαει ο Ιρανός φυσικα μαλλον καλος ειναι
Τελειως
Δε με Χάλαει ο Ιρανός φυσικα μαλλον καλος ειναι