Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

eorptol έγραψε:ειμαι πλεον μετοχος του ΠΑΟΚ....εκκαθαριστικο ταυτοτητα ανοιγεις βιβλιαριο και τελος....
βιβλιάριο δεν χρειάζεται να ανοίξεις αδερφέ. Νταβατζηλίκι στο ανοίξανε μάλλον.

Μπαίνεις, πληρώνεις, παίρνεις την απόδειξη και την αίτηση και φεύγεις. Αυτή είναι η διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

1002 μετοχες ειναι δικες μου...
του μπαμπα μου δλδ επειδη δν με πιανει η ηλικια... πρεπει να ειχα ΑΦΜ για ΑΜΚ... :lol:

Το πιο σημαντικο όμως είναι ότι έπεισα και αλλους 2 να παρουν απο τοσες...

Πλέον μπορω να λέω ειμαι ΠΑΟΚ και να το δείχνω!!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

οφείλει η διοίκηση τις ΠΑΕ να προμοτάρει καλύτερα και πιο έντονα την AMK. δε ξέρω τι έχουν ετοιμάσει και μπορεί να έχουν ετοιμάσει πράγματα τα οποια να καθιστούν το post μου άκυρο.αλλα μέχρι στιγμής δε τα βλέπω.

δεν έχει σημασία πια για πιο λόγο γίνετε η αύξηση. σημασία έχει ότι ο απλός κόσμος θέλει να γίνει ο μεγαλομέτοχος τις ομάδας. o ίδιος ο Ζαγοράκης έχοντας θέσει το 5.5 εκ euro σα πρώτο στόχο αποδέχεται ότι ο στόχος είναι ο κόσμος να κατέχει τον 60% του νέου μετοχικού κεφαλαίου. οφείλει λοιπόν στο όνομα αυτού του κόσμου να τους δώσει τι μεγαλύτερη δυνατή δύναμη με το να προμοτάρει όσο πιο καλά γίνετε αυτήν την AMK.

δε νοείται να μην υπάρχει σποτάκι στα ράδια με τις φωνές του ιδιου του Ζαγοράκη, κορυφαίων παικτών τις τελευταίας 10eτίας, Παοκτσήδων καλλιτεχνών, και Παοκτσήδες που να αντιπροσωπεύουν αλλα κομμάτια του παοκτσιδικου κόσμου (συνδεσμίτες, επιχειρηματίες) δε γίνετε να μην υπάρχουν διαφημίσεις σε εφημερίδες πανελληνιας εμβέλειας , η κάποιο προμοταρισμα σε διαφορες πόλεις τις Ελλάδας και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανεις.

δε λέω να ξοδέψουμε όλη τι περιουσια τις ΠΑΕ σε διαφημίσεις αλλα ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και πρέπει και το προμοταρισμα τις AMK να είναι ανάλογης ποιότητας
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΟΧΕΣ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πάνω ή κάτω από τον μετρητή του επόμενου ματς να μπει ένας μετρητής που θα αφορά τις μέρες που μένουν μέχρι τη λήξη της ΑΜΚ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ !
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

εμαθα οτι σε 3 μερες πουληθικαν 700.000 euro σε μετοχες!!!

ειναι αληθεια?να τρελαθω?
ακουσε και κανεις αλλος κατι!

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

70 oxi 700
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

σιγουρα?
γιατι εγω το πρωι ακουσα οτι σε μια τραπεζα μπηκαν σε 4 μερες 200.000euro
και το απογευμα διαβασα καπου στο ιντερνετ οτι μαζευτικαν συνολο 700.000euro!
οποιος ξερει κατι παραπανω ας απαντηση!

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

thanasisp04 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΟΧΕΣ.
αποτι ακουσα σημερα απο ζαγορα & τσορμπατζογλου μπορεις να ανοιξεις βιβλιαριο και να βαζεις λεφτα μεχρι τις 26/1 και να τους πεις οτι το βιβλιαριο θα παει ολο στην αυξηση. ειναι ενα τρικ για να ξεπερασεις το μια φορα σε καθε αυξηση.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Αυτό πρέπει να γίνεται και φαίνεται μια καλή λύση για να ξεπεραστεί ο "σκόπελος" της μιας φορας...Ετσι όμως δεν θα μπορει να υπολογιζει η ΠΑΕ στα χρηματα του καθενος απο την πρωτη του καταθεση αλλα θα πρεπει να περιμενει εισροη χρηματων μεχρι την τελευταια μερα...Λεπτομερειες θα μου πει καποιος....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

coolio4 έγραψε:Αυτό πρέπει να γίνεται και φαίνεται μια καλή λύση για να ξεπεραστεί ο "σκόπελος" της μιας φορας...Ετσι όμως δεν θα μπορει να υπολογιζει η ΠΑΕ στα χρηματα του καθενος απο την πρωτη του καταθεση αλλα θα πρεπει να περιμενει εισροη χρηματων μεχρι την τελευταια μερα...Λεπτομερειες θα μου πει καποιος....
έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

ότι λεφτά μπαίνουν σε αυτήν την αύξηση η ΠΑΕ μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μονο μετά τις 26 ιανουαρίου
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ρε σεις μαγκες , απο δω που ειμαι εγω , ειναι γαμ' τη μανα η υποθεση....Για κατοικους εξωτερικου η προθεσμια ληγει στις 16 του Γεναρη....Μεχρι να ταχυδρομησω την εξουσιοδοτηση θα παρει μονο μια βδομαδα!!!!!!Τελικα μου φαινεται θα στειλω λεφτα στον γερο μου και ας τις αγορασει στο ονομα του....Δωρο για τα Χριστουγεννα
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Αδελφια....22εκ θελουμε μη μας ξεφυγει και μαζεψουμε παραπανω!!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

500 μετοχοι και συνεχιζουμε!!!! :) 120.000ευρα!! :)

:?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

έχει διαφορα το θέμα του ρυθμού με τον οποιο φεύγαν τα διαρκειας με το πόσοι γίνονται μέτοχοι.

στα διαρκειας υπήρχαν πλεονεκτήματα το να πας γρήγορα γιατί έπιανες καλύτερη θέση και για να μην υπάρχει συνωστισμός στο τέλος μιας και υπήρχε μικρός αριθμός υπαλληλων να εξυπηρετούν.

στις μετοχές είναι διαφορετικά μιας και ο κόσμος εξυπηρετητά από πολύ περισσότερα καταστήματα/υπαλληλους και δεν υπάρχει κάνα super όφελος να πας στην αρχή.

βεβαια μπορεί να αποδειχτh στο τέλος ότι οι υπολογισμοi για 8000 άτομα είναι σωστοί , αλλα δε θα με κάνει και εκπλήξh να δω 23 ιανουαρίου ημερα Παρασκευή 5000 εγγραφες σε μια μέρα.
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΚΡΙΜΑ γιατι το μεγαλητερο μας στοιχημα για το 2009 δεν παει καλα οι μερες ειναι λιγες βγαζουμε εξω τα σαβατα και κυριακες και 7 μερες που στις γιορτες οι τραπεζες ειναι κλειστες ... κριμα ρε παοκ ειστε ρε ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΣΤΩ 10 ΕΥΡΩ ΡΕ ΟΛΟΙ ΡΕ οποιος δεν γουσταρει μεχρι 26 του μηνος του αλλου τουμπεκι και κατι κολο τοπικ του τυπου θα δουμε και εχω αποριες αλου τελος οι εχθροι του παοκ ειναι παντου ειναι και μεσα μας
ο παοκ στον ΠΑΟΚ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”