Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Gospi »

TheCursed έγραψε:
Odi έγραψε:Εγώ τον Στοχ καθόλου απείθαρχο δεν τον θυμάμαι πάντως..Όταν έπαιζε (πριν τα σπάσει με τον Στέφενς) μια χαρά ήταν στο τακτικό κομμάτι.

Δεν τα εσπασε με τν στεφενς από μονος του αλλος του εβαζε λογια καποια στιγμη θα σ στειλω ενα αρθρακι με το τι εχει γινει απο τοτε π ανελαβε ο σαβιδδης τν παε κ απο ποιον ποιους κ ημασταν οτι να ναι σαν ομαδα με παιχτες μεσα π αν ηταν τωρα εδω οπως ο νατχο η ο νομποα θα ειχαμε καμια 30 βαθμους διαφορα απο τν 2ο.
Γραψτα ρε φιλε να τα δουμε ολοι γιατι θα εχει πολυ ενδιαφερον!
Ολοι υποψιαζομαστε οτι κατι βρωμουσε αλλα κανενας δεν ξερει με σιγουρια..
δωσε μια εικονα

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εμένα μου άφησε θετική τελευταία εντύπωση..Εκπληκτικό τέλος δεύτερου γύρου,πολύ καλός στα Play off και ο μόνος που σκύλιασε στον τελικό κυπέλλου..Κουδούνια τον είχε κάνει τον βάζελο.

Τέλος πάντων,εγώ πολύ θα τον ήθελα στην ομάδα..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Καμια ομαδα δεν παιρνει καποιο παιχτη ειτε για να παιξει ευρωπη ειτε για να παιξει καποιο ματς οι σοβαρες ομαδες παιρνουν παιχτες π θεωρουν οτι τς ανεβαζουν επιπεδο για να εξελιχθουν σε βαθος χρονου κ ο στοχ να επαιζε με σαλκε παλι οι πιθανοτητες με τς γερμανους ειναι μην το δενεται αυτο με τν ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ace79grpaok έγραψε:Δεν του κάνει ο στοχ?μάλλον περιμένει τον νειμαρ
Δεν λέμε παιχτικά βρε ace...Δεν έχουμε πει ότι εξετάζει πάρα πολύ τον επαγγελματισμό των παιχτών??? ;) :)

Δηλαδή τι??? Επειδή μας είπε ο Tupac ότι :"Αν Στοχ capuT τότε Ιβάν τσογλάν χανούμ, πρέπει να ισχύει κιόλας? :lol:
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Ειμαστε μια ομαδα με μεγιστο συμβολαιο καθαρα τα 800χλκ (δηλαδη με 40% φορο δινουμε 1,35 εκατ., αν ισχυει σε Α.Ε.οτι ισχυει στις αλλες εταιρειες ετσι ειναι , αν οχι δεν ξερω). Δεν δινεις παραπανω για να κρατας ισοροπιες που το θεωρω πολυ σωστο.
Για να ερθει παιχτης στη Ελλαδα πρπει να του δωσεις τουλαχιστον ενα 20% πανω απο αυτο που θα επαιρνε κανονικα αρα για να του δωσεις το μεγιστο δηλ.800χλκ πρεπει να ειναι ενας παιχτης των 650 στο εξωτερικο. Εκει παιζει κατα εμενα η μεγαλυτερη κλιμακα παιχτη που μπορεις να παρεις. Οι τουρκοι λογω και φορου δεν τους πιανεις (δηλαδη για να δωσουν τα ιδια 1,35εκατ μαξ σε συμβολαιο μεικτο ο παιχτης θα παρει 1,20εκατ.!!!)

Δηλαδη ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεις παιχταρα γνωστο ονομα ,απο το πανω ραφι οπως λεμε. Μονο παιχτες μικρους εξελιξιμους με λιγο παραπανω λεφτα ή σε μικρομεσαιες ομαδες καλων πρωταθληματων (στυλ κανιας) και παλι χρειαζεται πολυ σωστη προσεγγιση.

Αυτοι που ακουστηκαν τελευταια (Ντοι , λεοναρντο και ο επιθετικος της ανζι ) φαινεται οτι η ομαδα κανει σωστες πλεον προσεγγισεις αλλα λογικο ακομα να μην κλεινει ακριβως αυτον που θελει αν παιζει ή οχι ευρωπη. Δεν πιστευω οτι ειναι ικανο να χαλασει μεταγραφη. ο Στοχ ηταν ο μοναδικος απο οσους θυμαμε που τελευταιους 2 μηνες ειχε φανει οτι εβγαζε ενα ΠΑΟΚτσιδικο εγωισμο,ειδικα στο τελικο κυπελου επαιζε μονος του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok x.m. την Σάβ 07 Ιαν 2017, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Η μονη ενσταση που εχω για τον stoch ειναι το οικονομικο. Ειναι ο παικτης που μπορει να σου κανει την παραπανω ενεργεια που χρειαζεται για να παρεις καποια ματς που ειναι στα δυσκολα. Οταν ηταν σε μας ειχε κανει καταπληκτικο πρωτο διμηνο και ηταν αρκετα καλος στους τελευταιους μηνες. Ενδιαμεσα τον ειχαμε χασει βεβαια, αλλα ας πουμε οτι στα χαμενα ηταν ολη η ομαδα.

Εν πασει περιπτωσει αυτο που ξερω ειναι οτι στην τουρκια εχει πολυ μεγαλο μισθο. Αν ηταν να ερθει και να επαιζε σταθερα οπως τον αυγουστο-σεπτεμβριο του '13, τοτε θα ελεγα οτι αξιζει και ενα και εναμιση εκατομμυριο μισθου. Επειδη ομως κατι μου λεει οτι παλι θα ειναι μια ετσι μια γιουβετσι, πιστευω οτι δεν τα αξιζει αυτα τα χρηματα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

TheCursed έγραψε:
Odi έγραψε:Εγώ τον Στοχ καθόλου απείθαρχο δεν τον θυμάμαι πάντως..Όταν έπαιζε (πριν τα σπάσει με τον Στέφενς) μια χαρά ήταν στο τακτικό κομμάτι.

Δεν τα εσπασε με τν στεφενς από μονος του αλλος του εβαζε λογια καποια στιγμη θα σ στειλω ενα αρθρακι με το τι εχει γινει απο τοτε π ανελαβε ο σαβιδδης τν παε κ απο ποιον ποιους κ ημασταν οτι να ναι σαν ομαδα με παιχτες μεσα π αν ηταν τωρα εδω οπως ο νατχο η ο νομποα θα ειχαμε καμια 30 βαθμους διαφορα απο τν 2ο.
Αναμένουμε όλοι εναγωνίως αδερφέ...Κι όπως είπε και χθες ο @che4, γράφε συχνότερα αν μπορείς... 8-)
TheCursed

Gospi έγραψε:
TheCursed έγραψε:

Γραψτα ρε φιλε να τα δουμε ολοι γιατι θα εχει πολυ ενδιαφερον!
Ολοι υποψιαζομαστε οτι κατι βρωμουσε αλλα κανενας δεν ξερει με σιγουρια..
δωσε μια εικονα

θα το κανω θα γραψω ενα κειμενο με αυτα π εχω δει κ ξερω οχι αυτα π ακουσα απο αλλους αλλα απο μονος μ κ θα το στειλω με μαιλ στα παιδια π ειναι οι μοντ ς κ εφοσον το διαβασουν κ δν εχουν θεμα μπορουν να το ανεβασουν αλλα οχι ακομα .
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

TheCursed έγραψε:

Πότε θα το γράψεις;; περιμένουμε..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αυτο που λεει και ο Αποστολης ρε παιδια.

Ο Στοχ απο οτι φαινεται ειναι μια απο τις επιλογες αλλα δεν ειναι λογικο να ψαξτουν και να προτιμησουν καποιον που μπορει να παιξει Ευρωπη;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σιγα την Αλανιασπορ και τα λεφτα που δινει. Ομαδα που παλευει για την σωτηρια ειναι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο στόχ ήταν
Τρύπα αμυντικά και καλά του είναι αλήθεια
Αυτο

Αλλα εχει μεγαλη ποιοτητα οτι κ να λεμε κ δεν εχουμε πολυ στην ομαδα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ελπίζω να μείνουμε μακρυα απο παλαιμαχους. Κατά τα αλλα ..ησυχία
TheCursed

trouman έγραψε:
TheCursed έγραψε:

Πότε θα το γράψεις;; περιμένουμε..
Ανηκουν στο παρελθον ολα αυτα πλεον λειτουργουν ολα καλα θελω να πιστευω οποτε δν μας απασχολει ιδιαιτερα θα τα δειτε παντως δν θα αργησω απλα μια συμβουλη μν ακουτε ποτε κανεναν μονο τα ματια σας κ ανθρωπους τς οποιους εχετε σε εκτιμηση ο Π.Α.Ο.Κ ολα τα χρονι α ηταν αρρωστος μεσα κ εξω πλεον ειναι μονο εξω αλλα δν μπορουν να κανουν τπτ οι εξω μονο να κραζουν σε αρθρα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

agios έγραψε:Για να δούμε θα πετύχουν τίποτα οι πουθενάδες??
http://www.paok24.com/podosfairo/86139/ ... a-ton-stox
Χμ...... θα είναι όμως ο Στόχ στην Κων/πολη; :roll:
Αύριο έχει και διεθνές φιλικό η Σλοβακία με την Ουγκάντα. Βρίσκει κανά τσακάλι ποιοί παίκτες έχουν κληθεί από την Σλοβακία; Πλην Στόχ ρωτάω για να ξέρω αν θα δώ το φιλικό και για τον Σάμπο. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”