Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
-13 εμείς εδώ
Καλά πάμε από κρύο άντε κάντε καμιά μεταγραφή όμως να ζεσταθούμε! !!
Καλά πάμε από κρύο άντε κάντε καμιά μεταγραφή όμως να ζεσταθούμε! !!
- ΑποστόληςΑ
Στην Νύμφη του Θερμαϊκού απ το μεσημεράκι ακόμα, πάγωσαν πολλές σωληνώσεις νερού (κάποιες απ αυτές και στην οικοδομή που διαμένω, στο κέντρο της πόλης
), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κυρίως ζεστό νερό, αλλά και σπανιότερα ακόμα και πόσιμο στις βρύσες-μπαταρίες των σπιτιών!!!!
Πολλά χρόνια είχε να πέσει τόσο η θερμοκρασία μέσα στην πόλη, αφού αργά την νύχτα εχθές παίζει να είχαμε και κάτω από -10 (-7 είχαμε στις 8 το βραδάκι), πράγμα που δεν έγινε ούτε και στην τελευταία βαρύτατη χιονόπτωση στην πόλη (πάνω από 30 πόντους είχε στρώσει μέσα στο κέντρο τότε και το πάγωσε για 3-4 μέρες τουλάχιστον), πριν από 15 ακριβώς χρόνια, τέτοια εποχή ακριβώς...
Πολλά χρόνια είχε να πέσει τόσο η θερμοκρασία μέσα στην πόλη, αφού αργά την νύχτα εχθές παίζει να είχαμε και κάτω από -10 (-7 είχαμε στις 8 το βραδάκι), πράγμα που δεν έγινε ούτε και στην τελευταία βαρύτατη χιονόπτωση στην πόλη (πάνω από 30 πόντους είχε στρώσει μέσα στο κέντρο τότε και το πάγωσε για 3-4 μέρες τουλάχιστον), πριν από 15 ακριβώς χρόνια, τέτοια εποχή ακριβώς...
- Lacedaemonian
Goran τα ίδια και στην πολυκατοικία της θείας μου που με φιλοξενεί
Βεβαια εμένα το θεμα μου ειναι να μην αναβληθεί το ματς το μεσσημερι και δεν δω την ΠΑΟΚΑΡΑ
Βεβαια εμένα το θεμα μου ειναι να μην αναβληθεί το ματς το μεσσημερι και δεν δω την ΠΑΟΚΑΡΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Καλή Κυριακή αργία να έχουμε, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και μια ακόμα νίκη για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Η Νύμφη του Θερμαϊκού ακόμα στην κατάψυξη και του λόγου μου με 38,5 θερμοκρασία σώματος εδώ και 2-3 ώρες που ξύπνησα, παρά το αντιπυρετικό που κατάπια...Δεν το κουνάω απ το σπίτι λοιπόν σήμερα...δυστυχώς...
Καλή Κυριακή αργία να έχουμε, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και μια ακόμα νίκη για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Η Νύμφη του Θερμαϊκού ακόμα στην κατάψυξη και του λόγου μου με 38,5 θερμοκρασία σώματος εδώ και 2-3 ώρες που ξύπνησα, παρά το αντιπυρετικό που κατάπια...Δεν το κουνάω απ το σπίτι λοιπόν σήμερα...δυστυχώς...
- Lacedaemonian
Οποτε να μη σας ξεσήκωςω που ερχεται μπαμ παταγος 3 πατά τέταρτο στο αεροδρομιο εν ωρα αγωνα
Thank's Σπαρτιάτη...Καλώς ήρθες στην πόλη μας και εύχομαι-πιστεύω να είσαι γουρλής όπως λες...
Αν μείνεις για κάνα 2-3 μέρες ακόμα, κερνάω καφέ ή τσίπουρο, αρκεί να περάσει ο γμμένος ο πυρετός...
Αν θέλεις στείλε e-message...
Υ.Γ. Από μένα, το e-mail μου μπορεί ελεύθερα να σταλεί προς τον Σπαρτιάτη (@Lacedaemonian)...
Παράκληση για όποιον moderator μπορέσει να μας εξυπηρετήσει, αν ανταποκριθεί θετικά στην πρόταση μου...
Αν μείνεις για κάνα 2-3 μέρες ακόμα, κερνάω καφέ ή τσίπουρο, αρκεί να περάσει ο γμμένος ο πυρετός...
Αν θέλεις στείλε e-message...
Υ.Γ. Από μένα, το e-mail μου μπορεί ελεύθερα να σταλεί προς τον Σπαρτιάτη (@Lacedaemonian)...
Παράκληση για όποιον moderator μπορέσει να μας εξυπηρετήσει, αν ανταποκριθεί θετικά στην πρόταση μου...
Περαστικά Γρηγόρη!!!!goran 64 έγραψε:Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
- Μπαρκαρούτσος
-8 εμείς εδώ αλλά με θέρμανση.
Εσείς εκεί στο εξωτερικό Καϊλιαριώτες θα παγώσετε!
Εσείς εκεί στο εξωτερικό Καϊλιαριώτες θα παγώσετε!