Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα,8/01,15:00,Novasports2
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα,8/01,15:00,Novasports2
Αυτός δεν μπορεί να μαρκάρει, χάνει τη μπάλα, τρέχει πίσω από τον παίκτη και παίρνει κίτρινη. Αυτό το έκανε και με την Εθνική του το καλοκαίρι και εκεί τέλειωσε γι' αυτόν το Μουντιάλ.
δεν το λεω εγω αλλα αυτος που "δανειστηκες" την πρόταση. ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι αυτός εννοεί με αυτή την παράγραφο που περιείχε το άρθρο αυτό.
αυτά.
αυτά.

Κρίμα για τον Χαριση. Τον πίστευα πολύ, αλλά αποτι φαίνεται δεν δικαιώνει τις προσδοκίες...
Me too...Μάλλον μυαλό κουκούτσι ο μικρός και θα είναι πολύ κρίμα αν χαθεί με τόσα άλλα προσόντα...
Μακάρι να βάλει μυαλό και τον κώλο του κάτω να δουλέψει και εκτιμώ πως ο Βλάντο θα του δώσει ευκαιρίες...
Μακάρι να βάλει μυαλό και τον κώλο του κάτω να δουλέψει και εκτιμώ πως ο Βλάντο θα του δώσει ευκαιρίες...
Αν αληθευει πως ο Χαρισης χρειαζεται ενα μπουκαλακι ουισκι στην καθισια του τοτε παρελκει να σχολιασουμε ο,τι αλλο...
Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος θα ειναι ταλαντουχος παιχτης π κατεστρεψε την καριερα του...
Εν τω μεταξυ ολοι οι νεαροι θα πρεπε να χουν τον κουτσιανικουλη ως παραδειγμα προς αποφυγη αλλα που...
εκεινος εφαγε τα λεφτα του στα αμαξια και στις τραγουδιαρες και τωρα παιζει και εγω δεν ξερω που...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος θα ειναι ταλαντουχος παιχτης π κατεστρεψε την καριερα του...
Εν τω μεταξυ ολοι οι νεαροι θα πρεπε να χουν τον κουτσιανικουλη ως παραδειγμα προς αποφυγη αλλα που...
εκεινος εφαγε τα λεφτα του στα αμαξια και στις τραγουδιαρες και τωρα παιζει και εγω δεν ξερω που...
- kataramenos5
Λεγονται αυτα τα αλλα?Ξερεις κατι ή απλα αφηνεις ανοιχτο το ενδεχομενο να φταιει και κατι αλλο?
Ασσος ειναι με τρια γκολακια, το ενα απο αυτα ο Περρειρα
Δύσκολος αγώνας... Ειδικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες... Φυσάει κιόλας Γλύκο... Ωχ αμάν!!!
Αλλά
είσαι...
Αλλά

- kataramenos5
Ο γιατρος τ απαγορευει ρητα:"Μη κανεις καμια μ@@@@ια.."
ομως το μυαλο ειναι εκει.Κοροϊδευομαστε...."Ισωςγια ενα τεταρτο,για ενα ημιχρονο...Τοσες μερες εχω να παω"
"Οσο αντεξουμε" ....Η γυναικα φωναζει"Εισαι τρελος".Ομως το μυαλο παιζει παιχνιδια.
"ΠΑΟΚ για σε ακομα και στον Αδη
ΠΑΟΚ θα ρθω, γ@μω την Αριαδνη"
Κ@λοκατασταση...
ομως το μυαλο ειναι εκει.Κοροϊδευομαστε...."Ισωςγια ενα τεταρτο,για ενα ημιχρονο...Τοσες μερες εχω να παω"
"Οσο αντεξουμε" ....Η γυναικα φωναζει"Εισαι τρελος".Ομως το μυαλο παιζει παιχνιδια.
"ΠΑΟΚ για σε ακομα και στον Αδη
ΠΑΟΚ θα ρθω, γ@μω την Αριαδνη"

Κ@λοκατασταση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 07 Ιαν 2017, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομιζω οτι με το καφε δερματινο την χρονια της σφαγης στο σκουλικιδης ειχαμε 14 σερι ματς χωρις να φαμε τερμαNapoli4 έγραψε:Δεν με νοιάζει να νικήσουμε. Θέλω κι άλλο clean sheet. 6 ματς 0 παθητικό ουτε με τον καφέ δερμάτινο.
- kataramenos5
Οχι,δε ξερω κατι αλλα υπαρχουν καποιες συμπτωσεις λιγο περιεργες.Καποιες δηλωσεις ,καποιες φωτο με ...κακες παρεες,καποιες επιλογες προπονητη και αποδοσεις καποιων παικτων.Μπορει και να ναι ολα στο μυαλο μου.Μπορει..Gospi έγραψε:Λεγονται αυτα τα αλλα?Ξερεις κατι ή απλα αφηνεις ανοιχτο το ενδεχομενο να φταιει και κατι αλλο?
- john4serres
Χωρις Ζάιρο, Κόντε και Μπέριο.
Αναλυτικά η αποστολή:
Ακόστα, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μαυροπάνο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά και Τζημόπουλο.
Αναλυτικά η αποστολή:
Ακόστα, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μαυροπάνο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά και Τζημόπουλο.