Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Chuck Norris
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Το θηρίο είναι αυτός ρε!!! Γενικά πιστεύω οι περισσότεροι παίκτες από γαλλικό πρωτάθλημα κάνουν πλάκα Ελλάδα. Φάνηκε στα παιχνίδια μας με την Γκινκαμπ
omerta76 έγραψε:Και μονο που σκέφτομαι τον N'Doye να άγριο κοιτάζει Μποτια και Μιλιβογιεβιτς τρελαίνομαι.....![]()
![]()
δε θα προλάβει θα φάει κοκκινη λόγω ύψους απ τα αποδυτηρια
- pirate_salonica
Το σπορτ24 γράφει για τον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο που ήταν πέρσι Ντεπορτίβο...
[youtube]DTHTbeQAiEc[/youtube]
Πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία θέλουν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Λάτσιο, Λουίς Αλμπέρτο να απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Λούκας Πέρεθ στη Λα Κορούνια.
Τι να σου πω ρε Demir, υπερβολη νομιζω οτι ειναι αυτο..υπαρχουν καλοι παικτες αλλα και μετριοι..
πχ, ο βιβιαν 2 χρονια μετα απο μας, στη σοσο της β' επαιζε.. ο νιμανι 50 ματς με τη μονακο ειχε..
anw, ιδωμεν, περιεργη περιπτωση ο παικτης. Για βαθος ισως.
Καποια στατιστικα αν κ δν τα εχω σε μεγαλη υποληψη (δεξι κλικ ανοιγμα εικονας γτ βγηκε μεγαλη)

http://www.ligue1.com/joueur/ndoye-cheikh
πχ, ο βιβιαν 2 χρονια μετα απο μας, στη σοσο της β' επαιζε.. ο νιμανι 50 ματς με τη μονακο ειχε..
anw, ιδωμεν, περιεργη περιπτωση ο παικτης. Για βαθος ισως.
Καποια στατιστικα αν κ δν τα εχω σε μεγαλη υποληψη (δεξι κλικ ανοιγμα εικονας γτ βγηκε μεγαλη)

http://www.ligue1.com/joueur/ndoye-cheikh
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 05 Ιαν 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pirate_salonica έγραψε:Το σπορτ24 γράφει για τον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο που ήταν πέρσι Ντεπορτίβο...
κόβεται
οι λόγοι δε χρειάζεται πιστευω να αναλυθούν
δε βλεπω κάν βιντεακι
Το 7,32 μ.ο στο rating ειναι τρομερά μεγάλο....
Λούιζ Αλμπέρτο πολύ καλός αλλα 10'αρι κυρίως και το γράφει λογικά ο πετρωτος... είδε οτι βγάζουν άλλοι ονόματα και λέει ας πω κ εγώ καμια λαλακια...
Λούιζ Αλμπέρτο πολύ καλός αλλα 10'αρι κυρίως και το γράφει λογικά ο πετρωτος... είδε οτι βγάζουν άλλοι ονόματα και λέει ας πω κ εγώ καμια λαλακια...
Καλά ρε Μλκ, βάζουμε ρεπορτάζ βλακωτου για μεταγραφή;che4 έγραψε:pirate_salonica έγραψε:Το σπορτ24 γράφει για τον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο που ήταν πέρσι Ντεπορτίβο...
κόβεται
οι λόγοι δε χρειάζεται πιστευω να αναλυθούν
δε βλεπω κάν βιντεακι
Είπαμε... Τρία πουλάκια κάθονταν.
SM-G935F
Pilot μπαμπάς με παιδιά φίλε...δεν υπάρχει αμυντικός στην Ελλαδα που να τον σταματάει στα στημένα...εδώ με Lyon..agios έγραψε:Μάγκες τον τύπο τον έχω δει...όταν λέμε θηρίο θηρίο,ούτε με Λυων,Μονακό και τις καλές μασούσε..μεγάλο γομάρι πολύ καλή αίσθηση του χώρου!!!Από ταχύτητα έχουμε ένα θεματάκι...αλλά στην έκρηξη,γιατί έχει μεγάλο διασκελισμό και φαινόταν ότι κάλυπτε τον χώρο με τον μεγάλο του διασκελισμό,σαν να παίζαν μπαμπάδες με παιδιά ένα πράμα,Βασικά δεν πιστεύω ότι θα τον πάρουμε,αλλά για Ελλάδα νομίζω είναι σούπερ...
[youtube]lyncZN1aZd4[/youtube]
Εμείς δε θέλουμε agious, θέλουμε αλήτες.agios έγραψε:Pilot μπαμπάς με παιδιά φίλε...δεν υπάρχει αμυντικός στην Ελλαδα που να τον σταματάει στα στημένα...εδώ με Lyon..agios έγραψε:Μάγκες τον τύπο τον έχω δει...όταν λέμε θηρίο θηρίο,ούτε με Λυων,Μονακό και τις καλές μασούσε..μεγάλο γομάρι πολύ καλή αίσθηση του χώρου!!!Από ταχύτητα έχουμε ένα θεματάκι...αλλά στην έκρηξη,γιατί έχει μεγάλο διασκελισμό και φαινόταν ότι κάλυπτε τον χώρο με τον μεγάλο του διασκελισμό,σαν να παίζαν μπαμπάδες με παιδιά ένα πράμα,Βασικά δεν πιστεύω ότι θα τον πάρουμε,αλλά για Ελλάδα νομίζω είναι σούπερ...
[youtube]lyncZN1aZd4[/youtube]

SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Φωνάζω εδώ και καιρό ότι είχαμε 6 παίκτες (Garry, Djalma, Thiam, Pereyra, Μυστα και Κοροβέση) που όλοι μαζί κάνουν 1,5 εξτρέμ. Ευτυχώς τελευταία ανέβηκε λίγο ο Αγκολέζος γιατί αυτή τη στιγμή, χωρίς Garry δηλαδή έχουμε 5 παίκτες και 0,75 εξτρέμ. Αντίθετα στα χαφ είμαστε πολύ πιο πλήρεις.joshua έγραψε:Με τις τελικες δεν κερδιζεται παιχνιδι και οσο για το αριθμητικα,στην επιθεση δεν ειμαστε πληρεις? Αν σε μια θεση δεν ειμαστε αριθμητικα πληρεις ειναι τα εξτρεμ ενω μαλιστα παιζουμε και 4-3-3.
Αποστόλη οι αντίπαλοι τί έχουν;;; πες ας πούμε τα εξτρεμ της κουλας η του gay
Είμαστε των άκρων. Ή Θεοί, ή άχρηστοι... Μέση λύση δεν υπάρχει ποτέ. Και συνήθως η κρίση πολύ βιαστική, χωρίς συνέχεια αγώνων
SM-G935F
Είμαστε των άκρων. Ή Θεοί, ή άχρηστοι... Μέση λύση δεν υπάρχει ποτέ. Και συνήθως η κρίση πολύ βιαστική, χωρίς συνέχεια αγώνων
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 05 Ιαν 2017, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Για τους άλλους παίχτες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν τους έχω δει.
Τον "ταμταμταμ" εκ Γαλλίας όμως -λόγο στοιχήματος- τον έχω δει... ο τύπος είναι τανκ... σκυλί... ανθρωποφάγος... πως αλλιώς να το πω. Ακριβώς αυτό που είπε ένας φίλος πιο πριν, λες και έπαιζε μπαμπάς με παιδιά.
ΥΣ.1 Και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό...
Και ΑΡΔιες να είναι και μόνο που έπαιξε το όνομα του σε τέτοιο επίπεδο λέει κάτι.
Τον "ταμταμταμ" εκ Γαλλίας όμως -λόγο στοιχήματος- τον έχω δει... ο τύπος είναι τανκ... σκυλί... ανθρωποφάγος... πως αλλιώς να το πω. Ακριβώς αυτό που είπε ένας φίλος πιο πριν, λες και έπαιζε μπαμπάς με παιδιά.
ΥΣ.1 Και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό...
ΥΣ.2 Με ένα search στον γούγλη... πέρυσι τον χειμώνα και το καλοκαίρι το ονομά του έπαιζε για Everton, Chelsea, Newcastle κτλ.omerta76 έγραψε:Και μονο που σκέφτομαι τον N'Doye να άγριο κοιτάζει Μποτια και Μιλιβογιεβιτς τρελαίνομαι.....![]()
![]()

Και ΑΡΔιες να είναι και μόνο που έπαιξε το όνομα του σε τέτοιο επίπεδο λέει κάτι.