Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από simba »

Οκ ντεσπε, δεκτον!
Hermann έγραψε:Ρε παιδιά μην αγχώνεστε και μη γκρινιάζετε. Λέτε ο Βλαντ να μην έχει κάνει την έρευνα του; Και βασικά αντί αυτού του Σάχωφ θα προτιμούσα τον οποιονδήποτε, ειδικά όταν αυτός ο οποιοσδήποτε είναι 1.92, με καλά στατιστικά και παίζει Ligue 1.
Βρε ο αντι-Τσιμι να μην ειναι ή το βαρβατο συγχρονο 8αρι που λεγαμε, και ας ειναι οποιος "αντι" θελει.. ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Βαρβατος πρεπει να ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απο οτι καταλαβα σχεδον κανεις δεν τον εχει δει τον εντοι κ φασεις ιδιαίτερα δεν εχει στο ιντερνετ

Εγω βλεπω παικτη διεθνή με καλη χρηματιστηριακή αξια που άργησε να φανει σε καλη ηλικια γιατι αν ήταν μικρότερος ούτε στο τηλέφωνο θα μας απαντούσε
Ειμαστε ευκαιρία του να παιξει ευρωπη στα 30 του - σημαντικό

Δεν τον νερω οποτε δε μπορω να πω αν εχει καλο πασιγκ γκειμ Σουτ αν πατάει περιοχή κλπ
Αν τον θελουν μακαρι μα ερθει σιγουρα δυναμη μας λειπει απο το κεντρο

Για φορ μυστήριο δεν ακούγεται κ τίποτα

Για εξτρεμ εχει πολλές λυςεις κ θα ελεγα ιςως αν πανε σε επένδυση να παμε κ σε δυο παικτες
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και ο τζονι, βαρβατος ειναι :mrgreen:
Εικόνα

Οπως και αυτος, σε σωματικα προσοντα

Anw, φτανει, το τεντωσαμε με τον Luther
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

simba έγραψε:
Βρε ο αντι-Τσιμι να μην ειναι ή το βαρβατο συγχρονο 8αρι που λεγαμε, και ας ειναι οποιος "αντι" θελει.. ;)
Αντι-Cimi δεν είναι σίγουρα, αυτός το καλοκαίρι πιστεύω θα φύγει σιγά μη τον αφήσουν (και αυτόν) τώρα. Με το ζόρι εδώ! :P

Ε ναι, για αντι-σαχωφ προορίζεται στα ματς με πιο ποιοτικές ομάδες, στα άλλα που παίζουμε με τα χωριά (70% ομάδες σουπερλιγκ) έχεις πέλκα-μπίσεσβαρ που είναι βελτιωμένοι. Υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

για φορ θελω καποιον κοντο
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

trouman έγραψε:Μη με πείτε γιατί έκατσα και το διάβασα..

το διάβασα αν και δεν το κάνω συνήθως απλά για να βλέπουμε πώς παίζεται το παιχνίδι, πώς κάποιος δημιουργοεί κλίμα με τόσες αναφορές αρνητικές, με μία φράση , με τα γνωστά τρικ, και καλά δεδομένο το ξενέρωμα κ.α.
Να μερικές φράσεις από το άρθρο γνωστού αρδ..

λίγο οφφ μπορεί να είναι το θέμα, αλλά μέσα στα άλλα ας το πάρει το ποτάμι

.....

Διακρίνω ένα ξενέρωμα επειδή φεύγει ο Γκάρι Ροντρίγκες. Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ χάνει σε συγκεκριμένα στοιχεία από την φυγή του Αφρικανού.

O ΠΑΟΚ χάνει λόγω Ροντρίγκες την ταχύτητά του, τα γκολ του, τις ασίστ του, χάνει νούμερα που φέτος κανένας άλλος δεν τα έδωσε. Χάνει την φάση από το πουθενά και ένα παιδί που τακτικά ήταν σοβαρό. Ήταν προσηλωμένος τακτικά.

Έχουμε κολλήσει πως πρέπει πάση θυσία να αντικατασταθεί ο Ροντρίγκες άμεσα. Για εμένα προσωπικά, το κενό του Ροντρίγκες είναι εξίσου σημαντικό με αυτά που γνωρίζαμε

Στα εξτρέμ σίγουρα παίζει του Στοχ. Εμένα σίγουρα δεν με χαλάει ο Σλοβάκος απλά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι θα κληθούν να τον διαχειριστούν πως είναι ένα μυστήριο παιδί Όχι κακό, απλά θέλει ντάντεμα.

Απλά έχω την αίσθηση πως ο Ιβάν που έχει καταλάβει τι ξεφωνητό πέφτει για τον Ροντρίγκες, θα χρυσώσει το χάπι και θα ρίξει χρήμα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα που στεναχωρούν τους οπαδούς και είναι πολύ λογικό. Και δεν είναι παράλογοι. Μπήκαμε στις 7 του μηνός και δεν έχουμε κλείσει φορ παρότι οι καλοκαιρινές εξαγγελίες μιλούσαν για την ανάγκη απόκτησης ενός. Από εκεί που ψάχναμε την ενίσχυση, βρεθήκαμε αποδυναμωμένοι με την φυγή Ροντρίγκες.

Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να έχει λειτουργήσει πιο γρήγορα και να μην υπάρχει αυτό το κλίμα.

Συγνώμη που ακριβώς βλέπεις κάτι παράλογο ; Η κατάσταση έτσι ακριβώς είναι , εγώ είμαι αισιόδοξος αλλά έχω και τις ανησυχίες μου.Δηλαδή πως να το κάνουμε η κατάσταση στο θέμα ροντρίγκεζ και μεταγραφών δεν έχει μέχρι στιγμής και την καλύτερη εξέλιξη.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εγω τν ξερω τν παιχτη κ σας ειπα οτι δν υπαρχει αλλος τετοιος στν ελλαδα ας κλεισει με το καλο κ θα το δειτε οσο για σαμπιονα κ πρεμιερ εννοειται καμια σχεση για μενα το σαμπιονα ειναι το καλυτερο μαζι μ ισπανικο απο πολλες αποψεις οσο για το σαχοφ π λετε μερικοι εμενα μ αρεσει κ θα παρει κ αλλες ευκαιριες αλλα τα βασικα γραναζια θα ειναι τσιμι κανιας κ εντοι σε δυσκολα ματς σε πιο ευκολα θα σπανε ειτε θα παιζει κανας μπισεσβαρ ειτε κανας πελκας ειτε ο εντοι μονος τ μαζι ε με κανιας αρ εξτρεμ κ φορ ερχονται στα κοντα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλός, αλλά άπραγος. :lol:
TheCursed

Κατι αλλο τωρα για το κειμενο του σουρμε ειναι σαν τα εγραψα εγω ξεκαθαρα μν ακουτε τυπους οι οποιοι μεχρι χθες λεγανε δν χριαζεσαι φορ εχεις τν κλαους κ τωρα βγαζουν αχρηστο ιβιτς μιχελ γιατι δν πηρε φορ ειναι οφθαλμοφανεστερο οτι εξυπηρετουν σκοπιμοτητα οσο για το 31 αυτος ειναι υπαιτιος για πολλα στν ομαδα απλα δν μιλουσα τοσα χρονια γιατι φορουσε τον δικεφαλο στο στηθος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

"Εννοειται καμια σχεση το σαμπιονα με την πρεμιερ"

ελεος ρε παιδια, τα γκολ που μπαινουν, ειδικα αναμεσα στις μικρομεσαιες τα βλεπετε? τι επειδη υπαρχει ο so called ρυθμος απ'τους μαυρουκους? Τι σχεση εχει με την ποιοτητα του ισπανικου...
TheCursed

simba έγραψε:"Εννοειται καμια σχεση το σαμπιονα με την πρεμιερ"

ελεος ρε παιδια, τα γκολ που μπαινουν, ειδικα αναμεσα στις μικρομεσαιες τα βλεπετε? τι επειδη υπαρχει ο so called ρυθμος απ'τους μαυρουκους? Τι σχεση εχει με την ποιοτητα του ισπανικου...
αυτο ειπα οτι μαζι με το ισπανικο για μενα ειναι τα καλυτερα η πρεμιερ για μενα ειναι μονο brand names τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

john4serres έγραψε:για φορ θελω καποιον κοντο
Ι LOVE U

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παντως σιμπα εχει εντυπωσιακά νουμερα για Σαμπρίιονα