Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν και φαινομενικά οι αρχές Γενάρη μας βρίσκουν με τα ίδια κενά συν το κενό του Ροντρίγκεζ έχω την αίσθηση και ίσως και μια κρυφή ελπίδα ότι το τέλος του μήνα αυτού θα μας βρει ιδιαίτερα δυναμωμένους. Μακάρι η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα γιατί πιστεύω τα καλύτερα έρχονται...
UGG

Δημοσίευση από UGG »

Κουραστήκαμε βρεεεεεεε ,,, μεταγραφή θα γυνει ; τα ρεπορταζια από το ξενοδοχείο τι λένε ; ))
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Θέλει να αποχαιρετήσει με συνεντεύξη τύπου ο Γκάρι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

TheCursed έγραψε:Η μεγαλη μαγκια του ιβιτς ειναι οτι οποιος και να ερθει κ οποιος και να παιζει η οχι ειναι δικη του επιλογη κ μεχρι τωρα δν νμζω οτι μας χαλασε καμια μεταγραφη καλοκαιριου εκτος του τιαμ π δν ηταν δικη τ οποτε μν ανχωνεσται οποιος και να ερθει θα ειναι καλος κ θα κολαει σε αυτο π θελει να παιξει λιγο υπομονη καμια ομαδα μεγαλη δν φτιαχτηκε σε 1 χρονο δουλευει σωστα σαν οργανισμος πλεον οταν συμβαινει αυτο κ ο αναστασακος να ερθει θα βαλει 10 γκολ οπως κ εβαλε το παλικαρι τοτε.Αν καταλαβαινεται τι εννοω.
Τα μόνα που με χάλασαν αρκετά προσωπικά, ήταν το ότι "χάθηκε" για κάποια χρήματα παραπάνω (δεν ξέρω πόσα ακριβώς φυσικά) ο Ματέους και ότι καθυστέρησε κάνα μήνα να έρθει ο Βαρέλα...

Ξέρεις κάτι παραπάνω γι αυτά απ όσα έχουν ήδη γραφτεί μήπως??? Κι αν μπορείς να πεις θα ήθελα να τα μάθω...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για να παρουμε καλυτερα το θεμα ροντειγκεζ ας φανταστούμε οτι έπαθε θλάση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

agios έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
Φεεεέταααααααααααα.... 8-)
Τι φετα ρε αγιε μου .Ετσι λεγαμε και το 15 και μειναμε με τον ...Κοστα στο χερι.Εξτρεμ θελαμε cb μας ηρθε.
Επτα εχει ο μηνας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

MANIAKOS έγραψε:Για να παρουμε καλυτερα το θεμα ροντειγκεζ ας φανταστούμε οτι έπαθε θλάση

χαχαχαχα!!! Έγραψες Γιώργο!!!
Επίσης ο Τζαβέλλας ρήξη χιαστών.
Άβαταρ μέλους
goran 64

agios έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ? :x :x :x
Φεεεέταααααααααααα.... 8-)
Μην κάνετε έτσι βρε αρρωστάκια μου...Σ/Κ έχουμε (ρεπάρουμε στις ανακοινώσεις για) και αγώνα αύριο... :roll:
Οπότε από Δευτέρα, πρώτα ο :pano: !!!! :D :opaokara: :opaokara:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

goran 64 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Η μεγαλη μαγκια του ιβιτς ειναι οτι οποιος και να ερθει κ οποιος και να παιζει η οχι ειναι δικη του επιλογη κ μεχρι τωρα δν νμζω οτι μας χαλασε καμια μεταγραφη καλοκαιριου εκτος του τιαμ π δν ηταν δικη τ οποτε μν ανχωνεσται οποιος και να ερθει θα ειναι καλος κ θα κολαει σε αυτο π θελει να παιξει λιγο υπομονη καμια ομαδα μεγαλη δν φτιαχτηκε σε 1 χρονο δουλευει σωστα σαν οργανισμος πλεον οταν συμβαινει αυτο κ ο αναστασακος να ερθει θα βαλει 10 γκολ οπως κ εβαλε το παλικαρι τοτε.Αν καταλαβαινεται τι εννοω.
Τα μόνα που με χάλασαν αρκετά προσωπικά, ήταν το ότι "χάθηκε" για κάποια χρήματα παραπάνω (δεν ξέρω πόσα ακριβώς φυσικά) ο Ματέους και ότι καθυστέρησε κάνα μήνα να έρθει ο Βαρέλα...

Ξέρεις κάτι παραπάνω γι αυτά απ όσα έχουν ήδη γραφτεί μήπως??? Κι αν μπορείς να πεις θα ήθελα να τα μάθω...
για ματεους χαλαστικα κ γω οχι για τα φραγκα 800 του εδινε ο Π.Α.Ο.Κ και 3 χαρτια οι κινεζοι τον χρονο αλλα για τν αγωνιστικη αξια του παιχτη π μακαρι να ερθει κ τωρα αν γινεται αλλα δν ξερω κατι πανω σ αυτο για τον βαρελα ο μπεκαλι εκανε τον δυσκολο κ για μενα προσωπικα πολυ καλα εκανε ετσι ειναι το σωστο για αυτα π ακουστηκαν οχι δν ξερω κατι παραπανω απο αυτα π ειπα μεχρι στιγμης εχω τν πληροφορια οτι ειμαστε κοντα αυτο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

MANIAKOS έγραψε:Για να παρουμε καλυτερα το θεμα ροντειγκεζ ας φανταστούμε οτι έπαθε θλάση
Ναι στο εγκεφαλο γ αυτο παρακαλαει να παει στην Πολη τωρα που ολοι την κανουν απο κει λογω τρομοκρατιας!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

makispaspartou έγραψε:Αν και φαινομενικά οι αρχές Γενάρη μας βρίσκουν με τα ίδια κενά συν το κενό του Ροντρίγκεζ έχω την αίσθηση και ίσως και μια κρυφή ελπίδα ότι το τέλος του μήνα αυτού θα μας βρει ιδιαίτερα δυναμωμένους. Μακάρι η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα γιατί πιστεύω τα καλύτερα έρχονται...
Ο προβληματισμός μας όμως είναι τι θα γίνει αν μέχρι το τέλος του μήνα γίνουν και κάνα δυο γκέλες... :oops:
Άβαταρ μέλους
goran 64

UGG έγραψε:Κουραστήκαμε βρεεεεεεε ,,, μεταγραφή θα γυνει ; τα ρεπορταζια από το ξενοδοχείο τι λένε ; ))
@Thanix, τι γίνεται στο δικό σου πόστο βρε??? Ρίξε κάνα spoiler γιατί δεν θα μας φτάσουν τα ΜΑΝΙοκαταθλιπτικά!

Στο δικό μου (που μπορεί να είναι λάθος αλλά δεν το κουνάω λέμε) πάντως σκέτη "σκουριά" μετά ολίγου πάγου...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Hermann έγραψε:Ανακοινώστε κάποιον δεν αντέχω άλλο έχω εξεταστική σε λίγο, με περιμένουν εργασίες και δεν έχω ανοίξει βιβλίο περιμένω όλη μέρα. Του Λουίζ Αντριάνο γιατί αργεί τόόόσο πολύ; Λέτε να γίνει κανένα θαύμα;
Δεν είσαι μόνος, άλλοι γράφουν εργασία για μεταπτυχιακό ...μεταξύ word και paokmania..μισός μισός ο χρόνος σχεδόν..

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Hermann έγραψε:Θέλει να αποχαιρετήσει με συνεντεύξη τύπου ο Γκάρι
Τι??? Μήπως για να μας πει αυτό με δικά του λόγια???
MANIAKOS έγραψε:Για να παρουμε καλυτερα το θεμα ροντειγκεζ ...πείτε... οτι έπαθε θλάση
:mrgreen:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

από Ολλανδία μεριά για Στοχ, πληροφορία της sabah

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=297643

Miroslav Stoch staat voor een terugkeer naar Griekenland. De Slowaakse aanvaller van Bursaspor lijkt opnieuw te gaan spelen voor subtopper PAOK Saloniki. (Sabah)

για εξτρεμ δεν έχει βγει κανένα άλλο όνομα, ή δεν θυμάμαι καλά, μάλλον είναι πράγματι ένας από τους στόχους μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”