Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από eorptol1 »

anekfrastos έγραψε:Αυτος ο Λουις Αλμπέρτο καλός είναι;
Νά ρωτήσουμε τον Κολκα
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:ναι δεν φοβηθηκε να διασυρει την ομαδα για να σωσει την καρεκλα του. αν αποτυχει ομως ο φορ δεν θα την σωσει για αυτο το σκεφτεται
Aς ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι στις εκφρασεις μας.Μη ξεχνας πως οτι γραφεις,το γραφεις δημοσια.Κανεναν δε διεσευρε ο Βλανταν.Απλα εβαλε τον (καθε) κατεργαρη να κατσει στον παγκο του.
κι αυτα που γραφονται για τον Σαββιδη δημοσια γραφονται. οπως και χαρακτηρισμοι "αρχιδακι" για παικτες που φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ δημοσια γραφονται. Αυτα επιτρεπονται κατα την κριση σου φανταζομαι
trouman

Δημοσίευση από trouman »

El Zhar έγραψε:Κολκας-Μηλιος ξεκατινιαζονται στο fb, ο Κολκας κραζει Μιχελ και λεει οτι αν οντως "ενδιαφερθηκε" για Ν' Ντοι, ειναι ασχετος γιατι ειναι απλησιαστος. Αν θελετε, ανεβαζω φωτογραφια. Επισης, κραζει ξεκαθαρα Μιχελ και λεει οτι αν εκανε καλα τη δουλεια του το καλοκαιρι, το πρωταθλημα ηταν δικο μας.
Επειδή δεν το έβγαλε αυτός..βρε ουστ...
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Ελευθερος ειναι και αυτο το τανκ για μπροστα,ο Joaquin Larrivey

http://www.transfermarkt.co.uk/joaquin- ... eler/52428

Βεβαια εχει καποια μειονεκτηματα,πχ οτι παταει τα 32 και οτι επαιζε εμιρατα τον τελευταιο 1,5 χρονο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:Μαντζιο ανταλλαγή με Κλάους δέχεται ο κομπωτης, μανιακ;

SM-G935F
Μην απαξιωνεται περιουσιακα στοιχεια της ομαδας μας ετσι. Στηριξη χρειαζεται ο παικτης εως να βρει τον εαυτο του
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Αν δε μιλουσε ο Ιβιτς,τωρα θα είχαμε γκαρσια προπονητη.Τι τωρα τι το καλοκαιρι θα μου πεις... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Γκουερινο έγραψε:κι αυτα που γραφονται για τον Σαββιδη δημοσια γραφονται. οπως και χαρακτηρισμοι "αρχιδακι" για παικτες που φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ δημοσια γραφονται. Αυτα επιτρεπονται κατα την κριση σου φανταζομαι
Γι αυτο διαγραφουμε συνεχεια post και αναγκαζομαστε να ριχνουμε ban.Σε παρακαλω,μη το συνεχισεις.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:
pilotos έγραψε:Μαντζιο ανταλλαγή με Κλάους δέχεται ο κομπωτης, μανιακ;

SM-G935F
Μην απαξιωνεται περιουσιακα στοιχεια της ομαδας μας ετσι. Στηριξη χρειαζεται ο παικτης εως να βρει τον εαυτο του
Σημασία έχει να θέλει κι ο ίδιος, αλλά παραιτήθηκε

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Πληροφορία σίγουρη, διαίσθηση ή ράδιο αρβύλα??? Αν είναι πληροφορία σίγουρη η πηγή σου ποια είναι???

Ο Βλάνταρος ρε σεις δεν φοβήθηκε να τα κάνει όλα ταναπού μπροστά στις κάμερες και πιστεύετε ότι μπορεί να φοβάται μην αποτύχει μία μεταγραφή??? Για ποιον λόγο??? Δύσκολο μου ακούγεται για να είναι αληθινό!!!!
Δεν απαντάς όμως στην ουσιαστική ερώτηση που σε κάνω και απαντάς με εικασίες ό,τι/όπως σε βολεύει... :oops: :(

Εκτός κι αν θέλεις να πιστέψουμε ότι ο Βλάντο κινείται υπό την απειλή κάποιου-κάποιων ότι αν αποτύχει η μεταγραφή του φορ, τότε δεν τον σώνει ούτε η πρόκριση με την Σάλκε, ούτε το Κύπελλο, ούτε καν το ΠρωΚτάθλημα ή αν δεν πάρει φορ, τότε γλιτώνει στα σίγουρα!!!! :ugeek:
Δεν βλεπω να εγραψα καμμια εικασια. γεγονοτα εγραψα, θελεις και ονομα διευθυνση τηλεφωνο αφμ της πηγης μου?
Το ξαναλεω. Ο Μιχελ εχει βρει τουλαχιστον 2 φορ. Ο Ιβιτς το καθυστερει. πιστευεις οτι αν κανει αποτυχημενη μεταγραφη φορ θα πετυχει ολα αυτα που γραφεις? :lol: :lol: :lol: τοτε τι τον θελουμε τον φορ?
Ναι αν δεν παρει φορ μπορει να μετατοπισει παλι τις ευθυνες και να λεει οτι δεν μου βρηκε ο Μιχελ τον καταλληλο. ενω αν δωσει την εγκριση και αποτυχει ειναι διαφορετικο. δυσκολο να το καταλαβεις ε?
Για κάνα ξεχασμένο στα συρτάρια σενάριο του Φώσκολου καλό μου ακούγεται...
Ή κάνα νέο του Σπίλμπεργκ επίσης...

Εσύ να ζεις με την ελπίδα ότι θα διασπαστεί το δίδυμο Βλάντο-Μίχελ, όπως ακριβώς πέρυσι τα κατάφεραν κάποιοι με Άρνεσεν-Τούντορ και μετά τους ξεδόντιασαν και τους δύο... :oops: & :(

Έτσι θα πάει (για 5η συνεχόμενη χρονιά) μπροστά ο Π.Α.Ο.Κ. φίλε μου!!!! :x :twisted:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω εγραψα το αρχιδακι. Μπαν? κανενα προβλημα, αφου σαν αρχιδακι φερεται και επισημως στην ομαδα μας.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:κι αυτα που γραφονται για τον Σαββιδη δημοσια γραφονται. οπως και χαρακτηρισμοι "αρχιδακι" για παικτες που φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ δημοσια γραφονται. Αυτα επιτρεπονται κατα την κριση σου φανταζομαι
Γι αυτο διαγραφουμε συνεχεια post και αναγκαζομαστε να ριχνουμε ban.Σε παρακαλω,μη το συνεχισεις.
Αν ηταν διαγραμμενα δεν θα το ανεφερα. Δεν ειναι ομως
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ποιον ειχες αποκαλεσει ετσι?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δεν ξερω ρε παιδια, ΑΝ συνεχιζουν αυτα, τι να πουμε πλεον...
Ισχυουν ομως ή κανουμε λογικα αλματα γιατι ο Βλαντο δηλωσε οτι τους θελει νωρις?

Γτ ακομα νωρις ειναι, ειδικα οταν εχεις να κανεις με παικτες που εχουν συμβολαια..

Προσωπικα, δν ειχα καμια ιδιατερη ανησυχια για το ποτε θαρθουν, φτανει μονο να ειναι αυτοι που πρεπει κ θελουν.
Περιμενα/ω, με την αγωνια απλα να αυξανεται..

Απλα, με προβληματισαν τα λογια του πιλοτου, οσο διφορουμενα κ αλα πυθια αν ηταν, γτ πιστεψα οτι ειναι προιον πληροφορησης..Και αναρωτηθηκα, τι στον πεο φταιει παλι?

Οπως τοπες Γκοραν, στους ελευθερους μια χαρα, τους δωσαμε και καλα συμβολαια, ολα καλα..
Εκει που χρειαζονταν διαπραγματευσεις με ομαδες και αναγκη για χρηματα, καθυστερησαμε τοσο πολυ..

Φταιει 100% ο Ιβαν?
Το διαπραγματευτικο ταλεντο υπαρχει? Μηπως κυριαρχει η ευθυνοφοβια και διστακτικοτητα, μηπως υπαρχει ελλειψη ειδικου βαρους και πειθους για να κατοχυρωσουν αυτα που χρειαζονται για να γινει η δουλεια (που μαλιστα ειναι ετοιμη κ περιμενει)?

Μας νοιαζει πως μπορει να καβατζωνεται καποιος για να μη χασει τη δουλεια του μια ωρα αρχυτερα ή ο ΠΑΟΚ?
Ειναι δυνατον να λειτουργουμε ετσι και να το δεχομαστε κ να το υπερασπιζομαστε?

Ολοι εχουν ευθυνες, αν υπαρχει αυτο το πραγμα..

Υ.Γ.
Στο οτι τα 3 βαριδια ειναι ακομη εδω, τι τοσο μεγαλη σχεση εχει με τις μεταγραφες?
Εφοσον βρεθηκαν ομαδες κ εγιναν σωστες διαπραγματευσεις/πιεσεις, το θεμα ειναι των παικτων αλλα και του ιβαν που πρεπει να δωσει μερος αποζημειωσεων..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 05 Ιαν 2017, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το τι αχαρακτήριστα γράφονται σε ρυθμούς πολυβόλου καθημερινά και εδώ μέσα δείχνει πολλά για πολλούς. Και εξηγεί ακόμα περισσότερα.

Εν προκειμένω, η πηγή περί του δισταγμού του Ίβιτς είναι ίσως διττή; Έχει δίχτυα τόσο στον Μιχελ όσο και στον Ίβιτς; Εν ολίγοις, δε θα πάρει τελικά φορ η ομάδα ελέω Ίβιτς. Εγώ εκεί ... καταλήγω. Για να έχει δικαιολογία να δώσει μήπως και σώσει εκ νέου την καρέκλα του!! Εφόσον, το πιθανότερο, αποτύχει.
Μπορεί ο προπονητής να είναι η πηγή των ρεπορτερς, που ασχολούνται τόσο ... επιμελώς εσχάτως με τον Σλοβακο ...

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Δεν απαντάς όμως στην ουσιαστική ερώτηση που σε κάνω και απαντάς με εικασίες ό,τι/όπως σε βολεύει... :oops: :(

Εκτός κι αν θέλεις να πιστέψουμε ότι ο Βλάντο κινείται υπό την απειλή κάποιου-κάποιων ότι αν αποτύχει η μεταγραφή του φορ, τότε δεν τον σώνει ούτε η πρόκριση με την Σάλκε, ούτε το Κύπελλο, ούτε καν το ΠρωΚτάθλημα ή αν δεν πάρει φορ, τότε γλιτώνει στα σίγουρα!!!! :ugeek:
Δεν βλεπω να εγραψα καμμια εικασια. γεγονοτα εγραψα, θελεις και ονομα διευθυνση τηλεφωνο αφμ της πηγης μου?
Το ξαναλεω. Ο Μιχελ εχει βρει τουλαχιστον 2 φορ. Ο Ιβιτς το καθυστερει. πιστευεις οτι αν κανει αποτυχημενη μεταγραφη φορ θα πετυχει ολα αυτα που γραφεις? :lol: :lol: :lol: τοτε τι τον θελουμε τον φορ?
Ναι αν δεν παρει φορ μπορει να μετατοπισει παλι τις ευθυνες και να λεει οτι δεν μου βρηκε ο Μιχελ τον καταλληλο. ενω αν δωσει την εγκριση και αποτυχει ειναι διαφορετικο. δυσκολο να το καταλαβεις ε?
Για κάνα ξεχασμένο στα συρτάρια σενάριο του Φώσκολου καλό μου ακούγεται...
Ή κάνα νέο του Σπίλμπεργκ επίσης...

Εσύ να ζεις με την ελπίδα ότι θα διασπαστεί το δίδυμο Βλάντο-Μίχελ, όπως ακριβώς πέρυσι τα κατάφεραν κάποιοι με Άρνεσεν-Τούντορ και μετά τους ξεδόντιασαν και τους δύο... :oops: & :(

Έτσι θα πάει (για 5η συνεχόμενη χρονιά) μπροστά ο Π.Α.Ο.Κ. φίλε μου!!!! :x :twisted:
εγω ζω με την ελπιδα να μεινει ο Ιβιτς με τον Μιχελ 5 χρονια τουλαχιστον. το εχω γραψει. αν ψαξεις τα ποστ μου θα το βρεις. εσυ δεν μας ειπες τι κακο σου εκανε ο Σαββιδης και τον κραζεις σε καθε ποστ? σε απελυσε απο πουθενα η νοσταλγεις εποχες γουμενου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”