Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Δε τον εχω παρακολουθησει τον ποδοσφαιριστη αλλα ακουγονται καλα σχολια

[youtube]3glu_hjv7Vc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν παμε για αρ Μπακ να παρουμε το ιρακινο πουλεν
Κ αν τυχόν παρουμε κ Ιρανό φορ μπαμ παταγος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι να οργανωθει ενα δυνατο παιδομαζωμα με ελληνακια!κι ας βγει ο ενας στους τρεις

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Άντε ρε φουστη μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε με το μυαλό μας στο αν έκανε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ.

αν πάντως έφερναν τον Μάρκον. Τον γάλλο και τον εντουαρντο θα βγάζαμε άγρια γουστα

Υγ και προς Θεού μακριά απ αυτό το γατί του σελουκ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πάντως ο Σπυρόπουλος μάς κράζει γιατί δεν δώσαμε 1 εκατομμύριο στον νιωνιο για να τον πάρουμε συν 700000 πού θέλει αυτός... .Μην χάσουμε και αυτόν όπως τον μπακασετα :):)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 06 Ιαν 2017, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδες μπορεί κάποιος να μου πει με λεπτομέρειες τι ειπώθηκε μεταξύ Κολκα και Μηλιου ;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καπου αν δεν κανω λαθος, πηρε το ματι μου ενα ποστ ενος μελους που ελεγε ότι κράτησε screenshot... :roll:

χθες βράδυ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

desperando έγραψε:Άντε ρε φουστη μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε με το μυαλό μας στο αν έκανε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ.

αν πάντως έφερναν τον Μάρκον. Τον γάλλο και τον εντουαρντο θα βγάζαμε άγρια γουστα

Υγ και προς Θεού μακριά απ αυτό το γατί του σελουκ
Να τη η ειδηση εν τη ρυμη του λογου!
Ποιος ειναι ο Μαρκον despe?
Τι θεση παιζει???? [FACE WITH TEARS OF JOY]
παταει περιοχη?

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Αυτο που με εκνευριζει με ολους αυτους τους αρδ να λενε για τι δεν πηραμε τον ανσαριφαντ και μπακασετα ειναι οτι ξεχνανε τελειως οτι δεν φτιαχνεις ροστερ για να παιζεις με τον πλατανια και τον πανιωνιο αλλα φτιαχνεις ροστερ για να παιζεις ευρωπη. Με φιορεντινα και με σαλκε και ντορμουντ. Τι να μου κανει ο μπακασετας και ανσαριφαντ? Ουτε για παγκο δεν ειναι. Θελουμε παικτες με ταχυδηναμη, με τεχνικη και πολυ ταλεντο. Το ωραιο θα ηταν αμα για καθε Ροντριγκεζ ειχαμε εναν απο πισω 19,20 χρονων ετοιμο να παιξει. Να γινουμε selling club ρε γμτ.
kos

Δημοσίευση από kos »

Aureliano Buendia έγραψε:Παικταράδες εξτρέμ και σέντερ φορ + Κάτσε για μπακ απ + κάποιον αριστερό μπακ που να εμπιστεύεται στοιχειωδώς ο Ίβιτς, έστω και τον πιτσιρικά που έπαιξε στο κύπελλο.
+1
εκτος απο αριστερο μπακ γεναρη μηνα. ασε που ο ιβιτς μοιαζει πιο ανετος με τον κρεσπο αριστερα σε σχεση με τον κιτσιου δεξια....το καλοκαιρι πρεπει να προσθεσεις δυο ακραιους αμυντικους.
σημερα διορθωνεις το λαθος του καλοκαιριου με τον φορ και παιρνεις ενα για την θεση του ροντριγκεζ.
φτανει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγραψε ο Κολκας ποστ που εκραζε τους συναδελφους του για την ακατασχετη ονοματολογια, λεγωντας χαρακτηριστικα πως ξεφτυλιζονται, ενω για να πεταξει και την σποντα του προς Μιχελς,συμπληρωσε πως ο σλοβακος δεν εχει μιλησει με τοσους σε ολη του την ζωη.Θιχτηκε απο το ποστ ο Μηλιος και ειδικα για το αρθρο του για τον Γαλλο και αρχισε μια στιχομυθια μεταξυ τους,με προσβαλες,δεν λεω εσενα,ισχυει για τον Γαλλο,σιγα μην ισχυει και διαφορα αλλα παρομοια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως και Μαικον για φορ και Στοχ για εξτρεμ δεν θα ηταν κακη ιδεα, παρα τα λιγα σχετικα γκολ του πρωτου.
El Zhar

Δημοσίευση από El Zhar »

rainmaker έγραψε:Παιδες μπορεί κάποιος να μου πει με λεπτομέρειες τι ειπώθηκε μεταξύ Κολκα και Μηλιου ;;
Δεν κρατησα screenshot, οταν πηγα να βγαλω αφου εγραψα το σχολιο, τα ειχε σβησει. Στο περιπου.

Βαζει ο Κολκας ενα χαβαλε ειναι η αληθεια στατους που λεει: -"Το χεσαμε με τοσα ονοματα που γραφτηκαν σημερα, ξεφτιλιζομαστε." Γραφει ο Μηλιος
-"επειδη κ εγω μιλησα για συγκεκριμενο ονομα, με θιγει αυτο που λες." Ο Κολκας απανταει με το υφακι του, και του λεει ο Μηλιος

-"αμφισβητεις οτι ο ΠΑΟΚ μιλησε επισημα με Ανζε για Ν'Ντοι; Γιατι ο ιδιος ο τδ τους το επιβεβαιωσε".

-"Τον τδ της Ανζε, τον πηραν αλλα 80 ατομα για τον Ν'Ντοι, οποτε δε θεωρω ειδηση οτι πηραμε και εμεις, ειδηση θα ηταν αν υπηρχαν πιθανοτητες. Αν πιστευει ο Μιχελ οτι ο ΝΝτοι ειναι εφικτος στοχος για τον ΠΑΟΚ, ειναι ασχετος". Μετα σε επομενη απαντηση λεει (ο Κολκας)

-"αν ηξερε να κανει τη δουλεια του, σημερα θα ειμασταν φαβορι για τιτλο, αφησε την ομαδα ακαλυπτη χωρις φορ, 2ο 6αρι (και αλλη μια θεση ειπε που ξεχασα) ενω ηξερε εξ αρχης της αναγκες. Χασαμε μοναδικη ευκαιρια για πρωταθλημα."
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

joshua έγραψε:Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως και Μαικον για φορ και Στοχ για εξτρεμ δεν θα ηταν κακη ιδεα, παρα τα λιγα σχετικα γκολ του πρωτου.

πες όλη νύχτα εμένα σκεφτοσουν
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως και Μαικον για φορ και Στοχ για εξτρεμ δεν θα ηταν κακη ιδεα, παρα τα λιγα σχετικα γκολ του πρωτου.
Δεν είναι φορ ο μαικον και είναι και πολύ αδύναμος για να παίξει μόνος
Αλλά βγαίνει σωστά ως κρυφός όταν αγωνίζεται στα άκρα.
Όπως στο γκολ του πελκα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”