Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:Επειδή είναι υπό ανακαίνιση το Μακ Παλλάς την βγάζω 6 μέρες τώρα μέσα-έξω απ το Kempinski αλλά τζίφος! 8-)
Κάτι με είπε ο κολλητός μου ο ρεσεψιονίστ ότι μάλλον μέσα στο Σ/Κ θα έχουμε αφίξεις, οπότε δεν το κουνάω... :mrgreen:
Ρε ο Thanix με λέει είσαι σε λάθος ξενοδοχείο!!!

Χμ....
Μήπως;;;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ace79grpaok έγραψε:Πιστεύω ότι με την ανακοίνωση γκαριι στην φενερ θα σκάσει και ο αντικαταστάτης του.
Δυσκολα :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

εννοει αφου παει απο γαλατα σε φενερ και παρουμε το ποσοστο μεταπωλησης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:
goran 64 έγραψε:Επειδή είναι υπό ανακαίνιση το Μακ Παλλάς την βγάζω 6 μέρες τώρα μέσα-έξω απ το Kempinski αλλά τζίφος! 8-)
Κάτι με είπε ο κολλητός μου ο ρεσεψιονίστ ότι μάλλον μέσα στο Σ/Κ θα έχουμε αφίξεις, οπότε δεν το κουνάω... :mrgreen:
Αν έχεις θέμα φύγε, Ο thanix έχει ανέβει επίπεδο, έμαθε όλες τις καμαριέρες

SM-G935F
Με τις μαγείρισσες (που κουλαντρίζομαι του λόγου μου) όμως είναι πιο εύκολο και πιο συμφέρον το θέμα... 8-)
Μαθαίνω και για την ακριβή διατροφή των νέων αποκτημάτων μας!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Επειδή εκείνη την ώρα έψαχνα για στοχ μπερδεύτηκα :) :) :) .Αυριο ο γιατί πάει τουρκια και ανακοινώνεται άρα θα σκάσει μύτη το ονομα του αντικαταστάτη.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Για να δούμε θα πετύχουν τίποτα οι πουθενάδες??
http://www.paok24.com/podosfairo/86139/ ... a-ton-stox
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:
Ρε ο Thanix με λέει είσαι σε λάθος ξενοδοχείο!!!

Χμ....
Μήπως;;;

SM-G935F
Πφφφφφφφφφφφφφ...δεν το πιασες το ουσιώδες του θέματος ρε Γιώργο μου??? :?

Σπρώχνω για τις 400 λέμε... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ να ξαναρωτήσω. Αυτόν τον Endoy τον έχει δει κανεις να παίζει ολόκληρο αγώνα? Γιατί από τα βιντεάκια μου κάνει για ένα ψηλό αμπαλο εξάρι που τα μονα προσόντα που έχει είναι ο όγκος και το ψηλό παιχνίδι. Δεν βλέπω κάτι άλλο και δε μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό. Δηλαδή πέρα από τα παιχνίδια με Σάλκε και 2-3 ντέρμπι εκτός στην Ελλάδα δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παιχνίδι που θα χρειαστεί να κατεβουμε με δίδυμο Canas Endoy στα χαφ. Κι αν παίζει οχτάρι στην ομάδα του τώρα είναι μάλλον επειδή είναι μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρια της και είναι λογικό να παίζει με τόσο αμυντικογενές οχτάρι. Το ξαναλέω αυτή την εντύπωση μου έδωσε από τα βιντεάκια. Δεν τον έχω δει ποτε και ούτε τον ξέρω γενικά γι αυτό ρωτάω αν τον έχει δει κανεις σε ολόκληρο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Σπρώχνω για τις 400 και είναι το μόνο που που Σπρώχνω.. Αν γεμίσουμε μαυρουληδες θα νάι η Τζούλια συνέχεια στην 4 . εκεί παίζει ούτως ή άλλως πολύ μαυρίλα.. Γιατί δεν παίρνουμε τον μικρό αντετοκουμπο για τέρμα; :pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω γιατί πιστεύω ότι απέναντι στις κλειστές άμυνες θα κάνει πάρτυ στον αέρα;

ότι και να είναι θεωρώ ότι η τετράδα βασικών-αναπληρωματικών στα χαφ είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. δλδ Κανιας, Ντου, Τσιμιροτ και Σακοφ ειναι πραγματικά κορυφαίοι στο πρωτάθλημα μας και θα έπαιζαν επί το πλείστον βασικοί σε όλους τους αντιπάλους μας!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι να πει ενα ολοκληρο παιχνιδι.μπορει στο συγκεκριμενο που ειδε καποιος(καμμενος) να εβγαλε ματια η να ηταν χωμα.
οπαδο της ανζε πρεπει να βρεις για να εχεις τετοια πληροφορηση.
ψηλος ειναι,αρχηγος της ομαδας ειναι,γκολ παρα πολλα για τη θεση εχει βαλει(πιο πολλα απο οτι ο ζουζουνια που ειναι κ επιθετικος).τι αλλο θελεις.τον τσιμιροτ ποιος τον ειχε δει.το μπισεσβαρ ποιος τον ειχε δει.γενικα απο αυτους που παιρνουμε τοσα χρονια ελαχιστους εχουμε δει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστό κρις για εντοι εχει κανεις λινκ απο αγώνες να δω ;εχω χρονο σημερα

Αυτος ο μπόλικ στα βιντεάκια φαινεται τεχνίτης δυνατος οποτε λογικα το μείον ειναιβοτι δε σκοράρει πολυ οποτε ιςως ειναι ο χασογκολης που ήθελα κ σχετικά φτηνός

Μαζι με στοχ ωραια τριάδα μετεγγραφων μακαρι
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

K_geo έγραψε:εγω γιατί πιστεύω ότι απέναντι στις κλειστές άμυνες θα κάνει πάρτυ στον αέρα;

ότι και να είναι θεωρώ ότι η τετράδα βασικών-αναπληρωματικών στα χαφ είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. δλδ Κανιας, Ντου, Τσιμιροτ και Σακοφ ειναι πραγματικά κορυφαίοι στο πρωτάθλημα μας και θα έπαιζαν επί το πλείστον βασικοί σε όλους τους αντιπάλους μας!
πώς βγάζεις αυτό το συμπέρασμα geo για τις κλειστές άμυνες?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εδω τον ανσφαριφαντ που παιζει στο πρωταθλημα μας, αναθεμα αν ενα 10% εδω μεσα τον εχει δει πανω απο 5 ολοκληρα ματς. 8-)

speedy.g, ο αριθμος των γεμισματων αυξανεται οταν εχεις να αντιμετωπισεις καταστασεις οπως πχ πρχθες στη λιβαδεια. αρα και οι πιθανοτητες το θηριο αυτο να κανει κινηση στην περιοχη για να εκμεταλλευτεί ενα τετοιο ερχόμενος μαλιστα με φόρα απο την πίσω ζώνη.... :roll: υποθετικά παντα και ΑΝΝΝΝΝΝΝ έρθει, ολα στο χορτάρι. μα ολα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ποιος ανασφραρισταντ βρεεεε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”