Ο Ιβάν θα δώσει 5,6Μύρια ; Εδώ για να δώσει 1.5 στον μπακάλη, άν έδωσε, έγινε το σήριαλ του καλοκαιριού. Φυσικά η Στεάουα δεν είναι τυχαία ομάδα, μεχρι και ΤσούΛού έχει πάρει (ποιά; η Στεάουα).GoMaRoS έγραψε:εγώ είμαι της άποψης σκάσε 5-6εκ και φέρε φορ από καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τόσες πωλήσεις έχουμε κάνει, φτάσαμε κοντά στα 15εκ έσοδα φέτος, και 7 να δώσεις πάλι θετικό το ισοζύγιο. Καταλαβαίνω ότι θέλουν λαυράκια όπως Μακ, Λούκας, Γκάρι, Τσίμιροτ, με προοπτική να φέρουν έσοδα από πώληση, αλλά δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά. Στην τελική φέρε ένα σούπερ ταλέντο από λατ. Αμερική με 5ετές, και πάλι θα βγει κέρδος, και αγωνιστικό και οικονομικό
Τώρα σοβαρά. Εγώ νομίζω εκεί κολλάνε οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Δεν του αρέσει του Ιβάν να δίνει σε ομάδες και μάνατζερς. Φυσικά αν θέλεις Αντελίνο τώρα πρέπει να δώσεις (κανένα 3άρι λέω εγώ) για παράδειγμα. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ με την Γαλατά. Ξέρει ότι καλύτερα να τον δώσει τώρα τον τσαπατσούλη (που θέλει να φύγει) αντι να αναγκαστεί να τον πουλήσει κοψοχρονιά το καλοκαίρι. Παρόλαυτά όταν αγοράζει, κανει ακριβώς το αντίθετο (αυτό που δέν κάνουν οι Τούρκοι). Θα προτιμήσει να περιμένει τον κάθε Αντελίνο, ή ακόμα και τον Νιόνιο να πέσει η τιμή τους. Ετσι έκαναν και το καλοκαίρι και μείναν με τον Τιάμ περιμένοντας να πέσουν οι τιμες αυτών που ήθελαν. Εγώ έτσι πιστεύω ότι δουλεύει ο Ιβάν με Κοντσάρεβα και σία.