να σαι καλα και να φερεις το διπλο!!
20/12 16:45 πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ προβλέψεις και σχόλια
- fofanaserres
- enaenaenamail.
- fofanaserres
Μακάρι να μπορούσα αδερφέ μου.Αλλά ένα παοκμάνια μου χει πει για εισητήριο.Ασε που έχω μείνει και ρέστος.Και το δικό μου με το ζόρι το πήρα.Τώτα αν θα βρείτε το Σάββατο δεν ξέρω.Τι να σας πω.Πιστεύω πως θα βρείτε.Αν δεν πουληθουν όλα δύσκολα να μην είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια το Σάββατο.Κακά τα ψέμματα ο Θεοδωρίδης θέλει χρήμα.Εκτός και αν κάνουμε και εκτός έδρας sold out.Xpander έγραψε:fofana αδερφέ μπορείς να μου κρατήσεις 1-2 εισιτήρια;
- enaenaenamail.
- fofanaserres
Μέχρι τις 10 το βράδυ είναι φίλε μου.Με ταυτότητα.Και μέχρι 2 σε δίνουν.Xpander έγραψε:Με βλέπω να τραβιέμαι Σέρρες αύριο μετά τη δουλειά...Μέχρι τι ώρα δουλεύουν τα εκδοτήρια;Θέλουν ταυτότητα τελικά;
Στην 1(όπου πολλοί ΠΑΟΚτσήδες πήραν εισητήριο),έχει 30 ευρώ νομίζω.Στο πέταλο στην 7 και 8 δηλαδή,έχει 20 ευρώ.Αποφασίζεις και παίρνεις.
- enaenaenamail.
Αρχηγός αποστολής ο Ζαγοράκης!
Σήμερα αναχωρεί για τις Σέρρες η αποστολή του “δικεφάλου” και είναι πολύ πιθανό να αναχωρήσει με αρχηγό αποστολής τον ίδιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος θεωρεί πολύ σημαντικό το παιχνίδι και θέλει να είναι κοντά στην ομάδα, γι αυτό και έλεγε χτες σε στενούς του συνεργάτες ότι θα διανυκτερεύσει στις Σέρρες, μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή, ενώ θα πάει στο γήπεδο του Πανσερραϊκού με το πούλμαν της αποστολής.
(από metrosport.gr)
(από metrosport.gr)