Βόλεϊ 2016/17
- aspromaura ioannina
Re: Βόλεϊ 2016/17
Δυστυχως συνεχιζεις φιλε Μπανε. Μια συγγνωμη θα ηταν υπεραρκετη, ομως δεν θα σου πω εγω τι πρεπει να κανεις.
Και για να σου λυθει η απορια: Μετα απο μια νικη του ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα (δεν θυμαμαι αντιπαλο.μαλλον με ηρακλη ή κηφισια)μπηκα σε ορισμενα σαιτ οπως το sdna,το gazzetta κ.α.(κρινε με και γι αυτο, δικαιωμα σου). Διαβαζωντας τα σχολια των μελων, οι 9 στους 10 εχριζαν φαβορι πρωταθληματος τον ΠΑΟΚ. Εχοντας εικονα της βαθμολογιας, μου γεννηθηκε η εξης απορια: αφου ειμαστε αρκετους βαθμους πισω απο τον πρωτο της βαθμολογιας, γιατι τοσοι φιλαθλοι μας θεωρουν φαβορι;
Αυτο που εκανα ηταν να θεσω την απλη αυτη ερωτηση στο φορουμ του paokmania ελπιζοντας να παρω μια απαντηση απο καποιον που ασχολειται με το συγκεκριμενο αθλημα, διοτι οπως ειχα γραψει ειμαι ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟΣ.
Τωρα σε ποια φαντασματα απο τα Ιωαννινα αναφερεσαι εσυ, ουτε που ξερω, ουτε που με νοιαζει κιολας.
υ.γ. Αν εβλεπα nick ασπρομαυρη Κορινθια οχι μονο δεν θα μου κινουσε υποψιες, αλλα θα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ που το οπαδικο κινημα που λεγεται ΠΑΟΚ εχει πανελλαδικη απηχηση.
Και για να σου λυθει η απορια: Μετα απο μια νικη του ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα (δεν θυμαμαι αντιπαλο.μαλλον με ηρακλη ή κηφισια)μπηκα σε ορισμενα σαιτ οπως το sdna,το gazzetta κ.α.(κρινε με και γι αυτο, δικαιωμα σου). Διαβαζωντας τα σχολια των μελων, οι 9 στους 10 εχριζαν φαβορι πρωταθληματος τον ΠΑΟΚ. Εχοντας εικονα της βαθμολογιας, μου γεννηθηκε η εξης απορια: αφου ειμαστε αρκετους βαθμους πισω απο τον πρωτο της βαθμολογιας, γιατι τοσοι φιλαθλοι μας θεωρουν φαβορι;
Αυτο που εκανα ηταν να θεσω την απλη αυτη ερωτηση στο φορουμ του paokmania ελπιζοντας να παρω μια απαντηση απο καποιον που ασχολειται με το συγκεκριμενο αθλημα, διοτι οπως ειχα γραψει ειμαι ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟΣ.
Τωρα σε ποια φαντασματα απο τα Ιωαννινα αναφερεσαι εσυ, ουτε που ξερω, ουτε που με νοιαζει κιολας.
υ.γ. Αν εβλεπα nick ασπρομαυρη Κορινθια οχι μονο δεν θα μου κινουσε υποψιες, αλλα θα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ που το οπαδικο κινημα που λεγεται ΠΑΟΚ εχει πανελλαδικη απηχηση.
- painkiller4
Η μεγάλη συνέντευξη του Γκόμες στην FORZA

" Είμαι πολύ κοντά πλέον στην επιστροφή. Ξεκίνησα να συμμετέχω στις ασκήσεις με την μπάλα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Καθημερινά είμαι καλύτερα, Δουλεύω σκληρά, μαζί με τους γιατρούς και τους προπονητές για να επιστρέψω, κάνω τα πάντα για να είμαι εδώ όταν πρέπει, δίπλα στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πω, σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος ή σε έναν μήνα. Πρέπει μαζί με τον γιατρό να δούμε την αντίδραση του σώματός μου να είναι καλή και μόλις είμαστε έτοιμοι, θα μπω να παίξω.
Πριν τρία χρόνια, όταν ήμουν στην Ιαπωνία είχαν έναν παρόμοιο άσχημο τραυματισμό. Όλοι μου έλεγαν, ότι θα σταματήσω την καριέρα μου. Εγώ επέστρεψα σε έξι μήνες, ακόμα πιο δυνατός. Έναν χρόνο μετά έπαιρνα το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ. Έτσι είμαι και τώρα αισιόδοξος.
Θέλω, να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, που με υποστηρίζουν καθημερινά. Όπου πάω μου λένε, ότι είναι μαζί μου, ότι περιμένουν να επιστρέψω και αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να κάνω τα πάντα, ώστε να επιστρέψω και να δώσω μεγάλη μάχη για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Όπως το ίδιο με υποστηρίζουν κι όλοι μες στην ομάδα. Ο προπονητής, ο πρόεδρος, οι παίχτες, όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα μου δίνουν επιπλέον ενέργεια, ώστε να καταφέρω. "
Ξέρει κανείς πότε ξαναπαίζουμε στο Παλατάκι???
Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να πάω να δω από κοντά πως είναι κι αυτός ο...............Warda...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να πάω να δω από κοντά πως είναι κι αυτός ο...............Warda...
- BlackBlockAttack
Αυτο που γινετε με το Γκομεζ με προβληματιζει....
Μπηκε επαιξε κλπ διαβαζω δεξια και αριστερα
Μπαινει για μια αμυνα η ενα μπλοκ ουτε καν για μια επιθεση...
Μακαρι το θηριο να ειναι καλα και να μην ξανα βγει το προβλημα αλλα ειμαι απαισιοδοξος και για την κατασταση που θα βρισκετε
Θα ξεκινησουν τα Φ4 οι σημαντικοι αγωνες και αν γινει η στραβη δε θα εχουμε δικαιωμα αλλαγης
Μπηκε επαιξε κλπ διαβαζω δεξια και αριστερα
Μπαινει για μια αμυνα η ενα μπλοκ ουτε καν για μια επιθεση...
Μακαρι το θηριο να ειναι καλα και να μην ξανα βγει το προβλημα αλλα ειμαι απαισιοδοξος και για την κατασταση που θα βρισκετε
Θα ξεκινησουν τα Φ4 οι σημαντικοι αγωνες και αν γινει η στραβη δε θα εχουμε δικαιωμα αλλαγης
- thanos-xanthi
δεν υπαρχει δυστυχως τηλεοπτικη μεταδοση για να δουμε τον αγωνα με τον εθνικο
ξεκιναει σε κανα εικοσαλεπτο
Παλεντζας και κανα 2 ακομα με ιωσεις
παντως αν δω και σ αυτο τον Γκομεζ να μπαινει σκαρτα 2λεπτα για μπλοκ μονο και αμυνα,
ισως πρεπει να σκεφτομαστε και την αντικατασταση σιγα σιγα
ξεκιναει σε κανα εικοσαλεπτο
Παλεντζας και κανα 2 ακομα με ιωσεις
παντως αν δω και σ αυτο τον Γκομεζ να μπαινει σκαρτα 2λεπτα για μπλοκ μονο και αμυνα,
ισως πρεπει να σκεφτομαστε και την αντικατασταση σιγα σιγα
Μόλις διάβασα για τον Γκόμεζ........μεγάλο κρίμα αν και λίγο πολύ αναμενόμενο αυτό που έγινε. Χειρουργείο άμεσα, να βρει ο άνθρωπος την υγεία του. Διαγώνιο που θα βρούμε και με τι λεφτά ρε παιδιά;
Την πέμπτη θ αποφασίσει ο καλμαζίδης ποιά απο 2 περιπτώσεις παικτών θ τρέξει.
Δεν ξέρω ονόματα άλλωστε όταν κάτι ξέρω το λεω
Για γιορντανοφ δεν υπάρχει σκέψη αν κ η Κηφισιά έχει οικονομικά προβλήματα κ θ ήταν εύκολη η περίπτωση του.
Θ προσπαθήσω να μάθω όνομα αλλά έχουν όλοι επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Σύρο
Δεν ξέρω ονόματα άλλωστε όταν κάτι ξέρω το λεω
Για γιορντανοφ δεν υπάρχει σκέψη αν κ η Κηφισιά έχει οικονομικά προβλήματα κ θ ήταν εύκολη η περίπτωση του.
Θ προσπαθήσω να μάθω όνομα αλλά έχουν όλοι επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Σύρο
Αν δεν κανω λαθος ειχες γραψει και πριν καιρο για δυο περιπτωσεις σε ενδεχομενο που ο γκομεζ δεν μπορουσε αβερ....
Αυτον που ειχαν οι γριες και την κοπανησε πρωτος πρωτος δεν παιζει? ειχε ακουστει για μας τοτε...
- thanos-xanthi
Γιορντανοφ, Γιοβανοβιτς η Τεχεδα ακουστηκαν για αντικαταστατες
οι 2 πρωτοι ο φετινος και ο περσινος αντιστοιχα διαγωνιος της Κηφισιας
ο τριτος απο Βενεζουελα, νομιζω απο αεκ εχει περασει παλια
οι 2 πρωτοι ο φετινος και ο περσινος αντιστοιχα διαγωνιος της Κηφισιας
ο τριτος απο Βενεζουελα, νομιζω απο αεκ εχει περασει παλια