Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Για τα ευρωπαϊκά ματς που Μέτε ναι μεν μακαρι να παίζει οποίος ερθει αλλα δε θα ρίσκαρα να μην πάρω παικταρα για δυο ματς που πιθανώς δε θα περάσω κιολας
Υγ ευχαριστω κωστα
Υγ ευχαριστω κωστα
αν μου αρέσει κάτι με ίβιτς είναι ότι δεν πελαγώνουμε και ψάχνουμε ορθολογικά το γκολ ακόμα και όταν περνάει ο χρόνος. Και επειδή γενικά από το κέντρο και μπροστά στρουμφίζουμε επικίνδυνα και ο γίγαντας να ρθει δεν νομίζω να το γυρίσουμε στα γιουρούσια. Βέβαια για τα κόρνερ και τα στημένα είναι ταμάμK_geo έγραψε:εδω τον ανσφαριφαντ που παιζει στο πρωταθλημα μας, αναθεμα αν ενα 10% εδω μεσα τον εχει δει πανω απο 5 ολοκληρα ματς.
speedy.g, ο αριθμος των γεμισματων αυξανεται οταν εχεις να αντιμετωπισεις καταστασεις οπως πχ πρχθες στη λιβαδεια. αρα και οι πιθανοτητες το θηριο αυτο να κανει κινηση στην περιοχη για να εκμεταλλευτεί ενα τετοιο ερχόμενος μαλιστα με φόρα απο την πίσω ζώνη....υποθετικά παντα και ΑΝΝΝΝΝΝΝ έρθει, ολα στο χορτάρι. μα ολα.
- The_Stalker
Γμτ ρε Πόρκυ! Πάει ο ένας! Πάμε γερά για το 2/3!john4serres έγραψε:O Hugo Vieira του Ερυθρου Αστερα στην Ιαπωνεζικη Yokohama Marinos έναντι 500.000€
Επίσης, η Φόρζα πάλι λέει ότι ο ΝΝτόι είναι αμυντικό χαφ με πολλή φυσική δύναμη (και με ρεκόρ στα εργομετρικά σύμφωνα με την Άνζε)! Άντε μακάρι να ρθει
Συντάσσομαι με τον φίλο. Εκτός από τα 3-4 δύσκολα ματς όλο τον χρόνο που μπορούμε να πάμε πιο συντηρητικά και μπορεί να είναι χρήσιμος και μαζί με κάνιαςchrisg4 έγραψε:sic-4
Δε διαφωνώ μ αυτό που λες άλλο είπα. Ότι από αυτά που είδα μονο ως εξαρι μπορώ να τον δω στον φετινό ΠΑΟΚ. Με τίποτα οχτάρι που λένε κάποια παιδιά. Για την θέση διαφωνώ δηλαδή όχι για τον παίχτη.
Στην διάταξη που είδα παντως καθαρό εξαρι αλλον εχουνε κ αυτον πιο μπροστα
-
mbison
Εγω πιο πολυ με τσιμι τον βλεπω δίδυμοspeedy.g έγραψε:Συντάσσομαι με τον φίλο. Εκτός από τα 3-4 δύσκολα ματς όλο τον χρόνο που μπορούμε να πάμε πιο συντηρητικά και μπορεί να είναι χρήσιμος και μαζί με κάνιαςchrisg4 έγραψε:sic-4
Δε διαφωνώ μ αυτό που λες άλλο είπα. Ότι από αυτά που είδα μονο ως εξαρι μπορώ να τον δω στον φετινό ΠΑΟΚ. Με τίποτα οχτάρι που λένε κάποια παιδιά. Για την θέση διαφωνώ δηλαδή όχι για τον παίχτη.
Link για Cheikh Ndoye
Angers- Nantes
http://www.fullmatchreplay.com/replay.p ... &vid=66031
Pari- Angers
http://www.fullmatchreplay.com/replay.p ... &vid=64463
Angers- Nantes
http://www.fullmatchreplay.com/replay.p ... &vid=66031
Pari- Angers
http://www.fullmatchreplay.com/replay.p ... &vid=64463
Ο τσίμι είπαμε φεύγει το καλοκαίρι αφούMANIAKOS έγραψε:Εγω πιο πολυ με τσιμι τον βλεπω δίδυμοspeedy.g έγραψε:Συντάσσομαι με τον φίλο. Εκτός από τα 3-4 δύσκολα ματς όλο τον χρόνο που μπορούμε να πάμε πιο συντηρητικά και μπορεί να είναι χρήσιμος και μαζί με κάνιαςchrisg4 έγραψε:sic-4
- Dimitris_L4
Μια διαπιστωση που εκανα...
Ολοι λεμε ποσο υποβαθμισμενο ειναι το πρωταθλημα μας και ποσο μη ελκυστικο ειναι το ονομα της ομαδας σε παικτες.. κι εγω πολλες φορες εχω αναφερθει σε αυτο. Ομως απο το ρεπορταζ του Ντου προκυπτει πως "δεν θελουν να του κοψουν τα ονειρα για κατι καλυτερο".
Ισως τελικα να το παρακανουμε με αυτο το επιχειρημα. Το γεγονος της συμμετοχης στο EL απο μονο του ειναι μεγαλο δελεαρ για καλους παικτες που παιζουν σε μικρομεσαιες ομαδες καλω πρωταθληματων με τις οποιες δεν προκειται να παιξουν ποτε Ευρωπη.
Ολοι λεμε ποσο υποβαθμισμενο ειναι το πρωταθλημα μας και ποσο μη ελκυστικο ειναι το ονομα της ομαδας σε παικτες.. κι εγω πολλες φορες εχω αναφερθει σε αυτο. Ομως απο το ρεπορταζ του Ντου προκυπτει πως "δεν θελουν να του κοψουν τα ονειρα για κατι καλυτερο".
Ισως τελικα να το παρακανουμε με αυτο το επιχειρημα. Το γεγονος της συμμετοχης στο EL απο μονο του ειναι μεγαλο δελεαρ για καλους παικτες που παιζουν σε μικρομεσαιες ομαδες καλω πρωταθληματων με τις οποιες δεν προκειται να παιξουν ποτε Ευρωπη.