Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Kostas_Peraia4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Επιθυμία είναι Κώτσο!!!Δεν ξέρω κάτι!!!Ταιριάζει σ αυτό που θέλει ο pilotos απλά.Kostas_Peraia4 έγραψε:Πειτε ρε σαταναδες το ονομα
- Kostas_Peraia4
Πες το ρε.Κουβεντα να γινεταιagios έγραψε:Επιθυμία είναι Κώτσο!!!Δεν ξέρω κάτι!!!Ταιριάζει σ αυτό που θέλει ο pilotos απλά.Kostas_Peraia4 έγραψε:Πειτε ρε σαταναδες το ονομα
Μεθαύριο έχουν Χριστούγεννα στην Ρωσία. Για τον Ιβάν δεν άλλαξε ο χρόνος ακόμα ούτε ο αη Βασίλης πήγε. Οπότε...
Άγιε μου Βασίλη όταν πας στο ροστοφ, άσε κι έναν φορ. Κι ας είναι από εκεί κοντά, να μην κουράζεσαι...
Υγ πολύ πίσω πάμε, δεν ήταν έτσι ο προγραμματισμός. Είχα γράψει εξ αρχής, πριν καν μιλήσει ο Ιβιτς για τα ρεβεγιόν... Κι ο Ιβιτς μετά θυμάστε τί είπε. Ήταν επιθυμία του, να είχαν κλείσει οι 2 μεταγραφές και να τους είχε εδώ. Δυστυχώς όμως... Αργούμε πολύ, πάρα πολύ.
Και με ζώνουν τα φίδια γιατί δεν αποδεσμευεται και κανένας...
SM-G935F
Άγιε μου Βασίλη όταν πας στο ροστοφ, άσε κι έναν φορ. Κι ας είναι από εκεί κοντά, να μην κουράζεσαι...
Υγ πολύ πίσω πάμε, δεν ήταν έτσι ο προγραμματισμός. Είχα γράψει εξ αρχής, πριν καν μιλήσει ο Ιβιτς για τα ρεβεγιόν... Κι ο Ιβιτς μετά θυμάστε τί είπε. Ήταν επιθυμία του, να είχαν κλείσει οι 2 μεταγραφές και να τους είχε εδώ. Δυστυχώς όμως... Αργούμε πολύ, πάρα πολύ.
SM-G935F
Στο ''σφυρί'' είναι ακόμα..παρακολουθώ καθημερινά το ρεπορτάζ Εσπανιόλ.Προσφορά που είπε ο ατζέντης του δεν πήγε.Ξέρεις τι γίνεται μ αυτούς τους παίκτες?Όλοι χτυπάνε τελευταίες μέρες να πέσει η τιμή κι αν κάτσει έκατσε..Νομίζω κι ο Μίχελ έτσι την πάει την δουλειά.Πιστεύω ο φορ (αν πάρουμε) θα είναι ο τελευταίος...sn0ufel4 έγραψε:Άγιε με Καισεδο καμιά εξέλιξη?
Marcelo Moreno.Ελευθεράντζα!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Πες το ρε.Κουβεντα να γινεταιagios έγραψε:Επιθυμία είναι Κώτσο!!!Δεν ξέρω κάτι!!!Ταιριάζει σ αυτό που θέλει ο pilotos απλά.Kostas_Peraia4 έγραψε:Πειτε ρε σαταναδες το ονομα
- kataramenos5
Ο Πορκυ τουλαχιστον λεει ονοματα παλιοπαιδα.Κομμενη η καλημερα πλεονpilotos έγραψε:Μεθαύριο έχουν Χριστούγεννα στην Ρωσία. Για τον Ιβάν δεν άλλαξε ο χρόνος ακόμα ούτε ο αη Βασίλης πήγε. Οπότε...

pilotos έγραψε:https://www.instagram.com/p/BO4qHdOgixv/joshua έγραψε:Κανα νεο απο τα σοσιαλ μιντια του Γιωργακη για τον Στοχ δεν εχουμε? Ισχυε οτι εγραψε ο φιλος?
No comment...
We will fix it all...
SM-G935F
αμα πω αυτά που θελω θα φάω μπαν ενα μήνα
πατήστε το βιντεακι για να καταλάβετε και μετα θα μπαναριστει όλο το μανια ακομη και οι μοντς
Η να μας φέρει κανά παιχταρα χάφ, ξεκίνησαν προετοιμασίες η ακόμη;kataramenos5 έγραψε:Ο Πορκυ τουλαχιστον λεει ονοματα παλιοπαιδα.Κομμενη η καλημερα πλεονpilotos έγραψε:Μεθαύριο έχουν Χριστούγεννα στην Ρωσία. Για τον Ιβάν δεν άλλαξε ο χρόνος ακόμα ούτε ο αη Βασίλης πήγε. Οπότε...
Μονο με παπα θα μιλαω πλεον(για λιγο ακομα)
Να πας να διαβάσεις τί γράφω στο τοπικ του σε παρακαλώ.che4 έγραψε:pilotos έγραψε:https://www.instagram.com/p/BO4qHdOgixv/joshua έγραψε:Κανα νεο απο τα σοσιαλ μιντια του Γιωργακη για τον Στοχ δεν εχουμε? Ισχυε οτι εγραψε ο φιλος?
No comment...
We will fix it all...
SM-G935F
αμα πω αυτά που θελω θα φάω μπαν ενα μήνα
πατήστε το βιντεακι για να καταλάβετε και μετα θα μπαναριστει όλο το μανια ακομη και οι μοντς
SM-G935F
Και γι'αυτα υπολογος ειναι ο Ιβαν, τα χριστουγεννα του κ ο γιωργης?πολύ πίσω πάμε, δεν ήταν έτσι ο προγραμματισμός. Είχα γράψει εξ αρχής, πριν καν μιλήσει ο Ιβιτς για τα ρεβεγιόν... Κι ο Ιβιτς μετά θυμάστε τί είπε. Ήταν επιθυμία του, να είχαν κλείσει οι 2 μεταγραφές και να τους είχε εδώ. Δυστυχώς όμως... Αργούμε πολύ, πάρα πολύ.
Δλδ ολα ηταν ετοιμα, παικτες ειχαν συμφωνησει ή ηταν κοντα, και πηγε πισω ο προγραμματισμος?
Ττο θεμα των αποδεσμευσεων των βαριδιων εδω και μηνες (+ του τζαβελλα τον τελευταιο μηνα) ποιος το καθυστερει ή τελος παντων δεν το λυνει?
Φιλε απο τοτε που μας εκανε γκομενες του ο Ντιοπ της κουλας ονειρευομουν ενα τετοιο θηριο στο κεντροMackos έγραψε:Ονειρεύομαι για χρόνια τώρα έναν τέτοιο θηριώδη μέσο από Γαλλικό. Μακάρι να τον πάρουμε, θα έχουμε 90-10 κατοχή με δάυτον.
- ΑποστόληςΑ
Τι γίνεται με τον φορ;; Αυτόν που θα ήταν Τούμπα πριν αλλάξει ο χρόνος;