Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paok x.m.

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από paok x.m. »

Ρε παιδια τοσο καλος παιχτης και μεχρι τα 30 πως δεν πηρε μεταγραφη σε μεγαλο συλλογο και εχει 300-350 χλκ ετησιο μισθο; Δεν λεω οτι δεν ειναι αλλα ειναι λιγο περιεργο λογω ηλικιας.
Βεβαια καταλαβαινουμε ολοι οτι πρεπει στα 30 να του κανεις συμβολαιο με 50% αυξηση για να τον δελεασεις να ερθει εδω. Δηλαδη το μειονεκτημα που εχουμε σαν χωρα και σαν ονομα ειναι τεραστιο!!!
Παντως σαν κινηση οτι γινεται απο γαλλικο πρωταθλημα το θεωρω για Ελλαδα πολυτελεια!!!
Απο πανιωνιο μονο μασουτ παιδια !!! Ειναι ο μονος που μπορει να παιξει σε εμας.Με Ανσαριφατ καπελωνουμε απλα οτι εχουμε
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παιδιά ακόμα και να συμφωνήσεις με εναν παίκτη υπαρχουν πολλά διαδικαστικά για να ολοκληρωθει η μεταγραφή. Γιατί μέχρι να πέσουν οι υπογραφές μπορεί να αλλάξουν άμεσα τα πλάνα της ομάδας που αγοράζει/πουλάει. Μπορεί να ειχαμε κλείσει παίκτη με 1Μ απο Οκτοβρη χωρίς υπογραφές και η ομάδα του να περιμένει ακόμα πρόταση 2+ απο Αραβία/Κίνα. Η μπορεί να ειχαμε κλείσει τον 5ο μέσο απο μεγάλη ομάδα και να τραυματίστηκαν οι 2 βασικοί της και να περιμένουμε να πάρουν παικτη. Μπορεί να έχουμε συμφωνήσει με ομάδα και παίκτη και να άλλαξαν προπονητή Νοέμβρη που υπολογίζει αυτον που θέλουμε. Η μπορει η καθυστέρηση να οφείλεται στο ποτε θα ερθει ο Ιβαν, ή ακόμα ποτε θα φύγει ο Τζιόλης για να αδειάσει χώρος στο μπάτζετ.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε τι παιζει, το θέμα είναι πως στα μισά της σεζόν η ομάδα βγάζει υγεια και οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι δείχνουν πως γίνεται καλη δουλεια. Θέλει υπομονή, οι ανακοινώσεις φαίνεται να είναι κοντά. Ας έχουμε λίγη αισιοδοξία και ας βάλουμε το λιθαράκι μας να υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

DimitrisS έγραψε:Που μπορουμε να βρουμε κανα φετινο ματς της Ανζε ολοκληρο;
Με Παρι που μαλλον θα την εχει κλεισει στα καρε της
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match/#2

περισνο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ωραιος Σιμπα! Ευχαριστω.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

paok x.m. έγραψε:...Με Ανσαριφατ καπελωνουμε απλα οτι εχουμε
o Klaus εχει 0 εως τωρα. Ας ερθει ο Καριμ μηπως κ παρει μπρος. Θα τον καπελωναμε αν φερναμε μια φορακλα βασικουρα. Τοτε δεν θα ξαναπαιζε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:@apache4 το γαλλικο πρωταθλημα ειναι πολυ ακριβο. Ο συγκεκριμενος παικτης αν δεν ειχε μονο 6 μηνες στο συμβολαιο του θα κοστιζε τουλαχιστον 4-5Μ κ ας ειναι 30ρης. Και φυσικα το 1,5Μ ειναι τα χρηματα που ζητουν αυτοι, οχι το ποσο της τελικης συμφωνιας...

@desperado: ο σαββιδης ως επιχειρηματιας βαζει χρηματα ως επενδυση. Ποιο το νοημα λοιπον να δωσει 5Μ για ενα και μονο παικτη ρισκαροντας ετσι ενα τεραστιο ανοιγμα στο ταμειο της ομαδας; Μονο και μονο για να ικανοποιησει τη μεταγραφολαγνεια μας;;
Αφού είναι τόσο καλό αυτό το θεριό, απορώ γιατί δεν έχει κλείσει ήδη σε καμιά άλλη γαλλική ή άλλου πιο κοντινού στο γαλλικό πρωτάθλημα ομάδα, γι αυτές που το 1,5 μύριο είναι για τα ετήσια σπόρια να περνάν την ώρα τους...

Να κάνει άνοιγμα για να κάνει επιτέλους ανταγωνιστική ομάδα, έστω και στην Ευρώπη, δεν παίζει με τίποτα δηλαδή???

Όσο για την τακτική του ποδοσφαίρου που θα μιλήσουμε (και) σήμερα, ας πω κι εγώ την @@παριά μου...

Για όσους τυχόν έχουν παράπονα απ τον Τσίμιροτ, τους (ξανα)ενημερώνω ότι ο παίχτης είναι καθαρό 6άρι-deep laying play maker, θέση στην οποία παίζει και στην εθνική του, όποτε παίζει κι όχι 8άρι box to box...

Ο Ίβιτς όμως μάλλον προσπαθεί να τον χρησιμοποιεί σαν 6άρι-ψευτο8άρι, ξέροντας ότι δεν έχει και πολύ τις προωθήσεις (δύο φορές στο τελευταίο 10λεπτο, όπως τόνισα στην ανάλυση μου, στον αγώνα της Λιβαδιάς βρέθηκε στα πλάγια - μια δεξιά και μια αριστερά - σαν δεύτερος εξτρέμ, αλλά μόνο κατόπιν εντολών φαντάζομαι κι επειδή πιεζόμασταν να βάλουμε γκολ), γιατί έχει πάρα πολύ καλή τακτική παιδεία στα κλεισίματα των χώρων και είναι ασυναγώνιστος για να κουβαλήσει 5-10 μέτρα την μπάλα και να δώσει μια σωστή πάσα μπροστά ή στα πλάγια, ανοίγοντας το παιχνίδι, κάτι που δεν το χει τόσο ο Κάνιας, αλλά ο Σάκχοφ όταν αγωνίζεται σαν 8άρι, που είναι και η θέση του (box to box μάλιστα)... ;)
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Τα ποσα μεταγραφης που εχουν γραφτει για τον παικτη εστω και σαν φημη ειναι πολυ μεγαλα
Γιατι δε πηρε μεταγραφη σε καποια ομαδα αγνωστο...
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

BlackBlockAttack έγραψε:Τα ποσα μεταγραφης που εχουν γραφτει για τον παικτη εστω και σαν φημη ειναι πολυ μεγαλα
Γιατι δε πηρε μεταγραφη σε καποια ομαδα αγνωστο...
1,5 μυριο για τον αρχηγο και καλυτερο παιχτη μεσαιας ομαδας του σαμπιονα ειναι πολυ μεγαλο ποσο?
Σοβαρευτειτε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε Ανσαριφάντ?Νομίζω ο φορ θα ναι άλλος και αναλωνόμαστε πολύ με δαύτον.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το ποσο που γραφεται ρε σεις για το θηριο ειναι 1,5 σαν αρχικη. Ο Μηλιος που εχει πληροφοριες (λεει), αναφερει οτι το ποσο μπορει να κατεβει ευκολα αν θελει ο ποδοσφαιριστης να φυγει και εχει συμφωνησει με αλλη ομαδα που καλυπτει τα θελω του, γιατι δεν θελουν να του κοψουν τα ονειρα να παει σε μεγαλυτερο κλαμπ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βλεπωντας και τα νουμερα του στη β γαλλιας παρατηρω οτι ειναι καλα.

τωρα, περι αγνωστου κτλ.

βλεπουμε οτι, ειδικα τα τελευταια χρονια, αρκετοι παιχτες εχουν κανει ξεπεταγματα σε μεγαλυτερη απο τα συνηθισμενα χρονια. ισως γιατι η τεχνογνωσια στην αναπτυξη τους εχει εξελιχτει, επειδή πλεον υπάρχουν εκκατομύρια παίχτες ξερω γω, γενικά: παραδείγματα υπαρχουν αρκετα... :roll:

περι μεταγραφής σε αλλη ομάδα, πχ γαλλική. θεωρώ ότι είναι σαφές πως ο παίχτης ερχεται γιατι με το βιογραφικο του σε τοσο χαμηλης δυναμικης ομαδας (οπου ομως ξεχωριζε) δεν θα μπορεί να παει πχ τη μονακό αλλά σε μια ομάδα της γαλλίας που όπως η ανζε θα ειναι το μαξιμουμ με στοχο την εξοδο στο γιουροπα. μαξιμουμ. ενω στην ελλαδα μπορεί να παιξει σε ομαδα με μεγαλυτερους στοχους. ;) ειναι αυτο που λενε περι χωριου και πολης. αν με νοείται.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω προσωπικα ψηθηκα ασχημα για τον μαυρο γιγαντα!
Τωρα εχω μια απορια...
Παντα κατι θα μας φταιει?
Γτ δεν τον ξερουμε?
Γτ δεν πηρε μεταγραφη αλλου?
Γτ μονο 1,5?
Γτ τοσο πολλα (1,5)?
Αντιλαμβανεστε φανταζομαι οτι αυτες οι ερωτησεις μπορουν να γινουν για ΚΑΘΕ παιχτη π εχουμε παρει σωστα?
Γτ ο ροντριγκεζ μιας και επαιζε Ισπανια δεν πηγε σε καποια ομαδα της ισπανιας κ ηρθε σε μας?
Γτ ο Τσιμιροτ ηρθε σε μας και δεν τον προλαβε αλλη ομαδα?
Γτ ο Κρεσπο ηταν γυρολογος πριν να ρθει σε μας
και ουτω καθ εξης!
Απο την μια θελουμε να δουμε μεταγραφες απο σκαουτιγκ κι απο την αλλη μας βρωμανε!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Gospi έγραψε:Εγω προσωπικα ψηθηκα ασχημα για τον μαυρο γιγαντα!
Τωρα εχω μια απορια...
Παντα κατι θα μας φταιει?
Γτ δεν τον ξερουμε?
Γτ δεν πηρε μεταγραφη αλλου?
Γτ μονο 1,5?
Γτ τοσο πολλα (1,5)?
Αντιλαμβανεστε φανταζομαι οτι αυτες οι ερωτησεις μπορουν να γινουν για ΚΑΘΕ παιχτη π εχουμε παρει σωστα?
Γτ ο ροντριγκεζ μιας και επαιζε Ισπανια δεν πηγε σε καποια ομαδα της ισπανιας κ ηρθε σε μας?
Γτ ο Τσιμιροτ ηρθε σε μας και δεν τον προλαβε αλλη ομαδα?
Γτ ο Κρεσπο ηταν γυρολογος πριν να ρθει σε μας
και ουτω καθ εξης!
Απο την μια θελουμε να δουμε μεταγραφες απο σκαουτιγκ κι απο την αλλη μας βρωμανε!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεσα στο.μυαλο μου εισαι ρε φιλε...ετσι ακριβως ειναι..παντα κατι θα μας φταιει...το γεγονος οτι τον βρηκανε δννμας λεει κτ.....
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Και το ερώτημα είναι ένα...Καλύτερα να παίρνεις τον καλύτερο παίκτη μιας μικρής ομάδας ή έναν μέτριο παίκτη μιας μεγάλης ομάδας?

Εγώ θα επέλεγα το δεύτερο...

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το καλύτερο είναι να παρεις ενα καλό παιχτη που θα ταιριάξει στην ομαδα που θες να κάνεις. εγώ αυτό επιλέγω.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”