Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από TheCursed »

che4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Κατι αλλο τωρα για το κειμενο του σουρμε ειναι σαν τα εγραψα εγω ξεκαθαρα μν ακουτε τυπους οι οποιοι μεχρι χθες λεγανε δν χριαζεσαι φορ εχεις τν κλαους κ τωρα βγαζουν αχρηστο ιβιτς μιχελ γιατι δν πηρε φορ ειναι οφθαλμοφανεστερο οτι εξυπηρετουν σκοπιμοτητα οσο για το 31 αυτος ειναι υπαιτιος για πολλα στν ομαδα απλα δν μιλουσα τοσα χρονια γιατι φορουσε τον δικεφαλο στο στηθος.

να γραφεις πιο συχνα

Να σαι καλα λογω δουλειας δν εγραφα αλλα παντα βλεπω τι λετε οταν εχω να πω πραγματα θα γραφω.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Demir έγραψε:Ταχύτατος ,σούταρα,κουβαλάει μπάλα κάτι που έχουμε να δούμε σε φορ απο μιετσελ, αν ήταν 25 αντι 28 θα έλεγα με χίλια...
Γενικα όντως ενδιαφέρον παικτης...
Στα αρνητικά η ατελείωτη μιρλα που θα ακουστεί ....
και γι'αυτον μιρλα..ποιον περιμενουμε πια?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

http://www.takvim.com.tr/spor/2017/01/0 ... ni-calacak

εδώ λέει πως πάμε Κων/πολη για να κλείσουμε την μεταγραφή του Στοχ, ότι αυτός και η γυναίκα του θέλουν να έρθουν Ελλάδα, και πως η Φενερ θα ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο μέσος facebookάκιας ΠΑΟΚτσης περιμένει τον μορατα η έστω τέτοιου επιπέδου...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Λίγος ο Μοράτα, από Ιγκουαΐν και πάνω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δηλαδή, αυτή την στιγμή προηγούνται στα πόλς οι:

Σεικ Εντόι (μπόξ το μποξ)
Στοχ (αντι Γκάρυ)
Μπολί (9άρι)

Για να δούμε γιατί μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κλείσουν κάποιοι.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Στο 9 ίσως και ο Μουκάνντζο που γράφει η Μέτροσπορ, η Λοριαν πάει για βούτα, ο παίχτης θα πάει στο κόπα άφρικα, ίσως να ψάχνεται να την κάνει από τώρα. Για τον Μπολί, κάποιος είχε γράψει πριν μέρες ότι κάτι περιμένουμε από Ανζι που βαράει διάλυση, τώρα αν εννοούσε αυτόν άγνωστο
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

GoMaRoS έγραψε:Στο 9 ίσως και ο Μουκάνντζο που γράφει η Μέτροσπορ, η Λοριαν πάει για βούτα, ο παίχτης θα πάει στο κόπα άφρικα, ίσως να ψάχνεται να την κάνει από τώρα. Για τον Μπολί, κάποιος είχε γράψει πριν μέρες ότι κάτι περιμένουμε από Ανζι που βαράει διάλυση, τώρα αν εννοούσε αυτόν άγνωστο
:pano:
Δεν νομίζω να κινούμαστε προς τα εκεί για Μουκάντζο για τον Cheikh Ndoye ναι είναι ενδιαφέρον για να τον πάρουμε δεν έχει τέτοιο στην λίγδα παίχτη απ΄ κάτι υπερεκτιμένους Μιλιβόγεβιτς και δεν ξέρω εγω τι.
Ο Cimi 5κλάσεις πάνω απ τέτοιους.
Εχω την εντύπωση επειδή ο Luis Adriano δεν έκλεισε ακόμα για Μόσχ πιστευω πωςσ 1ος στόχος του Μίχελ θα είναι αυτός για αυτό καθυστερεί και η άφιξη επιθετικού μας. (είχαν πεί μέχρι 3 του μήνα θα είναι εδω με το ματς με τον λεβαδειακό) κ 2η περίπτωση βλέπω να είναι ο Ansarifard σταντ μπαι μακάρι να βγώ ψεύτης.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με Ν'Ντοι κ παιχταρα εξτρεμ μπορω να δεχτω ανφαρισταντ η οπως λενε τον φιλομενο του νιονιου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:ε ποιον θελεις εσυ.να δουμε και που βρισκεται η συγκριση.
Εναν σεντερ φορ με υψηλες παραστασεις που θα μας φερει αυτο που χρειαζομαστε. Οχι ακομα μια φωτοβολιδα μικρομεσαιου
πες ενα παραδειγμα ρε παιδι μου να συνεννοηθουμε
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... y-paok-vid
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Δεν ξέρω ποιους θα φέρουν στο τέλος πάντως πρέπει να βρουν και κάτι καλό για αντιροντριγκεζ.
Στο θέμα ΕνΝτοι νομίζω πως θα έχουμε θετικά αποτελέσματα γιατί όλα συναινουν προς αυτό.
Στο θέμα του φορ το πρόβλημα είναι καθαρά δουνεν και λαβείν Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι ένα ποσό που οι «καλοί» φορ σπάνια δεχονται γνωριζοντας και ποσο υποβαθμισμένο είναι το πρωτάθλημα μας.
Τώρα για εξτρεμ ή Εμεις θα είμαστε πολύ μάγκες που θα βρούμε στα ίδια λεφτά καλύτερο του ροντριγκεζ ή οι τουρκοι πολύ χαζοί αλλιώς δεν γίνετε.Εάν υπήρχαν καλύτεροι και με λιγότερα λεφτα διαθέσιμοι γιατί αυτοι ντε και καλά να πάρουν τον Γκάρυ ? (λόγο τρομοκρατίας δεμ παίζει σε χώρα με 100 και βάλε εκατομμύρια πλυθησμό και 15 μόνο η πόλη γινονται και περισσότερες βλακείες αλλά με τα ίδια ποσοστά να είσαι μεσα σε αυτές).
Με τα ονοματα που ακούγονται θα ήθελα Maicon,N'Doye,Mukandjo και το καλοκαίρι τον leonardo
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν παίζει "κομβικό ρόλο ο τσιτσιακώφ" όπως λένε εγώ τους πιστεύω, ξέρουν αυτοί..
:lol: :lol: :lol:
βέβαια παρακάτω λένε ότι ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, κι όχι εμείς προς αυτόν..

τι αμαρτίες πληρώνεις ρε Ιβάν...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

[youtube]apbEFwvjREU[/youtube] :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν ερθει το πουλεν μου Πετρο μην σε πετυχω πουθενα. :mrgreen: Αυτος ο Μπολι δεν φαινεται κακη περιπτωση σε σχεση και με οσους εχουν ακουστει,το μονο που με τρομαζει ειναι οτι μαζευεται πολυ Αφρικη βρε παιδι μου,ευχη και καταρα ειναι αυτο.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

joshua έγραψε:Αν δεν ερθει το πουλεν μου Πετρο μην σε πετυχω πουθενα. :mrgreen: Αυτος ο Μπολι δεν φαινεται κακη περιπτωση σε σχεση και με οσους εχουν ακουστει,το μονο που με τρομαζει ειναι οτι μαζευεται πολυ Αφρικη βρε παιδι μου,ευχη και καταρα ειναι αυτο.
:nairepaok:
Joshua ότι μαθαίνω όχι αρδια το γράφω εδω μέσα!Μακάρι τη Δευτέρα να έχουμε 2 Miro στην Προπόνηση!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”