Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Στοχ;Σοβαρά τώρα;Rizla έγραψε:Εγω ξερω οτι περασε και δεν ακουμπησε.
Τωρα με Ιβιτς δεν ξερω πως θα παιξει,αλλα με τα αν δουλεια δεν γινεται,ασε που (ευτυχως) ο Γιωργης το απεκλεισε σαν ενδεχομενο να γυρισει.
Αφηστε τα εξτρεμ και παρτε ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.
Το εξτρεμ μπορει να περιμενει λιγο.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ναι Οντι για μενα περασε και δεν ακουμπησε,συμφωνα με αυτα που μπορουσε να προσφερει δεν προσφερε τπτ.
Βεβαια αν ειναι να ερθει και τον θέλει ο Ιβιτς εμένα μου περισσεύει.
Βεβαια αν ειναι να ερθει και τον θέλει ο Ιβιτς εμένα μου περισσεύει.
Ισα ισα, με μυστα μετριο, κ τζαλμα που δεν εχει το απροσδόκητο όπως ο γκαρι,
πλεον και στα εξτρεμ κ στα φορ υπαρχει επειγουσα αναγκη..
Μη σου πω στα φορ λιγο μικροτερη (δλδ δε θαναι καταστροφικο να περιμένουμε μεχρι τελη γεναρη), λογω κουλουρη κ Φακου, εστω κ αριθμητικα.
πλεον και στα εξτρεμ κ στα φορ υπαρχει επειγουσα αναγκη..
Μη σου πω στα φορ λιγο μικροτερη (δλδ δε θαναι καταστροφικο να περιμένουμε μεχρι τελη γεναρη), λογω κουλουρη κ Φακου, εστω κ αριθμητικα.
Χαρτάκια ότι να'ναι γράφεις φίλε.
Οχι και δεν ακούμπησε,έλεος.
Το ότι ήταν δανεικός αυξάνει ακόμα περισσότερο τη συνεισφορά του.
Ειλικρινά δε θέλω να επεκταθώ γιατί θα γράψω πράγματα που δεν θέλω,και δε μιλάω για κάποιον εδώ μέσα.
Εγώ αυτό που θέλω είναι 2 παιχταράδες,και κατά τη γνώμη μου ο Στοχ είναι τέτοιος.
Ειλικρινά δε θέλω να επεκταθώ γιατί θα γράψω πράγματα που δεν θέλω,και δε μιλάω για κάποιον εδώ μέσα.
Εγώ αυτό που θέλω είναι 2 παιχταράδες,και κατά τη γνώμη μου ο Στοχ είναι τέτοιος.
Βάλτε άλλο ένα Στοχόσκυλο στη λίστα (από την εποχή που παίξαμε με τη Φενέρ είχα ζηλέψει που είχαν τέτοιους παιχταράδες).
Σωστά αναφέρουν πολλοί οτι μόνο ο Μοϊκάνας σκύλιασε στον τελικό της ντροπής. Εγώ προσθέτω και οτι ήταν ο μόνος που έκανε σοβαρό τσαμπουκά όταν την έπεσαν οι αδερφές του ελέους στον Κλάους στον ημιτελικό στο τηγάνι με τον Καλογερόπουλο.
ΥΓ. Μία παράκληση: είμαστε όλοι αρρωστάκια με τις μεταγραφές και ξεκλέβουμε λίγα λεπτά την ημέρα για να δούμε τι γίνεται στο μόνο σοβαρό μέρος (εδώ δλδ). Το να χτενίζουμε 10άδες σελίδες των οποίων το 50% είναι σχόλια "μαϊντανοί" και αστειάκια (;) επί παντός επιστητού, λες και γίνεται διαγωνισμός περισσότερων σχολίων ή σχολιασμού των πάντων και απάντων, είναι εκτός από επίπονο πνευματικά, και εκνευριστικό "φορουμικά". Οκ, χαβά κάνουμε όλοι, αλλά ώρες ώρες το νήμα ξεφεύγει σε σημείο που να μην προλαβαίνουν ούτε οι μοντς.
Σωστά αναφέρουν πολλοί οτι μόνο ο Μοϊκάνας σκύλιασε στον τελικό της ντροπής. Εγώ προσθέτω και οτι ήταν ο μόνος που έκανε σοβαρό τσαμπουκά όταν την έπεσαν οι αδερφές του ελέους στον Κλάους στον ημιτελικό στο τηγάνι με τον Καλογερόπουλο.
ΥΓ. Μία παράκληση: είμαστε όλοι αρρωστάκια με τις μεταγραφές και ξεκλέβουμε λίγα λεπτά την ημέρα για να δούμε τι γίνεται στο μόνο σοβαρό μέρος (εδώ δλδ). Το να χτενίζουμε 10άδες σελίδες των οποίων το 50% είναι σχόλια "μαϊντανοί" και αστειάκια (;) επί παντός επιστητού, λες και γίνεται διαγωνισμός περισσότερων σχολίων ή σχολιασμού των πάντων και απάντων, είναι εκτός από επίπονο πνευματικά, και εκνευριστικό "φορουμικά". Οκ, χαβά κάνουμε όλοι, αλλά ώρες ώρες το νήμα ξεφεύγει σε σημείο που να μην προλαβαίνουν ούτε οι μοντς.
-
Dimg4
Διαφωνω. Και εξτρεμ αλλα και φορ επειγουν. Ειμαστε εντελως ακινδυνοι πλεον και στις 2 θεσεις.
Τι να πω διαφωνώ,για μένα ο Στοχ πάλεψε πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους και ήταν και δανεικός.
Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές,για εμένα αν φέρουν Στοχ το κενό του Γκάρυ θα εξαλειφθεί.
Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές,για εμένα αν φέρουν Στοχ το κενό του Γκάρυ θα εξαλειφθεί.
- zarathustra79
Σκατά χάλια η ομάδα... Ευτυχώς αναβλήθηκε το βεροια-ηρακλης και δεν κινδυνευουμε να μπούμε αυτο το σαββατοκύριακο στη ζώνη του υποβιβασμού!!
Για μενα ο Στοχ είναι -τουλάχιστον- μια κλαση καλυτερος απ τον ροντριγκεζ.Μακαρι να τον παρουμε.
obanebane έγραψε:Χαρτάκια ότι να'ναι γράφεις φίλε.
Στο πρωταθλημα τι εκανε; 5 γκολ νομιζω ειχε αντε και 2-3 ασιστ ειναι αυτα νουμερα για τον Στοχ;
Εκτος αν τον συγκρινουμε με τον Μυστακιδη πχ...
Οταν παρνεις τον Στοχ και με τα λεφτα που επαιρνε επρεπε να ειχε τουλαχιστον τα νουμερα της τιτικας και δεν τα ειχε.Το οτι επαιξε σε ενα ματς δεν μου λεει κατι.
Η γραπτη επικοινωνια ειναι δυσκολη και πολλες φορες ευκολο να παραρμηνευτουν οι προθεσεις του καθενος. Επομενως πρεπει να ξεκαθαρισω οτι το σχολιο μου δεν ειχε κανενα κρυφο σκοπο μειωτικο απεναντι στην αξιοπιστια του φιλου, αλλα ειχε χαρακτηρα γενικο. Το διευκρινιζω αυτο μιας και ειναι αναγκαιο απο την στιγμη που ο φιλος ενιωσε την αναγκη,εξαιτιας του υφους μου, να μπει στην διαδικασια να απολογηθει ευγενικα για την αξιοπιστια των πληροφοριων του. Δεν διαφωνω για αρκετα οσων λες περι δημοσιογραφων και με ενοχλει πολυ η κακη ενημερωση και ακομα περισσοτερο η νοοτροπια πολλων εξ αυτων. Αυτους για τους οποιους ομως νιωθω τεραστια απεχθεια και οργη ειναι οι σανοπωληδες δημοσιογραφοι των ομαδων του ΠΟΚ . Εκει υπαρχει η μεγαλη σκοπιμοτητα και η πηγη παραγωγης 'κοινωνικου εργου' προσηλυτισμου του κοινου, κυριως απο γαυρους δημοσιογραφους και απο 'αντικειμενικους' . και δεν κατανοω γιατι ο ΠΑΟΚτσης δυσκολευεται να καταλαβει οτι εκει ειναι ο μεγαλος εχθρος και οχι οι κομπλεξικοι συμφεροντολογοι εντος τειχων.trouman έγραψε:aoratos έγραψε:Προφανως φιλε το ελεγκτικο πλαισιο στο οποιο υποκειται το γραπτο ενυπογραφο κειμενο σε μεσο ενημερωσης απεχει ετη φωτος απο τον αναξελεγχτο χυμα αφιλτρο λογο των εκατονταδων ανωνυμων προφιλ του ιντερνετ οπου η αληθεια και το ψεμα δεν υπαρχει κανενας απολυτος τροπος να ελεγχθουν και να διαχωρισθουν. Περα απο τις οικονομικες και νομικες προεκτασεις του να γραφεις κουραδες επωνυμα πανω απο ολα ελεγχεσαι και κριτικαρεσαι απο την ιδια την κοινωνια στην οποια ζεις.trouman έγραψε: Ενώ οι αρδ ποτέ δε γράφουν ό,τι τους γουστάρει και είναι μες στις επιτπώσεις..
Εντάξει, αυτό δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, προφανώς. Και όποιος μπαίνει εδώ και θεωρεί κάτι άλλο, άξιος της μοίρας του είναι. Για να το κλείνουμε το θέμα..οι αρδ γράφουν μερικές φορές περίεργα πράματα, ας τα πω ετσι, εξυπηρετούν συμφέροντα, δε νομίζω ότι υπάρχει αντίλογος σε αυτό. Επίσης, για την ομάδα μας συγκεκριμένα κάνουν πολύ πολύ κακό, γιατί είναι δημόσια πρόσωπα και δε γράφουν απλά στο paokmania. Είναι υπόλογοι, να το πω ευγενικά σε όλου εμάς που αγαπάμε την ομάδα. Όλο αυτό όμως, καμία σχέση με κάτι που μπορεί να επικαλεστεί ο καθένας εδώ μέσα ως εσωτερική πληροφορία, που το αξιολογούμε ο καθένας μας όπως γουστάρει. Οπότε εάν την έπεσες με τη μία στο φίλο τι θα πεις για τους μερικές φορές πληρωμένους κονδυλοφόρους. Το μόνο που πρέπει να πούμε υπέρ τους , ότι όταν γενικεύουμε μπορεί να αδικούμε κάποιον. Αυτά. Σόρυ για όσους περιμένουμε μεταγρφάς...
Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Κωνσταντινούπολη για παρουσιαστεί επίσημα από την Γαλατασαράι και είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει αγωνιστικά τον Λούκας Ποντόλσκι!
- ramolimendo
Από την στιγμή που ο Κατσουρ λέει ότι ο Ανσαριφάρντ είναι ο καλύτερος μάλλον δεν μας κάνει.
ramolimendo έγραψε:Από την στιγμή που ο Κατσουρ λέει ότι ο Ανσαριφάρντ είναι ο καλύτερος μάλλον δεν μας κάνει.
ναι γιατι εμεις ξερουμε περισσότερη μπλα απο κατσουρ άνετα ομως