Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
θελω οσοι λενε για ανσαριφαντ οτι δεν κανει να δουν το πρωτο γκολ του βιντεο και να μου θυμησουν τετοιο γκολ του κλαους η του κουλουρη η και του φακ...στη λιγδα
δεν ξερω τι ακριβως ψαχνετε μερικοι
λετε φορ να δημιουργει οχι στατικο να βγαινει στα πλαγια κτλ κτλ
ολοι αυτοι που τα λετε αυτα εχετε δει ανσαριφαντ καλα και δε σας κανει
υ.γ. το δευτερο γκολ του βιντεο δειχνει γιατι απλα τα κολληταρια του κολκαακολουθησαν την εξης διαδρομη
ο ενας πηγε στην ερημο και ο αλλος προπονειται μονος του
οποιος θελει ας το στειλει στο σταυρακα με πολλα φιλια απ τον τσε
θελω οσοι λενε για ανσαριφαντ οτι δεν κανει να δουν το πρωτο γκολ του βιντεο και να μου θυμησουν τετοιο γκολ του κλαους η του κουλουρη η και του φακ...στη λιγδα
υ.γ. το δευτερο γκολ του βιντεο δειχνει γιατι απλα τα κολληταρια του κολκαακολουθησαν την εξης διαδρομη ο ενας πηγε στην ερημο και ο αλλος προπονειται μονος του
Στο βιντεάκι που έβαλες όλα του τα γκολ είναι από αντεπιθέσεις και με την αντίπαλη άμυνα να πιέζει ψηλά. Τέτοια παιχνίδια ο ΠΑΟΚ να έχει δέκα όλη τη χρονια.
Ασχετο αλλα ακριβώς διπλα στα βιντεακια που θα παίξουν μετά μου βγάζει ένα άλλο με την ονομασία Garry Rodrigues*Welcome to Galatasaray?*New 2016-2017
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Παρ 06 Ιαν 2017, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μια χαρα παικτης ειναι ο ανσαριφαρντ.λες και το διλημμα ειναι αναμεσα σε σουαρες και ανσαριφαρντ.
οποιος και να ερθει ουτε πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα του θα ειναι ,ουτε 15 γκολ σε αγγλια ισπανια ιταλια γαλλια γερμανια πορτογαλια θα εχει.το πολυ πολυ να ειχε κανα δυο παραγωγικες χρονιες καποια προηγουμενα χρονια.
δυνατος ειναι,γρηγορος ειναι,κοντρολαρισμενος σχετικα ειναι,ορεξη εχει ,διεθνης ειναι.μια χαρα ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 06 Ιαν 2017, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο παλαιμαχους ντιβες που θα ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα για τα φραγκα 100 φορες Καριμ που αυτα που κανει τα δικα μας σεντερ φορ δυστυχως δε μπορουν...
Claudio Beauvue θα προτιμουσα αλλα....
che4 έγραψε:[youtube]aox4ya3jTV8[/youtube]
υ.γ. το δευτερο γκολ του βιντεο δειχνει γιατι απλα τα κολληταρια του κολκαακολουθησαν την εξης διαδρομη
ο ενας πηγε στην ερημο και ο αλλος προπονειται μονος του