Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Πολι καλος ακουγεται..
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
panpangr77
Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
@TjerkstraMedia: Klaas Jan Huntelaar komende zomer naar Ajax meldt Bild. Of gaat de spits voor een Grieks avontuur bij PAOK Saloniki?
@TjerkstraMedia: Klaas Jan Huntelaar komende zomer naar Ajax meldt Bild. Of gaat de spits voor een Grieks avontuur bij PAOK Saloniki?
Καλά, όλοι το απολαμβάνουμε αυτό, αλλά τώρα τελευταία μας τα χαλάνε που μετά πάνε και τα βρίσκουν στην FORZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!theo-drama έγραψε:Αυριο θα μαλωνουν ολοι για τα πρωτοσελιδα κ ποιος το βγαλε.
Μεγαλη απολαυση οταν μαλωνουν αυτοι.
Που το ειδες τουιτερ?panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
Ακριβώς αυτό λένε και οι Ισπανοί.mbison έγραψε:Η αισθηση μου και η λογικη μου λενε Ζοζουλια. Τον εχει χαρακτηρισει ηγετη ο Μαρκεβιτς και ο Μιχελ του τρεφει εμπιστοσυνη νομιζω.
Τώρα που πήρατε λεφτά από Γκάρι, δώστε 3 για να πάρετε Ζοζουλια.
Κι εκεί είναι το λάθος του Ιβάν, που ήθελε να πάρει το πάνω χέρι κι αργήσαμε...
Ακόμα μαθαίνει.
SM-G935F
Εγω παντως θα κρατουσα μια πισινη για το αν θα αποκτηθει ενας μονο επιθετικος.
- Kostas_Peraia4
Klaas Jan Huntelaar from Ajax this summer reports Bild. Or is the striker for a Greek adventure at PAOK Saloniki?panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
Klaas Jan Huntelaar από την Άγιαξ αυτό το καλοκαίρι αναφέρει Bild. Ή είναι ο επιθετικός για μια ελληνική περιπέτεια στο ΠΑΟΚ;panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
-
panpangr77
Ναιaxristeas έγραψε:Που το ειδες τουιτερ?panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
- paokovios1974
Μπορουμε νομιζω να το πουμε,δεν ειναι μυστικο πλεον,ειναι το φαβορι...mbison έγραψε:Η αισθηση μου και η λογικη μου λενε Ζοζουλια. Τον εχει χαρακτηρισει ηγετη ο Μαρκεβιτς και ο Μιχελ του τρεφει εμπιστοσυνη νομιζω.
Μετα τον Μαντζιο
Τι μπομπα εριξες τωρα αγορι μου;panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
Πόσους να πάρουμε δηλαδή;joshua έγραψε:Εγω παντως θα κρατουσα μια πισινη για το αν θα αποκτηθει ενας μονο επιθετικος.
ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΗΛΑΔΗ???Kostas_Peraia4 έγραψε:Klaas Jan Huntelaar from Ajax this summer reports Bild. Or is the striker for a Greek adventure at PAOK Saloniki?panpangr77 έγραψε:Ξέρει κανείς Ολλανδικα?
Κρύβε λόγια ρε συ PAOKovie...Θα παρεξηγηθεί ο Θωμάς ο Ναζλίδης που έπαιξε πολύ και φέτος...paokovios1974 έγραψε:Μπορουμε νομιζω να το πουμε,δεν ειναι μυστικο πλεον,ειναι το φαβορι...mbison έγραψε:Η αισθηση μου και η λογικη μου λενε Ζοζουλια. Τον εχει χαρακτηρισει ηγετη ο Μαρκεβιτς και ο Μιχελ του τρεφει εμπιστοσυνη νομιζω.
Μετα τον Μαντζιο
Oτι θα μας πουλησει ή θα μας δανεισει η αντιπαλος μας ρε παιδια τον Χουντελααρ;
Δεν νομιζω Τακη.
Eπισης απο οτι ειδα τραυματιας ειναι ή τωρα επανερχεται μετα απο σοβαρο τραυματισμο, που τον αφησε εκτος τους τελευταιους δυο μηνες.
Δεν νομιζω Τακη.
Eπισης απο οτι ειδα τραυματιας ειναι ή τωρα επανερχεται μετα απο σοβαρο τραυματισμο, που τον αφησε εκτος τους τελευταιους δυο μηνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Κυρ 08 Ιαν 2017, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4